You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα , ο Ολυμπιακός, δεν ασχολείται με το στημένο και ανεπαρκές ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πλέον ενδιαφέρεται μόνο για Ευρώπη και όπως φαίνεται , καταφέρνει άνετα να είναι στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
Οπως τα ελεγα με τους γαυρους...Αυτους φοβαμαι πιοτερο για το πρωταθλημα,ευτυχως που περασαν στο μιλκο...Ο παοκ λογικα εκλασε τωρα.
καλα τα λες κοιμησου ησυχος και πανηγυρισε τη νικη μας στο εξοχικο
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
10(0) χρόνια ΑΕΚ: Είναι «διαφορετικό» ή ντροπιαστικό;
Με αφορμή τα γενέθλια της ΑΕΚ, η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει τη «βίβλο» με τη σκοτεινή πλευρά της Ένωσης με πλήθος ντοκουμέντων, σε ένα αφιέρωμα-«ποταμό»...
www.gavros.gr
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Δεν κατάλαβα γιατί και ποιος έβαλε αυτό το άρθρο εδώ ...δηλαδή να πάω στο νήμα του γαυρου και να βάζω στιγμιότυπα από την ξεφτίλα από την μολντε....την ξεφτίλα από την Γιουβέντους που έκανε ο Ελευθερόπουλος την έξοδο του Μεσολογγίου....όλα έχουν φτάσει στο τέλος σε λίγο καιρό θα ξέρουμε
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Δεν είναι τυχαίο το να είσαι γαύρος, είναι αποτέλεσμα του να είσαι μαλάκας! Εγώ προσωπικά δεν ξέρω γαύρο μη μαλάκα...Δεν κατάλαβα γιατί και ποιος έβαλε αυτό το άρθρο εδώ ...δηλαδή να πάω στο νήμα του γαυρου και να βάζω στιγμιότυπα από την ξεφτίλα από την μολντε....την ξεφτίλα από την Γιουβέντους που έκανε ο Ελευθερόπουλος την έξοδο του Μεσολογγίου....όλα έχουν φτάσει στο τέλος σε λίγο καιρό θα ξέρουμε
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.630
- Πόντοι
- 456
Όταν έχεις κέφια..
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Αυτά διαβασες στο άρθρο μόνο?Δεν κατάλαβα γιατί και ποιος έβαλε αυτό το άρθρο εδώ ...δηλαδή να πάω στο νήμα του γαυρου και να βάζω στιγμιότυπα από την ξεφτίλα από την μολντε....την ξεφτίλα από την Γιουβέντους που έκανε ο Ελευθερόπουλος την έξοδο του Μεσολογγίου....όλα έχουν φτάσει στο τέλος σε λίγο καιρό θα ξέρουμε
Τις ήττες της Κούλας στην Ευρώπη?
Ξεφτίλα το οτι αποκλειστηκα απο τη μεγάλη Γιουβέντους 5 λεπτά πριν τη λήξη στους 8 του Τσάμπιονς λιγκ των 24 ομάδων(που βγήκα πρώτος στον όμιλο και κληρώθηκα με πρωτο)?
Εντάξει η μεγάλη Κουλα 2014 έχει κάνει μυθικές πορείες στο Τσάμπιονς λιγκ!
Με τη Θύελλα Ραφήνας στη γ εθνική παίζατε ρε αρχιξεφτιλες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας έχει πάει το σκατό στην κάλτσα μη σηκώσουμε το καρνέσιον μέσα στην Τζαμπασοφια μωρη μαλάκω Αεκουλα 2014.Δεν είναι τυχαίο το να είσαι γαύρος, είναι αποτέλεσμα του να είσαι μαλάκας! Εγώ προσωπικά δεν ξέρω γαύρο μη μαλάκα...
Τελευταία τροποποίηση:
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Έχεις πολλά θέματα και προβλήματα για να γράφεις εδώ ...είναι όπως μια πουτανα να πάει να γράφει στο νήμα άλλης πουτανας!!!!!! Και φυσικά εμείς ξέρουμε να χάνουμε...εσείς στο χρόνια τώρα δεν μπορείτε....πόσους προπονητές αλλαξε ο γαύρος....αααα και όπως είδες δεν σε εβρισα αλλά ετοιμάσου από τους άλλους κίτρινους μύστες !!!!!!Αυτά διαβασες στο άρθρο μόνο?
Τις ήττες της Κούλας στην Ευρώπη?
Ξεφτίλα το οτι αποκλειστηκα απο τη μεγάλη Γιουβέντους 5 λεπτά πριν τη λήξη στους 8 του Τσάμπιονς λιγκ των 24 ομάδων(που βγήκα πρώτος στον όμιλο και κληρώθηκα με πρωτο)?
Εντάξει η μεγάλη Κουλα 2014 έχει κάνει μυθικές πορείες στο Τσάμπιονς λιγκ!
Με τη Θύελλα Ραφήνας στη γ εθνική παίζατε ρε αρχιξεφτιλες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας έχει πάει το σκατό στην κάλτσα μη σηκώσουμε το καρνέσιον μέσα στην Τζαμπασοφια μωρη μαλάκω Αεκουλα 2014.
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.630
- Πόντοι
- 456
Κρίμα πάντως που έτυχε στον γαύρο η Βίλα. Θα ΄ήταν η πρώτη φορά που θα είχαμε αντίπαλους οπαδούς στην Αρένα.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Μόνο και μόνο που ασχολούνται μαζί μας οποίος έχει μυαλό μπορεί να καταλάβει ποιους ζηλεύουν και ποιους φοβούνται!!!!!!εγώ όπωτε γράψω σε νήμα γαύρου η βαζελας πλάκα θα κάνω ....όχι εμπάθεια.....όπως είπα σε λίγο καιρό θα ξέρουμε
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Ούτε εγώ σε έβρισα.Έχεις πολλά θέματα και προβλήματα για να γράφεις εδώ ...είναι όπως μια πουτανα να πάει να γράφει στο νήμα άλλης πουτανας!!!!!! Και φυσικά εμείς ξέρουμε να χάνουμε...εσείς στο χρόνια τώρα δεν μπορείτε....πόσους προπονητές αλλαξε ο γαύρος....αααα και όπως είδες δεν σε εβρισα αλλά ετοιμάσου από τους άλλους κίτρινους μύστες !!!!!!
Απο τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι έχεις σοβαρό θέμα αντιληψης.
Ετοιμάζομαι τώρα που παίρνουν φορά οι μύστες
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Όπως τα λες κάνε την πλάκα σου εδώ αλλά έρχονται οι άλλοι χαχαχαΟύτε εγώ σε έβρισα.
Απο τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι έχεις σοβαρό θέμα αντιληψης.
Ετοιμάζομαι τώρα που παίρνουν φορά οι μύστες
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Συνηθισμένος να ρίχνω εξάρες είμαι,μην ανησυχείςΌπως τα λες κάνε την πλάκα σου εδώ αλλά έρχονται οι άλλοι χαχαχα
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
είναι όπως μια πουτανα να πάει να γράφει στο νήμα άλλης πουτανας!!!!!!
σε αυτο συμφωνουμε ολοι.... πουτανες
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Σημερα θα φας πουτσα στο τηγανι και μετα θα πηγαινεις απο καναρι σε καναρι...Ακου κ εναν μεγαλυτερο να μαθαινειςΤο πρωταθλημα θα παιχτει μεταξυ ΑΕΚ και γαυρου...Το εχω χιλιογραψει παει και τελειωσε.Αν και οταν αλλαξεις προπονητη και φερεις καποιον κανονικο τοτε ναι μπορεις να το διεκδικησεις.καλα τα λες κοιμησου ησυχος και πανηγυρισε τη νικη μας στο εξοχικο
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Εχε το νου σου τυπε αυτοι δεν παιζουν ειναι σκληροι καριοληδες.Μεχρι μουστακι θα σε βαλουν να ξυρισειςΣας έχει πάει το σκατό στην κάλτσα μη σηκώσουμε το καρνέσιον μέσα στην στρουγκα μωρη ΑΕΚΑΡΑ .
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
Σημερα θα φας πουτσα στο τηγανι και μετα θα πηγαινεις απο καναρι σε καναρι...Ακου κ εναν μεγαλυτερο να μαθαινειςΤο πρωταθλημα θα παιχτει μεταξυ ΑΕΚ και γαυρου...Το εχω χιλιογραψει παει και τελειωσε.Αν και οταν αλλαξεις προπονητη και φερεις καποιον κανονικο τοτε ναι μπορεις να το διεκδικησεις.
θες να παιξουμε ενα στοιχηματακι ποιος θα το παρει εγω η' εσυ κι οτι ο γαυρος θα βγει 4ος και θα μεινει εκτος Ευρωπης ? ολο το καλοκαιρι μεχρι τελος Αυγουστου εγω αβαταρ αεκ εσυ παοκ οποιος το χασει
σε ακουω μικρε
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
Εκεί εσύ δεν με ακούς... Κακό του κεφαλιού σου... ΔΕΝ μπορείς λεμεεεθες να παιξουμε ενα στοιχηματακι ποιος θα το παρει εγω η' εσυ κι οτι ο γαυρος θα βγει 4ος και θα μεινει εκτος Ευρωπης ? ολο το καλοκαιρι μεχρι τελος Αυγουστου εγω αβαταρ αεκ εσυ παοκ οποιος το χασει
σε ακουω μικρε
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.137
- Πόντοι
- 5.006
Βρε μλκ κωλοτρυπιδα δε βλέπεις με τα τσικο τι σου κάνω βλακα μιλάμε τσακο γίνεσαι και ρεζίλι μη το συνεχίζειςθες να παιξουμε ενα στοιχηματακι ποιος θα το παρει εγω η' εσυ κι οτι ο γαυρος θα βγει 4ος και θα μεινει εκτος Ευρωπης ? ολο το καλοκαιρι μεχρι τελος Αυγουστου εγω αβαταρ αεκ εσυ παοκ οποιος το χασει
σε ακουω μικρε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65