Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
α ρε σισσυ,,,,,τι στομα εχεις κοπελα μου :pipa1:

H Σίσσυ έχει αρχίσει να γράφει ιστορία στο στριπο-στερέωμα. Έχει τα φόντα να γίνει η νέα Μπέλα.
Αγοράζει και σπίτι στη μαμά πατρίδα. Ας είναι καλά τα λεφτά μας!  :grin: :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
H Σίσσυ έχει αρχίσει να γράφει ιστορία στο στριπο-στερέωμα. Έχει τα φόντα να γίνει η νέα Μπέλα.
Μακάρι,αλλά Μπέλλα βγαίνει κάθε 200 χρόνια...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6

Από άποψη ομορφιάς κλπ. δεν είναι ούτε στο 1/5 πάντως..όλες κάτι έχουν φτιάξει εξάλλου..  ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κορμί έχουν πολλές (όχι ότι η Μπέλλα δεν είχε κ γαμώ τις καμπύλες).

Το πρόσωπο της όμως,δεν το έχει καμία...

theo1upg

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Επισκεψη Παρασκευη 22/3,μπαινω μεσα ,στρογγυλοκαθομαι στην καναπεδαρα φατσα καρτα στην πιστα,παραγγελνω το ουισκακι μου και αρχιζω να απολαμβανω τα κοριτσουδια.Δεν περναει λιγο ωρα και σκαει μυτη στο τραπεζι το απολυτο θηλυκο,ΜΑΡΑ.Μαγκες εχω παθει κακο με την παρτη της ,μπορει να μην χορευει ομως ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ,με αρχη και τελος .Θεωρω οτι λιγα κοριτσια με αυτη την ποιοτητα υπαρχουνε στο χωρο.Γεια σου ΜΑΡΑ θεα ,θα τα πουμε ξανα λιαν συντομως.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επισκεψη Παρασκευη 22/3,μπαινω μεσα ,στρογγυλοκαθομαι στην καναπεδαρα φατσα καρτα στην πιστα,παραγγελνω το ουισκακι μου και αρχιζω να απολαμβανω τα κοριτσουδια.Δεν περναει λιγο ωρα και σκαει μυτη στο τραπεζι το απολυτο θηλυκο,ΜΑΡΑ.Μαγκες εχω παθει κακο με την παρτη της ,μπορει να μην χορευει ομως ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ,με αρχη και τελος .Θεωρω οτι λιγα κοριτσια με αυτη την ποιοτητα υπαρχουνε στο χωρο.Γεια σου ΜΑΡΑ θεα ,θα τα πουμε ξανα λιαν συντομως.
:rockon: :rockon: :rockon:

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Πειτε καμια λεπτομερεια για την Μαρινα ρε παιδες! Εφαγα σκάλωμα να ουμε  :s&m_2:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πειτε καμια λεπτομερεια για την Μαρινα ρε παιδες! Εφαγα σκάλωμα να ουμε  :s&m_2:
Έχεις φάει μεγάλο σκάλωμα με την Μαρίνα,ε?Είχα γράψει κάτι στην σελίδα 88,το είδες?Στην φωτό που έβαλα,δεν της μοιάζει λίγο?
Όσο για το σώμα της που λές,θεωρώ και 'γώ ότι είναι πολύ καλό!!  :rolleyes:
Έχω να πάω καιρό στο μαγαζί λόγω οικονομικών......
Πάντως φαίνεται να είναι καλό "παιδί"....
Πόσο χρόνων την κάνεις?

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δε καταλαβα τελικα αν την έβαλες επειδή είναι αυτή ή επειδή της μοιάζει !! :2funny:

Οσο για την ηλικια μου χε πει οτι ειναι 28,αλλα την κοβω λιγο παραπανω.Με τη νυχτα βέβαια ποτέ δε ξέρεις,καθώς με τα χρόνια δουλειάς "σπάει" το πρόσωπο. Απο την Ρωσσία είναι και γενικά φάνηκε ξηγημένη....πολύ καλή συμπεριφορά!!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Δε καταλαβα τελικα αν την έβαλες επειδή είναι αυτή ή επειδή της μοιάζει !! :2funny:

Οσο για την ηλικια μου χε πει οτι ειναι 28,αλλα την κοβω λιγο παραπανω.Με τη νυχτα βέβαια ποτέ δε ξέρεις,καθώς με τα χρόνια δουλειάς "σπάει" το πρόσωπο. Απο την Ρωσσία είναι και γενικά φάνηκε ξηγημένη....πολύ καλή συμπεριφορά!!!
Την φωτό την έβαλα,επειδή της μοιάζει αρκετά νομίζω.Έτσι δεν είναι?
Και 'γώ την κόβω λίγο παραπάνω,πάντως πάνω από τα 30....Αλλά είναι και η νύχτα όπως λές.....
Από Ρωσσία μου είχε πει και 'μένα.
Όσο για την συμπεριφορά της,συμφωνώ!Απλά είναι τέτοια η δουλειά της και ίσως σε αυτό να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η πολύ καλή συμπεριφορά της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom