Νέα

Ραβασακι απο ΚΕΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfreewind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Καποια στιγμη ισως θα ειχε γουστο να κανουμε μια μεγαλη συζητηση για το τι ειναι πραγματικα αυτο το ειδος ανθρωπου που λεγεται "μεγαλοδικηγορος" και τι δυνατοτητες εχει ή νομιζουν οι αλλοι οτι εχει.

Tαπεινή γνώμη, μεγαλοδικηγόρος είναι αυτός που προκαλεί περισσότερο για να έχει τη μέγιστη προβολή. Και συνήθως ξεκινάει έχοντας προίκα ήδη το όνομα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Καποια στιγμη ισως θα ειχε γουστο να κανουμε μια μεγαλη συζητηση για το τι ειναι πραγματικα αυτο το ειδος ανθρωπου που λεγεται "μεγαλοδικηγορος" και τι δυνατοτητες εχει ή νομιζουν οι αλλοι οτι εχει.
Μεγαλοδικηγόρος είναι το αντίθετο απο σένα.  :think:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αν ηξερες παντως ποσοι ελυσαν το προβλημα τους επειδη μου εστειλαν πμ, θα ησουν πιο επιφυλακτικος  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλεξ εση δεν κανης ουτε για να κουβαλας καφεδες από το κηληκιο ως τους διαδρωμους......όχι και να αγορεύεις σε αίθουσα :S :S :S :S

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλεξ εση δεν κανης ουτε για να κουβαλας καφεδες από το κηληκιο ως τους διαδρωμους......όχι και να αγορεύεις σε αίθουσα :S :S :S :S

Πιπαλεκο δουλευεις στα ΚΤΕΛ; :think:

43509348_10156979029648313_7825482459725692928_n.jpg

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
ένα μονο θα σου πω τυπε : 3 φορες ασημένιος βαλκανιονίκης στο επολε ζετε (δυστυχως εχανε το χρυσο γιατι επεφτε επανω στο θαυμα της φυσης, τον καρελιν του σεξ, τον αχαστο τον τσομπανη, ο οποιος κατερριπτε το ένα ρεκόρ μετα το αλλο..μεχρι που διελυσε την μεση του και αποσυρθηκε  :'( )  :rockon:

υγ: φακίρης είναι της νεας γενιας τυπε...μεγαλωμένος με τις αφισες του αλεξ και του γλιτσα στο δωματιο του...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :wanker: :wanker:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Αν ηξερες παντως ποσοι ελυσαν το προβλημα τους επειδη μου εστειλαν πμ, θα ησουν πιο επιφυλακτικος  :grin:
χασοδικη πες και για οσους σ εστειλαν πμ και τους κατεστρεψες ποσοι ηταν :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Καλα τύπε, εσυ αν αντιμετωπισεις καποιο θεμα μην με προτιμησεις
τυπε σου ειχα στειλει..και μου ειπες δεν σου κανουν τιποτα..μετα απο λιγες μερες ηρθε σπιτι μου το περιπολικο με το χαρτι :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τυπε σου ειχα στειλει..και μου ειπες δεν σου κανουν τιποτα..μετα απο λιγες μερες ηρθε σπιτι μου το περιπολικο με το χαρτι :S :S :S
Κατσε να ψαξω γιατι με εβαλες σε περιεργεια τωρα

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Το βρηκα. Ε ναι, και λοιπον? Σου κανανε τιποτα??
ειχε ερθει το περιπολικο τοτε στο εξωχικο μου!καταλαβαινεις κ μονο οτι ηρθε στο χωριο περιπολικο σε τι καδρο με εβαλαν στο χωριο οι βλαχοι γειτονες...
το λιγοτερο χειροτερος απο παλαικωστα  :wanker: :wanker:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ειχε ερθει το περιπολικο τοτε στο εξωχικο μου!καταλαβαινεις κ μονο οτι ηρθε στο χωριο περιπολικο σε τι καδρο με εβαλαν στο χωριο οι βλαχοι γειτονες...
Ναι αλλά δεν μου απαντας, σου εκαναν τελικα τιποτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
καταλαβαινεις κ μονο οτι ηρθε στο χωριο περιπολικο σε τι καδρο με εβαλαν στο χωριο οι βλαχοι γειτονες...
Ελα ρε τύπε υπερβολικος εισαι. Στο χωριο σου δηλαδη δεν υπαρχουν δίκες και δικαστηρια? Ποιος επιδιδει π.χ. τις κλησεις για τους μαρτυρες? Το περιπολικο δεν τις επιδιδει? Παει να πει δηλαδη οτι κακολογειται και όποιος κληθει για μαρτυρας?

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Ναι αλλά δεν μου απαντας, σου εκαναν τελικα τιποτα?
αλεξ προφανώς και για να μ κάνει κάτι θα έπρεπε να μου κάνει μήνυση το ήξερα αυτό...δεν είχε κάνει μήνυση όμως!Και δεν ήξερα με αυτό που είχε κάνει τι επιπτώσεις θα είχα...αποτέλεσμα σε ρώτησα τι μπορεί να γίνει αν θυμάμαι καλά κ μ είπες τπτ και να μην ασχοληθώ καθόλου...εεε μετά από λίγες μέρες ήρθε η αστυνομία σπίτι μ όπου μ έφερε το χαρτί.. :orchestra: :orchestra: :orchestra:
το θέμα θα ήταν να το γλιτώσω αυτό γτ ήμουν στο εξοχικό μ εκείνο τον καιρό και μου κρέμασαν κουδούνια οι γείτονες :wanker: :wanker:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
Ελα ρε τύπε υπερβολικος εισαι. Στο χωριο σου δηλαδη δεν υπαρχουν δίκες και δικαστηρια? Ποιος επιδιδει π.χ. τις κλησεις για τους μαρτυρες? Το περιπολικο δεν τις επιδιδει? Παει να πει δηλαδη οτι κακολογειται και όποιος κληθει για μαρτυρας?
τυπε στο χωριο ειναι σαν να εισαι απο το φεγγαρι...εχει 50 ατομα με το ζορι που κατα 99% δεν μιλαει ο ενας με τον αλλον...μιλαμε για μουνοπανα με κακια κ ρουφιανια...
αλλο να ερθει χαρτι σαν μαρτυρας και αλλο να ερθει χαρτι χωρις λογο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αλεξ προφανώς και για να μ κάνει κάτι θα έπρεπε να μου κάνει μήνυση το ήξερα αυτό...δεν είχε κάνει μήνυση όμως!Και δεν ήξερα με αυτό που είχε κάνει τι επιπτώσεις θα είχα...αποτέλεσμα σε ρώτησα τι μπορεί να γίνει αν θυμάμαι καλά κ μ είπες τπτ και να μην ασχοληθώ καθόλου...εεε μετά από λίγες μέρες ήρθε η αστυνομία σπίτι μ όπου μ έφερε το χαρτί.. :orchestra: :orchestra: :orchestra:
το θέμα θα ήταν να το γλιτώσω αυτό γτ ήμουν στο εξοχικό μ εκείνο τον καιρό και μου κρέμασαν κουδούνια οι γείτονες :wanker: :wanker:
Ρε τύπε αν δεν σου εκανε μηνυση, τοτε για ποιον λογο να σε καλεσει η αστυνομια? Εκτος αν υπηρχε εισαγγελικη παραγγελια να σου γινουν συστασεις για κατι, αλλά δεν μού ειπες αυτο. Αν μου ειχες αναφερει για εισαγγελικη παραγγελια για συστασεις, φυσικα θα σου ελεγα να πας. Το να παει απλως καποιος και να εκφρασει "παραπονα" δεν λεει τιποτα. Προφανως θα σε παρουν τηλεφωνο να σου πουν να περασεις απο εκει για να ενημερωθεις, αλλά υποχρεωτικο να πας δεν ειναι. Οταν πηγες εκει τι εγινε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom