alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, εχω. Αντι να κοιταμε τι ειδους επανασταση θα κανουμε, ας κοιταξουμε πρώτα να γινουμε ανθρωποι. Γιατι ευθυνόμαστε ΟΛΟΙ μας 100% για αυτο που εχει γινει.Να σου πω τι έχω εγώ αντιληφθεί:
1) Οι τράπεζες είναι ΗΔΗ καραρευμένες. Απλά δεν το ξέρουμε.
2) Αν ΔΕΝ είναι, τότε θα αντέξουν το stress.
3) Η κυβέρνηση (αν δεν αντέξουν οι τράπεζες) θα πρέπει: α) είτε να τις καλύψει, β) είτε να ζητήσει βοήθεια απ' έξω.
4) ΔΕΝ μποορεί να τις καλύψει (δεν έχει μία και η ίδια), άρα πάει για επαναδιαπραγμάτευση. Κι ότι πετύχει. Ή πέφτει, οπότε γυρνάμε στην άλλη εκδοχή που είπες, εκλογές, ψήφος, κλπ.
5) Αν πάντως ΔΕΝ γίνει ΤΙΠΟΤΕ από αυτά (και συνεχίσουμε όπως σήμερα) τότε:
6) Σε 1-2-3 χρόνια η κυβέρνηση (όποια είναι τότε) θα ΣΥΡΘΕΙ σε διαπραγμάτευση (μετά από στάση πληρωμών) γιατί ότι και να της δίνουν (της χώρας) το πράμα δε σώζεται. Πέρσι είπαν "πάρτε 110 και σωθήκατε αλλά θα σας τον ακουμπήσουμε λίγο - όσο πατάει η γάτα", τώρα είπαν "Πάρτε άλλα 80 αλλά θα σας τον φορέσουμε κανονικά", σε 3 χρόνια θα πουν "Πάρτε και άλλα 20 αλλά θα σας πηδάμε και τις γυναίκες και τα παιδιά".
7) ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ κανένα λιμάνι, αεροδρόμιο, νερό, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ κλπ.
8) Σε 1-2-3 χρόνια ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ από αυτά πλέον. Και αυτά που θα μπορούσαν να δίνουν κάτι στο γαμημένο κράτος (π.χ. ΟΠΑΠ), αυτοί οι καριόληδες θα τα έχουν πουλήσει.
ΑΥΤΕΣ τις εξελίξεις λέω να προκαλέσουμε.
Και επαναλαμβάνω την ερώτηση:
Έχεις εσύ να προτείνεις κάποιο καλύτερο τρόπο?
Σε παραπεμπω στο γνωστο προχθεσινο αρθρο του Μιχα "που ησουν αγανακτισμενε?".
Αν δεν το εχεις, να στο στειλω.