Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εμεις οι Γαυροι ειμαστε αμορφωτοι,ενω οι Βαζελοχανουμηδες κλπ εισαστε του Αμερικανικου κολεγιου με διδακτορικο
Δεν πιστευει κανεις κατι τετοιο φιλε. Απλα ειναι 2-3 συγκεκριμενοι γαυροι εδω μεσα που τα κανουν ολα ....
Οι κολητοι μου γαυροι ειναι και μεθαυριο το ματσακι θα το δουμε παρεα με πιτσες και μπυρες.

Επισκέπτης
τι εννοεις αριωνα?

παντως νικ εαν θελεις να πω κ εγω την αποψη μου...το να μπαινει καποιος κ να τα κανει πουτανα δεν ειναι απαραιτητο οτι το κανει επειδη εχει χαμηλο επιπεδο....μπορει να το κανει για χιλιους λογους οπως πχ χαβαλε....κ εγω πολλες φορες κ με τους φιλους μου μπορει να ξερω οτι εχω αδικο σε κατι αλλα ετσι για τον τζερτζελο να αρχισουμε τα μπινελικια...νταξει εαν θες μπαινεις στο παιχνιδι εαν δεν θες απλα δεν ασχολεισαι...τουλαχιστον εδω που γραφεις εχεις δικαιωμα επιλογης που θα απαντησεις.....

Επισκέπτης
παντως νικ εαν θελεις να πω κ εγω την αποψη μου...το να μπαινει καποιος κ να τα κανει πουτανα δεν ειναι απαραιτητο οτι το κανει επειδη εχει χαμηλο επιπεδο....μπορει να το κανει για χιλιους λογους οπως πχ χαβαλε....κ εγω πολλες φορες κ με τους φιλους μου μπορει να ξερω οτι εχω αδικο σε κατι αλλα ετσι για τον τζερτζελο να αρχισουμε τα μπινελικια...νταξει εαν θες μπαινεις στο παιχνιδι εαν δεν θες απλα δεν ασχολεισαι...τουλαχιστον εδω που γραφεις εχεις δικαιωμα επιλογης που θα απαντησεις.....
να το κανεις στο χαβαλε και αλλο να βριζεις χυδαια επειδη τυχαινει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη1 υπαρχει μεγαλη διαφορα πχ αν εσυ τολμησεις να κανεις κριτικη στο λεμονη στο αλλο θρεντ μαυρο φιδι που σε εφαγε!!!

Επισκέπτης
να το κανεις στο χαβαλε και αλλο να βριζεις χυδαια επειδη τυχαινει να εχει καποιος διαφορετικη αποψη1 υπαρχει μεγαλη διαφορα πχ αν εσυ τολμησεις να κανεις κριτικη στο λεμονη στο αλλο θρεντ μαυρο φιδι που σε εφαγε!!!

βασικα θα ξερεις περισσοτερα για να το λες...τα αθλητικα θρεαντ δεν τα πολυ παρακολουθω αλλα μην περιμενει κανεις οτι σε σαιτ που αναφερεται για μπουρδελα θα βρεις κ την πολιτισμενη λογικη κ συμπεριφορα....υπαρχουν κ εξαιρεσεις αλλα γενικα μην περιμενεις κ πολλα...

Επισκέπτης
βασικα θα ξερεις περισσοτερα για να το λες...τα αθλητικα θρεαντ δεν τα πολυ παρακολουθω αλλα μην περιμενει κανεις οτι σε σαιτ που αναφερεται για μπουρδελα θα βρεις κ την πολιτισμενη λογικη κ συμπεριφορα....υπαρχουν κ εξαιρεσεις αλλα γενικα μην περιμενεις κ πολλα...
θα διαφωνισω δεν εχει να κανει με το σαιτ αλλα με την ποιοτητα των ομιλητων που ευτυχως οι περισοτεροι ειναι εξαιρετη. σιγουρα υπαρχουν και παραφωνιες αλλα ακομα και οι ομοοιδεατες τους ξερουν το επιπεδο τους και δεν ασχολουνται μαζι τους.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι ρε φιλαρακι να την πεις την αποψη σου
απο ανθρωπους που ξερουν να συζητανε κανεις ωραια κουβεντα
οσο ανφορα το αν θες συμμετεχεις με βρισκεις απολυτα συμφωνο
ενταξει υπαρχουν καποιοι που θα κανουν για χαβαλε
αλλα ειναι μετρημενοι στα δακτυλα
οι περισοτεροι ομως δεν ειναι ετσι

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χε..χε...ήρθε η ώρα να κάνω το θρέντ πουτάνα.....χανούμιαααααααααα......καλησπέρα σας...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου,καλημέρα υγειείς φίλοι μας.

Βλέπω ότι το θρεντάκι μας ξεπέρασε τα 20.000 post Κ παραμένει μακράν το πρώτο σε αριθμό post(κάπου 6.000 μπροστά από ΄΄κάποιο άλλο΄΄ και 6ο αν δεν κάνω λάθος σε επισκεψιμότητα ανάμεσα σε όλα τα θρεντ του φόρουμ κ πρώτο από τα οπαδικά-αποδεικνύοντας ότι παραμένει μια δυνατή κιτρινόμαυρη συντροφία,με φίλους κ υγειείς οπαδούς άλλων ομάδων-κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ-το απόλυτο υγειές οπαδικό θρεντ

Επειδή λαμβάνω συνέχεια μηνύματα από αδλφούς κ φίλους άλλων ομάδων για την επόμενη κρασοκατάνυξη,αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει χώρα στις 27/3 κ ημέρα Πέμπτη.Μέχρι τότε θα φιξαριστεί κ όλοι οι φίλοι θα ειδοποιηθούν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και επειδή διάβασα τα χθεσινοαπογευματινά μηνύματα του θρεντ μας ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό αύριο κ θα μας χαροποιήσει μια επικείμενη πρόκρισή του.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.240
Πόντοι
12.056
Παλι για φαγητο θα παμε????  :headbang:
Δεν παμε καλυτερα να  :knockinb: :boff: :rockon:

Επισκέπτης
Και επειδή διάβασα τα χθεσινοαπογευματινά μηνύματα του θρεντ μας ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό αύριο κ θα μας χαροποιήσει μια επικείμενη πρόκρισή του.
αλημερα και απο εμενα. δε μου λες ρε σκοτεινε το κουστουμι το καλο το πηραν η το αφησαν στο πειραια!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βλέπω ότι το θρεντάκι μας ξεπέρασε τα 20.000 post Κ παραμένει μακράν το πρώτο σε αριθμό post(κάπου 6.000 μπροστά από ΄΄κάποιο άλλο΄΄ και 6ο αν δεν κάνω λάθος σε επισκεψιμότητα ανάμεσα σε όλα τα θρεντ του φόρουμ κ πρώτο από τα οπαδικά-
H "φτώχεια" θέλει καλοπέραση Σκοτεινέ..... Καλημέρα  :boobies: :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Ταινία της Ημέρας: Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι ...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αλημερα και απο εμενα. δε μου λες ρε σκοτεινε το κουστουμι το καλο το πηραν η το αφησαν στο πειραια!!!!!!!!!!

Θα παω στον Ανδριανόπουλο με τα κοστούμια να ρωτήσω.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλημερα φιλοι  μου
ναι σκοτεινε χτες εγινε αχταρμας εδω μεσα

Επισκέπτης
Θα παω στον Ανδριανόπουλο με τα κοστούμια να ρωτήσω.
να πας μηπως προλαβουμε και τα στειλουμε μεχρι αυριο!!!!!ρε κανονισε την επομενη κρασοκατανυξη να γινει προς τα μερη μας. εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Νικόλα.
Δεν είδα κανέναν αχταρμά,παρά μόνο μια πολιτισμένη συζήτηση.Μπήκαν βέβαια καποια τσουρούκια κ έγραψαν τις ανοησιούλες τους,αλλά μόνοι τους τα έγραψαν,μ.ονοι τους εισέπραξαν την αδιαφορία σας.Εκτός αν για τον αχαρμά που λες,σβήστηκαν post που δεν τα είδα.

Εγώ θα ξαναεξυψώσω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Αεκτζηδων και βαζελιών σε διάλογο-παρόλα τα διαιτητικά εγκλήματα του ντέρμπι-που είχε λόγο να φωνάζει ο ΠΑΟ....προφανώς ο πρόεδρος τους όμως-με την ευκαιρία-στερείτο επιπέδου με την ανακοίνωση copy-paste που έβγαλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom