Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6

μαλλον σε αλλο κρατος ζεις μαγκα.. εδω υπαλλιλοι του ικα ειχανε στην καβατζα εκατομυρια, δεν θα εχουνε οι μπιστολαδες του rasputin?????
[/quote]

:rockon: :rockon:

Ποσο δικιο έχεις. Ολοι αυτοί το έχουν λύσει το θέμα. Δείγμα ότι έχουν από 3 μαγαζιά ο καθένας.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αυτο το μαγαζί μου την σπάει.

Ενας απο τους κολλητούς , έχει τρελλαθεί και τον συνοδευω αραια και που !  Τα γκαρσόνια ειναι αρχιμαλάκες και κλέβουν τον λογαριασμό.

Δεν έχει καβαντζες το μαγαζί σε βλέπουν φόρα παρτίδα. Και τα κορίτσια εκεί ζούνε στο παλαιό αστερισμό των βορείων προαστείων που προσωπικά συχαινομαι.

Εχω κτυπήσει 2 φορες μωρό από το μαγαζί Ρωσικου μπλοκ αλλά αυτό δεν μου αλλάζει την γνώμη!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μαλλον σε αλλο κρατος ζεις μαγκα.. εδω υπαλλιλοι του ικα ειχανε στην καβατζα εκατομυρια, δεν θα εχουνε οι μπιστολαδες του rasputin?????

Οι 13 «κροίσοι» δημόσιοι υπάλληλοι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012, 13:17

Το σκάνδαλο της διαφθοράς με το «μαύρο» χρήμα που έρρεε άφθονο από τις τσέπες των δημοσίων υπαλλήλων αποκαλύφθηκε όταν άνδρες του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) άνοιξαν τους επίμαχους λογαριασμούς των 13 ατόμων, ύστερα από άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου.

Οι 13 περιπτώσεις των κροίσων υπαλλήλων

* Δικαστική υπάλληλος με αδικαιολόγητες καταθέσεις 7.965.234,64 ευρώ, στην οποία επιβλήθηκε ποινή παύσης για τα πειθαρχικά παραπτώματα της «αναξιοπρεπούς και ανάξιας διαγωγής εντός και εκτός υπηρεσίας»

* Συνταξιούχος υπάλληλος υπουργείου στην πρωτεύουσα με αδικαιολόγητα 8.923.506,59 ευρώ

* Τελωνιακός υπάλληλος με αδικαιολόγητα 923.554,67 ευρώ

* Υπάλληλος Πολεοδομίας νησιωτικού νομού με αδικαιολόγητα 1.563.355 ευρώ - η εφορία τον κάλεσε να πληρώσει φόρους 330.651,47 ευρώ

* Πρώην διευθυντής της Πολεοδομίας νησιωτικού νομού με αδικαιολόγητα 609.82 ευρώ που του επιβλήθηκε ποινή παύσης και τέθηκε αυτοδίκαια σε αργία- η εφορία τού καταλόγισε φόρους και προσαυξήσεις 877.832,06 ευρώ, ενώ το δικαστήριο του απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα

* Προϊστάμενος Πολεοδομίας στη Δυτική Ελλάδα με αδικαιολόγητα 607.637 ευρώ

* Προϊστάμενος Πολεοδομίας σε δήμο της Αττικής με αδικαιολόγητα 353.971,6 ευρώ

* Υπάλληλος Πολεοδομίας στη Βόρεια Ελλάδα με αδικαιολόγητα 61.296,10 ευρώ, χρήματα που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (σ.σ. ξέπλυμα βρόμικου χρήματος)

* Πρώην δασάρχης σε νησί του Σαρωνικού με αδικαιολόγητο 1.014.791,4 ευρώ από σύνολο καταθέσεων 4.109.449,8 ευρώ - αν και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τη Δικαιοσύνη, το αρμόδιο όργανο τον απάλλαξε για το συγκεκριμένο αδίκημα, για να τον απολύσει πρόσφατα λόγω καταδίκης, επειδή εξέδωσε άδεια τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας μέσα σε δασική περιοχή και σε αρχαιολογικό χώρο

* Πρώην προϊστάμενος δασικής υπηρεσίας νησιωτικού νομού με αδικαιολόγητες καταθέσεις 88.200 ευρώ

* Υπάλληλος του ΟΑΕΔ με αδικαιολόγητες καταθέσεις 675.615,28 ευρώ

* Προϊστάμενος Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων με αδικαιολόγητες καταθέσεις 506.059,02 ευρώ

* Πρώην διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών στη Δυτική Ελλάδα με αδικαιολόγητες καταθέσεις 600.000 ευρώ, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή οριστικής παύσης.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μπορεί να μην τα έχει, γιατί τα έφαγε.
Το μαγαζί περίπου τόσα έχει βγάλει, 15-16 χρόνια που υπάρχει.
Κάνε τις διαιρέσεις και θα το διαπιστώσεις.
Τώρα πια (1-2 χρόνια) δε βγάζει τόσα.
Αλλά πέρασαν χρονιές που δεν έπεφτε καρφίτσα μέσα. Και τις καθημερινές.
Το μουνί είναι η καλύτερη μπίζνα, φίλε, εσύ που το ψάχνεις.
Πάντα ήταν, και θα είναι.
σωστα...
και οσο για την μπελλα εχει ατελειωτο χαρτι...πριν το ρασπουτιν εκανε χρυσες δουλειες οντας και μικροτερη στο αφρονταιτ(παλιο κα νεο, σημερινο αλκατραζ) εχει βγαλει πολυ χαρτι...αλα  πιστευω πως επειδη η πουατνα δεν κοβει τογαμησ ι και το χρημα ειναι γλυκο θα ξαναεπιστρεψει...βεβαια η εποχη των παχιων αγελαδων περασε ανεπιστρεπτι και η νυχτα η σηνερινη δεν εχει καμμια σχεση με την τοτε...που σημαινει οτι τοτε οποιος προλαβε προλαβε και καβατζωθηκε...σημερα πας απλα για μεροκαματο...και αν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστα...
και οσο για την μπελλα εχει ατελειωτο χαρτι...πριν το ρασπουτιν εκανε χρυσες δουλειες οντας και μικροτερη στο αφρονταιτ(παλιο κα νεο, σημερινο αλκατραζ) εχει βγαλει πολυ χαρτι...αλα  πιστευω πως επειδη η πουατνα δεν κοβει τογαμησ ι και το χρημα ειναι γλυκο θα ξαναεπιστρεψει...βεβαια η εποχη των παχιων αγελαδων περασε ανεπιστρεπτι και η νυχτα η σηνερινη δεν εχει καμμια σχεση με την τοτε...που σημαινει οτι τοτε οποιος προλαβε προλαβε και καβατζωθηκε...σημερα πας απλα για μεροκαματο...και αν...
εάν η μπελλα δεν έκανε πρέζα έχει μεγάλη καβάτζα.
εάν όχι θα μείνει ξυπόλητη στο τέλος.
ρουλ οφ θαμπ.

Επισκέπτης
Αυτο το μαγαζί μου την σπάει.

Ενας απο τους κολλητούς , έχει τρελλαθεί και τον συνοδευω αραια και που !  Τα γκαρσόνια ειναι αρχιμαλάκες και κλέβουν τον λογαριασμό.

Δεν έχει καβαντζες το μαγαζί σε βλέπουν φόρα παρτίδα. Και τα κορίτσια εκεί ζούνε στο παλαιό αστερισμό των βορείων προαστείων που προσωπικά συχαινομαι.

Εχω κτυπήσει 2 φορες μωρό από το μαγαζί Ρωσικου μπλοκ αλλά αυτό δεν μου αλλάζει την γνώμη!
  :rockon: :rockon: :rockon:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Παίδες έχει περάσει κανένας πρόσφατα από το ίδρυμα της Σενέκα να μας πεί ποια είναι η κατάσταση σπό άποψη ρόστερ...?

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Πέρασμα από το μαγαζί το Σ/Κ..απόπειρα ρόστερ:

Μαρίνα
Βικτώρια
Πάολα
Νάντια
Βαλέρια
Μέλεκ
Ντενίζ
Σίσσυ
Σούζυ
Αντριάννα (όχι η ξανθιά που ήταν παλιά, έτερη μελαχρινή Ρουμάνα)
Μισέλ
Ντανιέλα
Λαρίσα

Μίνι ανανέωση:
Μπεατρίς
Ραμόνα
Λίλιαν
Άντζυ (αν άκουσα καλά το όνομα από τον speaker)
άλλη μια που δεν έπιασα το όνομα της

πρέπει να ξεχνάω κ 2-3 ακόμα...

Επισκέπτης
Πέρασμα από το μαγαζί το Σ/Κ..απόπειρα ρόστερ:

Μαρίνα
Βικτώρια
Πάολα
Νάντια
Βαλέρια
Μέλεκ
Ντενίζ
Σίσσυ
Σούζυ
Αντριάννα (όχι η ξανθιά που ήταν παλιά, έτερη μελαχρινή Ρουμάνα)
Μισέλ
Ντανιέλα
Λαρίσα

Μίνι ανανέωση:
Μπεατρίς
Ραμόνα
Λίλιαν
Άντζυ (αν άκουσα καλά το όνομα από τον speaker)
άλλη μια που δεν έπιασα το όνομα της

πρέπει να ξεχνάω κ 2-3 ακόμα...

η Μελέκ τι εθνικότητας είναι τύπε;
Τούρκικο όνομα είναι

xlomoprosopo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
μηπως γνωριζει κανενας φιλος αν δουλευει στο μαγαζι καποια κοπελα που ειναι απο τσεχια?? :huh:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
η Μελέκ τι εθνικότητας είναι τύπε;
Τούρκικο όνομα είναι

Λέει ότι είναι μισή Ισπανίδα (Βαρκελώνη αν δεν με κερατώνει η μνήμη μου), από που είναι το άλλο μισό μου διαφεύγει...αμφιβάλλω ότι είναι αλήθεια  ;)

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Δεν ήταν άλλη μια Τσέχα στο πρόσφατο παρελθόν..? Μια ξανθιά, Έρρικα ή κάπως έτσι, ή δεν θυμάμαι καλά..? Αυτή βέβαια δεν είναι εκεί πλέον...

Αν λέμε για την ίδια Έρρικα, είναι Ουκρανή...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Αν λέμε για την ίδια Έρρικα, είναι Ουκρανή...

Ψηλή, ξανθιά με κάποια κιλάκια παραπάνω-πιασίματα...? παλιότερα μου φαίνεται ήταν στο Alcatraz..man μπορεί να κάνω λάθος για την καταγωγή της...την έχει πάρει το μάτι σου πουθενά..?

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Ψηλή, ξανθιά με κάποια κιλάκια παραπάνω-πιασίματα...? παλιότερα μου φαίνεται ήταν στο Alcatraz..man μπορεί να κάνω λάθος για την καταγωγή της...την έχει πάρει το μάτι σου πουθενά..?

Η περιγραφή ταιριάζει. Η Έρρικα που λέω εγώ είναι στην Ελλάδα περίπου 15 χρόνια. Πριν περίπου 6-7 χρόνια δούλευε στο Μούσσες. Τα τελευταία 3-4 χρόνια νομίζω δουλεύει στο Rasputin.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom