misterkavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε λιγο θα αρχισει και το τριτο βελβουλαρε αν τελειωσε το παιχνιδι λεεεεω! να παρω ενα φιλο μου να τον κοροιδεψωωωωωωωωωωω
πειτε γαμω
σε λιγο θα αρχισει και το τριτο βελβουλαρε αν τελειωσε το παιχνιδι λεεεεω! να παρω ενα φιλο μου να τον κοροιδεψωωωωωωωωωωω
πειτε γαμω
και εγω κλαιω!!!! αλλα δεν πηγαμε και ασχημα απο μια φαση χασαμε!!!!εσυ δεν κλαις;
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
σεξουλα αντε και γλυφοκωλι σου κανω!!!!
ο μαλακαλεφαντος θα μπει σημερα?
ρε αν τελειωσε το παιχνιδι λεεεεω! να παρω ενα φιλο μου να τον κοροιδεψωωωωωωωωωωω
πειτε γαμω
ασε που θα μπορουσε να δωσει πεναλτυ στην φαση με τον γκαρσιακαι εγω κλαιω!!!! αλλα δεν πηγαμε και ασχημα απο μια φαση χασαμε!!!!
σε λιγο θα αρχισει και το τριτο βελβουλα
να τον παρεις να τον παρεις και να του τα χωσεις κι απο μενα
οντως σε χαμηλα επιπεδα αλλα οχι οτι και εσεις ησασταν κατι το ιδιατερο!!!ασε που θα μπορουσε να δωσει πεναλτυ στην φαση με τον γκαρσια
παντως επιθετικα δεν κανατε πολλα πραγματα
Ετσι!Κατσε να δεις τον "πρωταθλητή" αύριο!!!Πρωτοσέλιδο για αμοιβάδες θα βγάλει,θυμίσου με!!!!!Η πλάκα είναι ότι οι γαύροι θα έχουν να λένε για την αποβολή του ΚΑράμπελα και το "πεντακάθαρο" γκολ που δεν μέτρησε. Το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν, βέβαια, θα το κάνουν γαργάρα....Κλασικοί γαύροι δηλαδή.
Αλλά στα @@ μας.
Αντε πάμε για άλλα τώρα
τωρα σου αρεσει ο τζιμπουρ οταν σας τα ελεγα ολοι τον βριζατε και λεγατε οτι δεν το θελατε. ειναι μαζι με σκοκο οτι καλυτερο εχετε1-2 λοιπον....
Σε ενα ματσ που μπορουσε να τελειωσει και 1-4,η ομαδα κατεθεσε παθος και θεληση...
Δεν πρεπει να μεινουμε στο αποτελεσμα αφου με καποια πιο σοβαρη ομαδα,η αναποτεελσματικοτητα τα μας θα στοιχιζε!!
Ατομικα,μαιστοροβιτς-αραουχο Βραχοι,Τζιμπουρ τους εκανε πλακα,και ο αραμπατζης με μια σωτηρια επεμβαση ολοκληρωσε μια γενικοτερα καλη εμφανιση...3 ποντοι και ενα πρωτθλημα στο βαζελο,απο τον οποι ενοεειται πως θα χασω με κατω τα χερια...
υ.γ.ντουγιαν,παλι καλα που σε ξυπνησε ο γεωργαμλης στο τελος και εκανες καμια αλλαγη..
υ.γ.1.μπλανκο αμπαλε ξυδακι
υ.γ.2.μακαρι να τα βρει ο ραφικ με τον ευατο του και με την ομαδα...σημερα ειδαμε ενα παικτη που΄χε να παιξει μπαλα 4 μηνες..μην το ξεχναμε αυτο..
υ.γ.3.μονο γελιο μπορει να προκαλεσουν οι κλαψωμουνιδες στη νετ...Κλαψτε πουσταραδες..Ντροπη της δημοσιογραφιας!!!
Υ.Γ.4.ΚΗΠΟΥΡΕ ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ..ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ!!!!!
Υ.Γ.5.Α.Ε.Κ
αυτα που ελεγα χθες καποιοι τα λενε σημερα!!!!!!Ο Ραφίκ σήμερα έδειξε γιατι τον βγάλανε τρομοκράτη στην πλατεία. Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ !!!
μποντο ασ'τα αυτα..ρωτα τους αεκτζηδες του θρεντ τι λεω απο περσυ για τον τζιμπουρ..τωρα σου αρεσει ο τζιμπουρ οταν σας τα ελεγα ολοι τον βριζατε και λεγατε οτι δεν το θελατε. ειναι μαζι με σκοκο οτι καλυτερο εχετε