jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αν ηξερες παντως ποσοι ελυσαν το προβλημα τους επειδη μου εστειλαν πμ, θα ησουν πιο επιφυλακτικος![]()
ποσο χρεωνεις το πμ;
Αν ηξερες παντως ποσοι ελυσαν το προβλημα τους επειδη μου εστειλαν πμ, θα ησουν πιο επιφυλακτικος![]()
Καποια στιγμη ισως θα ειχε γουστο να κανουμε μια μεγαλη συζητηση για το τι ειναι πραγματικα αυτο το ειδος ανθρωπου που λεγεται "μεγαλοδικηγορος" και τι δυνατοτητες εχει ή νομιζουν οι αλλοι οτι εχει.
Μεγαλοδικηγόρος είναι το αντίθετο απο σένα.Καποια στιγμη ισως θα ειχε γουστο να κανουμε μια μεγαλη συζητηση για το τι ειναι πραγματικα αυτο το ειδος ανθρωπου που λεγεται "μεγαλοδικηγορος" και τι δυνατοτητες εχει ή νομιζουν οι αλλοι οτι εχει.
![]()
![]()
![]()
![]()
αλεξ εση δεν κανης ουτε για να κουβαλας καφεδες από το κηληκιο ως τους διαδρωμους......όχι και να αγορεύεις σε αίθουσα :S :S :S :S
ένα μονο θα σου πω τυπε : 3 φορες ασημένιος βαλκανιονίκης στο επολε ζετε (δυστυχως εχανε το χρυσο γιατι επεφτε επανω στο θαυμα της φυσης, τον καρελιν του σεξ, τον αχαστο τον τσομπανη, ο οποιος κατερριπτε το ένα ρεκόρ μετα το αλλο..μεχρι που διελυσε την μεση του και αποσυρθηκε :'( )
υγ: φακίρης είναι της νεας γενιας τυπε...μεγαλωμένος με τις αφισες του αλεξ και του γλιτσα στο δωματιο του...
χασοδικη πες και για οσους σ εστειλαν πμ και τους κατεστρεψες ποσοι ητανΑν ηξερες παντως ποσοι ελυσαν το προβλημα τους επειδη μου εστειλαν πμ, θα ησουν πιο επιφυλακτικος![]()
Καλα τύπε, εσυ αν αντιμετωπισεις καποιο θεμα μην με προτιμησειςχασοδικη πες και για οσους σ εστειλαν πμ και τους κατεστρεψες ποσοι ηταν![]()
![]()
![]()
τυπε σου ειχα στειλει..και μου ειπες δεν σου κανουν τιποτα..μετα απο λιγες μερες ηρθε σπιτι μου το περιπολικο με το χαρτι :S :S :SΚαλα τύπε, εσυ αν αντιμετωπισεις καποιο θεμα μην με προτιμησεις
Κατσε να ψαξω γιατι με εβαλες σε περιεργεια τωρατυπε σου ειχα στειλει..και μου ειπες δεν σου κανουν τιποτα..μετα απο λιγες μερες ηρθε σπιτι μου το περιπολικο με το χαρτι :S :S :S
οκ αλεξΚατσε να ψαξω γιατι με εβαλες σε περιεργεια τωρα
Θυμασαι πότε ηταν περιπου?οκ αλεξ![]()
μισο να δω!Θυμασαι πότε ηταν περιπου?
φεβρουαριος του 2018!Θυμασαι πότε ηταν περιπου?
Το βρηκα. Ε ναι, και λοιπον? Σου κανανε τιποτα??μισο να δω!φεβρουαριος του 2018!
ειχε ερθει το περιπολικο τοτε στο εξωχικο μου!καταλαβαινεις κ μονο οτι ηρθε στο χωριο περιπολικο σε τι καδρο με εβαλαν στο χωριο οι βλαχοι γειτονες...Το βρηκα. Ε ναι, και λοιπον? Σου κανανε τιποτα??
Ναι αλλά δεν μου απαντας, σου εκαναν τελικα τιποτα?ειχε ερθει το περιπολικο τοτε στο εξωχικο μου!καταλαβαινεις κ μονο οτι ηρθε στο χωριο περιπολικο σε τι καδρο με εβαλαν στο χωριο οι βλαχοι γειτονες...
το λιγοτερο χειροτερος απο παλαικωστα![]()
![]()
Ελα ρε τύπε υπερβολικος εισαι. Στο χωριο σου δηλαδη δεν υπαρχουν δίκες και δικαστηρια? Ποιος επιδιδει π.χ. τις κλησεις για τους μαρτυρες? Το περιπολικο δεν τις επιδιδει? Παει να πει δηλαδη οτι κακολογειται και όποιος κληθει για μαρτυρας?καταλαβαινεις κ μονο οτι ηρθε στο χωριο περιπολικο σε τι καδρο με εβαλαν στο χωριο οι βλαχοι γειτονες...
το λιγοτερο χειροτερος απο παλαικωστα![]()
![]()
αλεξ προφανώς και για να μ κάνει κάτι θα έπρεπε να μου κάνει μήνυση το ήξερα αυτό...δεν είχε κάνει μήνυση όμως!Και δεν ήξερα με αυτό που είχε κάνει τι επιπτώσεις θα είχα...αποτέλεσμα σε ρώτησα τι μπορεί να γίνει αν θυμάμαι καλά κ μ είπες τπτ και να μην ασχοληθώ καθόλου...εεε μετά από λίγες μέρες ήρθε η αστυνομία σπίτι μ όπου μ έφερε το χαρτί..Ναι αλλά δεν μου απαντας, σου εκαναν τελικα τιποτα?
τυπε στο χωριο ειναι σαν να εισαι απο το φεγγαρι...εχει 50 ατομα με το ζορι που κατα 99% δεν μιλαει ο ενας με τον αλλον...μιλαμε για μουνοπανα με κακια κ ρουφιανια...Ελα ρε τύπε υπερβολικος εισαι. Στο χωριο σου δηλαδη δεν υπαρχουν δίκες και δικαστηρια? Ποιος επιδιδει π.χ. τις κλησεις για τους μαρτυρες? Το περιπολικο δεν τις επιδιδει? Παει να πει δηλαδη οτι κακολογειται και όποιος κληθει για μαρτυρας?
Ρε τύπε αν δεν σου εκανε μηνυση, τοτε για ποιον λογο να σε καλεσει η αστυνομια? Εκτος αν υπηρχε εισαγγελικη παραγγελια να σου γινουν συστασεις για κατι, αλλά δεν μού ειπες αυτο. Αν μου ειχες αναφερει για εισαγγελικη παραγγελια για συστασεις, φυσικα θα σου ελεγα να πας. Το να παει απλως καποιος και να εκφρασει "παραπονα" δεν λεει τιποτα. Προφανως θα σε παρουν τηλεφωνο να σου πουν να περασεις απο εκει για να ενημερωθεις, αλλά υποχρεωτικο να πας δεν ειναι. Οταν πηγες εκει τι εγινε?αλεξ προφανώς και για να μ κάνει κάτι θα έπρεπε να μου κάνει μήνυση το ήξερα αυτό...δεν είχε κάνει μήνυση όμως!Και δεν ήξερα με αυτό που είχε κάνει τι επιπτώσεις θα είχα...αποτέλεσμα σε ρώτησα τι μπορεί να γίνει αν θυμάμαι καλά κ μ είπες τπτ και να μην ασχοληθώ καθόλου...εεε μετά από λίγες μέρες ήρθε η αστυνομία σπίτι μ όπου μ έφερε το χαρτί..![]()
![]()
το θέμα θα ήταν να το γλιτώσω αυτό γτ ήμουν στο εξοχικό μ εκείνο τον καιρό και μου κρέμασαν κουδούνια οι γείτονες![]()
![]()