Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

α)οτι το παλιο γηπεδο που γκρεμισε ο Γρανιτσας ηταν ακρως επικινδυνο και καλος το γκρεμισε.Αλλο το τι εγινε μετα και βγηκε απο το φακελο για ολυμπιακο εργο προς οφελος του εθνικου προμηθευτη
β)οτι και γηπεδο να μπορεις να χτισεις στην ΝΦ πχ 22000 θεσεων καποιος πρεπει να το χρημοτοδοτησει και θα παρει κατι σε ανταλαγμα και μαλιστα με τοκο.Γιαυτο γινεται και η φασαρια για τα εμπορικα καταστηματα στο νεο γηπεδο(οπως και σε μας) αλλα δεν βγαινουν τα τετραγωνικα
Οποτε μονο με 100% κρατικη βοηθεια και ρεμουλα στο ΣΔ οπως εγινε στο Καραισκακη η πηγε να γινει στο Βοτανικο
Μονο ετσι
γ)γηπεδο 20000 θεσεων ειναι ξεφτιλα για την ΑΕΚ

για την οριτζιναλ ειναι και θα ειναι το καρκινωμα της ΑΕΚ μεχρι να εμφανιστει καποιος αρχιδατος και σπασει το αποστημα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
α)οτι το παλιο γηπεδο που γκρεμισε ο Γρανιτσας ηταν ακρως επικινδυνο και καλος το γκρεμισε.Αλλο το τι εγινε μετα και βγηκε απο το φακελο για ολυμπιακο εργο προς οφελος του εθνικου προμηθευτη
β)οτι και γηπεδο να μπορεις να χτισεις στην ΝΦ πχ 22000 θεσεων καποιος πρεπει να το χρημοτοδοτησει και θα παρει κατι σε ανταλαγμα και μαλιστα με τοκο.Γιαυτο γινεται και η φασαρια για τα εμπορικα καταστηματα στο νεο γηπεδο(οπως και σε μας) αλλα δεν βγαινουν τα τετραγωνικα
Οποτε μονο με 100% κρατικη βοηθεια και ρεμουλα στο ΣΔ οπως εγινε στο Καραισκακη η πηγε να γινει στο Βοτανικο
Μονο ετσι
γ)γηπεδο 20000 θεσεων ειναι ξεφτιλα για την ΑΕΚ

για την οριτζιναλ ειναι και θα ειναι το καρκινωμα της ΑΕΚ μεχρι να εμφανιστει καποιος αρχιδατος και σπασει το αποστημα
Παραβλέπω και τις δικές σου γνώσεις στην αρχιτεκτονική και αριθμομαντεία και σχολιάζω  το τελευταίο...
1)Είναι τεράστιο λάθος να αποκαλείς έτσι τον οποιονδήποτε σύνδεσμο!Εκεί μέσα είναι και μια χαρά παιδιά που υπεραγαπάνε την ομάδα τους, τρέχουνε παντού και δεν αποσκοπούνε σε κανένα κέρδος!Και δεν είναι λίγα...
2)Αρχίδια καπαμά είναι ο κάθε συνδεσμίτης όταν υπάρχει δυνατή διοίκηση!Γίνονται κάποιοι (για την κεφαλή μιλάμε και πάλι) μονάχα όταν έχουνε να κάνουν με προέδρους τύπου Νικολαίδη , Θανόπουλο , Αδαμίδη , Δημητρέλο ή κάτι Λίληδες και τέτοιους που είχατε εκεί πάνω!Ο ΧΧ και η ορίτζιναλ υπήρχανε και την δεκαετία του '90 που η ομάδα γαμούσε και έδερνε σε όλα τα επίπεδα...δεν είδα εκεί να αποτελεί καρκίνωμα παρόλο που και τότε γινόντουσαν επεισόδια και έτρωγε τιμωρίες η ομάδα...γιατί χρησιμοποιήθηκε κι αυτό ως επιχείρημα-άλλοθι για τις αποτυχίες των σημερινων α-μετόχων!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Παραβλέπω και τις δικές σου γνώσεις στην αρχιτεκτονική και αριθμομαντεία και σχολιάζω  το τελευταίο...
1)Είναι τεράστιο λάθος να αποκαλείς έτσι τον οποιονδήποτε σύνδεσμο!Εκεί μέσα είναι και μια χαρά παιδιά που υπεραγαπάνε την ομάδα τους, τρέχουνε παντού και δεν αποσκοπούνε σε κανένα κέρδος!Και δεν είναι λίγα...
2)Αρχίδια καπαμά είναι ο κάθε συνδεσμίτης όταν υπάρχει δυνατή διοίκηση!Γίνονται κάποιοι (για την κεφαλή μιλάμε και πάλι) μονάχα όταν έχουνε να κάνουν με προέδρους τύπου Νικολαίδη , Θανόπουλο , Αδαμίδη , Δημητρέλο ή κάτι Λίληδες και τέτοιους που είχατε εκεί πάνω!Ο ΧΧ και η ορίτζιναλ υπήρχανε και την δεκαετία του '90 που η ομάδα γαμούσε και έδερνε σε όλα τα επίπεδα...δεν είδα εκεί να αποτελεί καρκίνωμα παρόλο που και τότε γινόντουσαν επεισόδια και έτρωγε τιμωρίες η ομάδα...γιατί χρησιμοποιήθηκε κι αυτό ως επιχείρημα-άλλοθι για τις αποτυχίες των σημερινων α-μετόχων!!!
Nα σου πω;
θα ηρεμήσεις να απολαύσεις τις γιορτινές τούτες ημέρες ή θα σε χτυπήσω αλύπητα :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Nα σου πω;
θα ηρεμήσεις να απολαύσεις τις γιορτινές τούτες ημέρες ή θα σε χτυπήσω αλύπητα :grin:
Ήρεμος είμαι...δεν με έχεις δει να μην είμαι! ;)
Θα με δεις αν δεν μπει ο Βίντι και αναλάβουν τα καρκινώματα! :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eγω πάντως για καλό και για κακό παρήγγειλα τρακτερωτά παπούτσια  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην περιμενεις να μπει Βιντιαδης και μην περιμενεις να ξαναδεις ΑΕΚαρα για παρα πολλα χρονια.δυστυχως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και μια ευχαριστη εξελιξη που ξεχασαμε να πουμε,για ενα παιδι που εμεινε παραλυτος πηγαινοντας να δει την ομαδα του.Το θεμα ειναι βεβαια να τα παρει τα λεφτα το παιδι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην περιμενεις να μπει Βιντιαδης και μην περιμενεις να ξαναδεις ΑΕΚαρα για παρα πολλα χρονια.δυστυχως.
ΑΕΚάρα δεν περιμένω να δω...δυστυχώς χρειάζονται πάρα πολλά λεφτά και είναι δύσκολες εποχές!Μπαλώματα και διαχειρίσεις του κώλου περιμένω!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και μια ευχαριστη εξελιξη που ξεχασαμε να πουμε,για ενα παιδι που εμεινε παραλυτος πηγαινοντας να δει την ομαδα του.Το θεμα ειναι βεβαια να τα παρει τα λεφτα το παιδι.
Ταχύτατη όπως πάντα η Ελληνική δικαιοσύνη!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΑΕΚάρα δεν περιμένω να δω...δυστυχώς χρειάζονται πάρα πολλά λεφτά και είναι δύσκολες εποχές!Μπαλώματα και διαχειρίσεις του κώλου περιμένω!!!
Δυστυχως ουτε αυτο πλεον μπορει γινει.τα χρεη ειναι πολλα,λεφτα δεν υπαρχουν,η ομαδα κατα πασα πιθανοτητα δεν θα παρει ενημερωτητα και αρα ακυρωνονται και οι μεταγραφες,εχουμε την χειροτερη ομαδα στο πρωταθλημα παρολο που εχουμε το 5ο μπατζετ του πρωταθληματος.Και ολα αυτα εμενα μου λενε οτι ειναι ενα σχεδιο για να πεσει η ομαδα β εθνικη και μετα απευθειας δ και χρεωκοπια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δυστυχως ουτε αυτο πλεον μπορει γινει.τα χρεη ειναι πολλα,λεφτα δεν υπαρχουν,η ομαδα κατα πασα πιθανοτητα δεν θα παρει ενημερωτητα και αρα ακυρωνονται και οι μεταγραφες,εχουμε την χειροτερη ομαδα στο πρωταθλημα παρολο που εχουμε το 5ο μπατζετ του πρωταθληματος.Και ολα αυτα εμενα μου λενε οτι ειναι ενα σχεδιο για να πεσει η ομαδα β εθνικη και μετα απευθειας δ και χρεωκοπια.
Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουνε!Γενικά υπάρχουνε διάφορες τάσεις...αυτή που επικρατούσε το καλοκαίρι ήταν για Β' Εθνική και νεό ΑΦΜ!Εγώ έχω την αίσθηση ότι θα μπει ο Βιντιάδης και θα την ψιλοπάνε την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι!Και αν βαρέσει κανόνι θα το βαρέσει τότε!Αναμένουμε...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποτε δεν ειχες σοβαρη διοικηση
ουτε καν με Μελισσανιδη-Καρρα
εκτος Μπαρλου φυσικα
γιαυτο εχεις και κουμανταδορο την οριτζιναλ
οσο για της γνωσεις αρχιτεκτονικης και στατικοτητας ναι μεν δεν εχω αλλα εχω παει και σε 20-30 γηπεδα στην Ευρωπη και η ΝΦ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.οΥΤΕ ΔΡΟΜΟΥς ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μακαρι να γινει κατι καλο αλλα δεν νομιζω να δωσουν τωρα λεφτα αυτοι στους παλιους ποδοσφαιριστες και στους νυν,τη σχεση μπορει να εχουν μ αυτο? το να επενδυσουν για το γηπεδο το δεχομαι αλλα να δωσουν λεφτα χωρις αντικρισμα για πιο λογο? καποτε ο τιγρης ειχε πει για να παρεις την αεκ πρεπει να εισαι τρελος,και αποδειχθεικε μακροχρονια οτι ειχε δικιο,γιατι τωρα λενε ολους εκεινους λαμογια! αρα καποιο λακο εχει η φαβα,η αεκ ειναι υπερ χρεομενη ακομα δεν εχει σκασει τιποτα,μην πελαγοδρομουμε,πρπει να καταστραφει καποιο να καταστραφουν και μετα να ξαναδημιουργηθει,μονο ετσι δεν υπαρχει αλλος δρομος,δυστηχως

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί πάλι ο Γρηγόρης!  :tooth:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: Γιατί ρες; Έρχεται ο Βιντιάδης με του Κινέζους (που είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας). Πάντως μάγκες σας το λέω. Μη νομίζετε πως θα έρθουν οι Κινέζοι και θα σκορπίσουν εκατομμύρια. Ναι μεν από πληροφορίες που συνέλεξα εδώ στη Κίνα η μία εταιρεία έχει ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλα λεφτά αλλά δεν είναι και φιλόπτωχο ταμείο. Καλό θα ήταν να ξέραμε το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμφώνησαν, αν και αμφιβάλλω ότι θα μάθουμε ποτές

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
πως την πηρατε την ενημερωτητα ρε βρωμιαρες πορνες παλι;
ΤΣΙΩΛΗ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

gatto

Ενεργό Μέλος