Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενας Μπάγεβιτς εκτός εαυτού ήταν πάλι αυτός που αντίκρισαν οι εκπρόσωποι του Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού με 3-1 στο ΟΑΚΑ.
Ο έμπειρος τεχνικός ήταν και πάλι «πυρ και μανία» με πράγματα και καταστάσεις εντός της ομάδας του, καθώς επίσης και με την κίνηση του Ισμαελ Μπλάνκο να κλωτσήσει ορισμένα μπουκάλια στον πάγκο της «Ενωσης» όταν έγινε αλλαγή.

«Εγώ κλώτσησα ένα μπουκάλι για μια λάθος ενέργεια του Πλιάτσικα, αλλά αυτό που έκανε ο Μπλάνκο είναι κάτι άλλο... Οποιος ενοχλείται όταν γίνεται αλλαγή, ό,τι είναι να κάνει ας το κάνει στο σπίτι του. Σ’ εμένα δεν τα κάνουν αυτά, να τα κάνουν στη μάνα τους και τον πατέρα τους!
Εγω έχω πάντοτε καλή συμπεριφορά απέναντί τους», τόνισε χωρίς περιστροφές ο «Ντούσκο».

:referee: :referee: :referee:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου .Καλημέρα ΑΕΚΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,η ΑΡΡΩΣΤΙΑ εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου στις 2 Μαϊου :rockon: :rockon: :rockon:,με μια αρκετά καλή εμφάνιση στο Α' ημίχρονο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά αυτή η ομάδα ρε πούστη μου,ποτέ δεν μπορεί να έχει ηρεμία;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang:
Να μην εχει ηρεμία όταν κάτι πάει στραβά,το καταλαβαίνω.Αλλά να μην έχει ηρεμία ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ,ακόμα κ όταν όλα ειναι σχετικά καλά,δεν μπορώ να το εξηγήσω :headbang: :headbang: :headbang:

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι μαλακία του Μπλάνκο η χθεσινή.Δεν είναι δυνατόν να φέρεται έτσι επειδή έγινε αλλαγή στο 89'.ΕΛΕΟΣ.
Δηλαδή ο Εντίνιο πρέπει να πάρει ένα πιστόλι να σκοτώσει τον Ντούσαν.Ο Μπλάνκο ,δικαίως,είναι μόνιμη επιλογή του Μπάγεβιτς στην αρχική ενδεκάδα,ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
Δικαιολογημένο κ το ξέσπασμα του Μπάγεβιτς,με άστοχη βέβαια,δίχως όμως να το ξέρει,η αναφορά του στον πρόσφατα αποθανόντα,πατέρα του Μπλάνκο.

Ο ΜΠλάνκο,ναι μεν είναι ένας καλός παίχτης,αλλά πρέπει να μάθει ότι ο προπονητής κ η ομάδα είναι πάνω από τους παίχτες.ΑΛΛΙΩΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.167
Πόντοι
12.056
Καλημερα Αεκαρες.... :rockon: :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενας Μπάγεβιτς εκτός εαυτού ήταν πάλι αυτός που αντίκρισαν οι εκπρόσωποι του Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού με 3-1 στο ΟΑΚΑ.
Ο έμπειρος τεχνικός ήταν και πάλι «πυρ και μανία» με πράγματα και καταστάσεις εντός της ομάδας του, καθώς επίσης και με την κίνηση του Ισμαελ Μπλάνκο να κλωτσήσει ορισμένα μπουκάλια στον πάγκο της «Ενωσης» όταν έγινε αλλαγή.

«Εγώ κλώτσησα ένα μπουκάλι για μια λάθος ενέργεια του Πλιάτσικα, αλλά αυτό που έκανε ο Μπλάνκο είναι κάτι άλλο... Οποιος ενοχλείται όταν γίνεται αλλαγή, ό,τι είναι να κάνει ας το κάνει στο σπίτι του. Σ’ εμένα δεν τα κάνουν αυτά, να τα κάνουν στη μάνα τους και τον πατέρα τους!
Εγω έχω πάντοτε καλή συμπεριφορά απέναντί τους», τόνισε χωρίς περιστροφές ο «Ντούσκο».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός λίγο αργότερα μίλησε στο SPORT 24 και ζήτησε συγνώμη από τον Αργεντινό επιθετικό (του οποίου ο πατέρας έχει πεθάνει).

"Εγώ ζητάω συγνώμη γιατί δεν ήξερα ότι ο πατέρας του Μπλάνκο έχει πεθάνει. Ήταν μία λανθασμένη δήλωση και το νόημα που ήθελα να περάσω ήταν διαφορετικό. Οτι δεν μπορεί κανείς να έχει τέτοια συμπεριφορά.

Όμως για τη συγκεκριμένη δήλωση ζητάω συγνώμη".

Κύριος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[move]Θα φτιάξουμε πατσά από τα μυαλά κάθε γαύρου π.....ρα[/move]

Φοβερό σύνθημα και φοβερή ατμόσφαιρα χθες παρόλο το τσουνάμι κ τον κωλοκαλατράβα μου,που έσταζε γαμώ...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα χανουμια...............
λοιπον εγω σας τα εχω πη εδω κ καιρο για το γηπεδο οτι
θα γινη αλλα βρηκα δυσπυστα χανουμια εδω μεσα...........
λοιπον βαζω στοιχημα... οποιος θελη μου λεη το ποσο.....
εγω λεω οτι οι εργασιες θα ξεκινησουνε πριν την ανοιξη.

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΒΑΖΕΛΗ ΤΡΕΛΗ............

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
καλημερα λατρεμενα χανουμια...............
λοιπον εγω σας τα εχω πη εδω κ καιρο για το γηπεδο οτι
θα γινη αλλα βρηκα δυσπυστα χανουμια εδω μεσα...........
λοιπον βαζω στοιχημα... οποιος θελη μου λεη το ποσο.....
εγω λεω οτι οι εργασιες θα ξεκινησουνε πριν την ανοιξη.

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΒΑΖΕΛΗ ΤΡΕΛΗ............

Ποια άνοιξη;;;;
του 2010;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όποτε έχει κωλόκαιρο,τα Οριτζινάλια δίνουν ρέστα.πολύ γέλιο χθες είχαν,χόρευαν γυμνοί στην απίστευτή βροχή,και στο χιόνι που κα΄ποια στιγμή το γύρισε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
κοιτα και του 10 να εννοεις ειναι πολυ καλα
εγω τα λεω εγω τα ακουω.........
σας μιλαω σοβαρα κ δεν καταλαβαινετε..
τι θελω εγω κ μιλαω σοβαρα.......
ερε τρελαααααααααααααααα ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Συνημμένα

• teen-creampie012.jpg
    teen-creampie012.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 14

REDstalion07

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο μοναδικο τιτλο που σας εχει απομηνει πηγατε 6000 ρε?????? :2funny: :2funny:

και θελετε γυπεδο 30000 θεσεων? τι να το κανετε ρε

εγω λεο να σας κανουν το μαρακανα....!
εχετε τρελαθει ρε μεμετια?? :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όσο συνεχίζεις παλιομαλακιστήρι να μας αποκαλείς τούρκους,τόσο θα σου λέω να πας να γαμηθείς ηλίθιο γαύρικο κατασκεύασμα.
Για έλα θα σηκώσεις κ καμμιά τούρκικη σημαία; να σε δω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αφήστε τα μίση. Ολοι αδέλφια είμαστε!

Stories