Νέα

Ραβασακι απο ΚΕΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfreewind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ειχε ερθει το περιπολικο τοτε στο εξωχικο μου!καταλαβαινεις κ μονο οτι ηρθε στο χωριο περιπολικο σε τι καδρο με εβαλαν στο χωριο οι βλαχοι γειτονες...
το λιγοτερο χειροτερος απο παλαικωστα  :wanker: :wanker:
Κι όμως, κατά βάθος θα σε σέβονται τώρα!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Ρε τύπε αν δεν σου εκανε μηνυση, τοτε για ποιον λογο να σε καλεσει η αστυνομια? Εκτος αν υπηρχε εισαγγελικη παραγγελια να σου γινουν συστασεις για κατι, αλλά δεν μού ειπες αυτο. Αν μου ειχες αναφερει για εισαγγελικη παραγγελια για συστασεις, φυσικα θα σου ελεγα να πας. Το να παει απλως καποιος και να εκφρασει "παραπονα" δεν λεει τιποτα. Προφανως θα σε παρουν τηλεφωνο να σου πουν να περασεις απο εκει για να ενημερωθεις, αλλά υποχρεωτικο να πας δεν ειναι. Οταν πηγες εκει τι εγινε?
εγινε οτι γραφεις ακριβως δλδ εισαγγελικη παραγγελια...δεν το ηξερα ομως!Με πηραν τηλ απο το τμημα και μου ειπαν να παω να παρω το χαρτι και ρωτησα ειναι μηνυση?μου λεει οχι ειναι για καποια παραπονα που σου εχουν κανει...και απαντησα οτι αν εχει πραγματικα παραπονα ας μ κανει μηνυση !και η απαντηση μ ηταν αρνητικη για το τμημα..η κοπελα μ απαντησε στο τηλ οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να παω...και της λεω οκ μιλησα με τον δικηγορο μ(και καλα εσενα) και δεν θα ερθω για το χαρτι μιας και δεν ειμαι υποχρεομενος...αυτο ηταν ολο!οποτε δεν πηγα εγω σε αυτους...και ηρθαν αυτοι σε εμενα..το χαρτι το εδωσαν στον πατερα μ...και αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
εγινε οτι γραφεις ακριβως δλδ εισαγγελικη παραγγελια...δεν το ηξερα ομως!Με πηραν τηλ απο το τμημα και μου ειπαν να παω να παρω το χαρτι και ρωτησα ειναι μηνυση?μου λεει οχι ειναι για καποια παραπονα που σου εχουν κανει...και απαντησα οτι αν εχει πραγματικα παραπονα ας μ κανει μηνυση !και η απαντηση μ ηταν αρνητικη για το τμημα..η κοπελα μ απαντησε στο τηλ οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να παω...και της λεω οκ μιλησα με τον δικηγορο μ(και καλα εσενα) και δεν θα ερθω για το χαρτι μιας και δεν ειμαι υποχρεομενος...αυτο ηταν ολο!οποτε δεν πηγα εγω σε αυτους...και ηρθαν αυτοι σε εμενα..το χαρτι το εδωσαν στον πατερα μ...και αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Παρεξηγηση λοιπον. Λυπαμαι.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Παρεξηγηση λοιπον. Λυπαμαι.
δεν τα ρίχνω σε σένα προφανώς!Αλλα στους μαλάκες από την αστυνομία!αν μου είχαν πει από την αρχή ότι έγραψες και ότι είναι υποχρεωτικό να πάω δεν θα είχε γίνει αυτό που έγινε! :hi:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Η άκρη βρέθηκε αλλά όχι για τον αρχικό ενδιαφερόμενο! :S

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ήλπιζε να ακούσει κι αυτός "γράψ'τους, θα σου κλάσουν τα αρχίδια"  :afro:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
τυπε τι εναλλακτικες εχεις ο αρχικος εκτος απο το να παει σε διακονονισμο?  :S :S :S

Να τα γράψει στο χιόνι και αύριο μεθαύριο οι κληρονόμοι του να κάνουν αποποίηση κληρονομιάς, είναι πολύ της μόδας τελευταία.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Να τα γράψει στο χιόνι και αύριο μεθαύριο οι κληρονόμοι του να κάνουν αποποίηση κληρονομιάς, είναι πολύ της μόδας τελευταία.
τυπε σιγουρα παιζει αυτο?γτ εγω ξερω οτι για να κανουν αποδοχη κληρονομιας θα πρεπει να σκασκουν τα χρωστουμενα!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πάνε πακέτο: ή που αποδέχεσαι την κληρονομιά μαζί με τα χρέη ή την αποποιήσαι και δεν παίρνεις κληρονομιά αλλά ούτε πληρώνεις χρέη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Πάνε πακέτο: ή που αποδέχεσαι την κληρονομιά μαζί με τα χρέη ή την αποποιήσαι και δεν παίρνεις κληρονομιά αλλά ούτε πληρώνεις χρέη.

'Ετσι ακριβώς. Και δυστυχώς από μαλακίες γονέων αρκετοί πλέον χάνουν περιουσιακά στοιχεία. Γιατί οι εποχές ωχμωραδερφακιμου πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Εγώ είχα κάνει αποποίηση κληρονομιάς για άλλο θέμα και ακόμα μου έστελναν χρεωστικά. Απλά για να με ταλαιπωρούν.
Στο ΙΚΑ μέσα είναι για κλωτσιές. Πρέπει να τσιμπάνε και φακελάκια για να προχωράνε  τις υποθέσεις ακόμα και στις διοικητικές υπηρεσίες.
Αλλιώς δεν γίνεται να αγνοούν επίσημα έγγραφα.

:shit: :shit: :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom