www.aek365.gr/article.php?id=41217]Πήραν το πριμ οι παίκτες![/url]
Ας είναι καλά ο γαύρος.
Μας έδωσε το φιλί της ζωής εχθές.
Ας είναι καλά ο γαύρος.
www.aek365.gr/article.php?id=41217]Πήραν το πριμ οι παίκτες![/url]
Ας είναι καλά ο γαύρος.
ο αβρααμ το ειδε το οφσαιντ ο καλοπουλος οχι..
Αβραάμ σε Μήτρογλου: "Τι κάνεις ρε Κώστα;
παλια μας τεχνη κοσκινοΦώναζε όμως το καθίκι στον Καλόπουλο για να του κατακυρώσει το γκολ,παρόλο που το είδε ότι ήταν πέτσινο.
ρε μαλακα το μονο καλο που εκαναν ηταν οτι επεβαλαν την επιβολη του τζιμπουρ!!!!!τωρα κανε και εσυ κουφαλα την κωλοτουμπα σου 2 χρονια στα λεω οτι ειναι μαζι με σκοκο οι μονοι παιχτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα.αν τον αφησουν βλεπω το καλοκαιρι να τον μοσχοπουλατε!!Μπας κ ξυπνήσουν κ οι μέτοχοι κ κάνουν τιποτα καλό.
ρε μαλακα το μονο καλο που εκαναν ηταν οτι επεβαλαν την επιβολη του τζιμπουρ!!!!!τωρα κανε και εσυ κουφαλα την κωλοτουμπα σου 2 χρονια στα λεω οτι ειναι μαζι με σκοκο οι μονοι παιχτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα.αν τον αφησουν βλεπω το καλοκαιρι να τον μοσχοπουλατε!!
ξεχνας κατι τα προβληματα τα δημηουργρι μονος του; μηπως η γνωστη κλικα μαζι βεβαια με την συνδρομη του πριγκηπα τον εκαναν να εχει τετοια συμπεριφορα!!!δηλαδη ξυπνησε ενα πρωι και τους κοπαναγε χωρις λογο.σιγουρα ουτε αυτο ειναι σωστο αλλα οταν καποιοι περσι κανανε οργια στα αποδυτηρια και δεν τους ελεγε κανενας τιποτα και ο τζιμπουρ με τον εντινιο κανανε κατι γινοταν ειδηση!!!!τελος παντων για μενα οπως στο εχω ξαναπει ειναι παιχτης κλασης και το γεγονος οτι εχει να παιξει 4μηνες και ειχε αυτη την αποδοση δειχνει αν ειναι επαγγελματιας η οχι.καποιοι αλλοι εδω και 6 μηνες δεν ξερω ποσο επαγγελματιες ειναι ;)παντως αν βρειτε λυση με τα χρεη και τον κρατησετε και του χρονου μαζι με σκοκο και διωξετε τον αμπαλο η αεκ με μερικες προσθηκες θα μπορει παλι να διεδικησει κατι.τουλαχιστον να προσπ[αθησει οχι σαν φετος που ειστε σακος του μποξ ;)Δεν έκανα καμμία κωλοτούμπα,και αν προσέξεις δεν έγραψα σε κανένα ποστ για τον Τζιμπούρ-ο οποίος μιας κ μου δίνεις την αφορμή,ήταν χθες ο καλύτερος του γηπέδου.
Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ποδοσφααιρική του αξία,αλλά αν είναι να μας δημιουργεί προβλήματαα με το παραμικρό δεν τον γουστάρω κ να σηκωθεί να φύγει.Προς το παρών δείχνει βαθιά μετανοημένος...προς το παρόν όμως.
Πάντως φαινόταν χθες ότι το χάρηκε περισσότερο από όλους κ δικαιωματικά κ μπράβο του κ μαγκιά του.
o ντουσκο ειμαι 17 βαθμους απο την κορυφη και 11 απο τον υποβιβασμοΝικολάκη που σαι ρε να κάνεις τον Ντούσαν που κέρδισε χθες.
Κάνε μονόλογο Ντούσαν.
Κάτι καλό όμως ,έτσι;;;
ακυροo ντουσκο ειμαι 17 βαθμους απο την κορυφη και 11 απο τον υποβιβασμο
καλη η πουτσα στους γαυρους αλλα σιγα τους ποντους που κερδισε η σερβα
o ντουσκο ειμαι 17 βαθμους απο την κορυφη και 11 απο τον υποβιβασμο
καλη η πουτσα στους γαυρους αλλα σιγα τους ποντους που κερδισε η σερβα
ω ρε παναγίτσα μου.
Κέρδισε η ΑΡΡΩΣΤΙΑ τον γαύρο,θα πάω κ την Σεξούλα στο γήπεδο,ποιος με πιάνει;;;;
αλλη μια πικραμενη απ'την απορριψη!!
τελικα ρε Χιτμαν εισαι μεγαλη αλητρα!!!
παρε ρε
παρε ρε
να επιστρεψει και να παει στην ομαδα της καρδιας του
και απο τον ταφο θα επιστρεψει αυτος ρε αρχοντα!!!