spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Είναι απαράδεκτο που ο άλλος πάνω με είπε κοπρόσκυλο χωρίς να έχω δώσει ΚΑΝΈΝΑ δικαίωμα όλα τα λέω με καλές προθέσεις, ΟΧΙ επειδή είναι τεμπέλης ή όχι.
σπιρτουλη μου επειδη εισαι μπεμπης θα στο πω για να καταλαβεις...κατσε κανε τα μαθηματα σου χρησημοποιησε το χαρτζιλικι σου για να γαμας μουνακια πουτανακια κτλπ και για να περνας ομορφα....Γιατι αδερφε οταν θα βγεις στη πιατσα θα απογοητευτεις τοσο που μαλλον θα το γυρισεις και θα γραφεις στο gay/lesbian ,no offence για οσουςς εχουν τα αρχιδια και ειναι ανοικτοι και γραφουν εκει και δεν ειναι κρυφες,για να μην παρεξηγηθω για ομοφοβικος,αλλα πιστευω καταλαβαινεις και συ και οσοι διαβαζουν τι εννοοω.....
Αδελφε φιλικα στο λεω,οτι μονος σπυ ξεφτιλιζεσαι με τις, να στο πω ευγενικα, βλακειες που λες. Δωσε λεφτα να γαμας μωρακια ,ειτε εξω ειτε επαγγελματιες,αλλα κοιτα να βρεις μια δουλεια(πραγματικη) να δεις πως κινειται ο κοσμος.ΕΓΏ ΔΕ ΣΕ ΈΒΡΙΣΑ ΠΟΤΈ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ Τ; ΧΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΆΣΧΗΜΑ ΚΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΟΚ;;
ΤΑ ΈΛΕΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΊΞΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΏΣΩ ΚΌΣΜΟ.
ΚΟΦΤΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Αδελφε φιλικα στο λεω,οτι μονος σπυ ξεφτιλιζεσαι με τις, να στο πω ευγενικα, βλακειες που λες. Δωσε λεφτα να γαμας μωρακια ,ειτε εξω ειτε επαγγελματιες,αλλα κοιτα να βρεις μια δουλεια(πραγματικη) να δεις πως κινειται ο κοσμος.
Δυο ειναι τα τινα μ εσενα.
Ειτε τρολαρεις, ειτε δεν εχεις ιδεα πως γινονται τα πραγματα.
Αν μεινεις ετσι και μεγαλωσεις ,μετα απο καποια χρονια θα φταινε οι"βρωμιαρες ελλεηνιδες" ,οι γυναικες γενικα που ειναι τοσο κακες και γενικα ολες τις μαλακιες που αραδιαζουν ολοι οι αποτυχημενοι.
αδερφε,εχω μεινει 3 μηνες σε πλησταριο σε ξενοδοχειο που δουλευα σεζον τιναζα καθε μερα το σεντονι για να φυγουν οι ψαλιδες,δουλευα στη βαρβακειο και ετρωγα το μπινελικι του αιωνα,δουλευα με φασιστα σεφ που εβριζε χυδαια τους πακιδες της λαντζας(ουτε εγω τους παω αλλα δεν θα κατσω να τον βρισω γιατι ειναι σκουρος η γιατι μυριζει)και με φωναζε λουγκρα γιατι ειχα σκουλαρικι(οταν ομως τσιμπιδωσα το νετο της υποδοχης με φωναζε καβλιαρη μου)..Ξερω οτι δεν ειναι καθολου ροδινα τα πραγματα
αλλα ετσι πορευτηκα και ετσι εμαθα οτι τιποτα δεν σου χαριζετε και οτι πρεπει να σφιγγειςς τα δοντια...Συγκεκριμενα ο τυπος μας το παιζει μητερα τερεζα για τις τανες...Σεβαστες ολες για μενα και πιο τιμιες απ τις κανονικες γκομενες.
Αλλα στο 80% ειναι επιλογη τους...Ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που τις υποχρεωνουν και σε αυτο ειμαι και εγω αμειλικτος..Ομως ο τροπος κααι τα λεγομενα του τυπου ειναι φουλ ασυναρτητα,αν εκανε ενα απλο ποστ στο νημα για το trafficking που ηδη υπαρχει θα επικρωτουσα
O σπιρτουλης πιο πανω σας ανεφερε (αν διαβασατε)οτι ελαφρως πασχει απο το συνδρομο του Ασπεργκερ.Οποιος το γνωριζει η θελησει να μαθει για αυτο θα καταλαβει αρκετα.
Ειναι ατομο με ιδιαιτερες ικανοτητες,σπουδαζει στην ΑΣΟΕ και πιανο οπως σας αναφερει και βλεπει τη ζωη με το δικο του πρισμα .Εχω μιλησει αρκετα μαζι του. Βλεπει τα πραγματα ιδεατα σε ολους τους τομεις οπως και στην εργασια για παραδειγμα.Εμμενει σε ορισμενα αλλα οι προθεσεις και οι σκεψεις του ειναι αγνες και αληθεις (σωστες η λαθος).Ειναι ευγενης και αναζητα γνωμες και απαντησεις.
Δειξτε του τον αναλογο σεβασμο και αν θελετε απαντηστε του χωρις χλευασμο η βρισιες παρακαλω.
Ναι καλο ειναι να μην το βριζετε ασχημα το παιδι. Φαινεται οτι ειναι μικρο και απειρο απο τα γραφομενα του. Μολις πιασει δουλεια και ψηθει λιγο θα μαθει
Να σου ζητήσω συγνώμη για τους χαρακτηρισμό ίσως γράφω ωμά αλλά η ζωή με χει κάνει να με ντρετος γιατί δε θέλω να ντύνω μια άποψη η γενικότερα τα λόγια μου με ωραίες κουβέντες ώστε να γίνονται αρεστα... Θα σου πω λοιπόν τυπε μου ότι και εγώ με ίδιες απόψεις και όνειρα ξεκίνησα περί κοινωνικής αλκυλεγγυης, για τα δικαιώματα των πιο αδυναμιών είτε κοινωνικά είτε οικονομικά μέρος των οποίων ήμουνα και εξακολουθώ εν μέρει να με.. Θα απογοητευτεί πολλυ αδερφάκι όταν θα βγεις στη πιάτσα και επειδή είσαι και εκ φύσεως ευγενής και ευαίσθητος πρέπει να προσέχεις μη στο γυρίσει σε κατάθλιψη.. Ο κόσμος, η πιάτσα η ζωή η ίδια θα σε αναγκάσουν να πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις ιδεαλιστικες, σωστές εν μέρει κατ'εμε απόψεις σου, για να επιβιώσεις ψυχικά και σωματικα
Οι συγκεκριμενοι πιο αδύναμοι, αλλά και γενικά αν τους δινόταν η δυνατότητα να σε πετσοκοψουν χωρίς τις συνέπειες θα το έκαναν ευχάριστα και με περισσό σαδισμο