Με αφορμή αυτό που είπε ο snowrider, να πω ότι σε γνωστό site για city tour, υπάρχει κοπέλα με 150 ευρώ incall. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο υποψήφιος πελάτης θα προτιμήσει ένα πρακτορείο που θα του στοιχίσει 150 μόνο η κοπέλα με τα έξτρα, +30 ευρώ το ξενοδοχείο ή την κοπέλα που είναι tour-ίστρια ;
Το γεγονός ότι μία κοπέλα είναι τουρίστρια, δεν την κάνει αυτόματα καλύτερη από ένα cg.
Προσωπικά θα έλεγα ότι μάλλον περισσότερες φορές έχω περάσει πολύ καλά με cg, παρά με τουρίστριες - αυτό όμως είναι μια μεγάλη ιστορία ...
Πρέπει οπωσδήποτε το γραφείο σας - απευθύνομαι πάλι στο πρακτορείο - να επανεξετάσει το θέμα των τιμών προς τα κάτω και να βγει μια ενιαία τιμή για όλες τις υπηρεσίες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το θέμα της συγκυρίας που υπάρχει στη χώρα.
Είναι κρίμα, γιατί το πρακτορείο διαθέτει πολύ ωραίες κοπέλες.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτές τις παρατηρήσεις, όπως και άλλων συναγωνιστών παραπάνω.
Η πολιτική των +++ για κάθε extra, χαλάει τη διάθεση πολλών φίλων, οι οποίοι για αυτό ακριβώς το λόγο επιλέγουν από άλλα γραφεία που έχουν στάνταρ τιμή για όλο το πακέτο.
Είναι θέμα ψυχολογίας και ιδιαίτερα αρνητικό αν στη μέση της συνάντησης η κοπέλα ζητήσει κάτι παραπάνω για μια πρόσθετη υπηρεσία - έχει χαθεί όλη η μαγεία και το παραμύθι που φτιάχνεις στο μυαλό σου για να περάσεις καλά, "ξεχνώντας" ηθελημένα ότι είσαι με μια κοπέλα που πληρώνεις για να πάρεις αυτό που θες.
Ακόμα και αν το ζητήσει στην αρχή ή στο τέλος της συνάντησης, χαλάει η διάθεση ...
Έχοντας δοκιμάσει την πλειοψηφία των κοριτσιών του γραφείου, θέλω να πω ότι ποτέ δεν έχω πάρει 2η φορά κοπέλα που μου έκανε την οποιαδήποτε νύξη για λογαριασμούς και προσθέσεις για extra ή που μου ζήτησε τα χρήματα μπροστά. Τις ονομάζω "money hunters" όπως και οι περισσότεροι παίκτες - φυσικά τις βάζω σε μαύρη λίστα.
Αντίθετα, στις περισσότερες κοπέλες βάζω στην τσάντα τους διπλωμένο το (σωστό) αντίτιμο για τις υπηρεσίες τους - το οποίο δεν το τσεκάρουν μπροστά μου. Αυτές τις κοπέλες έχω μεγαλύτερη διάθεση να ξαναδώ, ακόμα και αν κάποια "money hunter" είναι ομορφότερη ή προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.
Επομένως, δείτε το θέμα της κακής ψυχολογίας που δημιουργεί στους πελάτες σας (ιδιαίτερα στους νέους) η πολιτική των extra και αλλάξτε το.
Βάλτε μια πλήρη (και προσιτή) τιμή για όλο το πακέτο - εκτός ίσως από το κουλούρι το οποίο είναι το μόνο που έχει κάποια λογική να χρεωθεί σαν πρόσθετη υπηρεσία.
Δοκιμάστε αυτό που σας προτείνουν όλοι εδώ μέσα και θα δείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα έχει μεγαλύτερη κερδοφορία για εσάς.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλα τα άλλα γραφεία ακολουθούν αυτή την πολιτική ...