Νέα

ΡΕ ΣΕΙΣ, ξεπουλάνε το νερό μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα politis2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ανεξάρτητα με την διαφωνία μου με την τρέχουσα οικονομική πολιτική. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ οργανισμοί που τρέφουν τύπους σαν τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ να ιδιωτικοποιηθούν και να ανοίξουν 20 εταιρείες στον κάθε κλάδο.. να δούμε μετά τι αξίζει ο καθε ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Συνδικαλιστης..
Μα ηδη λειτουργουν παροχοι ενεργειας  .

Αν οι ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κλπ δεν ηταν κερδοφορες θα υπηρχε αραγε ενδιαφερον αγορας τους απο διεθνεις κολοσσους ?

Επισκέπτης
Απο τον τροπο που μου θετεις την ερωτηση- διλημα,η το ενα η το αλλο καταλαβαινω οτι εισαι νομικος.

Η απαντηση μου.

Τυπικὸν ἔργον ἐντυπωσιασμοῦ ὑπογεγραμμένον ὑπὸ κρατικῶν δημοσιογράφων τῶν 60.000 € (κατ' ἐλάχιστον) ἐτησίως

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τυπικὸν ἔργον ἐντυπωσιασμοῦ ὑπογεγραμμένον ὑπὸ κρατικῶν δημοσιογράφων τῶν 60.000 € (κατ' ἐλάχιστον) ἐτησίως
Δεκτον οτι ειναι παραμυθι,ποια ειναι η αληθεια ? και ποιον να εμπιστευτω ?

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Μα ηδη λειτουργουν παροχοι ενεργειας  .

Αν οι ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κλπ δεν ηταν κερδοφορες θα υπηρχε αραγε ενδιαφερον αγορας τους απο διεθνεις κολοσσους ?

ειναι πολυ κερδοφόρες.. και ταίζουν και όλους αυτούς... το πρόβλημα είναι με την μορφή του συνδικαλισμού..

πάρε παράδειγμα την Ολυμπιακή.. δεν μπορεί σήμερα ο κάθε πολιτικός, κάθε συνδικαλιστής, κάθε επιχειρηματίας να επιβάλλει γραμμές, πτήσεις, αλλαγή δρομολογίων κλπ...

επίσης η ολυμπιακή μπλοκάρισε τα υδροπλάνα πρίν λίγα χρόνια, τώρα τα νησιά θα είχαν καλύτερες συνδέσεις..

επίσης η ολυμπιακή μπλοκάρισε τόσα χρόνια τους LOW COST αερομεταφορείς... πώς αποφάσισαν νομίζεις να πετάξουν κρήτη, κω, ρόδο, ζάκυνθο, μυκονο, σαντορίνη, θεσσαλονίκη, κέρκυρα ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ενω πρίν δεν τους ενδιέφερε η Ελλάδα?

Εφυγε απο την μέση το μπλοκάρισμα που έκαναν οι συνδικαλιστές της Ολυμπιακής για να μην χάσουν τα προνόμιά τους ..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ειναι πολυ κερδοφόρες.. και ταίζουν και όλους αυτούς... το πρόβλημα είναι με την μορφή του συνδικαλισμού..

πάρε παράδειγμα την Ολυμπιακή.. δεν μπορεί σήμερα ο κάθε πολιτικός, κάθε συνδικαλιστής, κάθε επιχειρηματίας να επιβάλλει γραμμές, πτήσεις, αλλαγή δρομολογίων κλπ...

επίσης η ολυμπιακή μπλοκάρισε τα υδροπλάνα πρίν λίγα χρόνια, τώρα τα νησιά θα είχαν καλύτερες συνδέσεις..

επίσης η ολυμπιακή μπλοκάρισε τόσα χρόνια τους LOW COST αερομεταφορείς... πώς αποφάσισαν νομίζεις να πετάξουν κρήτη, κω, ρόδο, ζάκυνθο, μυκονο, σαντορίνη, θεσσαλονίκη, κέρκυρα ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ενω πρίν δεν τους ενδιέφερε η Ελλάδα?

Εφυγε απο την μέση το μπλοκάρισμα που έκαναν οι συνδικαλιστές της Ολυμπιακής για να μην χάσουν τα προνόμιά τους ..
μια που ειπες για ολυμπιακη, χρειαστηκε τωρα τελευταια να κλεισω εισητιρια για δικο μου ατομο και μου πεσαν τα μαλλια ποσο χρεωσουν για πτηση μιας ωρας? ευτυχως που υπαρχουν πιο μικρες εταιρειες και παλευεται καπως η κατασταση..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ειναι κρατική πλέον η Ολυμπιακη
Μη διαμαρτυρεστε....

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Eτσι μπραβο,οταν ποναει το κεφαλι παιρνεις παυσιπονο,δεν κοβεις το κεφαλι, γιατι υπαρχει κινδυνος να πεθανει ο οργανισμος... :grin:

Antoniototeras

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίος τίτλος!Ξεπουλάνε το νερό μας!
Επανάσταση τώρα!!!Θα το ρίξω στο εμφιαλωμένο και θα πλένομαι στην πισίνα!
Λέτε να μας κάνουν και το Κινεζικο μαρτυριο με τισ σταγόνες στο κούτελο????
Αφαλάτωση τώρα! :headbang: :idiot: :uglystupid: :helpplea: :dancing:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
οὐδεῖς ληστὴς ἐκτὸς κράτους κατώρθωσεν νὰ ἀφαιρέσῃ τὸ 45% τοῦ εἰσοδήματος ἑνὸς πολίτου ὡς πράττει ἡ ἐφορία.

Πολύ σωστά.
Και να προσθέσω , ότι κατά τας ημέρας σιδερένιου ηγέτου
(αφοδεύοντες πάντες μετά σεβασμού εις το μνήμα του),
το ποσοστό ήτο  [size=60pt]64%[/size]  !!!!!!!!!!

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
μια που ειπες για ολυμπιακη, χρειαστηκε τωρα τελευταια να κλεισω εισητιρια για δικο μου ατομο και μου πεσαν τα μαλλια ποσο χρεωσουν για πτηση μιας ωρας? ευτυχως που υπαρχουν πιο μικρες εταιρειες και παλευεται καπως η κατασταση..

δεν έχει ακριβύνει η ολυμπιακή απο τότε που έγινε ιδιωτική.. πάντα τα δρομολόγια εσωτερικού ήταν σε κάποιες περιπτώσεις ακριβότερα και απο αυτά του εξωτερικού..

και δεν είχαμε low cost.. τωρα έχουμε και ελπιζω το συντομότερο να έχουμε και υδροπλάνα, αρκεί κάποιος να ρισκάρει να βάλει τα λεφτά του στην Ελλάδα..

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αντε καλα.
εγω μονο βλεπω τους χαραμοφαηδες στα καφε μου φαινεται.

Παρατήρηση πρώτη, για να βλέπεις χαραμοφάηδες στα καφέ είσαι κι εσύ χαραμοφάισα(εκτός κι αν δουλεύεις σε καφετέρια!)
Παρατήρηση δεύτερη, επειδή βλέπεις χαραμοφάηδες σε καφε βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και γενικολογίες που ούτε παππούδες σε καφενεία δε θα έβγαζαν! Σου βάζει ο άλλος την έρευνα και μας λες για ένα γνωστό σου! Ε αν είναι δυναμόν!  :fuck2:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Παρατήρηση πρώτη, για να βλέπεις χαραμοφάηδες στα καφέ είσαι κι εσύ χαραμοφάισα(εκτός κι αν δουλεύεις σε καφετέρια!)
Παρατήρηση δεύτερη, επειδή βλέπεις χαραμοφάηδες σε καφε βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και γενικολογίες που ούτε παππούδες σε καφενεία δε θα έβγαζαν! Σου βάζει ο άλλος την έρευνα και μας λες για ένα γνωστό σου! Ε αν είναι δυναμόν!  :fuck2:
:blahblah1:
κουραση, τζαμπα με παρεθεσες.
χιουμορ κακιστο... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom