Νέα

Ραβασακι απο ΚΕΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfreewind
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο πακης θα γαμαει ινκολ τυπε σε διαμερισματακι σενιο πλερομενο απο τις εισφορες του τύπου :erection:

μυστη μου ο τυπος alfreewind μπορει να βαφτει μαυρος να πεσει στην θαλασσα και να δηλωσει προσφυγας
αντι να του τα παιρνουν θα τα παιρνει

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μην περιμενεις να γαμησεις με τα λεφτα μου
στην ελλαδα ουτε φορους δεν πληρώνω
Με τα λεφτά σου??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ αφού είσαι φτωχός ρε τέως ΔΥ...Αφού λοιπόν δεν συνεισφέρεις τίποτα εδώ...άσε την κριτική,εγώ που ΠΛΕΡΩΝΩ,γουστάρω να τα παίρνουν οι αργομισθοι και οι μετανάστες...κουμάντο στα λεφτά μου θα κάνεις?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Με τα λεφτά σου??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ αφού είσαι φτωχός ρε τέως ΔΥ...Αφού λοιπόν δεν συνεισφέρεις τίποτα εδώ...άσε την κριτική,εγώ που ΠΛΕΡΩΝΩ,γουστάρω να τα παίρνουν οι αργομισθοι και οι μετανάστες...κουμάντο στα λεφτά μου θα κάνεις?

για νυν ΔΥ σε κοβω
και αφου ανοιξες την κουβεντα για τα επαγγελματικα
πες μας εισαι σε ΔΕΚΟ, Δημο η στον στενο δημοσιο τομεα?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
για νυν ΔΥ σε κοβω
Δική μου δουλειά έχω...πληρώνω φόρους,ΕΦΚΑ κλπ κλπ ταιζω και εσένα...

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
για νυν ΔΥ σε κοβω

Μερικους δεν σας καταλαβαινω καθολου.
Κιαν ειναι ΝΥΝ ΔΥ? so fucking what?
εσυ δεν ησουν καποτε? τι το λες απαξιωτικα?

αντιθετα εσυ που και καλα νοιαζεσαι για την ΕλΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της επικρατειας μας, την εχεις κανει στην αποξω και λαμογιεν και το παιζεις και καμποσος, κορδωνεσαι με στομφο που δεν συνεισφερεις στην πατριδα σου....αααα ...ξεχασα ειναι επειδη κυβερναει συριζα τωρα.... α οκ! αν ηταν η ΧΑ θα ερχοσουνα , βεβαια, γιατι θα περιμενες να τους γλυψεις τα παπαρια και να σε βαλουνε νηστικοσυμβουλο σε καμμια επιτροπη εξοπλισμου τουαλετων με χαρτι υγειας στη Π.Α. (γιατι μεχρι εκει μπορει να παει η αξια της καθε τεχνικης σου συμβουλης).

Εαν Β. Ελλαδα δεν ειναι η οικογενεια σου? απο κει δεν εισαι? ε, λοιπον εννοια σου και πληρωνεις μια χαρα αυτο που μπορεις.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μερικους δεν σας καταλαβαινω καθολου.
Κιαν ειναι ΝΥΝ ΔΥ? so fucking what?
εσυ δεν ησουν καποτε? τι το λες απαξιωτικα?

αντιθετα εσυ που και καλα νοιαζεσαι για την ΕλΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της επικρατειας μας, την εχεις κανει στην αποξω και λαμογιεν και το παιζεις και καμποσος, κορδωνεσαι με στομφο που δεν συνεισφερεις στην πατριδα σου....αααα ...ξεχασα ειναι επειδη κυβερναει συριζα τωρα.... α οκ! αν ηταν η ΧΑ θα ερχοσουνα , βεβαια, γιατι θα περιμενες να τους γλυψεις τα παπαρια και να σε βαλουνε νηστικοσυμβουλο σε καμμια επιτροπη εξοπλισμου τουαλετων με χαρτι υγειας στη Π.Α. (γιατι μεχρι εκει μπορει να παει η αξια της καθε τεχνικης σου συμβουλης).

Εαν Β. Ελλαδα δεν ειναι η οικογενεια σου? απο κει δεν εισαι? ε, λοιπον εννοια σου και πληρωνεις μια χαρα αυτο που μπορεις.

