Νέα

Ρατσισμός και Διακρίσεις βάσει εμφάνισης στους οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Είναι απαράδεκτο που ο άλλος πάνω με είπε κοπρόσκυλο χωρίς να έχω δώσει ΚΑΝΈΝΑ δικαίωμα όλα τα λέω με καλές προθέσεις, ΟΧΙ επειδή είναι τεμπέλης ή όχι.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
σπιρτουλη μου επειδη εισαι μπεμπης θα στο πω για να καταλαβεις...κατσε κανε τα μαθηματα σου χρησημοποιησε το χαρτζιλικι σου για να γαμας μουνακια πουτανακια κτλπ και για να περνας ομορφα....Γιατι αδερφε οταν θα βγεις στη πιατσα θα απογοητευτεις τοσο που μαλλον θα το γυρισεις και θα γραφεις στο gay/lesbian ,no offence για οσουςς εχουν τα αρχιδια και ειναι ανοικτοι και γραφουν εκει και δεν ειναι κρυφες,για να μην παρεξηγηθω για ομοφοβικος,αλλα πιστευω καταλαβαινεις και συ και οσοι διαβαζουν τι εννοοω.....

ΕΓΏ ΔΕ ΣΕ ΈΒΡΙΣΑ ΠΟΤΈ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ Τ; ΧΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΆΣΧΗΜΑ ΚΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΟΚ;;

ΤΑ ΈΛΕΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΊΞΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΏΣΩ ΚΌΣΜΟ.

ΚΟΦΤΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Το πτυχίο στο πιάνο τι το θες,να παίζεις σε κάνα πανηγύρι;
Πόσο είναι το χαρτζιλίκι που σου σκάνε κάθε μήνα από το σπίτι,για να μας γράφεις εδώ τις θεωρίες σου;

Μπας και είσαι Βίγκαν Λεσβία Αναρχική Μπαχαλοσατανίστρια Μάγισσα :think:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
ΕΓΏ ΔΕ ΣΕ ΈΒΡΙΣΑ ΠΟΤΈ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ Τ; ΧΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΆΣΧΗΜΑ ΚΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΟΚ;;

ΤΑ ΈΛΕΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΊΞΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΏΣΩ ΚΌΣΜΟ.

ΚΟΦΤΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Αδελφε φιλικα στο λεω,οτι μονος σπυ ξεφτιλιζεσαι με τις, να στο πω ευγενικα, βλακειες που λες. Δωσε λεφτα να γαμας μωρακια ,ειτε εξω ειτε επαγγελματιες,αλλα κοιτα να βρεις μια δουλεια(πραγματικη) να δεις πως κινειται ο κοσμος.
Δυο ειναι τα τινα μ εσενα.
Ειτε τρολαρεις, ειτε δεν εχεις ιδεα πως γινονται τα πραγματα.
Αν μεινεις ετσι και μεγαλωσεις ,μετα απο καποια χρονια θα φταινε οι"βρωμιαρες ελλεηνιδες" ,οι γυναικες γενικα που ειναι τοσο κακες και γενικα ολες τις μαλακιες που αραδιαζουν ολοι οι αποτυχημενοι.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Koμενο το χω ρε σπιρτουλη,αλλα εσυ πως θα χαρακτιριζες εναν απο επιλογη ανεργο που λεει θεριες για εργασιακα δικαιωματα και θεωριες χωρις να ξερει τι γινετε στο κοσμο???
στη πιατσα οχι απλα κοπροσκυλο τον χαρακτηριζουν αλλα πολλυ χειροτερα.....Να με συχγωρεις παντως αν εθιξα τον εγωισμο σου,αλλα οταν θα βγεις στο στιβο της ζωης σε κοβω να δυαλιεσε ψυχολογικα εκτος αν εισαι τρελος οποτε ολα καλα θα πανε μεχρι να σε κλεισουν σε ιδρυμα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φάση να μιλάει για εργασία κλπ ένας που δεν έχει δουλέψει ποτέ του.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Να σημειώσουμε ότι ο νηματοθέτης δηλώνει αριστερός...απλά λέω

