Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ταλός...ληγμένα παίρνεις...???? :grin:που καθάρισε ρε συ με τα κοράκια χτες ο γαύρος???και μάλιστα απροκάλθπτα όπως λες...??? :think:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Όχι σοβαρά μιλάω τώρα...είδες εσύ χτες να σμπρώχνει η διαιτησία τον Ολυμπιακό???τότε γιατί του ακύρωσε κανονικότατο γκόλ στο 10'???για ξεκάρφωμα???
Εγώ σας το έχω ξαναπεί...όλοι εσείς του λεγόμενου ΠΟΚ δεν διακαιούσται να μιλάτε για διατησία...και το ότι είμαι ΠΑΣ δεν σημαίνει ότι είμαι αντιολυμπιακός,ούτε αντιαεκτζής,ούτε αντιπαναθηναϊκός... :idiot:
Φέτος ειδικά όμως η ομάδα που ευνοήθηκε περισσότερο και αδικήθηκε λιγότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους 2 του ΠΟΚ(γιατί για τους περισσότερους από εσάς αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης...οι 3 σας :uglystupid:)είναι ο Παναθηναϊκος...ξεκάθαρα πράγματα!!!έχω λάθος...??? :cool2:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνώ ότι ο Πάο είναι η ομάδα που έχει ευνοηθεί περισσότερο από τους 3 μεγάλους!Αλλά είναι λογικό η σύγκριση να γίνεται μεταξύ των ομάδων του ΠΟΚ!Πρέπει να υπάρχει ισονομία μεταξύ των ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους!Τι να το κάνω αν έχω καλύτερες διαιτησίες από τον Εργοτέλη?Φυσικά το ιδανικό και το σωστό είναι όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το χθεσινό 2ο γκόλ τι ήταν?...πάνω που πίεζε το πιτσούνι?.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
το χθεσινό 2ο γκόλ τι ήταν?...πάνω που πίεζε το πιτσούνι?.....
Ναι ρε αδερφέ...οφσάϊντ ήταν...το 1ο που έβαλε ο γαύρος και ακυρώθηκε???τί ήταν???
ξέχασα...ήταν ανθρώπινο λάθος...αλλά το οφσάΪντ ήταν "σμπρώξιμο"... :think:
Αυτό που με τρελένει εμένα,είναι να ακούω να γκρινιάζει,ειδικά φέτος,βάζελος... :headbang:
μην το παίρνεις προσωπικα Ταλός...ξέρεις ότι μου είσαι ιδιάιτερα συμπαθής,όπως και ο γάτος...!
Συμφωνώ ότι ο Πάο είναι η ομάδα που έχει ευνοηθεί περισσότερο από τους 3 μεγάλους!Αλλά είναι λογικό η σύγκριση να γίνεται μεταξύ των ομάδων του ΠΟΚ!Πρέπει να υπάρχει ισονομία μεταξύ των ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους!Τι να το κάνω αν έχω καλύτερες διαιτησίες από τον Εργοτέλη?Φυσικά το ιδανικό και το σωστό είναι όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο...
ΙΣΟΝΟΜΙΑ....για όλους!!!όλα τα άλλα εμένα με αφήνουν αδιάφορο...
στο χτεσινό μας πισυεύεις ότο ο γαύρος "σπρώχτηκε απ'τη διαιτησία για να κερδίσει..???? :think:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι βρε μπουλάκο..σιγά μην το πάρω προσωπικά...αλλά και για πάρτυ του στήνει κοράκια ο γαύρος και για τους άλλους μπας και τους σταματήσει....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΙΣΟΝΟΜΙΑ....για όλους!!!όλα τα άλλα εμένα με αφήνουν αδιάφορο...
στο χτεσινό μας πισυεύεις ότο ο γαύρος "σπρώχτηκε απ'τη διαιτησία για να κερδίσει..???? :think:
Ισονομία για όλους δεν υπάρχει σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου!Ούτε σε αυτά που θαυμάζουμε και τα θεωρούμε τα καλύτερα!Μακάρι να υπήρχε!Αυτό που λέω εγώ είναι να έχουμε τουλάχιστον ισονομία για τις ομάδες με τους ίδιους στόχους...πράγμα επίσης δύσκολο!
Εσύ που παρακολουθείς πιο στενά την Β' Εθνική βλέπεις κάποια ισονομία?Τα 8 στα 10 ματς είναι μιλημένα!Ας μην τα φορτώνουμε όλα στο τέως ΠΟΚ!

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
όχι βρε μπουλάκο..σιγά μην το πάρω προσωπικά...αλλά και για πάρτυ του στήνει κοράκια ο γαύρος και για τους άλλους μπας και τους σταματήσει....

εγω ενα ξερω παιδια οτι οποιος εχει την κουταλα τα μαγηρευει ολα αλλα τον λογο που βαζελοι κ γαυροι γαυγιζουν για την διαιτησια φετος ειναι γιατι ο ενα εχει βαλει αφεντικο στο κεφαλι του τον αλλο κ τουμπαλην

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αν ήταν έτσι...θα το είχε καθαρίσει τπ πρωτάθλημα Ταλέ... ;)
Ισονομία για όλους δεν υπάρχει σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου!Ούτε σε αυτά που θαυμάζουμε και τα θεωρούμε τα καλύτερα!Μακάρι να υπήρχε!Αυτό που λέω εγώ είναι να έχουμε τουλάχιστον ισονομία για τις ομάδες με τους ίδιους στόχους...πράγμα επίσης δύσκολο!
Εσύ που παρακολουθείς πιο στενά την Β' Εθνική βλέπεις κάποια ισονομία?Τα 8 στα 10 ματς είναι μιλημένα!Ας μην τα φορτώνουμε όλα στο τέως ΠΟΚ!
Θα ξεκινήσω απ'το τελευταίο...ναι γάτε το τέως ΠΟΚ φταίει!!!γιατί όλοι αυτοί οι μηχανισμοί από το τέως ΠΟΚ δημιουργήθηκαν,για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς...απλά αυτοί άνοιξαν και παραμάγαζα για να κάνουν μπίζνα και στις μικρότερες κατηγορίες, όπου και γίνονται οι πιο χρυσές δουλειές...γιατί εκεί τα φτιάχνουν όπως θέλουν αυτοί και τα τσεπώνουν χοντρά...γιατί εκεί δεν έχουν κατευθυντήριες γραμμές από το "ΠΟΚ"... :cool2:

Όσο για την ισονομία,το ξέρω ότι δεν γίνεται να υπάρξει η απόλυτη ισονομία...αλλά να μην  γίνεται κι αυτό το χάλι που υπάρχει εδώ,όταν παίζουν οι "μεγάλες" ομάδες με όλους τους υπόλοιπους η διαιτησία να έιναι 90-10...
Αλλο να πάρει κάποια σφυρίγματα παραπάνω λόγω βαριάς φανέλας και άλλο αυτό που γίνεται συνήθως εδώ!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους. :rockon:  :rockon:
ακομα ασχολειστε με το ελληνικο πρωταθλημα? :grin:  :grin:  εχουμε ματσακια CL μπροστα μας.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ακομα ασχολειστε με το ελληνικο πρωταθλημα? :grin:  :grin:  εχουμε ματσακια CL μπροστα μας.
Καλημέρα αδερφέ...δεν έχεις και άδικο...αλλά έχουμε και τις καψούρες μας... :jerking: :grin:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως σημερα κρινεται το μισο πρωταθλημα στην ξανθη και το αλλο μισο στο ΑΕΚ-ολυμπιακος.

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175

ΣΩΣΤΟΣ η Μαντσεστερ θα το σηκωσει για ακομα μια φορα, για ακομα μια φορα :tickedoff:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τό είχε σίγουρο..με την κατάντια την δικιά μας και της χανούμας...αλλά ειδικά μετά το ματς με την καλαμαριά είδε πως μπορεί να το χάσει και άρχισε τα ...γνωστά...αφού στην παράγκα παίζει χωρίς αντίπαλο...άντε καμμιά φορά η σωφεράντζα να κάνει κάτι αλλά τις άκρες του κρόκους δεν τις έχει....με 2-3 στους 20 κοράκους...που πας βρε καραμήτρο σωφέρ?...η εξυγείανση σε μάρανε....τσουτσουνομαλάκα...

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
παντως σημερα κρινεται το μισο πρωταθλημα στην ξανθη και το αλλο μισο στο ΑΕΚ-ολυμπιακος.
καλα πες μονο στν Ξανθη γιατι για μας αν κρινετε μεχρι τοτε προβλεπω Ωνασειο να το κανουν το ΟΑΚΑ και δεν εχει και εκτακτα χειρουργεια το Σ/Κ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν παλέυεσαι Ταλέ...να μιλάς φέτος εσύ για παράγκα του Κόκκαλη...
αν δεν θέλετε εξυγίανση..πάψτε να κλαίγεσται όλοι σας...
πάω για καφέ...τα λέμε το μεσημεράκι... :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
στην λίμνη βρε?..θα σε φλανε τα κουνούπιαααααα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλα πες μονο στν Ξανθη γιατι για μας αν κρινετε μεχρι τοτε προβλεπω Ωνασειο να το κανουν το ΟΑΚΑ και δεν εχει και εκτακτα χειρουργεια το Σ/Κ
για μας εχει κριθει εδω και καιρο αδερφε. :2funny:
για τους γαυροβαζελους μιλαω.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
στην λίμνη βρε?..θα σε φλανε τα κουνούπιαααααα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ταλος ουτε μια σωστη δουλεια δε μπορει να κανει η ομαδα σου.πατε και χανετε απο τους αιωνιους μεσα εξω.μονο φλουρια ξερετε να κερδιζετε μου φαινεται. :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom