nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν θα βρηκε ομαδαΑυτός ο Εντίνιο,τι έπαθε κ θέλει να μείνει,όπως λέει;
δεν θα βρηκε ομαδαΑυτός ο Εντίνιο,τι έπαθε κ θέλει να μείνει,όπως λέει;
αλαξε και εσυ πλευρο...............αχ,α,χααααααααααααααα,χα,χα,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Πλέι οφ...κάτι σαν μίνι πρωτάθλημα των απογοητευμένων μου φαίνεται. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα καταφέρει η ΑΕΚ να βγει 2η. Ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να προκριθούμε στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ, ειδικά με την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τα διοικητικά προβλήματα. Είμαι ΑΕΚτζής, αλλά πάνω απ' όλα ρεαλιστής.
Για το μόνο πράγμα που θα χαρώ είναι να κερδίσω τον βάζελο.
δεν διαφέρουν κ πολύ οι απόψεις μου από τις δικιές σου.
μπορεί από ότι φαίνεται ,μέσω των πλέι οφ,να κατακτήσουμε καλύτερη θέση από την κανονική διαρκεια,αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο στο να πω ότι πρέπει αυτή η μαλακία να καταργηθεί,που αφήνει τους περισσότερους αδιάφορους.
μια ζωη θα παιζετε για την τριτη θεση μεμετια μου
καμια φωτια εβαλες στο ρεντη το βραδυ?μια ζωη θα παιζετε για την τριτη θεση μεμετια μου
re σι τι θα γηνι θα σε παρακαλαμε πολι ακωμα;;;;;;;;;;;καμια φωτια εβαλες στο ρεντη το βραδυ?
πειτε που και ποτε
Για το μόνο πράγμα που θα χαρώ είναι να κερδίσω τον βάζελο.
καλημερα
ειδα ονειρο
βαζει γκολ ο εντινιο στο 90 (τον ειχε βαλει στο 89 ο κουαξ) και φευγει κατευθειαν για τον παγκο και σκαει κουτουλιδι στον βατραχο
μη μασας θα το καθαρισει ο πριγγηπας του νεροχυτηΟριστικα εκτος μαχης για τον τελικο της κυριακης:Αλεξοπουλος(6 μηνες εξω παλι,ωρα να φευγει),Ενσαλιβα(καλλοπουλε μπινε),Αλβες(δεν ξεπερασε το προβλημα)...Αμφιβολοι(καφες,αλανι).....Το πραγμα δυσκολευει μαγκες...
ο πριγγηπας του νεροχυτη
για αλαγη καλος ειναιο τσιριλο θελει ελλαδα διοτι ειναι η σχεση του εδω δε νομιζετε οτι για δυο χρονια ειναι αναγκη να τον παρουμε αλωστε ειναι 32 και οικονομικος. ο αλεξο φαινεται οτι θα μεινει ενα 6μηνο εκτος για αυτο μπρουνο με τα χιλια θα γουσταρει και ο κοσμος.