Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.262
Πόντοι
5.006
Επειδη κατι ακουω οτι δηθεν η αεκουλα αποκλεστηκε απο την 2η καλυτερη ομαδα της αρμενιας, ας δουμε και την καταταξη των αρμενικων ομαδων στην ευρωπη :
Θεση 161 : αραρατ - αρμενια
Θεση 217 : πιουνικ ερεβαν
θεση 220 : αλασκερτ
θεση 297 : ουραρτου
θεση 367 : αραρατ (σκέτο)
Θεση 377 : νοα
Θεση 379 : σιρακ

Η νοα ηταν στη θεση 382 πριν παιξει με την αεκ, δηλαδη η χειροτερη ομαδα της αρμενιας...καμια σχεση με τα μεγαθηρια της αραρατ (η καλη στην θεση 161) και της αραρατ (η κακη στη θεση 367)

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Επειδη κατι ακουω οτι δηθεν η αεκουλα αποκλεστηκε απο την 2η καλυτερη ομαδα της αρμενιας, ας δουμε και την καταταξη των αρμενικων ομαδων στην ευρωπη :
Θεση 161 : αραρατ - αρμενια
Θεση 217 : πιουνικ ερεβαν
θεση 220 : αλασκερτ
θεση 297 : ουραρτου
θεση 367 : αραρατ (σκέτο)
Θεση 377 : νοα
Θεση 379 : σιρακ

Η νοα ηταν στη θεση 382 πριν παιξει με την αεκ, δηλαδη η χειροτερη ομαδα της αρμενιας...καμια σχεση με τα μεγαθηρια της αραρατ (η καλη στην θεση 161) και της αραρατ (η κακη στη θεση 367)
Άσε μας ρε ξεμωραμένε κ συ με το μπουρδελο σου..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.755
Πόντοι
2.306
Αυτη την στιγμη η αεκουλα παλευει μπας και περασει την φαση των 540 ομαδων του μιλκο καπ....
Καλα για να μπει σε ομιλο μιλκο καπ, δεν το συζηταμε καν.....ουτε σε 500 χρονια....
Για να παρει το τροπαιο του μιλκο καπ, δεν προλαβαινει...θα εχει σβησει ο ηλιος....

Ρε τι καρμα ειναι αυτο! Τι δουλεμα θα τρωνε για το ευρωπαικο τροπαιο καθε χρονο, οταν αυτοι θα παλευουν με τα μεγαθηρια απο λιθουανιες, ανδορες και αρμενιες!
Σε ευχαριστω καλε μου θεουλη που τους εκανες τετοιο χουνερι...
Εδω ο raopau επι το εργον της ευχαριστησεως του καλου θεούλη που σπερνει μεγα κακο στους αντιπαλους του…..
κανε και καμμια γονυπετη ικεσια, μοιραζει και τυχερα ο καλος θεουλης:jerking::jerking:
IMG_0331.jpeg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
ενας λιβαι δε φερνει την ανοιξη...

ποτε δεν ειχαμε ψυχωμενους παικτες αλλα φλωρους YESMAN στη νεα εποχη...

"νευρικα" παιζανε παντα μονο κανας σορεντινο, τσιριλο, χριστοδουλοπουλος, μανωλας και αυτοι δεν ηταν ποτε πανω απο 2 στην 11αδα... δεν υπαρχει ηγετης που να αφυπνιζει την ομαδα.... δεν υπαρχει προπονητης που να τους ταρακουναει....

ποιος ελιασον και ποιος μουκουντι... κρυο αιμα ολοι λες και κανουν αγγαρεια.
Φταίνε όλοι αδερφέ αλλά για μένα πιο πολύ οι παίκτες. Όταν δεν μπορούν να σκοράρουν από τα 3 μέτρα τι να πεις.. Να δούμε τώρα πως θα το γυρίσουν.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
oι επιδοσεις με απασχολουν και οχι ο αποκλεισμος τυπε...
εχει διαφορα αν ξερεις απο μπαλα και οχι απο τα γυρω γυρω της μπαλας οπως ξερετε εσεις οι γαυροι.

σε αυτη την ΑΕΚ εγω αν επαιζα παπαδες θα εκανα...
και αφου με παρακολουθεις εδω και καιρο θα ηξερες οτι "βραζω" για την ξενομανια που εχουν εκει στη διοικηση οι μανατζερ αντι να κανουν την ομαδα ελληνογενη ωστε να μπουσταρεται και να γνωριζει την πραγματικοτητα γιατι οι παικτες νομιζουν οτι ειναι στην πρεμιερ λιγκ και δεν ανοιγει ρουθουνι απο τετοιες ηττες...
Ρε ηθελες να περασει Ευρώπη η σεκ στο κονφερενς ή οχι;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.755
Πόντοι
2.306
Ρε ηθελες να περασει Ευρώπη η σεκ στο κονφερενς ή οχι;
:jerking::jerking::jerking::woldman:

να σου πω εγω, οχι δεν θελει…
θελει ο καλος θεουλης του αυτιστικου ιερομοναχου raopau να παρει πισω το δικο σας…
στα λεω οπως τα καταλαβαινεις….

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
:jerking::jerking::jerking::woldman:

να σου πω εγω, οχι δεν θελει…
θελει ο καλος θεουλης του αυτιστικου ιερομοναχου raopau να παρει πισω το δικο σας…
στα λεω οπως τα καταλαβαινεις….
Τοτε τι γκρινιαζετε; Αποκλείστηκε η αεκ και ολα καλα.

wara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2024
Like
8
Πόντοι
0
τουλάχιστον με τα διαρκείας να έχουμε έκπτωση στα ακτοπλοϊκά

Lee Van Cleef

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2023
Like
26
Πόντοι
0
Τυπε μαλλον εισαι σε ντελιριο λογω υψηλων θερμοκρασιων, σπο εμενα κατανοηση.
δεν εχω γραψει οτι καποια ομαδα εχει το ηθικο πλεονεκτημα, αντιθετως οτι ΟΛΕΣ οι ομαδες εχουν λερωμενη τη φωλια τους.
και εχω απαντησει οτι κανεις δεν μπορει να κουναει το δαχτυλο σε κανενα σε τετοια θεματα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, οταν γνωστοι ψυχωτικοί εδω μιλαγαν για το γηπεδο με χρηματα των ΕΣΠΑ, για τη πτωση στη Δ Εθνικη κλπ.
Αν ξεκινησουμε να μιλαμε για Ολυμπιακο Παναθηναϊκό θέλουμε μερες…
αν ψαχνεις σε mail που τρολλαρα κανενα κακομοιρη, τοτε ok!σε καταλαβαινω….
ok ....μου αρκει....

οποτε αγαπητοι αεκτζηδες ο συνοπαδος σας teaserman κατεριψε το παραμυθι σας.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ

ευχαριστω αγαπητε

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.755
Πόντοι
2.306
ok ....μου αρκει....

οποτε αγαπητοι αεκτζηδες ο συνοπαδος σας teaserman κατεριψε το παραμυθι σας.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ

ευχαριστω αγαπητε
Απεσπασες ομολογια τυπε?
δεν εχει βραστα αυγα στις μασχαλες αποψε?
εισαι μεγαλος….ιεροεξεταστης.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Δε γαμιεται μωρε θα βολευτουμε με πρωταθλημα φετος τι να κανουμε....

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Θα μπορούσαμε να πούμε 'ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς στην Αρμενία, αλλά τότε δουλευόμαστε και εθελοτυφλούμε.
Όποιος είδε τα ματς καταλαβαίνει εύκολα ότι η ΝΟΑ ήταν φάση ερασιτεχνικής ομάδας.
Η ΑΕΚ Β θα την κέρδιζε με 2 γκολ σίγουρα.
Σίγουρα δεν είμαστε ΡΕΑΛ αλλά ούτε χρειάζεται να παίξεις μπαλάρα για να πάρεις πρόκριση.
Οι Αρμένιοι φαίνονταν κουρασμένοι, άτεχνοι, άμπαλοι και εμείς οι μπαλαδόροι :jerking:αντί να κάνουμε στρωτό παιχνίδι, το αντιμετωπίσαμε σαν φιλικό, σαν προπόνηση.
Κάναμε πολύ εύκολα λάθη, πουλάγαμε αδικαιολόγητα τη μπάλα κάνοντας άσκοπες και επιπόλαιες αλλαγές παιχνιδιού.
Δώσαμε στον αντίπαλο πολλές ευκαιρίες να εκθέσει την άμυνα η οποία αν ελέγχεις το ματς και δεν αφήνεις στον αντίπαλο την μπάλα σε 2-3 φάσεις μια χαρά θα λειτουργούσε.
Αλλά στις 10 φάσεις θα εκτεθεί σίγουρα.
Εμένα με ενόχλησε περισσότερο η επίθεση και η λειτουργία της.
Απέναντι σε κλειστές άμυνες ψάχνεις τρόπο να τις ανοίξεις.
Πώς?
Με σούτ εκτός περιοχής ώστε να αναγκάσεις τον αντίπαλο να αμυνθεί πιο ψηλά.
Οι σέντρες είναι σπατάλη και πούλημα της κατοχής πέραν ότι δίνεις στον γρηγορότερο επιθετικό από τον αμυντικό σου αν σε εκθέσει με αντεπίθεση.
Υπάρχει η γκαντεμιά αλλά στο συγκεκριμένο ματς ήταν ΟΛΑ λάθος.
Θεωρώ ότι πρόκειται για ιστορική ξεφτίλα τηρουμένων των αναλογιών.
Οι κερκίδες βράζουν και ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο παρόλι την καψούρα του.
Προβλέπω σύντομα το θέαμα να πάει στην κερκίδα, αν δεν βοηθήσει η ομάδα, με μπόλικο ξύλο και διαπληκτισμούς οπαδών φιλάθλων μεταξύ τους.
Δεν δέχομαι ότι ξέχασαν την μπάλα που ξέρουν, ή ότι δεν έχουν κίνητρο κτλ.
Αλλά αν δεν έχουν όρεξη κίνητρο η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους...

Για το άδειο γήπεδο ευθύνη έχει η ΠΑΕ και η απατεωνιά με της κάρτες φίλου.
Εγώ με το διαρκείας που είχα, διέθετα ήδη κάρτα φίλου αλλά μπορούσα να βγάλω εισιτήριο μόνο στη θέση μου χωρίς έξτρα κόστος.
Αλλά για να δώ σε άλλη θύρα καλύτερη, όπως και έκανα, πρεπε να ξαναβγλάλω κάρτα φίλου.
Για την ΑΕΚ ποτέ δεν τσιγκουνεύομαι ίσως γιατί τα χαλαλίζω αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους και τα 16 ευρώ επιπλέον δεν τα έχουν εύκολα όλοι.
Προσωπικά όσο το γήπεδο είναι αφορμή να βρίσκεται η παρέα, διαρκείας θα βγάζω.
Αυτά τα λίγα και περαστικά μας.:hi:

υγ. Αν ο Αλμέιδα δε μπορεί ελπίζω να έχει την τιμιότητα να πεί τι χρειάζεται να φτιάξει η ομάδα.
Θεωρώ ότι η απώλεια του Γιάννη Καραλή , του μοναδικού διοικητικού που ήξερε μπάλα ,έπαιξε ρόλο.
Τέλος προσοχή στους γλύφτες δημοσιογράφους τώρα ξεχωρίζουν!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.755
Πόντοι
2.306
Θα μπορούσαμε να πούμε 'ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς στην Αρμενία, αλλά τότε δουλευόμαστε και εθελοτυφλούμε.
Όποιος είδε τα ματς καταλαβαίνει εύκολα ότι η ΝΟΑ ήταν φάση ερασιτεχνικής ομάδας.
Η ΑΕΚ Β θα την κέρδιζε με 2 γκολ σίγουρα.
Σίγουρα δεν είμαστε ΡΕΑΛ αλλά ούτε χρειάζεται να παίξεις μπαλάρα για να πάρεις πρόκριση.
Οι Αρμένιοι φαίνονταν κουρασμένοι, άτεχνοι, άμπαλοι και εμείς οι μπαλαδόροι :jerking:αντί να κάνουμε στρωτό παιχνίδι, το αντιμετωπίσαμε σαν φιλικό, σαν προπόνηση.
Κάναμε πολύ εύκολα λάθη, πουλάγαμε αδικαιολόγητα τη μπάλα κάνοντας άσκοπες και επιπόλαιες αλλαγές παιχνιδιού.
Δώσαμε στον αντίπαλο πολλές ευκαιρίες να εκθέσει την άμυνα η οποία αν ελέγχεις το ματς και δεν αφήνεις στον αντίπαλο την μπάλα σε 2-3 φάσεις μια χαρά θα λειτουργούσε.
Αλλά στις 10 φάσεις θα εκτεθεί σίγουρα.
Εμένα με ενόχλησε περισσότερο η επίθεση και η λειτουργία της.
Απέναντι σε κλειστές άμυνες ψάχνεις τρόπο να τις ανοίξεις.
Πώς?
Με σούτ εκτός περιοχής ώστε να αναγκάσεις τον αντίπαλο να αμυνθεί πιο ψηλά.
Οι σέντρες είναι σπατάλη και πούλημα της κατοχής πέραν ότι δίνεις στον γρηγορότερο επιθετικό από τον αμυντικό σου αν σε εκθέσει με αντεπίθεση.
Υπάρχει η γκαντεμιά αλλά στο συγκεκριμένο ματς ήταν ΟΛΑ λάθος.
Θεωρώ ότι πρόκειται για ιστορική ξεφτίλα τηρουμένων των αναλογιών.
Οι κερκίδες βράζουν και ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο παρόλι την καψούρα του.
Προβλέπω σύντομα το θέαμα να πάει στην κερκίδα, αν δεν βοηθήσει η ομάδα, με μπόλικο ξύλο και διαπληκτισμούς οπαδών φιλάθλων μεταξύ τους.
Δεν δέχομαι ότι ξέχασαν την μπάλα που ξέρουν, ή ότι δεν έχουν κίνητρο κτλ.
Αλλά αν δεν έχουν όρεξη κίνητρο η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους...

Για το άδειο γήπεδο ευθύνη έχει η ΠΑΕ και η απατεωνιά με της κάρτες φίλου.
Εγώ με το διαρκείας που είχα, διέθετα ήδη κάρτα φίλου αλλά μπορούσα να βγάλω εισιτήριο μόνο στη θέση μου χωρίς έξτρα κόστος.
Αλλά για να δώ σε άλλη θύρα καλύτερη, όπως και έκανα, πρεπε να ξαναβγλάλω κάρτα φίλου.
Για την ΑΕΚ ποτέ δεν τσιγκουνεύομαι ίσως γιατί τα χαλαλίζω αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους και τα 16 ευρώ επιπλέον δεν τα έχουν εύκολα όλοι.
Προσωπικά όσο το γήπεδο είναι αφορμή να βρίσκεται η παρέα, διαρκείας θα βγάζω.
Αυτά τα λίγα και περαστικά μας.:hi:

υγ. Αν ο Αλμέιδα δε μπορεί ελπίζω να έχει την τιμιότητα να πεί τι χρειάζεται να φτιάξει η ομάδα.
Θεωρώ ότι η απώλεια του Γιάννη Καραλή , του μοναδικού διοικητικού που ήξερε μπάλα ,έπαιξε ρόλο.
Τέλος προσοχή στους γλύφτες δημοσιογράφους τώρα ξεχωρίζουν!
Συμφωνω με τα περισσοτερα.
Ειναι σαφες οτι εχει χαθει ο ελεγχος στην ομαδα, πραγμα λογικο σ’ ενα βσθμο πταν εχεις αλλαγη σκυταλης απο εναν ανθρωπο με τον χαρακτηρα και τα κακαλα του Μελισσανιδη.
Αυτο ομως πρεπει να τελειωσει αμεσα.
Δεν ξερω τι συμβουλους εχει γυρω του ο Ηλιοπουλος, χρειαζεται ομως γρηγορες και ουσιαστικες ενεργειες σε συνεργασια με τον προπονητη.
Ολοι ξερουν τωρα οτι η περιοδος χαριτος τελειωσε, αν δεν επιδειχθει σοβαροτητα συντομα θα καθονται στις κερκιδες μονοι τους.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.668
Πόντοι
11.956
Αρχιδια φέτος η ομάδα ... είμαι διακοπές και δεν μπορώ να απολαύσω με ηρεμία τα στριγκ μαγιό που βλέπω

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.755
Πόντοι
2.306

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Ειναι σαφες οτι εχει χαθει ο ελεγχος στην ομαδα, πραγμα λογικο σ’ ενα βσθμο πταν εχεις αλλαγη σκυταλης απο εναν ανθρωπο με τον χαρακτηρα και τα κακαλα του Μελισσανιδη.

Για τον Μελισσανίδη έχω μπόλικες ενστάσεις.
Δεν παραγνωρίζω το έργο του, όπως το αντιλαμβάνεται κανείς, αλλά σε πολλές κρίσιμες στιγμές εξέθεσε ανεπανόρθωτα την ομάδα βάζοντας είτε το εγώ του πιο πάνω από το καλό της ομάδας είτε με την ανυπαρξία του αφήνοντάς την έρμαιο σε διάφορες ορέξεις.
Αλλά είναι μεγάλη κουβέντα.
Το θέμα είναι πλέον το αγωνιστικό και όχι η υστεροφημία του πρώην προέδρου.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.668
Πόντοι
11.956
Τι συζητάμε τώρα ...η ομάδα έξω από Ευρώπη ...έχει πρόβλημα στην άμυνα και από μέση και μπροστά δεν έχουν δέσει....να δούμε και τις άλλες ομάδες ...τώρα μόνο για το πρωτάθλημα που το βλέπω δύσκολα ....τέλος η αγωνία τις Πέμπτες τώρα !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom