Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
τα Links τα εκλεισαν...μηπως παιζουν αλλα?

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Κάταγμα στην ποδοκνημική ο Γουντγιόνσεν;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ημιχρονο ειναι γι αυτο....περίμενε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είσαι τελείως μαλάκας. Ούτε Αεκάκι είμαι ούτε Αεκάρα. Εγώ είδα χωρίς τα κόκκινα γυαλιά σου ότι έδωσε στον κεντρικό αμυντικό και στον κεντρικό χαφ (Μανωλά-Μάκο) κίτρινη κάρτα χωρίς λόγο. Για διαμαρτυρία της πλάκας, Άντε παίξε μετά. Όσο για το "πέναλτυ" στον Χολέμπας θέλω να σου δώσει ένα τέτοιο στο δεύτερο ημίχρονο. Σαφώς και δεν ήταν offside του Αμπντούν. Αν το ανέφερε κανένας όπως και για όποια άλλη φάση αναφέρεις πιθανόν θα έκανα και παράθεση. Αλλά τόσο στόκος είσαι που δεν αντέχεις την αντίθετη άποψη. Μου έβγαλες και την ζυγαριά για να δεις ποιος αδικήθηκε περισσότερο... Αδικημένος Ολυμπιακός και πούτσες μπλε.
πάντως η αεκ μέχρι στιγμής μάλλον έχει μείνει αδίκως με 11....
και κρίμα γιατί θα γλίτωνε και ο γκούντγιονσεν το κάταγμα.

Επισκέπτης
Είσαι τελείως μαλάκας. Ούτε Αεκάκι είμαι ούτε Αεκάρα. Εγώ είδα χωρίς τα κόκκινα γυαλιά σου ότι έδωσε στον κεντρικό αμυντικό και στον κεντρικό χαφ (Μανωλά-Μάκο) κίτρινη κάρτα χωρίς λόγο. Για διαμαρτυρία της πλάκας, Άντε παίξε μετά. Όσο για το "πέναλτυ" στον Χολέμπας θέλω να σου δώσει ένα τέτοιο στο δεύτερο ημίχρονο. Σαφώς και δεν ήταν offside του Αμπντούν. Αν το ανέφερε κανένας όπως και για όποια άλλη φάση αναφέρεις πιθανόν θα έκανα και παράθεση. Αλλά τόσο στόκος είσαι που δεν αντέχεις την αντίθετη άποψη. Μου έβγαλες και την ζυγαριά για να δεις ποιος αδικήθηκε περισσότερο... Αδικημένος Ολυμπιακός και πούτσες μπλε.
τυπε υπαρχει οδηγια που λεει οτι αν ενας παιχτης διαμαρτυρεται η κανει υποδειξεις στο διατητη για οτι δεν εβγαλε καρτα στον αντιπαλο η οτι δεν εδωσε φαουλ τοτε αυτος μπορει να του βγαλει κιτρινη καρτα.αυτη ειναι η οδηγεια και στην ευρωπη.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τυπε υπαρχει οδηγια που λεει οτι αν ενας παιχτης διαμαρτυρεται η κανει υποδειξεις στο διατητή για οτι δεν εβγαλε καρτα στον αντιπαλο η οτι δεν εδωσε φαουλ τοτε αυτος μπορει να του βγαλει κιτρινη καρτα.αυτη ειναι η οδηγεια και στην ευρωπη.
Ο Μανωλάς δεν διαμαρτυρήθηκε στον διατητή, είχε ένα θεματάκι με αντίπαλο το οποίο το έληξε ο Μάκος εν τη γεννέση του. Ένας Μάκος που η διαμαρτυρία του στον διαιτητή δεν ήταν για αντίπαλο αλλά νομίζω επειδή θεώρησε αυστηρό το φάουλ και η διαμαρτυρία ήταν ανάξια λόγου. Παρόμοιες έγιναν και από παίκτες του Ολυμπιακού χωρίς ίδια αντιμετώπιση.

Ο δε βοηθός διαιτητή που κακώς σταμάτησε τον Αμπντουν έδωσε ανύπαρκτο offside και για τον Λυμπερόπουλο και για τον Λαγό. Απλά είναι ανίκανος και όχι ότι σπρώχνει την ΑΕΚ.

Επισκέπτης
Ο Μανωλάς δεν διαμαρτυρήθηκε στον διατητή, είχε ένα θεματάκι με αντίπαλο το οποίο το έληξε ο Μάκος εν τη γεννέση του. Ένας Μάκος που η διαμαρτυρία του στον διαιτητή δεν ήταν για αντίπαλο αλλά νομίζω επειδή θεώρησε αυστηρό το φάουλ και η διαμαρτρία ήταν ανάξια λόγου. Παρόμοιες έγιναν και από παίκτες του Ολυμπιακού χωρίς ίδια αντιμετώπιση.

Ο δε βοηθός διατητή που κακώς σταμάτησε τον Αμπντουν έδωσε ανύπαρκτο offside και για τον Λυμπερόπουλο. Απλά είναι ανίκανος και όχι ότι σπρώχνει την ΑΕΚ.
απλα αυτα που λες ειναι στην κριση του διατητη παντα.το ''θεματακι''για τον ρεφερι μπορει να ειναι καρτα για σενα και για μενα οχι.ο μακος γνωστος κωλοπαιδαρας διαμαρτυροταν απο την περιοχη μεχρι το κεντρο ορθως του την εβγαλε.στα αλλα συμφωνω.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απλα αυτα που λες ειναι στην κριση του διατητη παντα.το ''θεματακι''για τον ρεφερι μπορει να ειναι καρτα για σενα και για μενα οχι.ο μακος γνωστος κωλοπαιδαρας διαμαρτυροταν απο την περιοχη μεχρι το κεντρο ορθως του την εβγαλε.στα αλλα συμφωνω.
Ακριβώς!
Στην κρίση του διατητή.
Τέσσερις λέξεις που τις περισσότερες φορές διαμορφώνουν αποτελέσματα και ενίοτε πρωταθλήματα (και δεν εννοώ και καλά μόνο υπέρ του Ολυμπιακού).

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ακριβώς!
Στην κρίση του διατητή.
Τέσσερις λέξεις που τις περισσότερες φορές διαμορφώνουν αποτελέσματα και ενίοτε πρωταθλήματα.
περι γκουντγιανσον δε βλεπω να παιρνεις θεση  :think:

Επισκέπτης
οταν σας τα ελεγα για το μακο ποσο κωλοπαιδαρας και σκατοχαραχτηρας ειναι σφυριζατε αδιαφορα.δυο κιτρινες για διαμαρτυρια :uglystupid:ο τυπς δεν παλευεται :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το οτι δεν εισαι αεκ δεν σημαινει οτι δεν εισαι και μαλακας;;;μαλακας εισαι γιατι εισαι οχι γιατι εισαι αεκ...για πες μας κυριε αντικειμενικε και υπερασπιστη απορων κορασιδων...η φαση με φετφατζιδη τι ηταν;;;μηπως ηταν πεναλτι;;;

Επισκέπτης
εν συντομια πολυ κακος ολυμπιακος η αεκ επαιξε τηρουμενων των αναλογιων οσο καλυτερα μπορουσε το θεαμα ηταν πολυ κακο χωρις φασεις.πολυ ξυλο και παιχνιδι σκοπιμοτητας.το αποτελεσμα δικαιο.ο διατητης δεν επηρεασε το αποτελεσμα και οι δυο φωναζουν αλλα αυτο πλεον ειναι φαινομενο των ντερμπυ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ακριβώς!
Στην κρίση του διατητή.
Τέσσερις λέξεις που τις περισσότερες φορές διαμορφώνουν αποτελέσματα και ενίοτε πρωταθλήματα (και δεν εννοώ και καλά μόνο υπέρ του Ολυμπιακού).
κυριε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....ερωτηξις...η φαση του μοντεστο ειναι αποβολη με δευτερη κιτρινη;;;

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εν συντομια πολυ κακος ολυμπιακος η αεκ επαιξε τηρουμενων των αναλογιων οσο καλυτερα μπορουσε το θεαμα ηταν πολυ κακο χωρις φασεις.πολυ ξυλο και παιχνιδι σκοπιμοτητας.το αποτελεσμα δικαιο.ο διατητης δεν επηρεασε το αποτελεσμα και οι δυο φωναζουν αλλα αυτο πλεον ειναι φαινομενο των ντερμπυ.

:thumbsup:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
το οτι δεν εισαι αεκ δεν σημαινει οτι δεν εισαι και μαλακας;;;μαλακας εισαι γιατι εισαι οχι γιατι εισαι αεκ...για πες μας κυριε αντικειμενικε και υπερασπιστη απορων κορασιδων...η φαση με φετφατζιδη τι ηταν;;;μηπως ηταν πεναλτι;;;
ενταξει ρε μη γινεσαι ενα και το αυτο
μπορει να υπηφξε επαφη αλλα ηταν ανεπιστιτη
πεναλτυ δεν το δινεις αυτο
φαουλ αν ηταν εξω απο την περιοχη μπορει
αλλα μην μας λενε οι αη κουλες οτι αδικηθηκαν :2funny:

Επισκέπτης
μπαστα ρε ενταξειοχι και ετσι.βρισκει καθαρα την μπαλα χτυπαει στα ποδια του μικρου και βρισκει στο συρσιμο του τακλιν τον φετφα.αν ηταν αυτα πεναλτυ καθε μαρκαρισμα στην περιοχη και διωξιμο θα ηταν πεναλτυ ;)η διατησια παντως δεν επηρεασε αποτελεσμα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με συγχωρεις ρε μαγκα ...τι εννοεις δεν επηρεασε;;;θες να πεις οτι δεν ανατρεπει ο γεωργεας τον φετφατζιδη;;;τον χολεμπας δεν τον τραβανε απο την φανελλα;;;τι ακριβως εννοεις δεν επηρεασε;;;η φαση του γκολ της αεκ δεν ξεκιναει απο πεντακαθαρο φαουλ-καρτα που δεν δινεται;;;η φαση που φευγει για τετ α τετ ο αμπντουν στο 0-0 ειναι οφσαιτ;;;δηλαδη για να επηρεασει τι θα επρεπε να κανει ακριβως;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπαστα ρε ενταξειοχι και ετσι.βρισκει καθαρα την μπαλα χτυπαει στα ποδια του μικρου και βρισκει στο συρσιμο του τακλιν τον φετφα.αν ηταν αυτα πεναλτυ καθε μαρκαρισμα στην περιοχη και διωξιμο θα ηταν πεναλτυ ;)η διατησια παντως δεν επηρεασε αποτελεσμα.
κανεις τεραστιο λαθος...δεν βρισκει ΚΑΘΟΛΟΥ μπαλλα ..αν ειχε βρει φυσικα και δεν θα ηταν...το εδειξε πεντακαθαρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom