Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί πριν τον έβαζε? :grin:
Πρέπει να έχει κάνει πολλές μανούρες ο σκούρος...

Μάλλον δεν ξέχασε ο Ντούσαν,που τον έπιασε από τον λαιμό ο μαυρούκος,στο επεισόδιο Σκόκο-Τζιμπούρ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Τι ε;
δεν το ξέρεις;
όταν πλακώθηκαν οι Σκόκο-Τζιμπούρ,μπήκε στην μέση ο Εντι,και πήρε τα δίκια του Τζιμπούρ.Τότε μπήκε ο Μπα΄γεβιτς να ηρεμήσει την κατάσταση,και φημολογείται έντονα ότι τον έπιασε ο Εντι από τον λαιμό.Κατά άλλους,μόνο βρίστηκαν.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι ε;
δεν το ξέρεις;
όταν πλακώθηκαν οι Σκόκο-Τζιμπούρ,μπήκε στην μέση ο Εντι,και πήρε τα δίκια του Τζιμπούρ.Τότε μπήκε ο Μπα΄γεβιτς να ηρεμήσει την κατάσταση,και φημολογείται έντονα ότι τον έπιασε ο Εντι από τον λαιμό.Κατά άλλους,μόνο βρίστηκαν.
χαχαχαχα οχι δεν το ηξερα
πλεον ειμαι φανατικος θαυμαστης του εντινιο

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στα παρκινγκ διαβασα κατι παιχτηκε και δεν ειχε ο κοσμος που να βαλει τα αυτοκινητα
πηραν οι τσεοι παρα πολλες πινακιδες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
στα παρκινγκ διαβασα κατι παιχτηκε και δεν ειχε ο κοσμος που να βαλει τα αυτοκινητα
πηραν οι τσεοι παρα πολλες πινακιδες

Σύνηθες αυτό.Στο Καραϊσκακη δεν τολμάνε να πάει κανείς να τις βγάλουν που έχουν κάνει την μισή παραλιακή ,πάρκινγκ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλή καβάτζα όσα αδέλφια ερχόσαστε με τα τουτού σας στο ΟΑΚΑ,είναι μέσα στην Σελέτε,και στην αλάνα που υπάρχει αριστερά ,100 μέτρα πριν την ΣΕΛΕΤΕ.Εγώ εκεί τα αφήνω κ είμαι άρχοντας.Ασε που μετά φεύγω κατευθείαν από το Ηρακλειο κ δεν πήζω στην Κύμης ή στην εξοδο της Αττ.Οδού.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλή καβάτζα όσα αδέλφια ερχόσαστε με τα τουτού σας στο ΟΑΚΑ,είναι μέσα στην Σελέτε,και στην αλάνα που υπάρχει αριστερά ,100 μέτρα πριν την ΣΕΛΕΤΕ.Εγώ εκεί τα αφήνω κ είμαι άρχοντας.Ασε που μετά φεύγω κατευθείαν από το Ηρακλειο κ δεν πήζω στην Κύμης ή στην εξοδο της Αττ.Οδού.
εγω το αφηνω εξω απο την 29  :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.964
Πόντοι
22.785
kaλημερα λατρεμενα κ ηρωικα χανουμιαααααααααααααααααααααααα
καλημερα ΑΕΚΑΡΧΗ ΜΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΒΑΖΕΛΗ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Συνημμένα

• 7T6.jpg
    7T6.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ ωραία μπάλλα,ο πιθανός πρωταθλητής Κύπρου ο ΑΠΟΕΛ,το Σαββατο κόντρα στην ΑΠΕΠ.Τέσσερα έριξε κ τερμάτισε με +5 από την δεύτερη Ομόνοια,διαφορά που μεταφέρει στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ -αφού ο πρωταθλητής στην Κύπρο βγαίνει πια μέσω πλέι οφ.

Στο τέρμα του ΑΠΟΕΛ,ήταν ο Διονύσης Χιώτης,με τρελλό μακρύ μαλλί.Εκανε κ μια πολυ΄ωραία εκτίναξη σε δυνατό σουτ,στο παραθυράκι.Συγκινήθηκα που αντίκρυσα μετά από χρόνια τον Χιώτη,ξανά.Καλός σε γενικές γραμμές τερματοφύλακας,δεν τον βοηθούσε ο σωματότυπός του κ η κοιλιά του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φτιάξε κ τις λακούβες τότε,και πρόσεχε που παρκαρετε,γιατι όλο κ καμμιά γυναίκα οδηγός(παναγίτσα μου) αν περάσει,θα σας κάνει φυσαρμόνικα τα όμορφα τουτού σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom