Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.646
Πόντοι
3.656
Η ομαδα χθες ήταν για τα πανηγύρια. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αν ήταν πέναλτι ή όχι... Όταν κάνεις τη μεγαλύτερη σου φάση για γκολ στο 92 τι να πεις μετά ότι αδικήθηκες από τη διαιτησία. Μπαίνω μετά τον αγώνα στο αεκ364 και έγραφε σφαγή αεκ στο οακα.... Τι λέτε ρε μαλακες... Άλλο αγώνα βλέπατε? Πρέπει να κάναμε ρεκόρ γκίνες χθες... 70% κατοχή, 1 ευκαιρία για γκολ.
Θλιβερή εικόνα. Προφανώς φταίει και ο προπονητής, αλλα δεν ειμαι σίγουρος σε ποιο ποσοστό φταίει. Θα προτιμούσα να μείνει πάντως.
Δεν είναι οτι και οι υπόλοιπες ομάδες πετάνε φωτιές κι εμείς είμαστε οι πλέον αμπαλοι.

Καλά,ούτε κι ο βάζελος έκανε τίποτα.Με δυο μαλακίες στην ίδια φάση βαλαν γκολ.Αν το ματς ήταν για 4-0,θα έκανα γαργάρα κι εγώ το πέναλτι. Αλλά σε ματς με 2 φάσεις όλες κι όλες,όταν δεν σου δίνουν τέτοιο πέναλτι,είναι αλλοίωση αποτελέσματος.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
219
Πόντοι
36
Οπως εγραψα πριν εχουμε μπει σε μαυρες εποχες χειραγωγησης ολων των μεσων, νεα αποχη Κοκκαλη.
Οσες φορες και να δει καποιος τη φαση του Ντραγκοφσκι με τον Βιντα ειναι ξεκαθαρο, οτι δεν υπαρχει κανενα μαρκαρισμα του Βντα, ο Ντραγκοφσκι «χτυπαει» τη μπαλα πανω στο κεφαλι του Βιντα, τη χανει και κανει καταφανεστατο πεναλτι. Καθαρο λαθος τερμστοφυλακα, ουτε καν υποψια επιθετικου φαουλ αφου εμφανως ο Βιντα «κουρνιαζει» για να μη φαει χτυπημα απο τον εξερχομενο τερματοφυλακα.
Κανενα σχεδον μεσο δεν αναγνωριζει το πεναλτι, κανουν ολοι γαργαρα. Ακριβως οπως τις εποχες Κοκκαλη.
Η ξεφτιλα σε ολο το μεγαλειο της.
Βεβαια αυτα τωρα ειναι παρελθον, προτεραιοτητα τωρα να ελθει προπονητης που θα συνεχισει το εργο του Αλμεϊδα. Ο Αργεντινος δεν μπορει πλεον να συνεχισει με το κλιμα που εχει δημιουργηθει, το προκαλεσε αλλωστε ο ιδιος με τον τροπο που εκανε δηλωσεις.
Οταν καποιος θελει να φυγει, τον αφηνεις να φυγει. Νομος.
Ας δει τι θα κανει ο Ηλιοπουλος, αν ενδιαφερεται για τα λεφτα που εβαλε (αν εβαλε) πρεπει να κανει πολλες ενεργειες σε πολλα επιπεδα και γρηγορα αν θελει να σωσει τη σαιζον.
4536036-1.jpg

Στον τερματοφυλακα και η απλή επαφή στο σώμα με τον αγκώνα είναι επιθετικό φάουλ. Αυτό είδαν στην αρχή της φάσης στο βαρ γι αυτό δεν προχώρησαν στο πέναλντι που όντως μετά κάνει ο Ντραγκόφσκι.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.998
Πόντοι
2.306
4536036-1.jpg

Στον τερματοφυλακα και η απλή επαφή στο σώμα με τον αγκώνα είναι επιθετικό φάουλ. Αυτό είδαν στην αρχή της φάσης στο βαρ γι αυτό δεν προχώρησαν στο πέναλντι που όντως μετά κάνει ο Ντραγκόφσκι.
Δεν εχει νοημα η συζητηση ουτε θεωρω οτι το παιχνιδι χαθηκε απο τη φαση αυτη.
Αλλα…for the sake of the argument που λενε και οι Αγγλοι, βλεποντας το video φαινεται ο Ντραγκοφσκι να επιχειρει εξοδο και να πεφτει στον Vida ο οποιος και ατη φωτο που εχεις βαλει φαινεται να προσπαθει να αποφυγει τη συγκρουση.
Εχασε τη μπαλα οταν κατεβαζοντας την, την χτυπησε στο κεφαλι του Βιντα, εδω ειναι λαθος του τερματοφυλακα και οχι επιθετικό κατα τη γνωμη μου.
Δεν ειδα παντως να σφυριζεται επιθετικο φαουλ, αν θυμαμαι καλα δοθηκε κορνερ η φαση.
αρα στην καλυτερη των περιπτωσεων, μιλαμε για σφαλμα του διαιτητη και του var.

Επιπλεον αν το δεις καλυτερα η φαση ειναι ΕΚΤΟΣ μικρης περιοχης !

Τελευταία τροποποίηση:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
219
Πόντοι
36
Αλλα…for the sake of the argument που λενε και οι Αγγλοι, βλεποντας το video φαινεται ο Ντραγκοφσκι να επιχειρει εξοδο και να πεφτει στον Vida ο οποιος και ατη φωτο που εχεις βαλει φαινεται να προσπαθει να αποφυγει τη συγκρουση.
Εχασε τη μπαλα οταν κατεβαζοντας την, την χτυπησε στο κεφαλι του Βιντα, εδω ειναι λαθος του τερματοφυλακα και οχι επιθετικό κατα τη γνωμη μου.
Δεν ειδα παντως να σφυριζεται επιθετικο φαουλ, αν θυμαμαι καλα δοθηκε κορνερ η φαση.

Όντως δεν σφυριχτηκε επιθετικο φάουλ. Ο διαιτητής σιγουρα την έχασε τελείως τη φαση.

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Αν και Παναθηναϊκός θεωρώ ότι ήταν πεντακάθαρο πέναλτι. Ποιο φουλ στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού? Ποια επαφή? Χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο ίδιος πάει κ πέφτει στον παίχτη της ΑΕΚ. Θα ήταν φουλ εάν ο παίκτης της ΑΕΚ επιχειρούσε κ έπεφτε πάνω του. Εδώ μιλάμε ότι ο τερματοφύλακας κάνει μαλακια, την πέφτει στον παίχτη της ΑΕΚ κ τον ανατρέπει κ μετά.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.998
Πόντοι
2.306
Καλά,ούτε κι ο βάζελος έκανε τίποτα.Με δυο μαλακίες στην ίδια φάση βαλαν γκολ.Αν το ματς ήταν για 4-0,θα έκανα γαργάρα κι εγώ το πέναλτι. Αλλά σε ματς με 2 φάσεις όλες κι όλες,όταν δεν σου δίνουν τέτοιο πέναλτι,είναι αλλοίωση αποτελέσματος.
ακριβως ετσι.
Δεν της φταιει της ΑΕΚ το πεναλτι που δεν μπορουσε να κανει ενα σουτ ή μια ευκαιρια με τοση κατοχη μπαλας.
αλλα σε ματς που κρινεται σε μια, αντε δυο φασεις, η διαιτησια παιζει ρολο. Και χτες επαιξε μεγαλο ρολο στο αποτελεσμα, οτι και να λεμε.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.575
Πόντοι
1.336

Πέραν των όποιων οπαδικών συναισθημάτων και της πλάκας μεταξύ μας λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει για την συγκεκριμένη φάση. Είπαμε να τρολαριζομαστε αλλά εδώ είναι ο ορισμός του πέναλτι σε σεμινάρια διαιτησίας.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.998
Πόντοι
2.306
το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η τεραστια καχυποψια που καλυπτει το Ελληνικο ποδοσφαιρο σε ολα τα θεματα διαιτησιας.
Προφανως ενας διαιτητης μπορει να χασει μια φαση, εδω ομως υπαρχει πολλες φορες και αγνοια κανονισμων (βλεπε το πεναλτι εναντιον του Ντραγκοφσκι πριν μια εβδομαδα).
Και ολα αυτα παρουσια var….
Ο Αλμεϊδα εχει δειξει οτι δεν ειναι γυφτορουμανος και εχει ηθος σε τετοια θεματα, προς τιμην του εκανε συζητηση μόνο στη συνεντευξη τυπου αλλα το εκανε μονο για να ξεφυγει απο τη δυσκολη θεση που εβαλε ο ιδιος τον εαυτο του, ανοιγοντας κουβεντα αμεσως μετα το ματς.
Εχασε πολλους ποντους σοβαροτητας χθες κατα τη γνωμη μου, καλο ειναι να προχωρησει η ομαδα ακομα και αν πονεσει. Το γυαλι ραγισε οπως λενε….

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.575
Πόντοι
1.336
ακριβως ετσι.
Δεν της φταιει της ΑΕΚ το πεναλτι που δεν μπορουσε να κανει ενα σουτ ή μια ευκαιρια με τοση κατοχη μπαλας.
αλλα σε ματς που κρινεται σε μια, αντε δυο φασεις, η διαιτησια παιζει ρολο. Και χτες επαιξε μεγαλο ρολο στο αποτελεσμα, οτι και να λεμε.
Εν μέρει τα γράφεις σωστά, εγώ θα στο γράψω ποδοσφαιρικά αυτό που είδα . Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι εν αντιθέσει με του ΠΑΟ που βάλανε τα πόδια τους στην φωτιά και δεν κολωσανε, δεν νομίζω να έχεις αντίθετη άποψη.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.998
Πόντοι
2.306
Εν μέρει τα γράφεις σωστά, εγώ θα στο γράψω ποδοσφαιρικά αυτό που είδα . Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι εν αντιθέσει με του ΠΑΟ που βάλανε τα πόδια τους στην φωτιά και δεν κολωσανε, δεν νομίζω να έχεις αντίθετη άποψη.
Ετσι ειναι.
το ειπα εξαρχης δεν της φταιει το πεναλτι που δεν δοθηκε της ΑΕΚ.
Να πουμε κιολας οτι ο Παναθηναϊκος στο δευτερο επαιξε γαμω τις αμυνες δεν περναγε μπαλια στη περιοχη με τιποτα…
Ο Βιττορια πηγε εκ του ασφαλούς και του βγηκε.
Η ΑΕΚ δεν «ξεκλείδωσε» το παιχνιδι της, εχω την αισθηση οτι ο Αλμεϊδα εκενυριστηκε και απο αυτο.
Βεβαια η δουλεια του ειναι να βρισκει λυσεις και σε τετοιες καταστασεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.646
Πόντοι
3.656
Να πουμε κιολας οτι ο Παναθηναϊκος στο δευτερο επαιξε γαμω τις αμυνες δεν περναγε μπαλια στη περιοχη με τιποτα…

Και στο νηπιαγωγείο της προπονητικής να'χεις πάει,θα μάθεις ότι τις κλειστές άμυνες τις ανοίγεις από τα πλάγια.Κι αυτος έπαιζε χωρις εξτρεμ μέχρι το 80.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom