Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Μια που το 'χεις πρόσφατο, για ρίξε έναν οικονομικο-τεχνικό απολογισμό, δηλαδή:
Πόσα σε ποτά (γυναικών)?
Πόσα σε χορούς?
Για πόσες ώρες "παρέα" αυτά?

(Για αποδείξεις δε σε ρωτάω. Θεωρώ αυτονόητη την απάντηση).

Αν έχεις ξαναπάει μαν, είναι οι κλασικές τιμές που θυμάσαι: απλό ποτό/χορός 12, πριβέ πιστεύω ότι θα παραμένει στα 50 (αν κ δεν είμαι φαν του συγκεκριμένου οπότε δεν ρωτάω)...

Τώρα η ώρα παραμονής είναι προσωπική για τον καθένα (π.χ. μπορεί η σωληνο-κόρη να σε ξέρει κλπ.), αλλά η τυπική διάρκεια χορού είναι 1 τραγούδι...ποτό έκαστο 10 λεπτά...

lanol54

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Paidia opoiis htan shmera to vrady mia me ena mavro dixtioto oloswmo forema htan h lucia h kapia allh kai mhpws kseroume an h en logo kopela kanei to tpt parapanw  :fuck2:

lanol54

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
nai auth einai kseroume an kanei tpt parapanw kai ektos auto an uparxoun kalhteres sto magazi gt ektos apo authn kai thn mpela skoura ta pragmata

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες..Εχει πάει κανείς στο μαγαζί τον τελευταίο μήνα να μας πει τι κατάσταση επικρατεί...?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
parone....ναι κανει.....στο χερι σου ειναι,στη τσεπη ειναι αλλα μην πιεσεις.....με τροπο ...αν πει 1-2 οχι σταματα

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ααα,τελεια..........μεσι παιχταρα ωραια νεα!!!!! :2funny:

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Μπελα ις μπακ..... την ειδα και την ενιωσα.... αλλαγμενη πιθανολογω λογω καποιων προβληματων απο οτι διαβασα και απο οτι μου ειπε.... να πω την αμαρτια μου γουσταρα φουλ νεα εμφανιση (ισως μαλλια κοντα οχι τοσο) αλλα παραμενει αστερι και το κυριοτερο ατομο γαματο και για κουβεντα..... κυριακη δευτερα ρεπο ειπε και διαβαζει το φορουμ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτα τα "οχι μην προχωρας αλλο" στα 50αρικα του πριβε χορου, με εχουν κανει να κοψω τα στριπτιζαδικα τελειως.
Να ειμαστε σοβαροι.
Ή το πενηνταρικο θα αξιζει να το δωσεις, ή καντε το ενα εικοσαρικο το πολυ να τελειωνουμε.
Αντε γιατι καλομαθανε λιγο στα μαγαζια αυτα, και μυαλο δεν βαζουνε ακομη και τωρα που βαρανε μυγες.
Εγω θυμαμαι στις αρχες της δεκαετιας του 2000, με ενα τριχιλιαρο που εκανε ο χορος στο τραπεζι στο Σταρ στη Νεα Φιλαδελφεια, το ευχαριστιοσουν μια χαρα χωρις μαλακιες.
Και βεβαια πηγαινες καθημερινη στις 4 το πρωι και δεν εβρισκες να καθισεις.
Και τα κοριτσια δεν καθοντουσαν δευτερολεπτο μεχρι τις 7 το πρωι.
Δεν πειραζει, κανα δυο χρονια ακομη χρειαζονται για να βαλουν μυαλο καποιοι για το πώς πρεπει να λειτουργουν τα κοριτσια σε αυτα τα μαγαζια.

alx-athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Αυτα τα "οχι μην προχωρας αλλο" στα 50αρικα του πριβε χορου, με εχουν κανει να κοψω τα στριπτιζαδικα τελειως.
Να ειμαστε σοβαροι.
Ή το πενηνταρικο θα αξιζει να το δωσεις, ή καντε το ενα εικοσαρικο το πολυ να τελειωνουμε.
Αντε γιατι καλομαθανε λιγο στα μαγαζια αυτα, και μυαλο δεν βαζουνε ακομη και τωρα που βαρανε μυγες.
Εγω θυμαμαι στις αρχες της δεκαετιας του 2000, με ενα τριχιλιαρο που εκανε ο χορος στο τραπεζι στο Σταρ στη Νεα Φιλαδελφεια, το ευχαριστιοσουν μια χαρα χωρις μαλακιες.
Και βεβαια πηγαινες καθημερινη στις 4 το πρωι και δεν εβρισκες να καθισεις.
Και τα κοριτσια δεν καθοντουσαν δευτερολεπτο μεχρι τις 7 το πρωι.
Δεν πειραζει, κανα δυο χρονια ακομη χρειαζονται για να βαλουν μυαλο καποιοι για το πώς πρεπει να λειτουργουν τα κοριτσια σε αυτα τα μαγαζια.

Δεν εχεις αδικο... τοτε πηγαινα και εγω σταρ και ηταν σαφως καλυτερα... δεν θυμαμαι τιμες αλλα δεν θυμαμαι να υπηρχαν και πριβε κλπ.... το παιχνιδι-χορος γινοταν στο τραπεζι, οπου αν ησουν με παρεα ακολουθουσε ο τρελος τζερτζελες και γουσταρε και η παρεα...

Αν θυμαμαι καλα ηταν ο απλος χορος και ο διπλος νομιζω? Παντως δεν θυμαμαι να υπηρχε χορος που στοιχιζε πανω απο το μεροκαματο.

Παντως στην κουβεντα χθες υπηρξε η ατακα, με την κριση τωρα σφαζονται μεταξυ τους οι κοπελες πια θα παρει χορο ποτο κλπ και για αυτο γινονται πιεστικες φουλ.... μπορει και να ισχυει οποτε χλωμο να φτιαξουν την ποιοτητα.

astl

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αλήθεια η Τανίτα το έκοψε το άθλημα ή θα κάνει come back ..?

astl

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Να την χρυσώσουν να γυρίσει.. Κλασική στριπτιντζου το είχε το άθλημα...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Πέρασμα από το Rasputin...Το μαγαζί μισο-άδειο ή μισο-γεμάτο (όπως λέω πάντα, εξαρτάται πως βλέπει κανείς το ποτήρι  :2funny: )...Η τιμή του χορού έχει πέσει από 12 σε 10 EUR κ του prive από 50 σε 40...Επίσης, κάθε μια ώρα το μαγαζί κάνει κληρώσεις, ανεβαίνει η Ντέλια με κληρωτίδα στην σκηνή και, αν θυμάμαι καλά, ένας κερδίζει 10 δωρεάν χορούς κ ένας ένα μπουκαλάκι...Προσωπικά θα προτιμούσα από τις κληρώσεις κ τα συναφή να πέσει η τιμή του απλού χορού λίγο ακόμα...Αυτά για το background, απόπειρα ρόστερ:

Ντέλια
Μπέλλα
Μισέλ
Νάντια
Αντριάνα
Λουτσία
Αντζυ
Μπεατρίς
Τζαμιλιάνα
Σεσίλια
Μόνικα (δεν μου ήρθε αλλά μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη σωληνοκόρη ήταν η μελαχρινή Ουγγαρέζα με τα Λαπωνοειδή χαρακτηριστικά που πριν κανα 2 χρόνια ήταν στις Μούσσες)
Αντζελίνα
Ντανιέλα

Και 2-3 ακόμα που ξεχνάω...

BAXYOU

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φαίνεται πως πολλές σταμάτησαν ή μετακόμισαν για αλλού. που είναι η φωτεινή με την απίστευτη κωλάρα :kissass:? βικτωρία το τούμπανο? αντριάνα η τσέχα? κορμί κι αυτό :cum:? αααχ παλιές καλές εποχές? όσο πάει και χειρότερα

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
φαίνεται πως πολλές σταμάτησαν ή μετακόμισαν για αλλού. που είναι η φωτεινή με την απίστευτη κωλάρα :kissass:? βικτωρία το τούμπανο? αντριάνα η τσέχα? κορμί κι αυτό :cum:? αααχ παλιές καλές εποχές? όσο πάει και χειρότερα

Η Φωτεινή εδώ είναι, την ξέχασα στο ρόστερ...Η Βικτώρια λείπει καιρό...Αντριάνα Τσέχα..? Μόνο την Ρουμάνα, την ξανθιά, θυμάμαι εγώ...

BAXYOU

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

anna-adrianna λέει στο φβ. δεν θυμάμαι ποιο απ'τα 2 χρησιμοποιούσε στο ρασπούτιν. μου είχε συστηθεί σαν αντριάννα πάντως. απ'τις καλύτερές μου.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6

anna-adrianna λέει στο φβ. δεν θυμάμαι ποιο απ'τα 2 χρησιμοποιούσε στο ρασπούτιν. μου είχε συστηθεί σαν αντριάννα πάντως. απ'τις καλύτερές μου.

Χρησιμοποιούσε κ το Ντενίζ αν δεν με κερατώνει η μνήμη μου...  ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Και εγω σαν Ντενις την θυμαμαι

Stories