messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Και εγω σαν Ντενις την θυμαμαι
Αλλη μια που έφυγε, κρίμα...
Και εγω σαν Ντενις την θυμαμαι
Πέρασμα από το Rasputin...Το μαγαζί μισο-άδειο ή μισο-γεμάτο (όπως λέω πάντα, εξαρτάται πως βλέπει κανείς το ποτήρι )...Η τιμή του χορού έχει πέσει από 12 σε 10 EUR κ του prive από 50 σε 40...Επίσης, κάθε μια ώρα το μαγαζί κάνει κληρώσεις, ανεβαίνει η Ντέλια με κληρωτίδα στην σκηνή και, αν θυμάμαι καλά, ένας κερδίζει 10 δωρεάν χορούς κ ένας ένα μπουκαλάκι...Προσωπικά θα προτιμούσα από τις κληρώσεις κ τα συναφή να πέσει η τιμή του απλού χορού λίγο ακόμα...Αυτά για το background, απόπειρα ρόστερ:
Ντέλια
Μπέλλα
Μισέλ
Νάντια
Αντριάνα
Λουτσία
Αντζυ
Μπεατρίς
Τζαμιλιάνα
Σεσίλια
Μόνικα (δεν μου ήρθε αλλά μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη σωληνοκόρη ήταν η μελαχρινή Ουγγαρέζα με τα Λαπωνοειδή χαρακτηριστικά που πριν κανα 2 χρόνια ήταν στις Μούσσες)
Αντζελίνα
Ντανιέλα
Και 2-3 ακόμα που ξεχνάω...
Ναι, αυτην εννοω. Γιατι ομως κανενας δεν την συμπεριλαμβανει στις λιστες των κοριτσιων που δουλευουν εκει?Αν εννοεις την βραζιλιανα δεν εχει φυγει την ειδα την προηγουμενη εβδομαδα εκει
H Σεσίλια δεν ήταν στο kinky opera; Επέστρεψε rasputin το μωρό;
Ναι, αυτην εννοω. Γιατι ομως κανενας δεν την συμπεριλαμβανει στις λιστες των κοριτσιων που δουλευουν εκει?
Μιλαμε για το βαρυ πυροβολικο επι σειρα ετων.
Εντυπωση μου κανει.
Ελα ρε τυπε 100 κιλα ειναι σαν αρκουδα σε στριπτιτζαδικο ειναι . Απο το 1998 ειναι στης πιστες . Καλο παιδι δεν λεω αλλα θα επρεπε να βγει απο καιρο στην συνταξηΝαι, αυτην εννοω. Γιατι ομως κανενας δεν την συμπεριλαμβανει στις λιστες των κοριτσιων που δουλευουν εκει?
Μιλαμε για το βαρυ πυροβολικο επι σειρα ετων.
Εντυπωση μου κανει.
Ειναι τοσο μικροκαμωμενη που μπορει να σου ξεφυγε απο το βλεμαΤο Σ/Κ που είχα πάει δεν την πήρε το μάτι μου..Μπορεί απλά να μην την είδα..Την προηγούμενη φορά που είχα περάσει ήταν κανονικά...
Ειχε αδυνατισει αρκετα. Ξαναπαχυνε?Ελα ρε τυπε 100 κιλα ειναι σαν αρκουδα σε στριπτιτζαδικο ειναι . Απο το 1998 ειναι στης πιστες . Καλο παιδι δεν λεω αλλα θα επρεπε να βγει απο καιρο στην συνταξη
Ειναι τοσο μικροκαμωμενη που μπορει να σου ξεφυγε απο το βλεμα
Οταν την ειχα πρωτοδει στο Princess το 2000 ηταν αστερι μεγαλου βεληνεκους με φοβερο σωμα και προσωπο . Το τοτε με το τωρα ειναι μεγαλο χασμαΕιχε αδυνατισει αρκετα. Ξαναπαχυνε?
Υ.Γ. Εχει και παιδι τωρα να μεγαλωσει τύπε.
13 χρονια ξενυχτι ειναι πολλα τύπε μου.Οταν την ειχα πρωτοδει στο Princess το 2000 ηταν αστερι μεγαλου βεληνεκους με φοβερο σωμα και προσωπο . Το τοτε με το τωρα ειναι μεγαλο χασμα
Το ξερω ειμαστε φιλαρακια , παντα την κερναω δυο-τρια ποτα επειδη ειναι καλο παιδι αλλα νομιζω οτι εφτασε η ωρα να ασχοληθη με κατι αλλοΥ.Γ. Εχει και παιδι τωρα να μεγαλωσει τύπε.
Οπως?Το ξερω ειμαστε φιλαρακια , παντα την κερναω δυο-τρια ποτα επειδη ειναι καλο παιδι αλλα νομιζω οτι εφτασε η ωρα να ασχοληθη με κατι αλλο
Εχω μια απορια τοσα λεφτα τι τα κανουν ? Καθε βραδυ εφευγε με 1000+ ευρω τους καλους καιρους και αν βαλεις και τα χρονια που δουλευε θα επρεπε να εχει μια περιουσια . Αρκει να σου πω οτι καποια αλλη γνωστη εκει μεσα περιφανευετε οτι εχει 8 ακινητα13 χρονια ξενυχτι ειναι πολλα τύπε μου.
1000 την βραδια ειναι μαλλον υπερβολη.Εχω μια απορια τοσα λεφτα τι τα κανουν ? Καθε βραδυ εφευγε με 1000+ ευρω τους καλους καιρους και αν βαλεις και τα χρονια που δουλευε θα επρεπε να εχει μια περιουσια . Αρκει να σου πω οτι καποια αλλη γνωστη εκει μεσα περιφανευετε οτι εχει 8 ακινητα
περιφανευετε οτι εχει 8 ακινητα
Εισαι γατα τυπε ;)1000 την βραδια ειναι μαλλον υπερβολη.
Μια κοπελα με καλη εισπραξη τις καλες εποχες εβγαζε περιπου 7-8 χιλιαρικα το μηνα.
Οσες ηταν εξυπνες τα τοποθετησαν καπου.
Οσες ηταν χαζες τα φαγανε.
Την Μπελα εννοεις?
Εχω μια απορια τοσα λεφτα τι τα κανουν ? Καθε βραδυ εφευγε με 1000+ ευρω τους καλους καιρους και αν βαλεις και τα χρονια που δουλευε θα επρεπε να εχει μια περιουσια . Αρκει να σου πω οτι καποια αλλη γνωστη εκει μεσα περιφανευετε οτι εχει 8 ακινητα