Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πέρασμα το Σ/Κ...στο ρόστερ που είχα ανεβάσει λίγο καιρό πριν, έχουν προστεθεί 3-4 καινούριες σωληνο-κόρες, η Νικόλ (ξανθιά Ρουμάνα) που είναι μια χαρά, ενώ πήρε το μάτι μου κ μια μελαχρινή που το μαγαζί έχει βαφτίσει Μπέλλα..κανονικά τα ρούχα εργασίας της Μπέλλας θα έπρεπε να κρεμαστούν στη οροφή του ιδρύματος, όπως η φανέλα του Michael Jordan στην οροφή του United Center κ το όνομα Μπέλλα να αποσυρθεί...  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. επίσης δεν είδα την Ντενίζ (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος)...
Υποκλίνομαι...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6

χαχαχα..μα χρειάζεται λίγος σεβασμός στα σύμβολα του χώρου  :2funny: :2funny: η Μπέλα έγραψε κ αυτή την δική της "ιστορία" στο στριπο-στερέωμα κ η απουσία της - ειδικά στο Ras - είναι αισθητή... 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
χαχαχα..μα χρειάζεται λίγος σεβασμός στα σύμβολα του χώρου  :2funny: :2funny: η Μπέλα έγραψε κ αυτή την δική της "ιστορία" στο στριπο-στερέωμα κ η απουσία της - ειδικά στο Ras - είναι αισθητή... 
Συμφωνώ απόλυτα φίλε...

Προσωπικά την θεωρώ την πιο όμορφη κ σεξουαλική γυναίκα που έχω δει από κοντά...

Στο πρόσωπο,στις καμπύλες,στην πουτανιά...Σε όλα είναι απίστευτη...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Συμφωνώ απόλυτα φίλε...

Προσωπικά την θεωρώ την πιο όμορφη κ σεξουαλική γυναίκα που έχω δει από κοντά...

Στο πρόσωπο,στις καμπύλες,στην πουτανιά...Σε όλα είναι απίστευτη...

κ ήταν από τις εξαιρέσεις του κανόνα ότι οι μουνάρες του κάθε μαγαζιού σε χορους κλπ είναι μούφα..η κοπέλα το όργωνε το μαγαζί...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
κ ήταν από τις εξαιρέσεις του κανόνα ότι οι μουνάρες του κάθε μαγαζιού σε χορους κλπ είναι μούφα..η κοπέλα το όργωνε το μαγαζί...
Απίστευτη σε όλα της...τι να λέμε τώρα...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Να και κατι πολυ δυσαρεστο που εμαθα η Μπελλα εχει χτυπηθει απο την επαρατη νοσο και ειναι σε χημειοθεραπειες  :'(

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Μπελλα

Συνημμένα

• s3214.jpg
    s3214.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 39
  • s 3547.jpg
    s 3547.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 36

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πήγε κανεις προσφατα? η γιαννα - ναντια και η ψιλη σισυ (απο το εροτικα) δουλευουν εκει?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ααααα ρε σανυ.......εχει τρενα....αμαξοστοιχιες μπαινουν απο πισω σου :2funny: :2funny: :2funny:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Άλλη μια επίσκεψη στο ίδρυμα στην διάρκεια του Π-Σ-Κ...εκτός από τις συνηθισμένες σωληνο-κόρες, στο ρόστερ έχουν προστεθεί δύο καινούρια μελαχρινάκια, Φραντζέσκα και Έρρικα, αν δεν με κερατώνει η μνήμη μου, οι οποίες δεν είναι καθόλου κακές, τουναντίον...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Άλλη μια επίσκεψη στο ίδρυμα στην διάρκεια του Π-Σ-Κ...εκτός από τις συνηθισμένες σωληνο-κόρες, στο ρόστερ έχουν προστεθεί δύο καινούρια μελαχρινάκια, Φραντζέσκα και Έρρικα, αν δεν με κερατώνει η μνήμη μου, οι οποίες δεν είναι καθόλου κακές, τουναντίον...

Μηπως ειναι μια ξανθια και μια μελαχροιχη, μετριου αναστηματος, απο Ρουμανια ?

ΥΓ - Παθιαρη μου, να μου το θυμασαι.. ο Μessy θα παρει τη σημαια οταν βγεις συνταξη..Εχει μεγαλο ταλεντο.

KYRKER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
AYTH THN SANNY PWS MPOROYME NA THN PSONISOYME?XERETE KATI?SORRY GIA THN GRAFH ALLA TO PC DEN EXEI GREEK

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom