Επισκέπτης
σωπα ρε μαγκα που εχει τοσα......Δεν υπαρχουν τετοιοι τυποι στην Αθηνα...
μαλλον σε αλλο κρατος ζεις μαγκα.. εδω υπαλλιλοι του ικα ειχανε στην καβατζα εκατομυρια, δεν θα εχουνε οι μπιστολαδες του rasputin?????
σωπα ρε μαγκα που εχει τοσα......Δεν υπαρχουν τετοιοι τυποι στην Αθηνα...
μαλλον σε αλλο κρατος ζεις μαγκα.. εδω υπαλλιλοι του ικα ειχανε στην καβατζα εκατομυρια, δεν θα εχουνε οι μπιστολαδες του rasputin?????
σωστα...Μπορεί να μην τα έχει, γιατί τα έφαγε.
Το μαγαζί περίπου τόσα έχει βγάλει, 15-16 χρόνια που υπάρχει.
Κάνε τις διαιρέσεις και θα το διαπιστώσεις.
Τώρα πια (1-2 χρόνια) δε βγάζει τόσα.
Αλλά πέρασαν χρονιές που δεν έπεφτε καρφίτσα μέσα. Και τις καθημερινές.
Το μουνί είναι η καλύτερη μπίζνα, φίλε, εσύ που το ψάχνεις.
Πάντα ήταν, και θα είναι.
Οι 13 «κροίσοι» δημόσιοι υπάλληλοι
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
εάν η μπελλα δεν έκανε πρέζα έχει μεγάλη καβάτζα.σωστα...
και οσο για την μπελλα εχει ατελειωτο χαρτι...πριν το ρασπουτιν εκανε χρυσες δουλειες οντας και μικροτερη στο αφρονταιτ(παλιο κα νεο, σημερινο αλκατραζ) εχει βγαλει πολυ χαρτι...αλα πιστευω πως επειδη η πουατνα δεν κοβει τογαμησ ι και το χρημα ειναι γλυκο θα ξαναεπιστρεψει...βεβαια η εποχη των παχιων αγελαδων περασε ανεπιστρεπτι και η νυχτα η σηνερινη δεν εχει καμμια σχεση με την τοτε...που σημαινει οτι τοτε οποιος προλαβε προλαβε και καβατζωθηκε...σημερα πας απλα για μεροκαματο...και αν...
δεν τον ξέρω. να τον ρωτήσετε εσείς εάν ενδιαφέρεστε.Αυτός ο κ. Καραμέτος, γιατί δε μας λέει και τα ονόματά τους?
Αυτο το μαγαζί μου την σπάει.
Ενας απο τους κολλητούς , έχει τρελλαθεί και τον συνοδευω αραια και που ! Τα γκαρσόνια ειναι αρχιμαλάκες και κλέβουν τον λογαριασμό.
Δεν έχει καβαντζες το μαγαζί σε βλέπουν φόρα παρτίδα. Και τα κορίτσια εκεί ζούνε στο παλαιό αστερισμό των βορείων προαστείων που προσωπικά συχαινομαι.
Εχω κτυπήσει 2 φορες μωρό από το μαγαζί Ρωσικου μπλοκ αλλά αυτό δεν μου αλλάζει την γνώμη!
Πέρασμα από το μαγαζί το Σ/Κ..απόπειρα ρόστερ:
Μαρίνα
Βικτώρια
Πάολα
Νάντια
Βαλέρια
Μέλεκ
Ντενίζ
Σίσσυ
Σούζυ
Αντριάννα (όχι η ξανθιά που ήταν παλιά, έτερη μελαχρινή Ρουμάνα)
Μισέλ
Ντανιέλα
Λαρίσα
Μίνι ανανέωση:
Μπεατρίς
Ραμόνα
Λίλιαν
Άντζυ (αν άκουσα καλά το όνομα από τον speaker)
άλλη μια που δεν έπιασα το όνομα της
πρέπει να ξεχνάω κ 2-3 ακόμα...
η Μελέκ τι εθνικότητας είναι τύπε;
Τούρκικο όνομα είναι
μηπως γνωριζει κανενας φιλος αν δουλευει στο μαγαζι καποια κοπελα που ειναι απο τσεχια??
φυσικά..η ντενιζ.
Δεν ήταν άλλη μια Τσέχα στο πρόσφατο παρελθόν..? Μια ξανθιά, Έρρικα ή κάπως έτσι, ή δεν θυμάμαι καλά..? Αυτή βέβαια δεν είναι εκεί πλέον...
η γνωστή απο Φυλής;φυσικά..η ντενιζ.
Αν λέμε για την ίδια Έρρικα, είναι Ουκρανή...
Ψηλή, ξανθιά με κάποια κιλάκια παραπάνω-πιασίματα...? παλιότερα μου φαίνεται ήταν στο Alcatraz..man μπορεί να κάνω λάθος για την καταγωγή της...την έχει πάρει το μάτι σου πουθενά..?