Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για Κόστα...........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
μολις δει την κερκιδα στο αλεξανδρειο και στο χαριλαου ,αρειανο θα γινει!!
Μάπες θα πέσουν μου φαίνεται.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ πότε θα κάνω τα δικά μου ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ;
Πάντως η αδερφή μου,που παντρεύεται τον Σεπτέμβρη(παίρνει Βάζελο- ω!!! ναι ο dark θα το πιει κ αυτό το πικρό ποτήρι),όταν κ εφόσον κάνει παιδιά,τα πρώτα τους δώρα από τον θείο dark, θα είναι τα διαρκείας τους, στο νέο μας γήπεδο.
Κάτι πήγε να μου πει ο μελλοντικός άντρας της αδερφής μου,περί μελλοντικής βαζελίασης των παιδιών τους,....αλλά από τότε δεν ξαναμίλησε περί τούτου....
Πάντως η αδερφή μου,που παντρεύεται τον Σεπτέμβρη(παίρνει Βάζελο- ω!!! ναι ο dark θα το πιει κ αυτό το πικρό ποτήρι),όταν κ εφόσον κάνει παιδιά,τα πρώτα τους δώρα από τον θείο dark, θα είναι τα διαρκείας τους, στο νέο μας γήπεδο.
Κάτι πήγε να μου πει ο μελλοντικός άντρας της αδερφής μου,περί μελλοντικής βαζελίασης των παιδιών τους,....αλλά από τότε δεν ξαναμίλησε περί τούτου....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδέρφια μου,πατεράδες κ μη,τέρμα για σήμερα.Καλό απόγευμα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μέχρι κ ο Αραμπατζής τραυματίστηκε σήμερα κ αποχώρησε από την προπόνηση!!!!!!!!!!!!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.Τέρμα στα σενάρια που ήθελαν τον Φερέρ να επιστρέφει στην Μαγιόρκα,έβαλε ο ίδιος ο προπονητής με δηλώσεις του.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST ΑΞΙΞΕΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ να σκρολάρει κανείς για να το διαβάσει.
να ρωτησω κατι σονυπ?καταλαβενω αυτο που λεσ αλλα ποια η διαφορα να γραψω ενα μεγαλο κειμενο απο το να το αντιγραψω?Παίδες όταν υπάρχουν μεγάλα κείμενα σας παρακαλώ να βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ και το σχόλιο σας γιατί είναι κουραστικό και αντιαισθητικό να σκρολάρεις μια ώρα στο φόρουμ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Good question.
Κατ'αρχάς είναι κείμενο κάποιου άλλου που απλά κάνουμε copy-paste εδώ (περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Πόσο πιο απλό είναι να βάλουμε το λινκ και όποιο σχόλιο έχουμε από κάτω? Κατά δεύτερον ας μην γελιόμαστε..........δεν θα κάτσουν εδώ πολλοί να γράψουν ένα τόσο μεγάλο κείμενο...........τεσπά, πάμε για Κέρκυρα!
δεν στη λεω σονυπ!!απλη ερωτηση εκανα!!!Κατ'αρχάς είναι κείμενο κάποιου άλλου που απλά κάνουμε copy-paste εδώ (περί πνευματικής ιδιοκτησίας). Πόσο πιο απλό είναι να βάλουμε το λινκ και όποιο σχόλιο έχουμε από κάτω? Κατά δεύτερον ας μην γελιόμαστε..........δεν θα κάτσουν εδώ πολλοί να γράψουν ένα τόσο μεγάλο κείμενο...........τεσπά, πάμε για Κέρκυρα!
dark απο δευτερα θελω να ξυπνησεις τον δημοσιογραφο που κρυβεται μεσα σου και να γραφεις κειμενα για την ΑΕΚΑΡΑ μας ;) ;) ;)
δεν στη λεω σονυπ!!απλη ερωτηση εκανα!!!
dark απο δευτερα θελω να ξυπνησεις τον δημοσιογραφο που κρυβεται μεσα σου και να γραφεις κειμενα για την ΑΕΚΑΡΑ μας ;) ;) ;)
οχι ρε nik γιατι μας καταριέσαι.. αν τον πιάσει το γραφτικό τον ντάρκ είναι ικανός να γεμίσει ένα server με κείμενα..
ετσι ετσι ετσι!!!!οχι ρε nik γιατι μας καταριέσαι.. αν τον πιάσει το γραφτικό τον ντάρκ είναι ικανός να γεμίσει ένα server με κείμενα..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε.Το ξέρω ότι πρέπει να μην βάζουμε μεγάλα κείμενα,άλλων ειδικά site,αλλά το συγκεκριμένο λόγω της επετειακής μορφής επέλεξα να παρουσιαστεί ολόκληρο.Κ παλιότερα μου έγινε ανάλογη παρατήρηση από τον ίδιο mod κ αμέσως συμμορφώθηκα κ το έφτιαξα.
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται άλλο το θέμα.Ίσως είναι κ καλύτερα έτσι.Τώρα τελευταία έχουν μαζευτεί κ αρκετοί mods που τους αρέσει να θυμούνται παλιά όμορφα καθεστώτα. ;)(sony,αυτό δεν πήγαινε για σένα,εσύ είσαι παλιός).Έτσι ίσως προστατευόμαστε. [/color]
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται άλλο το θέμα.Ίσως είναι κ καλύτερα έτσι.Τώρα τελευταία έχουν μαζευτεί κ αρκετοί mods που τους αρέσει να θυμούνται παλιά όμορφα καθεστώτα. ;)(sony,αυτό δεν πήγαινε για σένα,εσύ είσαι παλιός).Έτσι ίσως προστατευόμαστε. [/color]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις