α ρε σισσυ,,,,,τι στομα εχεις κοπελα μου
H Σίσσυ έχει αρχίσει να γράφει ιστορία στο στριπο-στερέωμα. Έχει τα φόντα να γίνει η νέα Μπέλα.
Αγοράζει και σπίτι στη μαμά πατρίδα. Ας είναι καλά τα λεφτά μας!
α ρε σισσυ,,,,,τι στομα εχεις κοπελα μου
Μακάρι,αλλά Μπέλλα βγαίνει κάθε 200 χρόνια...H Σίσσυ έχει αρχίσει να γράφει ιστορία στο στριπο-στερέωμα. Έχει τα φόντα να γίνει η νέα Μπέλα.
H Σίσσυ έχει αρχίσει να γράφει ιστορία στο στριπο-στερέωμα. Έχει τα φόντα να γίνει η νέα Μπέλα.
Από άποψη ομορφιάς κλπ. δεν είναι ούτε στο 1/5 πάντως..όλες κάτι έχουν φτιάξει εξάλλου.. ;)
Όχι δα... Η Σίσσυ έχει κορμί για θάνατο.
Τοσο μουναρα ειναι.....Κορμί έχουν πολλές (όχι ότι η Μπέλλα δεν είχε κ γαμώ τις καμπύλες).
Το πρόσωπο της όμως,δεν το έχει καμία...
Για ποια από τις 2 λες;Τοσο μουναρα ειναι.....
Κορμί έχουν πολλές (όχι ότι η Μπέλλα δεν είχε κ γαμώ τις καμπύλες).
Κορμί έχουν πολλές (όχι ότι η Μπέλλα δεν είχε κ γαμώ τις καμπύλες).
Οπότε και θα σε ξεπουπουλιάσει η γκόμενα, από κάτι τέτοιους σαν και σένα ζουν.Γεια σου ΜΑΡΑ θεα ,θα τα πουμε ξανα λιαν συντομως.
Επισκεψη Παρασκευη 22/3,μπαινω μεσα ,στρογγυλοκαθομαι στην καναπεδαρα φατσα καρτα στην πιστα,παραγγελνω το ουισκακι μου και αρχιζω να απολαμβανω τα κοριτσουδια.Δεν περναει λιγο ωρα και σκαει μυτη στο τραπεζι το απολυτο θηλυκο,ΜΑΡΑ.Μαγκες εχω παθει κακο με την παρτη της ,μπορει να μην χορευει ομως ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ,με αρχη και τελος .Θεωρω οτι λιγα κοριτσια με αυτη την ποιοτητα υπαρχουνε στο χωρο.Γεια σου ΜΑΡΑ θεα ,θα τα πουμε ξανα λιαν συντομως.
Συνεχίζει να δουλεύει ακόμα η Μπέλλα;Μαν συμφωνώ κ επαυξάνω...
Συνεχίζει να δουλεύει ακόμα η Μπέλλα;
Έχεις φάει μεγάλο σκάλωμα με την Μαρίνα,ε?Είχα γράψει κάτι στην σελίδα 88,το είδες?Στην φωτό που έβαλα,δεν της μοιάζει λίγο?Πειτε καμια λεπτομερεια για την Μαρινα ρε παιδες! Εφαγα σκάλωμα να ουμε
Την φωτό την έβαλα,επειδή της μοιάζει αρκετά νομίζω.Έτσι δεν είναι?Δε καταλαβα τελικα αν την έβαλες επειδή είναι αυτή ή επειδή της μοιάζει !!
Οσο για την ηλικια μου χε πει οτι ειναι 28,αλλα την κοβω λιγο παραπανω.Με τη νυχτα βέβαια ποτέ δε ξέρεις,καθώς με τα χρόνια δουλειάς "σπάει" το πρόσωπο. Απο την Ρωσσία είναι και γενικά φάνηκε ξηγημένη....πολύ καλή συμπεριφορά!!!