You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Μηνύματα
- 3.098
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα gt21. Εχεις πορωθει για αυριο?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 17.479
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Παιδιά μόλις άκουσα τη σύνθεση της ΑΕΚ για το ματσάκι.
Σόρρυ που θα σας απογοητεύσω αλλά θα σας πάρει για πλάκα ο βλαμμένος.
Ρε γμτ, είναι δυνατόν να κατεβάζετε 5 επιθετικούς; Χειρότερα από τον Φερέρ είναι αυτά.
Ο ΠΑΟ δεν παίζει καλά απέναντι σε κειστές άμυνες...οπότε εσείς του την ανοίγετε;
Και περιμένετε να κερδίσετε;
Κρίμα, γιατί σας υποστήριζα στο ματς αυτό.
Σόρρυ που θα σας απογοητεύσω αλλά θα σας πάρει για πλάκα ο βλαμμένος.
Ρε γμτ, είναι δυνατόν να κατεβάζετε 5 επιθετικούς; Χειρότερα από τον Φερέρ είναι αυτά.
Ο ΠΑΟ δεν παίζει καλά απέναντι σε κειστές άμυνες...οπότε εσείς του την ανοίγετε;
Και περιμένετε να κερδίσετε;
Κρίμα, γιατί σας υποστήριζα στο ματς αυτό.
καλησπέρα χανούμια.....μία και καμμία μένουν για το......πάρτυ.....καλό πλύσιμο παρακαλώ..δεν μου αρέσουν οι άσχημες μυρωδιές....
Συνημμένα
Κατηγορία: Κρεατικά
Συνταγή: Λαγός Στιφάδο
Μερίδες: -
Θερμίδες: - ανά μερίδα
Υλικά: 1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά
Ξίδι
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος παρασκευής
Πλύντε καλά τον λαγό και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόωτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
Συνταγή: Λαγός Στιφάδο
Μερίδες: -
Θερμίδες: - ανά μερίδα
Υλικά: 1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά
Ξίδι
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο
Τρόπος παρασκευής
Πλύντε καλά τον λαγό και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόωτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
ασε με να το σκεφτω λιγο.ρέκβιεμ....αν μου πλασσάρεις την κυρία του αβατάρ σου για μια ισπανική,σου δίνω το ματσάκι με 2-0...είσαι?..
εκλεισε.εναμιση γκολ για καθε ισπανικη.χμμμ.......σχεδόν ψημένος ε'ίμαι...αλ΄λά 2 ισπανικές για 3-0 ...ο.κ?..
αντε παλι.φθηνα την εβγαλες.τι να πει και ο αντωνης που θα πληρωσει 80 ολοκληρα ευρο προστιμο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 12K