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Δεν είμαι εγωιστής. Με καλή πρόθεση τα λέω όλα.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Αδελφε φιλικα στο λεω,οτι μονος σπυ ξεφτιλιζεσαι με τις, να στο πω ευγενικα, βλακειες που λες. Δωσε λεφτα να γαμας μωρακια ,ειτε εξω ειτε επαγγελματιες,αλλα κοιτα να βρεις μια δουλεια(πραγματικη) να δεις πως κινειται ο κοσμος.
Δυο ειναι τα τινα μ εσενα.
Ειτε τρολαρεις, ειτε δεν εχεις ιδεα πως γινονται τα πραγματα.
Αν μεινεις ετσι και μεγαλωσεις ,μετα απο καποια χρονια θα φταινε οι"βρωμιαρες ελλεηνιδες" ,οι γυναικες γενικα που ειναι τοσο κακες και γενικα ολες τις μαλακιες που αραδιαζουν ολοι οι αποτυχημενοι.

Πρώτον δεν είναι αποτυχημένοι όσοι μιλάνε για εργασιακά δικαιώματα

Δεύτερον, θα δουλέψω όπως και να έχει. Δεν μου αρέσει η τεμπελιά.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
O σπιρτουλης πιο πανω σας ανεφερε (αν διαβασατε)οτι ελαφρως πασχει απο το συνδρομο του Ασπεργκερ.Οποιος το γνωριζει η θελησει να μαθει για αυτο θα καταλαβει αρκετα.
Ειναι ατομο με ιδιαιτερες ικανοτητες,σπουδαζει στην ΑΣΟΕ και πιανο οπως σας αναφερει και βλεπει τη ζωη με το δικο του πρισμα .Εχω μιλησει αρκετα μαζι του. Βλεπει τα πραγματα ιδεατα σε ολους τους τομεις οπως και στην εργασια για παραδειγμα.Εμμενει σε ορισμενα αλλα οι προθεσεις και οι σκεψεις του ειναι αγνες και αληθεις (σωστες η λαθος).Ειναι ευγενης και αναζητα γνωμες και απαντησεις.
Δειξτε του τον αναλογο σεβασμο και αν θελετε απαντηστε του χωρις χλευασμο η βρισιες παρακαλω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.514
Πόντοι
27.261
αδερφε,εχω μεινει 3 μηνες σε πλησταριο σε ξενοδοχειο που δουλευα σεζον τιναζα καθε μερα το σεντονι για να φυγουν οι ψαλιδες,δουλευα στη βαρβακειο και ετρωγα το μπινελικι του αιωνα,δουλευα με φασιστα σεφ που εβριζε χυδαια τους πακιδες της λαντζας(ουτε εγω τους παω αλλα δεν θα κατσω να τον βρισω γιατι ειναι σκουρος η γιατι μυριζει)και με φωναζε λουγκρα γιατι ειχα σκουλαρικι(οταν ομως τσιμπιδωσα το νετο της υποδοχης με φωναζε καβλιαρη μου)..Ξερω οτι δεν ειναι καθολου ροδινα τα πραγματα
αλλα ετσι πορευτηκα και ετσι εμαθα οτι τιποτα δεν σου χαριζετε και οτι πρεπει να σφιγγειςς τα δοντια...Συγκεκριμενα ο τυπος μας το παιζει μητερα τερεζα για τις τανες...Σεβαστες ολες για μενα και πιο τιμιες απ τις κανονικες γκομενες.
Αλλα στο 80% ειναι επιλογη τους...Ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που τις υποχρεωνουν και σε αυτο ειμαι και εγω αμειλικτος..Ομως ο τροπος κααι τα λεγομενα του τυπου ειναι φουλ ασυναρτητα,αν εκανε ενα απλο ποστ στο νημα για το trafficking που ηδη υπαρχει θα επικρωτουσα

Το καλο ειναι οτι συμφωνουμε σε αυτα που ειπες.
Το θεμα με τον σπιρτουλη ειναι οτι τα εχει μπερδεμενα στο μυαλο του, επειδη ισως δεν εχει δουλεψει ακομα στη ζωη του, αρα δεν εχει "ψηθει" ακομα (παλι). Αυτο φαινεται απο τον τροπο που γραφει, αρα θελει ειδικη μεταχειριση. Οταν με το καλο ξεκινησει καποια δουλεια, που του το ευχομαι ολοψυχα, θα καταλαβει πιστευω πως ειναι η πραγματικοτητα και καποια πραγματα τα οποια ακομα δεν τα ξερει εφοσων δεν τα εχει ζησει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ναι καλο ειναι να μην το βριζετε ασχημα το παιδι. Φαινεται οτι ειναι μικρο και απειρο απο τα γραφομενα του. Μολις πιασει δουλεια και ψηθει λιγο θα μαθει

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
O σπιρτουλης πιο πανω σας ανεφερε (αν διαβασατε)οτι ελαφρως πασχει απο το συνδρομο του Ασπεργκερ.Οποιος το γνωριζει η θελησει να μαθει για αυτο θα καταλαβει αρκετα.
Ειναι ατομο με ιδιαιτερες ικανοτητες,σπουδαζει στην ΑΣΟΕ και πιανο οπως σας αναφερει και βλεπει τη ζωη με το δικο του πρισμα .Εχω μιλησει αρκετα μαζι του. Βλεπει τα πραγματα ιδεατα σε ολους τους τομεις οπως και στην εργασια για παραδειγμα.Εμμενει σε ορισμενα αλλα οι προθεσεις και οι σκεψεις του ειναι αγνες και αληθεις (σωστες η λαθος).Ειναι ευγενης και αναζητα γνωμες και απαντησεις.
Δειξτε του τον αναλογο σεβασμο και αν θελετε απαντηστε του χωρις χλευασμο η βρισιες παρακαλω.

Σας ευχαριστώ πολύ!!
Άλλωστε τι να πείτε, δεν αλλάζουν.. Ξεροκέφαλοι και αλαζόνες είναι.. Νομίζουν ότι επειδή έχουν δουλέψει κάποιος μιλάει για εργασιακά δικαιώματα είναι τεμπέλης και όταν πάει να δουλεύει να σταματήσει να μιλάει για αυτα..να σκέφτονται όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και άλλους που είναι σε χειρότερη μοίρα και απειλούνται πιο εύκολα από τις απολύσεις..

Επίσης, πρέπει να έχουμε προσόντα όλοι μας και δεν το αρνούμαι αλλά αυτό δεν υποκαθιστά τα δικαιώματα.

Το ότι αυτοί που σχολιάζουν είναι και καλά προκομμένοι και δουλευταράδες δεν τους κάνει καλύτερους ανθρώπους και λιγότερο τεμπέληδες.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Και για να λήξει η παρεξήγηση.
Πέραν του ότι πιστεύω στα εργασιακά δικαιώματα (πχ κατώτατος μισθός,8ωρο κλπ),πιστεύω ότι είναι ντροπή να μη θες να δουλέψεις.

Εγώ προσωπικά ΘΕΛΩ να δουλέψω,γιατί θέλω να πάρω εμπειρία και ταυτόχρονα,να προσφέρω και εγώ στην οικογένειά μου.Έχω βάλει συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον,όπως και αρκετοί άνθρωποι.

Ωστόσο,αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αδιαφορούμε τόσο για τα δικά μας όσο και των άλλων - ειδικά των φτωχότερων - τα εργασιακά δικαιώματα. (Δεν πιστεύω στον κομμουνισμό,γιατί είναι μια ιδεολογία που δεν μπορεί να υλοποιηθεί,αλλά στη σοσιαλδημοκρατία.)

Είμαι υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης και το ότι θα δούλευα που θα δούλευα,είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα που αφορά την προσωπική ηθική του κάθε ατόμου.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ναι καλο ειναι να μην το βριζετε ασχημα το παιδι. Φαινεται οτι ειναι μικρο και απειρο απο τα γραφομενα του. Μολις πιασει δουλεια και ψηθει λιγο θα μαθει

Έχω να μάθω.Μου τα έχει πει άλλωστε και ο πατέρας μου.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Να σου ζητήσω συγνώμη για τους χαρακτηρισμό ίσως γράφω ωμά αλλά η ζωή με χει κάνει να με ντρετος γιατί δε θέλω να ντύνω μια άποψη η γενικότερα τα λόγια μου με ωραίες κουβέντες ώστε να γίνονται αρεστα... Θα σου πω λοιπόν τυπε μου ότι και εγώ με ίδιες απόψεις και όνειρα ξεκίνησα περί κοινωνικής αλκυλεγγυης, για τα δικαιώματα των πιο αδυναμιών είτε κοινωνικά είτε οικονομικά μέρος των οποίων ήμουνα και εξακολουθώ εν μέρει να με.. Θα απογοητευτεί πολλυ αδερφάκι όταν θα βγεις στη πιάτσα και επειδή είσαι και εκ φύσεως ευγενής και ευαίσθητος πρέπει να προσέχεις μη στο γυρίσει σε κατάθλιψη.. Ο κόσμος, η πιάτσα η ζωή η ίδια θα σε αναγκάσουν να πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις ιδεαλιστικες, σωστές εν μέρει κατ'εμε απόψεις σου, για να επιβιώσεις ψυχικά και σωματικα

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Να σου ζητήσω συγνώμη για τους χαρακτηρισμό ίσως γράφω ωμά αλλά η ζωή με χει κάνει να με ντρετος γιατί δε θέλω να ντύνω μια άποψη η γενικότερα τα λόγια μου με ωραίες κουβέντες ώστε να γίνονται αρεστα... Θα σου πω λοιπόν τυπε μου ότι και εγώ με ίδιες απόψεις και όνειρα ξεκίνησα περί κοινωνικής αλκυλεγγυης, για τα δικαιώματα των πιο αδυναμιών είτε κοινωνικά είτε οικονομικά μέρος των οποίων ήμουνα και εξακολουθώ εν μέρει να με.. Θα απογοητευτεί πολλυ αδερφάκι όταν θα βγεις στη πιάτσα και επειδή είσαι και εκ φύσεως ευγενής και ευαίσθητος πρέπει να προσέχεις μη στο γυρίσει σε κατάθλιψη.. Ο κόσμος, η πιάτσα η ζωή η ίδια θα σε αναγκάσουν να πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις ιδεαλιστικες, σωστές εν μέρει κατ'εμε απόψεις σου, για να επιβιώσεις ψυχικά και σωματικα

Δεν πιστεύω σε μια ιδανική κοινωνία πλέον,αλλά σε μια καλύτερη για όλους.
Δεν περιμένω κανέναν <<σωτήρα>> να μας κάνει επίγειο παράδεισο,αλλά γενικά θέλω για τους πιο αδύναμους ένα κάπως πιο αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο.

Και τέλος,πιστεύω στη σκληρή δουλειά και την ανταμοιβή της.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Οι συγκεκριμενοι πιο αδύναμοι, αλλά και γενικά αν τους δινόταν η δυνατότητα να σε πετσοκοψουν χωρίς τις συνέπειες θα το έκαναν ευχάριστα και με περισσό σαδισμο :s&m_2:

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Οι συγκεκριμενοι πιο αδύναμοι, αλλά και γενικά αν τους δινόταν η δυνατότητα να σε πετσοκοψουν χωρίς τις συνέπειες θα το έκαναν ευχάριστα και με περισσό σαδισμο :s&m_2:

Ισχύει,γιατί αδύναμος δε σημαίνει απαραίτητα καλός και αγαθός.
Ένας φτωχός πχ μπορεί όταν κάνει λεφτά,να μη νοιάζεται για φτωχούς.
Όχι όλοι φυσικά.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εάν δεν υπήρχαν οι νόμοι και η επιθεώρηση εργασίας,η ζωή θα ήταν ακόμα πιο άδικη.
Εάν δεν υπήρχε δημόσια παιδεία,όλο και περισσότεροι θα ήταν λιγότερο μορφωμένοι και προσόντα,άρα όλο και περισσότεροι χαμηλόμισθοι.

Εάν δεν υπήρχε δημόσια υγεία,θα είχαμε περισσότερους θανάτους..

Το μη χείρον βέλτιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom