misterkavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο.ξεσκιστε τον.αν καταφερει ο μπαγιεβιτς και χασει σημερα απο αυτο το κατι σαν ποδοσφαιρικη ομαδα καλυτερα να τον στειλουν αυριο απο εκει που ηρθε.
ελεγα να μη γραψω μεχρι το ματς,αλλα μολις ειδα πως πραγματοποιηθηκε αυτο που φοβομουν..Αραμπατζής τελικά ναύαρχε!Εσύ θα τα τρως τα μπινελίκια σε κάθε γκέλα!
Συμφωνώ!ελεγα να μη γραψω μεχρι το ματς,αλλα μολις ειδα πως πραγματοποιηθηκε αυτο που φοβομουν..
σε μια πρωτοφανη επιδειξη ανευθυνοτητας,αποφασιζει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ να παιξει κορωνα-γραμματα την καριερα ενος ανθρωπου που εχει μια συμμετοχη μεχρι σημερα στην αεκ....τωρα το θυμηθηκες ΠΡΟΔΟΤΗ οτι δεν κανει ο μαλακας ο αργεντινος???Το σερβικο παλτο που μας εφερες που'ναι ΠΡΟΔΟΤΗ 6 μηνες τωρα???Ας ελπισουμε για το καλο του γιαννη να παει καλα το ματς,και να κανει 2-3 καλες επεμβασεις ψυχολογιας στην αρχη...
υ.γ.ηρθε η ωρα νομιζω να τελειωνουμε μια για παντα με το νερετβα..ο ανθrωπος τα'χει χαμενα πλεον!!
υ.γ.1.καλο ντερμυ!!!
EΓΚΛΗΜΑ!!!!Συμφωνώ!
Είναιλάθοςακόμα και αν τελικά ο Αραμπατζής πιάσει τα άπιαστα...
βλεπω οτι εισαι σεβασμιο μποι και χρησιμοποιεις κεφαλαιο οταν γραφεις Αεκ.Αν και θα επρεπε να γραφεις ΑΕΚ.Οτι ερχομαι το ξερεις ε?Ρε μαλακα σοβαρεψου πια λιγακι!!
Τρεμω και αρχιδια!! Μεσα στο Καραισκακη εχω κερδισει ομαδες και ομαδες...
Αυτην την Αεκ θα φοβηθω? Ελεος πια εαν τυχον και δεν κερδισουμε αυριο, εγω προσωπικα δεν ξανα ασχολουμε με πρωταθληματα και αρχιδια, πραγματικα δεν μπορω να βρω τον τροπο πως θα καταφερει να αποδρασει αυριο η Αεκ...
Και δεν λεω παπαρα οτι θα κερδισω ανετα... Αλλα η λογικη λεει οτι εστω και με το στανιο το ματσακι θα το παρω...
Συμφωνώ!
Είναι λάθος ακόμα και αν τελικά ο Αραμπατζής πιάσει τα άπιαστα...
Μπαααααααα βασικά 2 αμυντικά χαφ της προκοπής θέλαμε και ένα καλό σέντερ μπακ πίσω! ;)τον λετο στα καλα του να ειχατε θα τον ειχατε αφησει μαλακα τον θρυνο σημερα ...
Μπαααααααα βασικά 2 αμυντικά χαφ της προκοπής θέλαμε και ένα καλό σέντερ μπακ πίσω! ;)
μπασιναςΜπαααααααα βασικά 2 αμυντικά χαφ της προκοπής θέλαμε και ένα καλό σέντερ μπακ πίσω! ;)
εχω καλυτεροτον λετο στα καλα του να ειχατε θα τον ειχατε αφησει μαλακα τον θρυνο σημερα ...
εχω καλυτερο
το θεμα ειναι να'ναι στα καλα του!!!
εχω καλυτερο
το θεμα ειναι να'ναι στα καλα του!!!
Εγω πιστεύω ότι ο Γιαννάκης αν ξεπεράσει το αρχικό τρακ θα τα πάει καλά!Πάντως ψυχολογικά,σημερα που μιλήσαμε πετάει!!!Αντε να δημιουργήσουμε κλίμα τωρα...Αραμπατζής τελικά ναύαρχε!Εσύ θα τα τρως τα μπινελίκια σε κάθε γκέλα!