Επισκέπτης
όχι. Πολλαπλασιασμό δεν ξέρω γιατί στο σχολείο την ώρα του πολλαπλασιασμού εγώ έγραφα ενστάσεις. Θα μου μάθεις?
Όπου χρειαστείς βοήθεια μη διστάσεις.Έχουμε μάθει να βοηθάμε τους αδύναμους.
Τι Άγιοι θα ήμασταν διαφορετικά?
όχι. Πολλαπλασιασμό δεν ξέρω γιατί στο σχολείο την ώρα του πολλαπλασιασμού εγώ έγραφα ενστάσεις. Θα μου μάθεις?
Και το 44.μέχρι το 4. είναι και ο αγαπημένος μου αριθμός.
Καλημέρα γουρλή μας!!!!καλημερα αδελφια. καλημερα ΑΕΚΑΡΑ
Η ΑΕΚΑΡΑ πρεπει να αισθανθει τον παλμο της καρδιας μας
Την ευλογία σου είπαμε και σε άλλη ...εκκλησία!!!Εύκολο.
Τόσοι που είσαστε ακούγονται τα πάντα!
Δεν είμαι παππάς τέκνον μου.Την ευλογία σου είπαμε και σε άλλη ...εκκλησία!!!
Πανταχού παρών μην εξαφανιστείς στις 2 Μαίου!Δεν είμαι παππάς τέκνον μου.
Ένας απλός Άγιος είμαι και βρίσκομαι παντού!
Άντε να μας φέρεις γούρι Άγιε.....Δεν είμαι παππάς τέκνον μου.
Ένας απλός Άγιος είμαι και βρίσκομαι παντού!
Πανταχού παρών μην εξαφανιστείς στις 2 Μαίου!
Για σήμερα και μόνο που ρίχνετε το παράρτημα με τις ευχές μου.Άντε να μας φέρεις γούρι Άγιε.....
Πανταχού παρών μην εξαφανιστείς στις 2 Μαίου!
Δεν πιστεύω να υπονοείς ότι ο ΑΓΙΟC ΣΩΚΡΑΤΙΟC είναι καμένος!Ὁ Ἅγιος Θεόδωρος ἀπὸ τὴν Πέργη τῆς Παμφυλίας καὶ οἱ Ἅγιοι Σωκράτης καὶ Διονύσιος οἱ στρατιῶτες
Ὑπῆρξε στὰ χρόνια του βασιλιᾶ Ἀντωνίνου (138-161) καὶ ἡγεμόνα Θεοδότου. Καταγόταν ἀπὸ τὴν Πέργη τῆς Παμφυλίας καὶ ἦταν πολὺ εὐσεβής. Ἀπὸ τὸ ζῆλο του γιὰ τὴν εὐσέβεια, κατέστρεφε εἴδωλα, ξόανα καὶ εἰδωλολατρικοὺς ναούς. Συνελήφθη ὅμως καὶ ὑπέστη φρικτὰ βασανιστήρια. Τὸν ἅπλωσαν σὲ πυρακτωμένη σχάρα καὶ ἔπειτα τὸν ἔδεσαν πίσω ἀπὸ ἄγρια ἄλογα, τὰ ὅποια τὸν ἔσυραν σὲ μεγάλη ἀνώμαλη ἐδαφικὴ ἀπόσταση. Κατόπιν τὸν ἔριξαν μέσα στὸ καμίνι τῆς φωτιᾶς, μαζὶ μὲ δυὸ στρατιῶτες ποὺ εἶχαν πιστέψει στὸν Χριστό, τὸν Σωκράτη καὶ τὸν Διονύσιο. Στὴ συνέχεια τὸν φυλάκισαν καὶ τελικὰ τὸν σταύρωσαν καὶ τὸν τρύπησαν μὲ βέλη. Καὶ μετὰ τρεῖς ἡμέρες ἀγωνιωδῶν βασανιστηρίων ἐπάνω στὸ σταυρὸ παρέδωσε τὴν μακαρία ψυχή του.
Είμαι πυρίμαχος!Δεν πιστεύω να υπονοείς ότι ο ΑΓΙΟC ΣΩΚΡΑΤΙΟC είναι καμένος!
Δεν πιστεύω να υπονοείς ότι ο ΑΓΙΟC ΣΩΚΡΑΤΙΟC είναι καμένος!