Επισκέπτης
βρε σε κατάλαβα αλλά είσαι σε λάθος θρεντ για κάτι τέτοιο.τελος παντων
ισως να μην μπορω να διατυπωσω σωστα αυτο που σκεφτομαι
γεια σας μαγκες ταλεμε αργοτερα
παω μια βολτουλα
βρε σε κατάλαβα αλλά είσαι σε λάθος θρεντ για κάτι τέτοιο.τελος παντων
ισως να μην μπορω να διατυπωσω σωστα αυτο που σκεφτομαι
γεια σας μαγκες ταλεμε αργοτερα
παω μια βολτουλα
Δεν πιστευει κανεις κατι τετοιο φιλε. Απλα ειναι 2-3 συγκεκριμενοι γαυροι εδω μεσα που τα κανουν ολα ....Εμεις οι Γαυροι ειμαστε αμορφωτοι,ενω οι Βαζελοχανουμηδες κλπ εισαστε του Αμερικανικου κολεγιου με διδακτορικο
τι εννοεις αριωνα?βρε σε κατάλαβα αλλά είσαι σε λάθος θρεντ για κάτι τέτοιο.
τι εννοεις αριωνα?
να το κανεις στο χαβαλε και αλλο να βριζεις χυδαια επειδη τυχαινει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη1 υπαρχει μεγαλη διαφορα πχ αν εσυ τολμησεις να κανεις κριτικη στο λεμονη στο αλλο θρεντ μαυρο φιδι που σε εφαγε!!!παντως νικ εαν θελεις να πω κ εγω την αποψη μου...το να μπαινει καποιος κ να τα κανει πουτανα δεν ειναι απαραιτητο οτι το κανει επειδη εχει χαμηλο επιπεδο....μπορει να το κανει για χιλιους λογους οπως πχ χαβαλε....κ εγω πολλες φορες κ με τους φιλους μου μπορει να ξερω οτι εχω αδικο σε κατι αλλα ετσι για τον τζερτζελο να αρχισουμε τα μπινελικια...νταξει εαν θες μπαινεις στο παιχνιδι εαν δεν θες απλα δεν ασχολεισαι...τουλαχιστον εδω που γραφεις εχεις δικαιωμα επιλογης που θα απαντησεις.....
να το κανεις στο χαβαλε και αλλο να βριζεις χυδαια επειδη τυχαινει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη1 υπαρχει μεγαλη διαφορα πχ αν εσυ τολμησεις να κανεις κριτικη στο λεμονη στο αλλο θρεντ μαυρο φιδι που σε εφαγε!!!
θα διαφωνισω δεν εχει να κανει με το σαιτ αλλα με την ποιοτητα των ομιλητων που ευτυχως οι περισοτεροι ειναι εξαιρετη. σιγουρα υπαρχουν και παραφωνιες αλλα ακομα και οι ομοοιδεατες τους ξερουν το επιπεδο τους και δεν ασχολουνται μαζι τους.βασικα θα ξερεις περισσοτερα για να το λες...τα αθλητικα θρεαντ δεν τα πολυ παρακολουθω αλλα μην περιμενει κανεις οτι σε σαιτ που αναφερεται για μπουρδελα θα βρεις κ την πολιτισμενη λογικη κ συμπεριφορα....υπαρχουν κ εξαιρεσεις αλλα γενικα μην περιμενεις κ πολλα...
ναι ρε φιλαρακι να την πεις την αποψη σουπαντως νικ εαν θελεις να πω κ εγω την αποψη μου...το να μπαινει καποιος κ να τα κανει πουτανα δεν ειναι απαραιτητο οτι το κανει επειδη εχει χαμηλο επιπεδο....μπορει να το κανει για χιλιους λογους οπως πχ χαβαλε....κ εγω πολλες φορες κ με τους φιλους μου μπορει να ξερω οτι εχω αδικο σε κατι αλλα ετσι για τον τζερτζελο να αρχισουμε τα μπινελικια...νταξει εαν θες μπαινεις στο παιχνιδι εαν δεν θες απλα δεν ασχολεισαι...τουλαχιστον εδω που γραφεις εχεις δικαιωμα επιλογης που θα απαντησεις.....
αλημερα και απο εμενα. δε μου λες ρε σκοτεινε το κουστουμι το καλο το πηραν η το αφησαν στο πειραια!!!!!!!!!!Και επειδή διάβασα τα χθεσινοαπογευματινά μηνύματα του θρεντ μας ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό αύριο κ θα μας χαροποιήσει μια επικείμενη πρόκρισή του.
H "φτώχεια" θέλει καλοπέραση Σκοτεινέ..... ΚαλημέραΒλέπω ότι το θρεντάκι μας ξεπέρασε τα 20.000 post Κ παραμένει μακράν το πρώτο σε αριθμό post(κάπου 6.000 μπροστά από ΄΄κάποιο άλλο΄΄ και 6ο αν δεν κάνω λάθος σε επισκεψιμότητα ανάμεσα σε όλα τα θρεντ του φόρουμ κ πρώτο από τα οπαδικά-
Παλι για φαγητο θα παμε????
Δεν παμε καλυτερα να
Παλι για φαγητο θα παμε????
Δεν παμε καλυτερα να
αλημερα και απο εμενα. δε μου λες ρε σκοτεινε το κουστουμι το καλο το πηραν η το αφησαν στο πειραια!!!!!!!!!!
αλημερα και απο εμενα. δε μου λες ρε σκοτεινε το κουστουμι το καλο το πηραν η το αφησαν στο πειραια!!!!!!!!!!
να πας μηπως προλαβουμε και τα στειλουμε μεχρι αυριο!!!!!ρε κανονισε την επομενη κρασοκατανυξη να γινει προς τα μερη μας. εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε!!!!!Θα παω στον Ανδριανόπουλο με τα κοστούμια να ρωτήσω.
Γειά σου Νικολάκη...... Κατά τα πρότυπα της ομάδας τουςκαλημερα φιλοι μου
ναι σκοτεινε χτες εγινε αχταρμας εδω μεσα