Νέα

Ρατσισμός και Διακρίσεις βάσει εμφάνισης στους οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Εάν δεν υπήρχαν οι νόμοι και η επιθεώρηση εργασίας,η ζωή θα ήταν ακόμα πιο άδικη.
Εάν δεν υπήρχε δημόσια παιδεία,όλο και περισσότεροι θα ήταν λιγότερο μορφωμένοι και προσόντα,άρα όλο και περισσότεροι χαμηλόμισθοι.

Εάν δεν υπήρχε δημόσια υγεία,θα είχαμε περισσότερους θανάτους..

Το μη χείρον βέλτιστον.
στην επιθεώρηση εργασίας δεν πάει κανείς πλέον, τα εργατικά συνδικάτα αποτελούνται από επαγγελματίες τεμπελιδες συνδικαλιστές, μιας και είσαι στην άσσος θα σου πω ότι πριν 10 χρόνια βαραγαν πρέζα μέσα στο πανεπιστήμιο και το παρεμπιριι ανθουσε και ανθεί απεηω, στα νοσοκομεία αν δεν δώσεις φακελάκι πεθαίνεις στο ραντζο η στο διάδρομο, και οι περισσότεροι της γενιάς σου και της γενιάς μου είναι φουλ ανιστοριτοι

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
στην επιθεώρηση εργασίας δεν πάει κανείς πλέον, τα εργατικά συνδικάτα αποτελούνται από επαγγελματίες τεμπελιδες συνδικαλιστές, μιας και είσαι στην άσσος θα σου πω ότι πριν 10 χρόνια βαραγαν πρέζα μέσα στο πανεπιστήμιο και το παρεμπιριι ανθουσε και ανθεί απεηω, στα νοσοκομεία αν δεν δώσεις φακελάκι πεθαίνεις στο ραντζο η στο διάδρομο, και οι περισσότεροι της γενιάς σου και της γενιάς μου είναι φουλ ανιστοριτοι

Καλά,για αρκετούς συνδικαλιστές γνωρίζω.Είναι διεφθαρμένοι,δυστυχώς.

Όσο για τα νοσοκομεία,δεν είναι όλα έτσι.Υπάρχει βέβαια η διαφθορά και το φακελάκι,αλλά μπορούμε να το καταγγείλουμε σαν υπεύθυνοι πολίτες.Ντάξει,δε θα γίνουμε παράδεισος,γιατί πάντα θα υπάρχουν έστω και λίγο αυτοί που λαδώνουν για να έχουν προτεραιότητα και ταυτόχρονα κάποιοι γιατροί που θα τα παίρνουν..

Εγώ ας πούμε,σε δημόσιο νοσοκομείο,δεν έχω δώσει φακελάκι.Ούτε η γιαγιά μου που πριν 7 χρόνια είχε όγκο δεν έδωσε κάτι στο Ασκληπείο της Βούλας..Το φαινόμενο αυτό μπορεί να γίνει μικρότερο αν διεκδικούμε το δικαίωμά μας στην ιατρική περίθαλψη.

Τέλος,ο ΣΔΟΕ καταργήθηκε δυστυχώς για 2η φορά..Την 1η φορά που καταργήθηκε,μετά από λίγα χρόνια αυξήθηκε η φοροδιαφυγή..Τώρα θα έχουμε κάτι παρόμοιο !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλό είναι να θες να εργαστείς , καλό είναι να στρώνεις χαρακτήρα στην δουλειά να πειστείς εννοώ για να δεις τα όρια σου αλλά μέχρι εκεί ......Το καλύτερο είναι να έχεις κάτι δικό σου ( δύσκολο στο σήμερα βέβαια..) και να μην είσαι εξαρτημένος από κανέναν εργοδότη που σου κάνει την ζωή μαρτύριο ..... Λόγο του ότι είναι διαστροφικος σαν άνθρωπος .... εφόσον κανείς σωστά την δουλειά σου ........Η όταν ένας εργοδότης σε υποχρέωνει σε άθλιες συνθήκες εργασίας ..... και γίνουν λαθοι ( λογικό...) μετά σου χρεώνει εσένα Τίς ευθύνες και αυτό είναι τρομερά διαστροφικό και εμετικό !!! Ελπίζω να με καταλάβατε τι εννοώ....

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Το μυστικό είναι στο «θα». «Θα» δουλέψω. Έγινε μαν. Χαχαχα. Ούτε στα 30. Άντε με κανένα χώσιμο από μαμά-μπαμπά σε καμιά θέση γραφείου και πάλι χλωμό. Εσυ αδερφέ είσαι δικός μου, δλδ λιβάδια, ηρεμία, αεράκι, και «όλα καλά».

Οι περισσότεροι που μιλάνε για εργασιακά δικαιώματα,καλώς κακώς,είναι τεμπέληδες,εξ ου και το στερεότυπο <<οι προς τα αριστερά είναι τεμπέληδες>>.

Ήδη στέλνω αίτηση για πρακτική το καλοκαίρι.

Σε όλους αρέσουν το άραγμα,τα λειβάδια,οι βόλτες,τα ξενύχτια αλλά πρέπει να δουλεύουμε κάπου βάσει τα προσόντα που έχουμε να προσφέρουμε στις οικογένειές μας..Είναι περίεργο να ζητάμε μια ζωή χρήματα από τους δικούς μας.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλό είναι να θες να εργαστείς , καλό είναι να στρώνεις χαρακτήρα στην δουλειά να πειστείς εννοώ για να δεις τα όρια σου αλλά μέχρι εκεί ......Το καλύτερο είναι να έχεις κάτι δικό σου ( δύσκολο στο σήμερα βέβαια..) και να μην είσαι εξαρτημένος από κανέναν εργοδότη που σου κάνει την ζωή μαρτύριο ..... Λόγο του ότι είναι διαστροφικος σαν άνθρωπος .... εφόσον κανείς σωστά την δουλειά σου ........Η όταν ένας εργοδότης σε υποχρέωνει σε άθλιες συνθήκες εργασίας ..... και γίνουν λαθοι ( λογικό...) μετά σου χρεώνει εσένα Τίς ευθύνες και αυτό είναι τρομερά διαστροφικό και εμετικό !!! Ελπίζω να με καταλάβατε τι εννοώ....

Έτσι είναι η ζωή..Αρκετοί εργοδότες κοιτάνε να προσλαμβάνουν όσους ζητάνε μικρότερο μισθό..

Τώρα για δική μου επιχείρηση,λίγο δύσκολο να στήσω,αλλά όπως και να'χει,προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε και μόνοι μας δίχως να είμαστε υπερβολικά εξαρτημένοι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.983
Πόντοι
3.346
Έτσι είναι η ζωή..Αρκετοί εργοδότες κοιτάνε να προσλαμβάνουν όσους ζητάνε μικρότερο μισθό..

Τώρα για δική μου επιχείρηση,λίγο δύσκολο να στήσω,αλλά όπως και να'χει,προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε και μόνοι μας δίχως να είμαστε υπερβολικά εξαρτημένοι.
Εκμεταλευονται το οτι δεν υπαρχουν πολλες δουλειες..και σου λεει αμα θελεις ελα,και αν πεις κατι για τον μισθο η τις υπερωριες..θα σου πει βρες αλλου...θα παρω αλλον που ψαχνει για δουλεια.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εκμεταλευονται το οτι δεν υπαρχουν πολλες δουλειες..και σου λεει αμα θελεις ελα,και αν πεις κατι για τον μισθο η τις υπερωριες..θα σου πει βρες αλλου...θα παρω αλλον που ψαχνει για δουλεια.

Πού αλλού ;
Συμβιβάζεται όποιος θέλει να δουλέψει και λέει "Ας παίρνω 300-400ε από το τίποτα".

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.983
Πόντοι
3.346
Πού αλλού ;
Συμβιβάζεται όποιος θέλει να δουλέψει και λέει "Ας παίρνω 300-400ε από το τίποτα".
Αμα δεν βρισκεις αλλη δουλεια καλυτερη και δεν εχεις κανενα να σου δινει λεφτα..με τα παντα συμβιβαζεσαι και δεν μιλας καθολου.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Αμα δεν βρισκεις αλλη δουλεια καλυτερη και δεν εχεις κανενα να σου δινει λεφτα..με τα παντα συμβιβαζεσαι και δεν μιλας καθολου.

Λογικό.
Το μη χείρον ¨βέλτιστον".
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό,εκτός και αν άλλοι μιλήσουν και αλλάξει κάτι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.983
Πόντοι
3.346
Λογικό.
Το μη χείρον ¨βέλτιστον".
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό,εκτός και αν άλλοι μιλήσουν και αλλάξει κάτι.
Αν εχεις ορεξη να δουλεψεις κανονικα..με νορμαλ μισθους και ωραριο..φυγε απο δω! γερμανια μου ερχεται τωρα και ειναι καλα σε αυτα..αλλα θελει να δουλευεις εκει και οχι να κοροιδευεις οπως κανουν εδω μερικοι.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Αν εχεις ορεξη να δουλεψεις κανονικα..με νορμαλ μισθους και ωραριο..φυγε απο δω! γερμανια μου ερχεται τωρα και ειναι καλα σε αυτα..αλλα θελει να δουλευεις εκει και οχι να κοροιδευεις οπως κανουν εδω μερικοι.

Και Σκανδιναβικές χώρες ακόμα ή Αυστραλία ή Νέα Ζηλανδία..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ΕΓΏ ΔΕ ΣΕ ΈΒΡΙΣΑ ΠΟΤΈ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ Τ; ΧΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΆΣΧΗΜΑ ΚΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΟΚ;;

ΤΑ ΈΛΕΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΊΞΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΏΣΩ ΚΌΣΜΟ.

ΚΟΦΤΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Aν ξσναγραψεις με κεφαλαία θα σου ρίξω μπαν από i.p.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Άκου να σου πω. Αρχικά στο Μεταξουργείο η τιμή ήταν 20 ευρώ, πριν 15 χρόνια.. Μετά επειδή οι νταβατζήδες δεν ενδιαφέρθηκαν για την απαραίτητη ανανέωση των χωρών που είναι πάνω από 100 χρόνων, έχασαν την αξία τους.. Και έκτοτε αποφάσισαν οι πελάτες να δίνουν 10ρικο..μόνο για τα κέρδη, τα άλλα στα αρχίδια τους.. Αν όμως έκαναν ο, τι έπρεπε, η τιμή θα πήγαινε 20 γιατί θα αναβαθμίζονταν οι χώροι και οι πελάτες θα ήθελαν να δίνουν παραπάνω.. Έτσι, θα ανέβαινε το εισόδημα των ιεροδούλων.

Όταν ήταν 20 ευρώ, οι πουτανες που δούλευαν στο Μεταξουργείο, ηταν 2-3 φορές πιο ικανές.
Φαντασου ότι η Κολοκυνθους που σήμερα θεωρείται βοθρος, τοτε είχε μακράν τις καλύτερες πουτανες. Οποια ερχοταν σαρωνε.
Φοβερά προγράμματα κι εμφάνιση.
Άλλο επίπεδο.
Μετα έκοψε ταχυτητα ο ρυθμος γιατι
δεν ερχονταν ευκολα πουτανες και κανεις δεν ήξερε τι να κάνει. Στην συνέχεια έσκασε η (μουφα) Ρωσιδα στην Φωκαιας με το πρόβλημα του aids και γυρισαμε στην λίθινη εποχή. Είχαμε φτάσει στο φοβερο ρεκόρ να μην υπηρχε σχεδόν πουθενά απλο πρόγραμμα ενώ οι περισσότερες ηταν πάνω του μέτρου εμφανισιακα. Ή Φυλής τότε πετούσε στα προγράμματα και κατάντησε
με κοντοκλωτσες, απλά προγράμματα
και κρυφα εξτραδάκια. Η Λιοσίων είναι πλέον ιδανική για να γίνει πεζόδρομος.
Είναι για γέλια ή κατάσταση.

:hi:

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Όταν ήταν 20 ευρώ, οι πουτανες που δούλευαν στο Μεταξουργείο, ηταν 2-3 φορές πιο ικανές.
Φαντασου ότι η Κολοκυνθους που σήμερα θεωρείται βοθρος, τοτε είχε μακράν τις καλύτερες πουτανες. Οποια ερχοταν σαρωνε.
Φοβερά προγράμματα κι εμφάνιση.
Άλλο επίπεδο.
Μετα έκοψε ταχυτητα ο ρυθμος γιατι
δεν ερχονταν ευκολα πουτανες και κανεις δεν ήξερε τι να κάνει. Στην συνέχεια έσκασε η (μουφα) Ρωσιδα στην Φωκαιας με το πρόβλημα του aids και γυρισαμε στην λίθινη εποχή. Είχαμε φτάσει στο φοβερο ρεκόρ να μην υπηρχε σχεδόν πουθενά απλο πρόγραμμα ενώ οι περισσότερες ηταν πάνω του μέτρου εμφανισιακα. Ή Φυλής τότε πετούσε στα προγράμματα και κατάντησε
με κοντοκλωτσες, απλά προγράμματα
και κρυφα εξτραδάκια. Η Λιοσίων είναι πλέον ιδανική για να γίνει πεζόδρομος.
Είναι για γέλια ή κατάσταση.

:hi:

Πριν το 2012 με την οροθετική ιερόδουλη,τα κορίτσια στη Φυλής έκαναν εξετάσεις ;
Επίσης,η Λιοσίων είναι κατά μέσο όρο ανώτερη σε ποιότητα υπηρεσιών και καθαριότητας από ότι η Φυλής.
Αλλά όσες δεν κάνουν εξετάσεις,φοβούνται το 69 και το ελεύθερο στοματικό.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εγώ επίσης,αποφεύγω τα ακάποτα στο 20άρικο,είναι αμφιβόλου ποιότητας.Το είχα άλλωστε ξεκαθαρίσει πριν από καιρό στην ημερήσια ενημέρωση για (κοινά) μπουρδέλα.

Στα στούντιο,που οι περισσότερες κάνουν εξετάσεις και έχουν βιβλιάριο υγείας,εκεί να κάνετε ακάποτα καλύτερα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Εγώ επίσης,αποφεύγω τα ακάποτα στο 20άρικο,είναι αμφιβόλου ποιότητας.Το είχα άλλωστε ξεκαθαρίσει πριν από καιρό στην ημερήσια ενημέρωση για (κοινά) μπουρδέλα.

Στα στούντιο,που οι περισσότερες κάνουν εξετάσεις και έχουν βιβλιάριο υγείας,εκεί να κάνετε ακάποτα καλύτερα.

Μακριά από τα ακάποτα Σπιρτέξ,του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.........

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σπιρτούλη, δεν γνωριζω αν εκαναν εξετάσεις γιατί όλες όσες ξέρω έλεγαν πάντα για τις άλλες ότι είναι βρωμιαρες ενώ αυτές οι σωστές.
Γυναικεία καραγκιοζιλικια.  :2funny:
Άσε που οι εξετάσεις είναι για το θεαθήναι. Σίγουρα χρειάζονται αλλά από την στιγμή που η άλλη τον τρώει αβερτα, οι εξετάσεις ισχυουν μέχρι τότε που έγιναν.
Για την Λιοσιων που αναφερθηκες έχει μακράν τα πιο περιποιημένα μπουρδέλα
και ικανοποιητικό βαθμό υπηρεσιών
αλλά δεν έχει πουτανες
να τα υποστηρίξουν.
Δεν έχουν εμφάνιση κι όσες έχουν την κάνουν με ελαφρά. Εχω τονίσει στην Μπαρμπορα να κάνει καθαρισμό στις φωνητικές χορδές και με γράφει στο μουνι της. Δεν μπορώ να γαμαω γυναίκα που μιλάει σαν τον Κερμιτ.

:S

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Σπιρτούλη, δεν γνωριζω αν εκαναν εξετάσεις γιατί όλες όσες ξέρω έλεγαν πάντα για τις άλλες ότι είναι βρωμιαρες ενώ αυτές οι σωστές.
Γυναικεία καραγκιοζιλικια.  :2funny:
Άσε που οι εξετάσεις είναι για το θεαθήναι. Σίγουρα χρειάζονται αλλά από την στιγμή που η άλλη τον τρώει αβερτα, οι εξετάσεις ισχυουν μέχρι τότε που έγιναν.
Για την Λιοσιων που αναφερθηκες έχει μακράν τα πιο περιποιημένα μπουρδέλα
και ικανοποιητικό βαθμό υπηρεσιών
αλλά δεν έχει πουτανες
να τα υποστηρίξουν.
Δεν έχουν εμφάνιση κι όσες έχουν την κάνουν με ελαφρά. Εχω τονίσει στην Μπαρμπορα να κάνει καθαρισμό στις φωνητικές χορδές και με γράφει στο μουνι της. Δεν μπορώ να γαμαω γυναίκα που μιλάει σαν τον Κερμιτ.

:S

Τα πράγματα είναι περίεργα γενικότερα..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
Εχω τονίσει στην Μπαρμπορα να κάνει καθαρισμό στις φωνητικές χορδές και με γράφει στο μουνι της. Δεν μπορώ να γαμαω γυναίκα που μιλάει σαν τον Κερμιτ.

να της πεις επισης, να σταματησει να τρωει κεφτεδακια στην ωρα της εργασιας συνεχεια και να αλλαξει το Menu  :tooth:.
3 φορες πηγα και της εριξα Χ πλεον.
την πρωτη φορα που δεν το ηξερα, μπηκα κατευθειαν δωματιο και την πατησα, ειχα γραψει στην ενημερωση τοτε τα τρελα σκηνικα (ειχε προηγηθει αναγνωριστικη και της ειχα υποσχεθει οτι θα περασω).
ξαναπηγα αλλες 2 και πετυχα την ιδια μποχα... ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λεμε !!

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
να της πεις επισης, να σταματησει να τρωει κεφτεδακια στην ωρα της εργασιας συνεχεια και να αλλαξει το Menu  :tooth:.
3 φορες πηγα και της εριξα Χ πλεον.
την πρωτη φορα που δεν το ηξερα, μπηκα κατευθειαν δωματιο και την πατησα, ειχα γραψει στην ενημερωση τοτε τα τρελα σκηνικα (ειχε προηγηθει αναγνωριστικη και της ειχα υποσχεθει οτι θα περασω).
ξαναπηγα αλλες 2 και πετυχα την ιδια μποχα... ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λεμε !!

Γιατί ; Από κλανιές είχε μπόχα ; Ή δε σου αρέσουν τα κεφτεδάκια ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom