Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 396 άτομα (0 μέλη και 396 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ο αβρααμ το ειδε το οφσαιντ ο καλοπουλος οχι..

Αβραάμ σε Μήτρογλου: "Τι κάνεις ρε Κώστα;

Φώναζε όμως το καθίκι στον Καλόπουλο για να του κατακυρώσει το γκολ,παρόλο που το είδε ότι ήταν  πέτσινο.

Επισκέπτης
Μπας κ ξυπνήσουν κ οι μέτοχοι κ κάνουν τιποτα καλό.
ρε μαλακα το μονο καλο που εκαναν ηταν οτι επεβαλαν την επιβολη του τζιμπουρ!!!!!τωρα κανε και εσυ κουφαλα την κωλοτουμπα σου :2funny: :2funny:2 χρονια στα λεω οτι ειναι μαζι με σκοκο οι μονοι παιχτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα.αν τον αφησουν βλεπω το καλοκαιρι να τον μοσχοπουλατε!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε μαλακα το μονο καλο που εκαναν ηταν οτι επεβαλαν την επιβολη του τζιμπουρ!!!!!τωρα κανε και εσυ κουφαλα την κωλοτουμπα σου :2funny: :2funny:2 χρονια στα λεω οτι ειναι μαζι με σκοκο οι μονοι παιχτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα.αν τον αφησουν βλεπω το καλοκαιρι να τον μοσχοπουλατε!!

Δεν έκανα καμμία κωλοτούμπα,και αν προσέξεις δεν έγραψα σε κανένα ποστ για τον Τζιμπούρ-ο οποίος μιας κ μου δίνεις την αφορμή,ήταν χθες ο καλύτερος του γηπέδου.
Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ποδοσφααιρική του αξία,αλλά αν είναι να μας δημιουργεί προβλήματαα με το παραμικρό δεν τον γουστάρω κ να σηκωθεί να φύγει.Προς το παρών δείχνει βαθιά μετανοημένος...προς το παρόν όμως.
Πάντως φαινόταν χθες ότι το χάρηκε περισσότερο από όλους κ δικαιωματικά κ μπράβο του κ μαγκιά του.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν στον α' γύρο έπαιζε ο Τζιμπούρ, αντί του Μπλάνκο που δεν σκοράρει ούτε με προεδρικό διάταγμα, θα είχαμε τουλάχιστον +8 βαθμούς.

Εγκλήματα του Μπάγιεβιτς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νικολάκη που σαι ρε να κάνεις τον Ντούσαν που κέρδισε χθες.
Κάνε μονόλογο Ντούσαν.
Κάτι καλό όμως ,έτσι;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πληρωθηκαν οι παικτες!! :2funny:  :tits2:

Επισκέπτης
Δεν έκανα καμμία κωλοτούμπα,και αν προσέξεις δεν έγραψα σε κανένα ποστ για τον Τζιμπούρ-ο οποίος μιας κ μου δίνεις την αφορμή,ήταν χθες ο καλύτερος του γηπέδου.
Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ποδοσφααιρική του αξία,αλλά αν είναι να μας δημιουργεί προβλήματαα με το παραμικρό δεν τον γουστάρω κ να σηκωθεί να φύγει.Προς το παρών δείχνει βαθιά μετανοημένος...προς το παρόν όμως.
Πάντως φαινόταν χθες ότι το χάρηκε περισσότερο από όλους κ δικαιωματικά κ μπράβο του κ μαγκιά του.
ξεχνας κατι τα προβληματα τα δημηουργρι μονος του; μηπως η γνωστη κλικα μαζι βεβαια με την συνδρομη του πριγκηπα τον εκαναν να εχει τετοια συμπεριφορα!!!δηλαδη ξυπνησε ενα πρωι και τους κοπαναγε χωρις λογο.σιγουρα ουτε αυτο ειναι σωστο αλλα οταν καποιοι περσι κανανε οργια στα αποδυτηρια και δεν τους ελεγε κανενας τιποτα και ο τζιμπουρ με τον εντινιο κανανε κατι γινοταν ειδηση!!!!τελος παντων για μενα οπως στο εχω ξαναπει ειναι παιχτης κλασης και το γεγονος οτι εχει να παιξει 4μηνες και ειχε αυτη την αποδοση δειχνει αν ειναι επαγγελματιας η οχι.καποιοι αλλοι εδω και 6 μηνες δεν ξερω ποσο επαγγελματιες ειναι ;)παντως αν βρειτε λυση με τα χρεη και τον κρατησετε και του χρονου μαζι με σκοκο και διωξετε τον αμπαλο η αεκ με μερικες προσθηκες θα μπορει παλι να διεδικησει κατι.τουλαχιστον να προσπ[αθησει οχι σαν φετος που ειστε σακος του μποξ ;)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νικολάκη που σαι ρε να κάνεις τον Ντούσαν που κέρδισε χθες.
Κάνε μονόλογο Ντούσαν.
Κάτι καλό όμως ,έτσι;;;
o ντουσκο ειμαι 17 βαθμους απο την κορυφη και 11 απο τον υποβιβασμο
καλη η πουτσα στους γαυρους αλλα σιγα τους ποντους που κερδισε η σερβα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16