pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
τωρα που πηρε τον μπασηνα παει και για πρωταθλημαΜεγάλη απώλεια! :'(
Τελικά δεν το γλυτώνει το φούντο η Πόρτσμουθ...
τωρα που πηρε τον μπασηνα παει και για πρωταθλημαΜεγάλη απώλεια! :'(
Τελικά δεν το γλυτώνει το φούντο η Πόρτσμουθ...
Από σήμερα είμαι κι εγώ pligomenos!Κι αυτός ο κοπρίτης ο Ντούσαν πάλι τον έγραψε στ' αρχίδια του τον κόσμο της ΑΕΚ...δεν μας τον έβαλε χθες λίγο να ξεχαρμανιάσουμε!τωρα που πηρε τον μπασηνα παει και για πρωταθλημα
;)Από σήμερα είμαι κι εγώ pligomenos!Κι αυτός ο κοπρίτης ο Ντούσαν πάλι τον έγραψε στ' αρχίδια του τον κόσμο της ΑΕΚ...δεν μας τον έβαλε χθες λίγο να ξεχαρμανιάσουμε!
Nαι καλά. Στεναχωρήθηκες και θα πάρεις εκδίκηση. Αφου το Σαββατο όλο να ΄χασετε και να ΄χασετε έλεγες . Μας γκαντέμιασεςξαδέλφια πάλι με τον π..σο στο χέρι μείνατε ρεεεεε.... αντε τώρα θα πάρουμε το αίμα εμείς πίσω.. ΖΗΤΩ Ο ΜΠΑΟΚ
Nαι καλά. Στεναχωρήθηκες και θα πάρεις εκδίκηση. Αφου το Σαββατο όλο να ΄χασετε και να ΄χασετε έλεγες . Μας γκαντέμιασες
Nαι ε ? και γιατι του δωσαμε να φαει γλυκο τοτε?!?Nαι καλά. Στεναχωρήθηκες και θα πάρεις εκδίκηση. Αφου το Σαββατο όλο να ΄χασετε και να ΄χασετε έλεγες . Μας γκαντέμιασες
Nαι ε ? και γιατι του δωσαμε να φαει γλυκο τοτε?!?
ελα ρε σεις...κοτζάμ πρωταθλητής Ευρώπης και τον αφήνετε να σας φύγει από τα χέρια; Α, ρε πουτάνα κρίση που κάνεις την ΑΕΚ να σπέρνει τους παικταράδες της σε άλλες ομάδες και τους δίνει την ευκαιρία να παίρνουνε πρωτάθλημα....Το μπουλο μαλακα Μπασινα
Τωρα που το ξανασκεφτομαι,δε με προσεξατε καθολου!!καλά και σύ τέκνον βρούτε? δώσατε όλη την τύχη σας στο αλλόθρησκο βάζελο και τώρα λέτε ότι φταίει ο ξάδελφος.. .
Αυτο μας τρώει christi μου. Η καλή μας η καρδιά. Εδω 2 χρόνια τώρα έρχεται ο βάζελος ο τάλος και μας παιρνει το φλουρι μέσα σε 15 Αεκτζιδες. Τι να λέμε τώραNαι ε ? και γιατι του δωσαμε να φαει γλυκο τοτε?!?
Αστα να πανε,εχε χαρη που ειναι καλο κ αξιο παλλικαριΑυτο μας τρώει christi μου. Η καλή μας η καρδιά. Εδω 2 χρόνια τώρα έρχεται ο βάζελος ο τάλος και μας παιρνει το φλουρι μέσα σε 15 Αεκτζιδες. Τι να λέμε τώρα
Αστα να πανε,εχε χαρη που ειναι καλο κ αξιο παλλικαρι
Σοβαρα τωρα,ακομα δεν καταλαβα γιατι δεν ξεκινησε χτες τον μπασινα,θα μου πεις κανεις?!?
Μα ηδη το κανατε και τωρα κρυωνωωωω!!!!Και να τον ξεκίναγε πάλι θα σας ξεπουπουλιάζαμε!!!
Μα ηδη το κανατε και τωρα κρυωνωωωω!!!!
Πουλακι μου γαυρακι εισαι και εσυ ?!?
Εμενα παντως μου αρεσε ο αγωνας,ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ειχε πολυ καλες φασεις!
Η χαζομαρα μας εφαγε παλι...
Παλιό το αστείο . Σαν και αυτόΚαι να τον ξεκίναγε πάλι θα σας ξεπουπουλιάζαμε!!!
Που θα παει θα ορθοποδησουμε και εμεις....Ναι Γαύρος είμαι και γω. Μέχρι και ο Τζόλε χτες χάριζε γκολ!
Παλιό το αστείο . Σαν και αυτότουλάχιστον αυτό έχει και μουσική υπόκρουση