αιρ κοντισιον?
Inverter. Είμαι φιλικός στο περιβάλλον!
αιρ κοντισιον?
19:oo alpha.....με τα τυριά,τι ώρα παίζουμε την Κυριακή,και ποιος μας δείχνει;
καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Και ακραια χαφ θελουμε,και κοφτη θελουμε αν φυγει ο πελε.. ;)Μάκο,Λεονάρντο κ 2 καλά και σταθερά μπακ θέλουμε,ενώ δεν πρέπει να φύγει κανείς πρωτοκλασσάτος,και είμαστε σούπερ για του χρόνου
Λες να δουμε το eye of the tiger????Καλά,εννοάται ότι δεν πρέπει να φύγουν οι πρωτοκλασσάτοι.Πάντως η αίσθηση μου,μετά το τελευταίο ματς κόντρα στον ΠΑΟ,είναι ότι θα έχπυμε καταιγιστικές εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά,και θα έχουμε θέματα πολλά.
Η αίσθηση μου κ κάτι τελευταίες πληροφορίες που έχω.....
Μάκο,Λεονάρντο κ 2 καλά και σταθερά μπακ θέλουμε,ενώ δεν πρέπει να φύγει κανείς πρωτοκλασσάτος,και είμαστε σούπερ για του χρόνου
Λες να δουμε το eye of the tiger????
To καλυτερο για την αρρωστεια.....
σε αυτο το αθλημα εισαι ανυπαρκτος,δεν δικαιεισαι δια να ομιλεις
αεκ γερα πρωταθλημα ξανα
Mην ασχολεισαι με τους οικοδομους ρε....Ασ'τους στη νιρβανα τους....Τοσο κοπο εχει κανει ο εργοδοτης τους....μπα;ποιος το πε;
μάθε ποια ήταν η πρώτη ελλ.ομάδα που πήρε ΕυρωπαΊκό κύπελλο κ με Ελληνες παίχτεςμόνο,μάθε ποια ελλ.ομάδα διατηρεί ΑΚΟΜΑ ένα μοναδικό ρεκόρ στα Γκίνες ακαταριπτο στα παγκόσμια χρονικά,και μετά μιλάς για ανυπαρξία
ημουν αγεννητος τοτεμπα;ποιος το πε;
μάθε ποια ήταν η πρώτη ελλ.ομάδα που πήρε ΕυρωπαΊκό κύπελλο κ με Ελληνες παίχτεςμόνο,μάθε ποια ελλ.ομάδα διατηρεί ΑΚΟΜΑ ένα μοναδικό ρεκόρ στα Γκίνες ακαταριπτο στα παγκόσμια χρονικά,και μετά μιλάς για ανυπαρξία