Στρατιωτικος ημουν. εχει μια διαφορα απο τους ΔΥ.
Η οικογένεια μου που την αναφέρεις ειναι τυχερή για τις επιλογές μου
Οσο για την ελληνικοτητα που αναφέρεις
για εμενα ειναι πανω απο ολα το αιμα και η φυλή
αν ειχες βγεις απο το χωριο σου θα το καταλάβαινες
ασε εμενα που εχω ζησει και στον τριτο κοσμο να ξερω καλύτερα
αυτο λενε ολοι οι ΔΥ
δικαστικοι=διαφορετικοι
στρατ/κοι=διαφορετικοι
οι του γενικ λογ κρατους=διαφορετικοι
υπ εξωτερικ=διαφορετικοι
ΥΠΠΟ=διαφορετικοι
και παει λεγοντας (τα παραδειγματα ΔΕΝ ειναι τυχαια)
μπραβο για τις επιλογες σου και την τυχη που επιφερουν στην οικογενεια σου.
ομως με χρηματα που πληρωναν αλλοι για σενα να παιρνεις τις εποχες εκεινες τον παχυλο μισθο (που ηταν πολυ πανω απο τις υπηρεσιες που προσφερες ως ενας μεσος στρατ/κος, δεν εννοω μονο σαν βαθμο αλλα σαν επιχειρησιακη προσφορα) Οτι σας τρεχανε στον 3ο κοσμο να σαλαγατε τους ιθαγενεις δεν σας εκανε ποτε και αξιομαχους/απαραιτητους/επιχειρησιακα ανελιγμενους
τελος στην ζωη μου εχω παει πολυ εξω απο το χωριο μου. μ αρεσει που το εθιξες. γιατι μ αρεσει να τα θυμαμαι ολα αυτα και να γελαω οταν κατι χαιβανια εδω κι εκει στο ινετρνετ καμμια φορα κανουν τους καμποσους για τα κατορθωματα τους στη ζωη.
καιρος να μαζευομαι σιγα σιγα, αλλα ειμαι αρκετα νεος για να το παρω ευκολα αποφαση.
τωρα, σε αλλο τροπαρι: τι ειναι αυτο με τη φυλη(δηλ. αιμα) ?
Ποια φυλη? υπαρχει ενιαια ΕΛΛΗΝΙΚΗ φυλη(δηλ.αιμα?) στον συγχρονο ελλαδικο χωρο?
μηπως εχεις παραισθησεις? αυτα σας λεγανε στην στρατιωτικη εκπαιδευση για να σας τρεχουνε?
υπαρχει η εννοια του ελληνικου εθνους, ναι, αυτο υπαρχει. γαλουχειται καποιος και νιωθει οτι ανηκει σε αυτο. οι ηρωες, η ιστορια, οι θυσιες, τα κατορθωματα, τα ελατωματα, οι προδοσιες, οι μυθοι....
αυτα ομως δεν ειναι γραμμενα σε καποια αλληλουχια βασεων ACTG του DNA. Περνανε μεσα απο την μια γενια στην αλλη, με τα λογια, με τα γραπτα, κλπ.
Αρα σε ποιο αιμα αναφερεσαι????