Στρατιωτικος ημουν. εχει μια διαφορα απο τους ΔΥ.
Η οικογένεια μου που την αναφέρεις ειναι τυχερή για τις επιλογές μου
Οσο για την ελληνικοτητα που αναφέρεις
για εμενα ειναι πανω απο ολα το αιμα και η φυλή
αν ειχες βγεις απο το χωριο σου θα το καταλάβαινες
ασε εμενα που εχω ζησει και στον τριτο κοσμο να ξερω καλύτερα

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Στρατιωτικος ημουν. εχει μια διαφορα απο τους ΔΥ.
Η οικογένεια μου που την αναφέρεις ειναι τυχερή για τις επιλογές μου
Οσο για την ελληνικοτητα που αναφέρεις
για εμενα ειναι πανω απο ολα το αιμα και η φυλή
αν ειχες βγεις απο το χωριο σου θα το καταλάβαινες
ασε εμενα που εχω ζησει και στον τριτο κοσμο να ξερω καλύτερα
αυτο λενε ολοι οι ΔΥ
δικαστικοι=διαφορετικοι
στρατ/κοι=διαφορετικοι
οι του γενικ λογ κρατους=διαφορετικοι
υπ εξωτερικ=διαφορετικοι
ΥΠΠΟ=διαφορετικοι
και παει λεγοντας (τα παραδειγματα ΔΕΝ ειναι τυχαια)

μπραβο για τις επιλογες σου και την τυχη που επιφερουν στην οικογενεια σου.

ομως με χρηματα που πληρωναν αλλοι για σενα να παιρνεις τις εποχες εκεινες τον παχυλο μισθο (που ηταν  πολυ πανω απο τις υπηρεσιες που προσφερες ως ενας μεσος στρατ/κος, δεν εννοω μονο σαν βαθμο αλλα σαν επιχειρησιακη προσφορα) Οτι σας τρεχανε στον 3ο κοσμο να σαλαγατε τους ιθαγενεις δεν σας εκανε ποτε και αξιομαχους/απαραιτητους/επιχειρησιακα ανελιγμενους

τελος στην ζωη μου εχω παει πολυ εξω απο το χωριο μου. μ αρεσει που το εθιξες. γιατι μ αρεσει να τα θυμαμαι ολα αυτα και να γελαω οταν κατι χαιβανια εδω κι εκει στο ινετρνετ καμμια φορα κανουν τους καμποσους για τα κατορθωματα τους στη ζωη.
καιρος να μαζευομαι σιγα σιγα, αλλα ειμαι αρκετα νεος για να το παρω ευκολα αποφαση.

τωρα, σε αλλο τροπαρι: τι ειναι αυτο με τη φυλη(δηλ. αιμα) ?
Ποια φυλη? υπαρχει ενιαια ΕΛΛΗΝΙΚΗ φυλη(δηλ.αιμα?) στον συγχρονο ελλαδικο χωρο?
μηπως εχεις παραισθησεις? αυτα σας λεγανε στην στρατιωτικη εκπαιδευση για να σας τρεχουνε?
υπαρχει η εννοια του ελληνικου εθνους, ναι, αυτο υπαρχει. γαλουχειται καποιος και νιωθει οτι ανηκει σε αυτο. οι ηρωες, η ιστορια, οι θυσιες, τα κατορθωματα, τα ελατωματα, οι προδοσιες, οι μυθοι....
αυτα ομως δεν ειναι γραμμενα σε καποια αλληλουχια βασεων  ACTG του DNA. Περνανε μεσα απο την μια γενια στην αλλη, με τα λογια, με τα γραπτα, κλπ.
Αρα σε ποιο αιμα αναφερεσαι????

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
απο αντιληψη δεν τα πας καλά εχει φανει και σε αλλες παραθεσεις σου
εννοώ την Λευκή Φυλή κατι που ειδα βαθύτερα δουλεύοντας με southafricans

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Μου ηρθε συστημενο μπουγιουρντι απο ΚΕΑΟ για οφειλες ΕΦΚΑ .Αν δεν ρυθμιστει σε 20 μερες παμε σε αναγκαστικα μετρα εισπραξης λεει.... Δεν μπαινω στις 120 και η 12αρα ρυθμιση υπερβαινει κατα πολυ τις δυνατοτητες μου.Ξερει κανεις τι γινεται??? Καθε βοηθεια δεκτη....

Τι αφορά η οφειλή; Αχρεωστήτως καταβληθέντα; Εισφορές; Τι ακριβώς;
Να ξέρεις ότι και ανακοπή κτλ να κάνεις το ποσό τοκίζεται τρελά μέχρι να βγάλει οριστική απόφαση το δικαστήριο. Δεν έχεις όμως και άλλη επιλογή.
Λογικά θα έπρεπε να σε έχει ειδοποιήσει ο φορέας ΙΚΑ, ΕΦΚΑ,  πριν για την οφειλή εγγράφως, να σου έλεγε να προβάλεις υπόμνημα, να σου απαντούσαν εγγράφως,  μετά  ένσταση  αν είχες αντίρρηση και μετά να σου ανακοίνωναν τους λόγους απόρριψης της ένστασης και το ποσό. Συνήθως είναι όσα γουστάρουν.
Αφού δεν συμφωνούσες τότε πάει ΚΕΑΟ.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Δεν μας λες και το ποσό που οφείλεις

Επισκέπτης
Μου ηρθε συστημενο μπουγιουρντι απο ΚΕΑΟ για οφειλες ΕΦΚΑ .Αν δεν ρυθμιστει σε 20 μερες παμε σε αναγκαστικα μετρα εισπραξης λεει.... Δεν μπαινω στις 120 και η 12αρα ρυθμιση υπερβαινει κατα πολυ τις δυνατοτητες μου.Ξερει κανεις τι γινεται??? Καθε βοηθεια δεκτη....

Το χρεος ειναι μονο σε ασφαλιστικα ταμειο/α ή και σε αφορια ? Απ΄οσο ξερω το Τεβε/Οαεε δεν κυνηγαει ακομα για χρεη. Γνωριζω ατομα που χρωστανε πανω απο 40000. Η εφορια κατασχει λεφτα απο τρ. λογαριασμους.
Πρωην αφεντικο μου με χρεη σε Τεβε, εφορια, δανεια σταματησε ολες τις ρυθμισεις ππυ ειχε κανει για τα χρεη προς το κρατος και πληρωνει μονο τα δανεια. Νομος Κατσελη σχεδον δεν ισχυει πλεον. Τι αρχιδια να πρωτο-πληρωσουμε ?

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
στην υποθεση του τυπου δεν υπαρχει χοντρη, τρυπα, βιζιτα, βυζια ή κατι τετοιο..οποτε δυστυχως δεν πρόκειται να βοηθησει ο αλεξ... :S :'(
τυπε χοντρες ηξερα οτι γαμουσε μονο ο φακιρης!Κανει κ ο χασοδικης τετοια πραγματα κ μας κουναει κ το δαχτυλο εδω μεσα ο φασιστας? :S :S :S

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
142
Πόντοι
16
μολις συνειδητοποιησε οτι ο κουλινιο παιζει να χασει τις εκλογες και θα χρειαστει χρονος να ξεπερασει το σοκ
οτι και σοκ να επαθε εχουμε τεραστια αναγκη να ακουσουμε την γνωμη του φιλτατου χασοδικη αλεξ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.446
Πόντοι
216
Κάνε ρύθμιση στο σύστημα για να σταματήσεις τα μέτρα, και στείλε γραπτό αίτημα και με email, προκειμένου να αυξηθούν οι δόσεις από 12 σε πχ 24 ή 36, εξηγώντας την οικονομική σου κατάσταση
Πάρε και τηλέφωνο στο αρμόδιο τμήμα τους. Γενικά φέρσου θετικά και συνεργάσιμα και δε θα χάσεις. Το κυριότερο απ όλα είναι να πληρώσεις κανονικά την πρώτη δόση, ώστε να φανεί ότι έχεις καλές προθέσεις. Είναι λεπτομέρειες που μετράν σημαντικά σε τυχόν δικαστήρια.
Ελπίζω να βοήθησα

Αν θες πες και την τάξη μεγέθους του ποσού, για να ξέρουμε για τι μιλάμε. 5.000; 50.000; 500.000; Κάθε κλίμακα θέλει άλλη διαχείριση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom