διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δεν αρχίσαμε καθόλου καλά κυρ μουσάτε μου........
https://www.aek365.org/a-996010/h-aek-sumfwnhse-me-to-xiouston-gia-ton-ponse.htm
Ζηλευεις που εχουμε προεδρο ραλιστα τυπε ενω εσυ εχεις κοκα-μπανανα και κοκα-γαριδαΗ ΑΕΚ του χρόνου θα σηκώσει ράλι Ακρόπολις Μάριε το όνομα σου θα μνημονεύεται για πάντα δεν έχω πρόχειρο το ζεϊμπέκικο σου στο ράλι μην πέσει ο σέρβερ
Πρέπει να βρω και τους δυο που χορεύουν ζειμπεκιες ο ένας στα μπουζούκια ο άλλος σε ένα ράλι να καμαρώνεις λεβεντιά κορμοστασιά να στρίβουν σαν γεοτρυπανο μεχρι να βρει νερόΖηλευεις που εχουμε προεδρο ραλιστα τυπε ενω εσυ εχεις κοκα-μπανανα και κοκα-γαριδα
Ζηλευεις που εχουμε προεδρο ραλιστα τυπε
και εσεις τι προβλημα εχετε ακριβως???
Το οτι σας τα λεγαμε και μας βγαζατε ζηλιαρηδες.και εσεις τι προβλημα εχετε ακριβως???
εμεις τι προβλημα να εχουμε?και εσεις τι προβλημα εχετε ακριβως???
ποτε τα λεγατε αυτα τυπε?Το οτι σας τα λεγαμε και μας βγαζατε ζηλιαρηδες.
αφανισμενοι ειστε τυπε... αντε φετος να το παρετε για τα 100 χρονια αφου την κανατε τη μοιρασια με το γαυρο του βορρα.εμεις τι προβλημα να εχουμε?
εμεις ειμαστε αυτοι που θα μας αφανιζατε και θα βλεπαμε την δυναστεια του μελισσανιδη...
ελα μωρη αεκαρα δειξε μας τον δρομο της επιτυχιας.αφανισμενοι ειστε τυπε... αντε φετος να το παρετε για τα 100 χρονια αφου την κανατε τη μοιρασια με το γαυρο του βορρα.
ιντερτοτο και πολυ σας ειναι... οπως αφανισμενος και ο βαζελος. με ενα κυπελλο ανασταινονται τα χαπατα που τα ακουμπανε στα γηπεδα...
Τραβα ξανα πηδηξου, τυπε. Ε, τυπε! Να τα θυμασαι μονος σου, τυπε!ποτε τα λεγατε αυτα τυπε?
αφανισμενοι ειστε τυπε... αντε φετος να το παρετε για τα 100 χρονια αφου την κανατε τη μοιρασια με το γαυρο του βορρα.
ιντερτοτο και πολυ σας ειναι... οπως αφανισμενος και ο βαζελος. με ενα κυπελλο ανασταινονται τα χαπατα που τα ακουμπανε στα γηπεδα...
δε σε ακουω πατα το μηδεν...Τραβα ξανα πηδηξου, τυπε. Ε, τυπε! Να τα θυμασαι μονος σου, τυπε!
τον ειχαμε δειξει πρωτοι απο σας και στο μπασκετ και στο ουεφα και στο τσουλουελα μωρη αεκαρα δειξε μας τον δρομο της επιτυχιας.
καλα μη φας γλαρο!!! αν χρειαστει να ανοιξεις ποδαρακια για τα 100 χρονια του γαυρου ξερεις πολυ καλα οτι θα τα ανοιξεις....μπρωταθλημα μονο εγω κι ο βαζελος, σε αλλον δεν διδω
εσυ κλαψα φαπα και τζετ σκι
Φταιει που ειμαι πολυ ψηλα και εσυ στα χαμηλα. Να κατεβω δεν παιζει. Κοιτα να ανεβεις εσυ. Αν μπορεις.δε σε ακουω πατα το μηδεν...