ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Κι εδω αδερφιααααααααααααα!!!Εξω Σκοκο,Νασούτι,Καφές,Μπλάνκο!Φόρτσα Μανολο!!
Ξέχασα, στη Λάρισα είχε συμπαίκτη το Ρομάριο.μονος του;;;;;;;αστο.
κανα αλλο link εκτος απο αυτο παιζει???Πάμε γερά αδερφια!!! :S :S :S :S :S :S
η λαρισσα την τριετια 86-87-88 ειχε την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα.ειχες γεννηθει τοτε;Ξέχασα, στη Λάρισα είχε συμπαίκτη το Ρομάριο.
Δημοτικό πήγαινα, δεν θυμάμαι να ασχολούμουν από τότε.η λαρισσα την τριετια 86-87-88 ειχε την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα.ειχες γεννηθει τοτε;
εγω ειμουν 10 χρονων και επαιζα και γαμω τις μπαλες στο δημοτικο που πηγαιναη λαρισσα την τριετια 86-87-88 ειχε την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα.ειχες γεννηθει τοτε;
οκ τοτε συνχωρησαι.Δημοτικό πήγαινα, δεν θυμάμαι να ασχολούμουν από τότε.
μην κανεις αναλυσεις τυπου τσουκαλαακριβως.ο ενας επαιξε σεβιλη,μαγεψε στην ισπανια και τον σεβονται ολοι,εχοντας φτιαξει πολυ καλο ονομα,και ο αλλος απλα επαιξε σε μια μικρομεσαια ευρωπαικη ομαδα.
πολυ λαθος,ειχε πιαστει ντοπε ο τσιγκοφ, και αλλξε ο νομος για να μην τιμωρηθει
Η Λάρισα μπορεί να είχε την καλύτερη ομάδα την τριετία 85-88 αλλα πρωτάθλημα της δώθηκε το 88 γιατί είχαν αποκλείσει την Εθνική τότε οι Λαρισσαίοι και καίγανε λάστιχα για να ξαναδώσουν πίσω τους 3 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί (για επεισόδια εάν δε κάνω λάθος). Το 88 δεύτερη ήταν η ΑΕΚ και, επίσης εάν δε με απατά η μνήμη μου, εάν δεν είχαν δωθεί πίσω οι 3 βαθμοί πρωταθλήτρια θα ήταν η ΑΕΚ
Η Λάρισα μπορεί να είχε την καλύτερη ομάδα την τριετία 85-88 αλλα πρωτάθλημα της δώθηκε το 88 γιατί είχαν αποκλείσει την Εθνική τότε οι Λαρισσαίοι και καίγανε λάστιχα για να ξαναδώσουν πίσω τους 3 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί (για επεισόδια εάν δε κάνω λάθος). Το 88 δεύτερη ήταν η ΑΕΚ και, επίσης εάν δε με απατά η μνήμη μου, εάν δεν είχαν δωθεί πίσω οι 3 βαθμοί πρωταθλήτρια θα ήταν η ΑΕΚ
δεν ξερω τα αποτελεσματα που ειχαν σταμεταξυ τους παιγχνιδια, αν και νομιζω οτι σε ισοβαθμιες τοτε εδιναν μπαραζΟΚ συγγνώμη. Αλλά δε πρέπει να κάνω λάθος με το γεγονός ότι εάν δεν είχαν δωθεί πίσω οι βαθμοί η ΑΕΚ θα ήταν πρωταθλήτρια....Ούτε και για τα λάστιχα πρέπει να κάνω....Αν κάνω έχουν περάσει 22 χρόνια και η μνήμη μου με απατά (παλιοκαργιόλα)
οπως μαλακια ηταν και η τιμωρια της καλαμαριας πριν κατι χρονακια...η λαρισσα το αξιζε τοτε και καλως το πηρε.ειναι και μαλακια να τιμωρειται η ομαδα για μαλακια που εκανε ο παιχτης.
αυτο το παραδεχονται ολοι.οπως μαλακια ηταν και η τιμωρια της καλαμαριας πριν κατι χρονακια...
η τιμωρια δεν ηταν μαλακια, μαλακια εκανε ο ολυμπιακος που εκανε ενστασηοπως μαλακια ηταν και η τιμωρια της καλαμαριας πριν κατι χρονακια...
Η Λάρισα μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα ζήτησε την εξέταση του δεύτερου δείγματος και όπως έγραφε η εφημερίδα: «σε περίπτωση που ήταν και αυτό θετικό τότε θα επέμβει ο αθλητικός δικαστής για τη συνέχεια η οποία προβλέπει: 1) αφαίρεση 4 βαθμών από την Λάρισα, δύο για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και μηδενισμό και 2) διετής αποκλεισμός του Τσίγκοφ.ΟΚ συγγνώμη. Αλλά δε πρέπει να κάνω λάθος με το γεγονός ότι εάν δεν είχαν δωθεί πίσω οι βαθμοί η ΑΕΚ θα ήταν πρωταθλήτρια....Ούτε και για τα λάστιχα πρέπει να κάνω....Αν κάνω έχουν περάσει 22 χρόνια και η μνήμη μου με απατά (παλιοκαργιόλα)