Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημερα Αδερφια,Καλημερα και σε εσενα ΑΕΚαρα μου... :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :grouphug: :headbang2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.979
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• florida e.jpg
    florida e.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 68

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάκο,Λεονάρντο κ 2 καλά και σταθερά μπακ θέλουμε,ενώ δεν πρέπει να φύγει κανείς πρωτοκλασσάτος,και είμαστε σούπερ για του χρόνου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μάκο,Λεονάρντο κ 2 καλά και σταθερά μπακ θέλουμε,ενώ δεν πρέπει να φύγει κανείς πρωτοκλασσάτος,και είμαστε σούπερ για του χρόνου
Και ακραια χαφ θελουμε,και κοφτη θελουμε αν φυγει ο πελε.. ;)
Απο λεοναρντο προτιμω εστογιανοφ...Αλλα εδω δεν εχουμε 500.οοο να κρατισουμε το σαχα,για μεταγραφες θα μιλαμε?? :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά,εννοάται ότι δεν πρέπει να φύγουν οι πρωτοκλασσάτοι.Πάντως η αίσθηση μου,μετά το τελευταίο ματς κόντρα στον ΠΑΟ,είναι ότι θα έχπυμε καταιγιστικές εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά,και θα έχουμε θέματα πολλά.

Η αίσθηση μου κ κάτι τελευταίες πληροφορίες που έχω.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλά,εννοάται ότι δεν πρέπει να φύγουν οι πρωτοκλασσάτοι.Πάντως η αίσθηση μου,μετά το τελευταίο ματς κόντρα στον ΠΑΟ,είναι ότι θα έχπυμε καταιγιστικές εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά,και θα έχουμε θέματα πολλά.

Η αίσθηση μου κ κάτι τελευταίες πληροφορίες που έχω.....
Λες να δουμε το eye of the tiger???? :2funny: :grin:
To καλυτερο για την αρρωστεια..... :rockon: :rockon:

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΝΑΙ,γιατί όταν θα συμβεί αυτό ,εσύ θα ψάχνεις πλευρό να κοιμηθείς που θα χεις χάσει τον ύπνο σου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θρυλε γερά πάρτο στα χαρτιά.
Αντε τώρα να κλαψεις για το φάουλ στον Παπαλουκα :fuck1:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σε αυτο το αθλημα εισαι ανυπαρκτος,δεν δικαιεισαι δια να ομιλεις  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε χαλαρώστε...ανοίξτε τα περσινά σας μάιλ και αντιγράψτε τα...τα ίδια ακριβώς λέγατε.
Απλά πράγματα, σε σχέση με τις περσινές αλλαγές, οι ομάδες μας:
1. Ολυμπιακός: πέρσι είχε αλλάξει προπονητή,τεχν. διευθυντή, επιθετικούς και πρόσθεσε ένα μπακ απ αριστερό χαφ. Έκλεισε μία τρύπα στα αμυντικά χαφ επίσης.
Φέτος πάει για προπονητή, κεντρικό αμυντικό, επιθετικό, χαφ αριστερά και κέντρο  (έχει καλύψει ήδη το δεξί με τον Ζαϊρί). Σε σχέση με πέρσι οι αλλαγές θα είναι περισσότερες, οπότε θεωρητικά θα είναι δυσκολότερο να δέσουνε όλες μαζί, ειδικά μάλιστα αφού είναι και σε καίρια σημεία οι αλλαγές.

2. ΠΑΟ: Πέρσι πήρε μια ντουζίνα παίκτες άλλαξε διοίκηση, προπονητή, έβαλε τεχνικό διευθυντή που δεν είχε. Φέτος πάει μόνο για παίκτες. Θεωρητικά θα είναι καλύτερος του χρόνου από πλευρτάς ομοιογένειας και άρα θα εμφανιστεί φυσιολογικά καλύτερος γενικότερα.

3. ΑΕΚ: Πέρσι άλλαξε τη μισή ομάδα, προπονητή, "είχε χρήματα" και κάποια στιγμή προς το τέλος των μεταγραφών άλλαξε και διοίκηση για να μην λείπει από το παζλ. Φέτος παίζει πάλι η διοίκηση, πάλι θα αλλάξξει τη μισή ομάδα για να βρει χρήμα, κρατάει όμως προπονητή. Σε σχέση με πέρσι το βασικό σημείο είναι ο προπονητής. Αν έχει λεφτά θα εμφανιστεί καλύτερη, αν όχι (όπως αναμένεται) και αρχίζει να γλύφει για να βρει, τότε θα είναι περίπου στα ίδια του χρόνου.

4. ΠΑΟΚ: Πέρσι τα άλλαξε όλα, ακόμα και τα χρέη του. πήρε μια ντουζίνα ελεύθερους και δανεικούς. Φέτος θα κάνει μόνο προσθήκες. Προπονητή θα δούμε...
Λεφτά από ό,τι βλέπουμε πάλι με χρεωμένα κάνει κόλπα και σκορπάει αφιδώς (βλέπε Κουτσιανικούλη...ακούς εκεί 2 μύρια για αυτόν τον παίκτη...χαχαχαχαχαα), αλλά δεν πειράζει γιατί τον ΠΑΟΚ δεν τον ρίχνουμε από χρέη. Οπότε θεωρητικά ο ΠΑΟΚ του χρόνου καλύτερος θα είναι.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι για πρώτη φορά αμφιλεγόμενο μετά από χρόνια. Για πρώτη φορά θα είναι κι άλλοι διεκδικητές. Ο ΟΣΦΠ λόγω έξης και συνήθειας, ο ΠΑΟ λόγω ίδιου κορμού και ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι πιο απειλητικός (όλα μπορεί να αλλάξουνε ανάλογα τον προπονητή φυσικά - αν αλλάξει αλλάζουν τα δεδομένα)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σε αυτο το αθλημα εισαι ανυπαρκτος,δεν δικαιεισαι δια να ομιλεις  :grin:

μπα;ποιος το πε;
μάθε ποια ήταν η πρώτη ελλ.ομάδα που πήρε ΕυρωπαΊκό κύπελλο κ με Ελληνες παίχτεςμόνο,μάθε ποια ελλ.ομάδα διατηρεί ΑΚΟΜΑ ένα μοναδικό ρεκόρ στα Γκίνες ακαταριπτο στα παγκόσμια χρονικά,και μετά μιλάς για ανυπαρξία

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπα;ποιος το πε;
μάθε ποια ήταν η πρώτη ελλ.ομάδα που πήρε ΕυρωπαΊκό κύπελλο κ με Ελληνες παίχτεςμόνο,μάθε ποια ελλ.ομάδα διατηρεί ΑΚΟΜΑ ένα μοναδικό ρεκόρ στα Γκίνες ακαταριπτο στα παγκόσμια χρονικά,και μετά μιλάς για ανυπαρξία
Mην ασχολεισαι με τους οικοδομους ρε....Ασ'τους στη νιρβανα τους....Τοσο κοπο εχει κανει ο εργοδοτης τους.... :2funny: :helpplea: :birdman:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μπα;ποιος το πε;
ημουν αγεννητος τοτε  :grin:
φρεεεεσκα κουλουουουουουριααααα,φωναζει ο κουλουρας :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom