Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η λαρισσα την τριετια 86-87-88 ειχε την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα.ειχες γεννηθει τοτε;
εγω ειμουν 10 χρονων και επαιζα και γαμω τις μπαλες στο δημοτικο που πηγαινα  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Η Λάρισα μπορεί να είχε την καλύτερη ομάδα την τριετία 85-88 αλλα πρωτάθλημα της δώθηκε το 88 γιατί είχαν αποκλείσει την Εθνική τότε οι Λαρισσαίοι και καίγανε λάστιχα για να ξαναδώσουν πίσω τους 3 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί (για επεισόδια εάν δε κάνω λάθος). Το 88 δεύτερη ήταν η ΑΕΚ και, επίσης εάν δε με απατά η μνήμη μου, εάν δεν είχαν δωθεί πίσω οι 3 βαθμοί πρωταθλήτρια θα ήταν η ΑΕΚ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ακριβως.ο ενας επαιξε σεβιλη,μαγεψε στην ισπανια και τον σεβονται ολοι,εχοντας φτιαξει πολυ καλο ονομα,και ο αλλος απλα επαιξε σε μια μικρομεσαια ευρωπαικη ομαδα.
μην κανεις αναλυσεις τυπου τσουκαλα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Η Λάρισα μπορεί να είχε την καλύτερη ομάδα την τριετία 85-88 αλλα πρωτάθλημα της δώθηκε το 88 γιατί είχαν αποκλείσει την Εθνική τότε οι Λαρισσαίοι και καίγανε λάστιχα για να ξαναδώσουν πίσω τους 3 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί (για επεισόδια εάν δε κάνω λάθος). Το 88 δεύτερη ήταν η ΑΕΚ και, επίσης εάν δε με απατά η μνήμη μου, εάν δεν είχαν δωθεί πίσω οι 3 βαθμοί πρωταθλήτρια θα ήταν η ΑΕΚ
πολυ λαθος,ειχε πιαστει ντοπε ο τσιγκοφ, και αλλξε ο νομος για να μην τιμωρηθει

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΟΚ συγγνώμη. Αλλά δε πρέπει να κάνω λάθος με το γεγονός ότι εάν δεν είχαν δωθεί πίσω οι βαθμοί η ΑΕΚ θα ήταν πρωταθλήτρια....Ούτε και για τα λάστιχα πρέπει να κάνω....Αν κάνω έχουν περάσει 22 χρόνια και η μνήμη μου με απατά (παλιοκαργιόλα)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΟΚ συγγνώμη. Αλλά δε πρέπει να κάνω λάθος με το γεγονός ότι εάν δεν είχαν δωθεί πίσω οι βαθμοί η ΑΕΚ θα ήταν πρωταθλήτρια....Ούτε και για τα λάστιχα πρέπει να κάνω....Αν κάνω έχουν περάσει 22 χρόνια και η μνήμη μου με απατά (παλιοκαργιόλα)
δεν ξερω τα αποτελεσματα που ειχαν σταμεταξυ τους παιγχνιδια, αν και νομιζω οτι σε ισοβαθμιες τοτε εδιναν μπαραζ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η λαρισσα το αξιζε τοτε και καλως το πηρε.ειναι και μαλακια να τιμωρειται η ομαδα για μαλακια που εκανε ο παιχτης.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η λαρισσα το αξιζε τοτε και καλως το πηρε.ειναι και μαλακια να τιμωρειται η ομαδα για μαλακια που εκανε ο παιχτης.
οπως μαλακια ηταν και η τιμωρια της καλαμαριας πριν κατι χρονακια...  :sunglasses:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
30 λεπτό και μέχρι τη μέση είμαστε....Συστημα Ταμπούρι και όπου βγει.Καμια ευκαιρια μέχρι στιγμής,αλλά πουλάμε εύκολα τη μπαλα.Οι βαζελοι ,τη γνωστή ανάπτυξη-ΨΑΧΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΣΙΣΕ-...Σιμαο-Λέτο κάνουν πάρτυ...ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΑ ΜΙΤΣΕΛ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΟΥΤ!!!!!!!!!!!!!!!ΦΟΡΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η Λάρισα μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα ζήτησε την εξέταση του δεύτερου δείγματος και όπως έγραφε η εφημερίδα: «σε περίπτωση που ήταν και αυτό θετικό τότε θα επέμβει ο αθλητικός δικαστής για τη συνέχεια η οποία προβλέπει: 1) αφαίρεση 4 βαθμών από την Λάρισα, δύο για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και μηδενισμό και 2) διετής αποκλεισμός του Τσίγκοφ.
Στο πρωτάθλημα η αδικημένη από την στιγμή που άλλαξε η απόφαση ήταν η ΑΕΚ η οποία τερμάτισε δεύτερη και έχασε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν και αυτοί τις δικές τους κοινητοποιήσεις χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, ενώ φυσικά αδικία υπήρξε και με τον Παναθηναϊκό που έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς. Αυτό πάντως που έμεινε ήταν ο τίτλος στην Λάρισα που όπως αναφέραμε και πιο πάνω ήταν και ο πρώτος που έχει κατακτήσει. Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε πως η ομάδα της ΑΕΛ τότε ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μειώσουμε τον άθλο της, απλά μέσω της Αθλητικής Ηχούς ασςχολούμαστε με τα πιο σοβαρά θέματα και κανείς δεν νομίζει πως σαν σήμερα υπήρξε κάτι πιο σοβαρό από το ότι ο Τσίγκοφ πιάστηκε ντοπέ, γνωρίζοντας φυσικά τα όσα ακολούθησαν.

Για την ιστορια, η βαθμολογια τελικα ηταν Λαρισα 43, ΑΕΚ 40, ΠΑΟΚ 39.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom