Νέα

ΡΕ ΣΕΙΣ, ξεπουλάνε το νερό μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα politis2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Συγγενης πολιτικου εισαι ??? :2funny: :2funny: :2funny:
Σαν λαμογιο εγραψες, αλλα πες οτι στα γραφουμε, τα λεφτα που θα τα βρεις για να πληρωσεις τοσους φορους !!! :headbang: :headbang: :headbang:
αφου  θα εχουν φυγει ολοι σε ποιον θα πληρωσω φορους :grin:
μαλακας ειμαι μια χωρα ολη δικια μου πλιζ ομως παρτε και τα πακια μαζι :grin:
ε και αφηστε κανα δυο ρωσσακια :grin:
οχι ρε με πολιτικους δεν εχω καμμια σχεση..................... νομιζω :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
παντα με μισο ματι μας κοιτουσανε.
μηπως τωρα πηραν πρεφα στο εξωτερικο τι κουμασια ειμαστε?απο το 70 που πηγαινανε να πλυνουν πιατα σε εστιατορια σε κατι γερμανιες κλπ παλι ετσι μας βλεπανε. γιατι εκει δουλευανε και εμεις ειμασταν φραπες,διακοπες σε 5αστερο και εεεεεεεεχει ο θεος.
:o
κατσε να δουμε ποιος λαος δουλευει πιο πολυ :grin:
χμμμμμμμμμμ πρεπει να ψαξω μια ερευνα που ειχε γινει αλλα βαριεμαι
εχεις δουλεψει ποτε :think: και αν ναι σε αφηναν να πινεις την φραπα σου ξαπλα :think:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Ο.Σ.Φ.Π..png
    Ο.Σ.Φ.Π..png
    66,7 KB · Εμφανίσεις: 31

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:o
κατσε να δουμε ποιος λαος δουλευει πιο πολυ :grin:
χμμμμμμμμμμ πρεπει να ψαξω μια ερευνα που ειχε γινει αλλα βαριεμαι
εχεις δουλεψει ποτε :think: και αν ναι σε αφηναν να πινεις την φραπα σου ξαπλα :think:
ελα ρε βαρε γαμω το καταλαβες πολυ καλα τι λεω.
αυτοι δουλευουν ολο το χρονο και ερχονται εδω και γινονται στουπια μια βδομαδα. αλλα ολο το χρονο στις 9 το βραδυ κανουν νανακια γιατι πρωι δουλευουν...
ουτε μπουζουκια ουτε τιποτα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ας δούμε για παράδειγμα σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες η εργάσιμη εβδομάδα είναι μεγαλύτερη. Σε ποιες χώρες δουλεύουν περισσότερο οι άνθρωποι; Τις περισσότερες ώρες εβδομαδιαίως σε ολόκληρη την Ευρωζώνη εργάζονται οι Έλληνες, με 42 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Ακολουθούν οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί που έχουν εργάσιμη εβδομάδα 39 ωρών. Και ποιοι δουλεύουν τις λιγότερες ώρες στην Ευρώπη; Οι Ολλανδοί που δουλεύουν λιγότερο από 31 ώρες την εβδομάδα. Οι Γερμανοί εργάζονται κατά μέσο όρο 36 ώρες την εβδομάδα, δηλαδή πολύ λιγότερο από τους σκληρά εργαζόμενους Έλληνες που τώρα καλούνται να σώσουν.

παρε ενα προχειρο που βρηκα :birdman:
αν θες υπαρχει και με επισημα στοιχεια :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ας δούμε για παράδειγμα σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες η εργάσιμη εβδομάδα είναι μεγαλύτερη. Σε ποιες χώρες δουλεύουν περισσότερο οι άνθρωποι; Τις περισσότερες ώρες εβδομαδιαίως σε ολόκληρη την Ευρωζώνη εργάζονται οι Έλληνες, με 42 ώρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Ακολουθούν οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί που έχουν εργάσιμη εβδομάδα 39 ωρών. Και ποιοι δουλεύουν τις λιγότερες ώρες στην Ευρώπη; Οι Ολλανδοί που δουλεύουν λιγότερο από 31 ώρες την εβδομάδα. Οι Γερμανοί εργάζονται κατά μέσο όρο 36 ώρες την εβδομάδα, δηλαδή πολύ λιγότερο από τους σκληρά εργαζόμενους Έλληνες που τώρα καλούνται να σώσουν.

παρε ενα προχειρο που βρηκα :birdman:
αν θες υπαρχει και με επισημα στοιχεια :birdman:
αντε καλα.
εγω μονο βλεπω τους χαραμοφαηδες στα καφε μου φαινεται.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ελα ρε βαρε γαμω το καταλαβες πολυ καλα τι λεω.
αυτοι δουλευουν ολο το χρονο και ερχονται εδω και γινονται στουπια μια βδομαδα. αλλα ολο το χρονο στις 9 το βραδυ κανουν νανακια γιατι πρωι δουλευουν...
ουτε μπουζουκια ουτε τιποτα...
σιλβακι ασε μην το ψαχνεις
τις ωρες που εχω δουλεψει εστω και κωλοβαροντας δεν τις δουλευουν ευρωπαιοι
και σου μιλαω προσωπικα που ξερω και οχι γενικα
απο το 2001 εως και το 2006 να μην πω και μετα
δεν ειχα ουτε σκ ουτε ωραριο οποτε να αφησουμε λιγο το παραμυθι στην ακρη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αντε καλα.
εγω μονο βλεπω τους χαραμοφαηδες στα καφε μου φαινεται.
και εγω μια ζωη εβλεπα τις καφετεριες γεματες τα πρωινα
και παντα ειχα την απορια μα καλα δεν δουλευουν
ποιος μπορει να μου δωσει και εμενα την απαντηση
και λεω μηπως ειναι σκληρα εργαζομενοι αιωνιοι φοιτητες :jerking:
εργαζομενοι δεν ειναι παντως και αν ειναι μιλαμε για μικρο ποσοστο :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σιλβακι ασε μην το ψαχνεις
τις ωρες που εχω δουλεψει εστω και κωλοβαροντας δεν τις δουλευουν ευρωπαιοι
και σου μιλαω προσωπικα που ξερω και οχι γενικα
απο το 2001 εως και το 2006 να μην πω και μετα
δεν ειχα ουτε σκ ουτε ωραριο οποτε να αφησουμε λιγο το παραμυθι στην ακρη
ρε μην το γυρνας προσωπικα!
απο φιλους σου και γνωστους σου τους βλεπεις ολους δουλευταραδες?
τους βλεπεις να ξοδευουν  οσα μπορουν να ανταπεξελθουν??

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο
οσους γνωστους εχω περιπου ετσι δουλευουν αντε να το κωλοβαρανε λιγο στο πρωινο ξυπνημα
αλλα τελειωνουν αργα ελευθεροι επαγγελματιες ειναι αυτοι
οσοι ειναι υπαλληλοι τηρουν το ωραριο τους τουλαχιστον ευλαβικα
τωρα απο δημοσιο μη με ρωτας
και σε ρωτω τωρα εγω φιλες πωλητριες εχεις?
αν ναι δουλευουν μονο το 8ωρο τους :think:
ασε οι ελληνες επιχειρηματιες ειναι ξυπνιοι σε κρατουν υπερωριες με το ζορι
και απο δω και περα να δεις τι θα γινει

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο
οσους γνωστους εχω περιπου ετσι δουλευουν αντε να το κωλοβαρανε λιγο στο πρωινο ξυπνημα
αλλα τελειωνουν αργα ελευθεροι επαγγελματιες ειναι αυτοι
οσοι ειναι υπαλληλοι τηρουν το ωραριο τους τουλαχιστον ευλαβικα
τωρα απο δημοσιο μη με ρωτας
και σε ρωτω τωρα εγω φιλες πωλητριες εχεις?
αν ναι δουλευουν μονο το 8ωρο τους :think:
ασε οι ελληνες επιχειρηματιες ειναι ξυπνιοι σε κρατουν υπερωριες με το ζορι
και απο δω και περα να δεις τι θα γινει
εχω παραδειγματα ψωλοβροντηδων σε ολους τους τομεις.. ιδιωτικους δημοσιους αυτοαπασχολουμενους..
τυπους που τους ανοιξαν οι γονεις τους τις δουλειες και τις κλεισανε γιατι βαριοντουσαν να κουνηθουν λιγακι και μαζευτηκαν ολοι μαζι στο πατρικο και τους συντηρει ο μπαμπας στα 42 τους(με οικογενεια και παιδι ετσι..)..

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

αχχχ, πόση αλήθεια...
έχω πάψει να ζητάω σε φίλους μου να βγαίνουμε έξω επειδή δεν θέλω να τους φέρνω σε δύσκολη θέση.
εγώ μπορώ και να πληρώσω και να χαλάσω (ακόμη...) το κάτι παραπάνω. εκείνοι όχι όμως.
παρ'όλα αυτά, ενώ είναι σε δύσκολη θέση, το ξέρουν, γκρινιάζουν, ανησυχούν, αγχώνονται κλπ
δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως γι'αυτό! και ακόμη και όταν προσφέρεις μια πιθανή λύση ... την απορριπτουν με το αιτιολογικό ότι ... είναι πολύ βαρύ για μένα αυτό! έλεος δλδ!!! :headbang: :headbang: :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αχχχ, πόση αλήθεια...
έχω πάψει να ζητάω σε φίλους μου να βγαίνουμε έξω επειδή δεν θέλω να τους φέρνω σε δύσκολη θέση.
εγώ μπορώ και να πληρώσω και να χαλάσω (ακόμη...) το κάτι παραπάνω. εκείνοι όχι όμως.
παρ'όλα αυτά, ενώ είναι σε δύσκολη θέση, το ξέρουν, γκρινιάζουν, ανησυχούν, αγχώνονται κλπ
δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως γι'αυτό! και ακόμη και όταν προσφέρεις μια πιθανή λύση ... την απορριπτουν με το αιτιολογικό ότι ... είναι πολύ βαρύ για μένα αυτό! έλεος δλδ!!! :headbang: :headbang: :headbang:
εισαι καλα?
γιατι να κανουν αφου ειναι πισω η μαμα και ο μπαμπας?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Silva λες μαλακιες

τελος!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακομη δεν μπορω να καταλαβω αν το ποστ ειναι πραγματικο ή ειρωνικο.
Φιλε μου η ειρωνεια η  η πραγματικοτητα εξαρτατουνται απο την "κοινωνικη" οπτικη μας γωνια,απ' την οποια βλεπουμε το καθε ζητημα.
Το ποστ ειναι η ευχη των απανταχου δυνατων του χρηματος αρα και της εξουσιας,αλλα ταυτοχρονα και ο εφιαλτης της μεγαλης μαζας που πτωχευει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φιλε μου η ειρωνεια η  η πραγματικοτητα εξαρτατουνται απο την "κοινωνικη" οπτικη μας γωνια,απ' την οποια βλεπουμε το καθε ζητημα.
Το ποστ ειναι η ευχη των απανταχου δυνατων του χρηματος αρα και της εξουσιας,αλλα ταυτοχρονα και ο εφιαλτης της μεγαλης μαζας που πτωχευει...
Βρε ασε τη δικη μου οπτικη.
Για τη δικη σου αποψη λεμε. Εισαι υπερ των απολυσεων που γραφεις? Ή μεσω της υπερβολης εκφραζεις οτι οι απολυσεις ως μεθοδος σωτηριας ειναι απάτη?

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
όλη αυτή η βουβαμάρα που υπάρχει από το πλήθος που μαζεύεται στο Σύνταγμα (και όχι μόνον εκεί...) σύντομα θα μετατραπεί σε λάβα...
άκουγα την Παρασκευή στο ραδιόφωνο ότι η όλη ιστορία της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ είναι για 125εκ ευρώ. λες και ΑΥΤΑ είναι που θα μας σώσουν από την χρεωκοπία που μας οδήγησαν αυτοί που ξεπουλάνε τα πάντα τώρα. και το ίδιο ισχύει και για την ΔΕΗ, μόλις 400εκ περίπου θα στοιχίσει το 17% που θέλουν να πουλήσουν, όταν μόνο η επένδυση στην Μεγαλόπολη, οι δύο νέες μονάδες που φτιάχνει αξίζουν πάνω από 500εκ (και για να μην ξεχνιόμαστε, σε αυτές τις 2 μονάδες αλλά και αυτή του Αλιβερίου, αλλά και τον νέο διαγωνισμό για Πτολεμαίδα, άμεσοι ανταγωνιστές της ΔΕΗ εμπλέκονται-λέγε με ΜΕΤΚΑ/ΤΕΡΝΑ). Δέχομαι όλες τις ενστάσεις που αφορούν τους συνδικαλισταράδες αλήτες, αλλά αυτό είναι ξεπούλημα του κερατά και δεν πρέπει να περάσει έτσι.
και όποιος νομίζει ότι θα φθηνίνουν προιόντα ή υπηρεσίες μετά το ξεπούλημα (ιδιωτικοποίηση και καλά...) δεν έχει παρά να ψάξει αντίστοιχα case stories από το εξωτερικό...

ανεξάρτητα με την διαφωνία μου με την τρέχουσα οικονομική πολιτική. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ οργανισμοί που τρέφουν τύπους σαν τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ να ιδιωτικοποιηθούν και να ανοίξουν 20 εταιρείες στον κάθε κλάδο.. να δούμε μετά τι αξίζει ο καθε ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Συνδικαλιστης..

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βρε ασε τη δικη μου οπτικη.
Για τη δικη σου αποψη λεμε. Εισαι υπερ των απολυσεων που γραφεις? Ή μεσω της υπερβολης εκφραζεις οτι οι απολυσεις ως μεθοδος σωτηριας ειναι απάτη?
Απο τον τροπο που μου θετεις την ερωτηση- διλημα,η το ενα η το αλλο καταλαβαινω οτι εισαι νομικος.

Η απαντηση μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom