Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Πλέι οφ...κάτι σαν μίνι πρωτάθλημα των απογοητευμένων μου φαίνεται. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα καταφέρει η ΑΕΚ να βγει 2η. Ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να προκριθούμε στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ, ειδικά με την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τα διοικητικά προβλήματα. Είμαι ΑΕΚτζής, αλλά πάνω απ' όλα ρεαλιστής.
Για το μόνο πράγμα που θα χαρώ είναι να κερδίσω τον βάζελο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πλέι οφ...κάτι σαν μίνι πρωτάθλημα των απογοητευμένων μου φαίνεται. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα καταφέρει η ΑΕΚ να βγει 2η. Ετσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να προκριθούμε στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ, ειδικά με την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τα διοικητικά προβλήματα. Είμαι ΑΕΚτζής, αλλά πάνω απ' όλα ρεαλιστής.

δεν διαφέρουν κ πολύ οι απόψεις μου από τις δικιές σου.
μπορεί από ότι φαίνεται ,μέσω των πλέι οφ,να κατακτήσουμε καλύτερη θέση από την κανονική διαρκεια,αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο στο να πω ότι πρέπει αυτή η μαλακία να καταργηθεί,που αφήνει τους περισσότερους αδιάφορους.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν διαφέρουν κ πολύ οι απόψεις μου από τις δικιές σου.
μπορεί από ότι φαίνεται ,μέσω των πλέι οφ,να κατακτήσουμε καλύτερη θέση από την κανονική διαρκεια,αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο στο να πω ότι πρέπει αυτή η μαλακία να καταργηθεί,που αφήνει τους περισσότερους αδιάφορους.

εδώ μου είσαι πουλάκι μου????

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μια ζωη θα παιζετε για την τριτη θεση μεμετια μου  :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.002
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 1188294797_psfo.jpg
    1188294797_psfo.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 20

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια από οπαδό που χαίρεται απλά με το να κερδίζει τον ένα ή τον άλλο........
ή μάλλον υπάρχει....
η κατάντια οτυ γάβρου να θέλει να παίρνει κούπες χωρίς να παίζει καν.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οριστικα εκτος μαχης για τον τελικο της κυριακης:Αλεξοπουλος(6 μηνες εξω παλι,ωρα να φευγει),Ενσαλιβα(καλλοπουλε μπινε),Αλβες(δεν ξεπερασε το προβλημα)...Αμφιβολοι(καφες,αλανι).....Το πραγμα δυσκολευει μαγκες... :huh: :helpplea:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οριστικα εκτος μαχης για τον τελικο της κυριακης:Αλεξοπουλος(6 μηνες εξω παλι,ωρα να φευγει),Ενσαλιβα(καλλοπουλε μπινε),Αλβες(δεν ξεπερασε το προβλημα)...Αμφιβολοι(καφες,αλανι).....Το πραγμα δυσκολευει μαγκες... :huh: :helpplea:
μη μασας θα το καθαρισει ο πριγγηπας του νεροχυτη

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τελείωσε ο Αλεξό...ήδη με την επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό ήταν μια μαύρη τρύπα στο κέντρο της άμυνας!Αν μείνει κι άλλους 6 μήνες εκτός...

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ο τσιριλο θελει ελλαδα διοτι ειναι η σχεση του  εδω δε νομιζετε οτι για δυο χρονια ειναι αναγκη να τον παρουμε αλωστε ειναι 32   και οικονομικος. ο αλεξο φαινεται οτι θα μεινει ενα 6μηνο εκτος  για αυτο μπρουνο με τα χιλια θα γουσταρει και  ο κοσμος.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μια χαρά λύση είναι ο σέξυ Μπρούνο!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο τσιριλο θελει ελλαδα διοτι ειναι η σχεση του  εδω δε νομιζετε οτι για δυο χρονια ειναι αναγκη να τον παρουμε αλωστε ειναι 32   και οικονομικος. ο αλεξο φαινεται οτι θα μεινει ενα 6μηνο εκτος  για αυτο μπρουνο με τα χιλια θα γουσταρει και  ο κοσμος.
για αλαγη καλος ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom