Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κωλογαυρος?? :o
αν συνεχισεις να παρακολουθεις τη σουπερ απατη,συντομα θα καταλαβεις οτι για να περνεις πρωταθληματα πρεπει να διοριστεις και διορισμενος ειναι μονο ενας :-*
καλά στα λέει ρε.....κωλόγαυρε ..αεκτζή....κουφάλα του θείου...πουλημένε του χατζηχρήστου........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
686
Πόντοι
4.995
ο τροπος που μιλησε δεν ειναι τροπος ΑΕΚτζη
συγγνωμη για τον τροπο μου, που σιγουρα δεν τροπος κυριας και τροπος ΑΕΚτζη

sexoula , εχεις χασει τα αβγα και τα καλαθια ....  ;)
Διαβασε πριν ποσταρεις τι παιζει να ναι ο καθενας ...  :-*

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
sexoula , εχεις χασει τα αβγα και τα καλαθια ....  ;)
Διαβασε πριν ποσταρεις τι παιζει να ναι ο καθενας ...  :-*

ζητησα συγγνωμη αγαπητε lalak, βλεπεις μπορω και παραδεχομαι τα λαθη μου

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αν θες να περνεις πρωταθληματα,γινε γαυρος ;)
αν εισαι ΑΕΚ μην ξαναπεις "δε θελω να ξαναασχοληθω"
αυτα :rolleyes:

Λιγο λιγο θα φας και στυλιαρι.....
  Και εκει να δεις μετα ποσο θα πονανε τα ποδαρακια σου....

χχχχχαχχχχαααααααααχχαχαχαχχχαχχαχαχαχχα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
  Λιγο λιγο θα φας και στυλιαρι.....
  Και εκει να δεις μετα ποσο θα πονανε τα ποδαρακια σου....

χχχχχαχχχχαααααααααχχαχαχαχχχαχχαχαχαχχα
Στυλιαρι απο σεξουλα??
Γιεεεεαααααααα :s&m_2:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτος που θα βαλει υπογραφη θα αναγνωριστει απο τα δοντια του

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ρε αφηστε τα ζογκλερικα.... Και μην κοβετε την εξελιξη του παιχτη!

Ωραια ποια η προοπτικη του να κατσει σε εσας? να περιμενει σαν τον διαολο ποτε θα πληρωθει? και η μονη του φιλοδοξια να παιζει για την 5η και 6η θεση?

Αφου οραμα δεν υπαρχει και το βλεπει και ο ιδιος οτι η καριερα του θα παρει την κατιουσα...  Τι νομιζετε οτι απο μονος του βγηκε ο μανατζερ του και τα ειπε?  Ολο και κατι θα εχουν συζητησει και με τον Σκοκο, δεν νομιζετε...?

Τσιμπηστε τα 2-3 μιλλιονια που σας δινει ο θειος που θα ειναι οαση στα ματια των αμετοχων οπως τους λετε εσεις, και αφηστε τις ταρζανιες για αλλους...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ωραια ποια η προοπτικη του να κατσει σε εσας? να περιμενει σαν τον διαολο ποτε θα πληρωθει? και η μονη του φιλοδοξια να παιζει για την 5η και 6η θεση?

Αφου οραμα δεν υπαρχει και το βλεπει και ο ιδιος οτι η καριερα του θα παρει την κατιουσα...   Τι νομιζετε οτι απο μονος του βγηκε ο μανατζερ του και τα ειπε?   Ολο και κατι θα εχουν συζητησει και με τον Σκοκο, δεν νομιζετε...?

Τσιμπηστε τα 2-3 μιλλιονια που σας δινει ο θειος που θα ειναι οαση στα ματια των αμετοχων οπως τους λετε εσεις, και αφηστε τις ταρζανιες για αλλους...
Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοος

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μολις ληξει το συμβολαιο του να παει οπου θελει
αν θελουν να τον πουλησουν εξωτερικο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Αφου οραμα δεν υπαρχει και το βλεπει και ο ιδιος οτι η καριερα του θα παρει την κατιουσα...   Τι νομιζετε οτι απο μονος του βγηκε ο μανατζερ του και τα ειπε?   Ολο και κατι θα εχουν συζητησει και με τον Σκοκο, δεν νομιζετε...?

Με Μήτρογλου κ Α.Παπαδόπουλο κ 8 εκ.ευρώ καλύπτομαι κ συνυπογράφω την μεταγραφή του Νάτσογαμιά σας.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Με Μήτρογλου κ Α.Παπαδόπουλο κ 8 εκ.ευρώ καλύπτομαι κ συνυπογράφω την μεταγραφή του Νάτσογαμιά σας.
Ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα τωρα, και οχι να μου πετας τις μαλακιες που διαβασες στις εφημεριδες και στα σαιτ,οτι και καλα ειπαν οι αμετοχοι της αεκ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα τωρα, και οχι να μου πετας τις μαλακιες που διαβασες στις εφημεριδες και στα σαιτ,οτι και καλα ειπαν οι αμετοχοι της αεκ...

Σοβαρά μιλάω κ εγώ.Ενώ εσύ που λες ότι ο Σκόκο κοστίζει 2-3 εκ.ευρώ κάνεις σοβαρή κουβέντα παλληκάρι μου;;;;

εδώ ρε δώσατε παπάρες 13 εκ.για τον Ντιόγο που δεν φτουράει μία,ΜΙΑ ,και δεν κάνει τόσο όσο λέω ο Σκόκο.

Σοβαρότατα το αναφέρω αυτά τα ανταλλάγματα.Αντε να μην σας πάρω τον Αβραάμ.Καλύπτομαι κ με τον Κατσικογιάννη.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.526
Πόντοι
34.267
Καλημέρα και ερώτηση:

Άντε και τον πήρε ο GAY...ποιός θα τον προπονεί?.... ο Αλέφαντος???????????????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σοβαρά μιλάω κ εγώ.Ενώ εσύ που λες ότι ο Σκόκο κοστίζει 2-3 εκ.ευρώ κάνεις σοβαρή κουβέντα παλληκάρι μου;;;;

εδώ ρε δώσατε παπάρες 13 εκ.για τον Ντιόγο που δεν φτουράει μία,ΜΙΑ ,και δεν κάνει τόσο όσο λέω ο Σκόκο.

Σοβαρότατα το αναφέρω αυτά τα ανταλλάγματα.Αντε να μην σας πάρω τον Αβραάμ.Καλύπτομαι κ με τον Κατσικογιάννη.
Πρεπει να καταλαβεις εξυπνιδη οτι μιλαμε για Ελληνικη αγορα !!

Δεν παω να ψωνισω απο Βραζιλια,Ιταλια,Ισπανια,Γαλλια για να δωσω τοσα λεφτα!!   Εαν ο Σκοκος επαιζε σε μια απο αυτες τις χωρες δεν διαφωνω οτι η αξια του ισως να ηταν και αυτη που λες.

Αλλα δυστηχως η ευτυχως μιλαμε για την Ελληνικη αγορα!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Δεν παω να ψωνισω απο Βραζιλια,Ιταλια,Ισπανια,Γαλλια για να δωσω τοσα λεφτα!!   Εαν ο Σκοκος επαιζε σε μια απο αυτες τις χωρες δεν διαφωνω οτι η αξια του ισως να ηταν και αυτη που λες.

ωραια
τον πηραμε γυρω στα 2 μυρια και μου κανεις προταση για 2,2?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ενώ η Βραζιλία που πήρατε τον Ντιόγο ,είναι τέτοιου βεληνεκούς τα κόστη της.
Ασε μας ρε Στρατηγέ μου.Μπορεί να είναι αμέτοχοι οι μέτοχοι,αλλά βλάκες δεν είναι κ τα δόντια τους τα θέλουν όλα.
Είπαμε 8 εκ.κ 2 ανταλλάγματα.
Θες;;;;
καλώς.

δεν θες;;;
τον πούλο.

Κ αλήθεια με τόσα φράγκα που έβγαλε ο θείος από το Τσου Λου,8 μυριάκια τον πείραξαν;;;
πόσο κουτόχορτο τρώτε αλήθεια;;;
για πλάκα τα έχει,και παίρνει τον Σκόκο.
Να τα σκάσει να πάει κ ο Σκόκο όπου εκείνος θέλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom