Με αφορμη το παραπανω σχολιο αλλα και το ποστ του γραφειου εχω να παραθεσω το εξης fact:
Σημερα ειχα συναντηση με Σαρα (για την οποια θα ανεβασω και κριτικη συντομα). Γυρω στο 15-20λεπτο τελειωσα και οταν της ζητησα 2ο γυρο μου ειπε οτι Η 2Η ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 100!!! Κουναω το κεφαλι μου και της λεω να μου το ξαναπει αλλη μια φορα γιατι μπορει να μην ακουσα καλα η ακομα και να μη καταλαβα. Και παιρνω την εξης απαντηση: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ 100 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Δηλ. της λεω, αν τελειωνα πανω στο 5λεπτο με την πιπα θα σηκωνοσουν και θα εφευγες; "Βεβαια", μου απανταει! "Και πανω στην 1 ωρα αν τελειωσεις 3 φορες θα πληρωνεις για καθε φορα απο 100" (δηλ. 100Χ3=300!!! την ωρα χαχα! ουτε ct να ηταν!!!) "Αν δεν με πιστευεις παρε τωρα τηλ. το γραφειο να τους ρωτησεις". Της ειπα οτι ξερω οτι ο β' γυρος ειναι +20 και μου ειπε οτι αυτο ισχυε παλια, πολυ παλια και τωρα ξεχνα τα αυτα... Δεν ξερω αν αυτο ειναι η πολιτικη του γραφειου η η δικη της πολιτικη, θεωρω ομως οτι πρεπει να το αναφερω προς ενημερωση συναδελφων και γραφειου για ξεκαθαρισει η κατασταση.
Υ.Γ. Εννοειται βεβαιως οτι δεν πηρα 2ο γυρο...
Αν ισχύει κάτι τέτοιο….θα πρέπει να πάρουμε με τις πέτρες το γραφείο
Που το βρήκαν γραμμένο αυτό πάλι +100 για δεύτερη φορά ? δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο πουθενά και ποτέ….!!!!
Άσε που γενικότερα η έξτρα χρέωση ,με οπουδήποτε ποσό, για το συγκεκριμένο θεμα είναι απαράδεκτη και παράλογη…
Αγοράζω τις υπηρεσίες της κοπέλας με το χρόνο και το τι θα κάνω εγώ είναι δικό μου πρόβλημα….δεν θα βάλω κανέναν τροχονόμο για το πόσες φόρες θα χύσω…γιαυτο περνώ call girl για να το ευχαριστηθώ μέσα στο χρόνο που αγοράζω, διαφορετικά θα πήγαινα σε μπορντελο η σε στούντιο
Άλλο πράγμα όταν ζητάς έξτρα υπηρεσίες.. ακαποτο, cim ,cif ,anal …να το πληρώσεις.. αλλά πάει πολύ να σου πουνε και πως θα διαθέσεις το χρόνο σου με την τανα
Άντε να μην πω τίποτα ποιο βαρύ με το κωλοπρακτορείο αυτό…μια φορά πήγα και με αυτά που ακούω ούτε από έξω δεν θα ξαναπεράσω