You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rasputin Live Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 224K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
andy williams11
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχεις δικιο φιλε,βεβαια δεν ειναι σε ολα τα μαγαζια οι σερβιτοροι ετσι...Τεταρτη βραδυ και πηραμε την αποφαση να επισκεφτουμε το εν λογω ιδρυμα, το παρκινκ και η ευρεση του μαγαζιου πολυ ευκολα.Η πρωτη εντυπωση που μας δημιουργησε το μαγαζι ειναι οτι εχει μεινει πισω στιν δεκαετια του 80 απο πλευρας εμφανισης, δεν εχει γινει καμια προσπαθεια για αναβαθμιση του χωρου που θυμιζει βλαχοαμερικανικο σαλουν παρα στριπ κλαμπ.Παρεπιμπτοντως η συμπεριφορα των σερβιτορων/πορτιεριδων ειναι νταβατζιδικη και λιγο σε στυλ που σε κανει να αισθανεσαι οτι βρισκεσε σε χωρα υποαναπτυκτη βαλκανικη και οτι κατι υποπτο συμβαινει εκει μεσα.
Ας περασουμε στο ψητο ομως, κοπελες πολλες αν και καθημερινη (τεταρτη βραδυ), αλλα μονο 2 με τρεις καλες, οι υπολοιπες ηταν στην κυριολεξια παλιοφατσες, και σε πλησιαζαν με στυλ νταλικερη του τυπου αν γουσταρεις δικε μου να πουμε. Τη δουλεια τους κανουν καταλαβαινω, αλλα λιγο τακτ δεν βλαπτει. χορος 12 ευρω πριβε 50 ευρω, οι καλες δεν καναν πριβε, συμπερασμα μαπα το καρπουζι...
Γενικα απογοητευτικη η ολη εικονα του μαγαζιου, αλλα πιο τραγικη ηταν η τελευταια σκηνη που διαδραματιστικε λιγο πριν φυγουμε, αφου καναμε καποιους χωρους και τους πληρωσαμε κανονικα, ηρθε η ωρα να πληρωσουμε και τα ποτα, τελικα ειχαμε ενα υπολοιπο 20 λεπτων του ΕΥΡΩ, τεραστιο ποσον , αφου δωσαμε και καποια ψηλα να τα ξεφορτωθουμε, ερχεται ο σερβιτορος ο οποιος εμοιαζε σαν τον πρωταγωνιστη του θριλερ η σιωπη των αμνων, μας εριξε ενα δολοφονικο βλεμα και ειπε 20 λεπτα ακομα...
Λοιπον σε αυτο το μαγαζι δεν ξαναπαταω ουτε δωρεαν, απαραδεκτου εμφανισεως και οι κοπελες και η νταβατζιδικη συμπεριφορα του προσωπικου.
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Φίλε, λίγο άσχετη η παράθεσή σου σ'αυτό που έγραψα.Αναρωτιέμαι γιατί να κάθομαι να παρακαλάω μήπως και γ....ω μια στριπτηζέζ με 100 Ευρώ, (+είσοδος κλπ) και να μην πάω σε ένα στούντιο με 30-40-50 Ευρώ, σε καλύτερο περιβάλλον και πιο άνετα!
Ελα μου ντε.. η πιο απλη και σαφης ερωτηση που ομως δε μπορει να απαντησει κανεις συναγωνιστης που αρεσκεται στο ''πληρες και τσουχτερο'' αντιτιμο των εν λογω υπηρεσιων στα νυχτερινα ιδρυματα..!!! ενας λογος υποθετω ειναι καθαρα ψυχολογικος και εχει να κανει με το οτι εκει νοιωθουν λιγοτερες ενοχες οτι και καλα πηγαν για ποτο σε κλαμπ,κτλ κ εκατσε η υπολοιπη φαση,κτλ..και οχι οτι πηγαν ξερα και στεγνα να μαμησουν στον αλλο ''κακοφημο΄΄ χωρο με την αναμονη στο σαλονακι και τις ουρες σαν του ΙΚα και τις πιθανες ενοχες και ντροπες που νοιωθουν εκει.. :S
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λοχε ξεκόλλα τον εγκέφαλο σου.Ελα μου ντε.. η πιο απλη και σαφης ερωτηση που ομως δε μπορει να απαντησει κανεις συναγωνιστης που αρεσκεται στο ''πληρες και τσουχτερο'' αντιτιμο των εν λογω υπηρεσιων στα νυχτερινα ιδρυματα..!!! ενας λογος υποθετω ειναι καθαρα ψυχολογικος και εχει να κανει με το οτι εκει νοιωθουν λιγοτερες ενοχες οτι και καλα πηγαν για ποτο σε κλαμπ,κτλ κ εκατσε η υπολοιπη φαση,κτλ..και οχι οτι πηγαν ξερα και στεγνα να μαμησουν στον αλλο ''κακοφημο΄΄ χωρο με την αναμονη στο σαλονακι και τις ουρες σαν του ΙΚα και τις πιθανες ενοχες και ντροπες που νοιωθουν εκει.. :S
εάν είναι να γαμάω με χαρτάκι προτεραιότητας όπως στη Δεη όταν πληρώνω το λογαριασμό καλύτερα να μου κόψουν το ρεύμα.
Υ.Γ.
φαστ φούντ στο φαί φαστ φουντ στο πουλί φαστ τρακ στο δαφνί.
Η Μπέλλα μας τελείωσε μάλλον οριστικά. Είναι στην πατρίδα της και δύσκολα θα την ξαναδούμε στις επάλξειςΗ Μπέλλα είναι ακόμα εκεί? Έχω πάει Ιουνιο και Ιουλιο και δεν την είδα πουθενα...
Η Μπέλλα μας τελείωσε μάλλον οριστικά. Είναι στην πατρίδα της και δύσκολα θα την ξαναδούμε στις επάλξεις
Αυτά είναι τα δυσάρεστα...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Όντως...Ίδια η Μεναγάκη ήταν η ρουφιάνα...Αυτά είναι τα δυσάρεστα...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Δεν πιστευω η Μπελλα να τα κονομησε τοσο γρηγορα και καλα μαλιστα ωστε να την εκανε για μονιμα.Οποτε ο δρομος της επιστροφης ειναι πολυ γρηγορος .Απο ποια χωρα ειναι ξερουμε?Απλα ενημερωνω τους καυλιαρηδες....
Δεν πιστευω η Μπελλα να τα κονομησε τοσο γρηγορα και καλα μαλιστα ωστε να την εκανε για μονιμα.Οποτε ο δρομος της επιστροφης ειναι πολυ γρηγορος .Απο ποια χωρα ειναι ξερουμε?Απλα ενημερωνω τους καυλιαρηδες....
Τι γρήγορα φίλε; Ξέρεις πόσα χρόνια είναι στις επάλξεις η Μπέλλα; Και τι "σουξέ" είχε; Πριν δυο χρόνια αρχές 2010 νομίζω ένας τυπάρας είχε αγκαζάρει τη Μπέλλα και άλλη μια ξανθιά που δεν τη θυμάμαι και άνοιξε 6 κουτιά σαμπάνιες!
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...Δεν πιστευω η Μπελλα να τα κονομησε τοσο γρηγορα και καλα μαλιστα ωστε να την εκανε για μονιμα.Οποτε ο δρομος της επιστροφης ειναι πολυ γρηγορος .Απο ποια χωρα ειναι ξερουμε?Απλα ενημερωνω τους καυλιαρηδες....
Τις καλές εποχές των στριπτιτζάδικων,εκοβες νούμερο για να βρεις την Μπέλλα...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
θελετε να μου πειτε οτι εβγαλε και αυτη 1 μυριο στην ελβετια και επεστρεψε στην πατριδα της??Αν σας το ελεγε καποιος αυτο θα το πιστευατε....??
Η Μπέλα ειναι από την Ρωσία. Δουλεύει στο ρασπούτιν τουλάχιστον εννέα χρόνια (την ειχα πρωτοδει το 2003 οταν ειχα πρωτοπάει). Οσο για το εκατομύριο συνάδελφος της μου εχει πει πως εχει αγοράσει δικιά της πολυκατοικία στην Ρωσία...επι 9 χρόνια δούλευε πολυ καλα και επαγγελματικά και της εχουν ακουμπήσει άπειρα φραγκα. προσωπικα θεωρω πως εχει περισσότερο απο μύριο βγάλει
Επισκέπτης
Και απο την πολικατικια που εβγαλε με τα λευτα τον πυρφορων ποσοι να την γαμισαν απο ολους αυτους?? εγω σου λεω απηροελαχιστοι.... Μπραβο μας... μονο στην ελλαδα θα μπορουσε να το κανει ακουραστα και χωρις να γαμιεται αυτο ενα τελειωμενο βρωμοπουτανο που δεν ειχε να φαει που αν εμενε στην χωρα της το πολυ πολυ να δουλευε σε κανα super market και να τα ακουμπαγε στον αλκολικο αντρα της. για αυτο ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Μια αλλη στριποπουτανα που εχω βαλει και το facebook της να μου πει καποιος αν ξερει τωρα που ειναι.. αυτη να δεις τη εχει βγαλει απο αερογαμιες πυρφορων και δεν ειναι πανω απο 3,4 χρωνια στο ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ.
Μια αλλη στριποπουτανα που εχω βαλει και το facebook της να μου πει καποιος αν ξερει τωρα που ειναι.. αυτη να δεις τη εχει βγαλει απο αερογαμιες πυρφορων και δεν ειναι πανω απο 3,4 χρωνια στο ΕΛΛΑΔΗΣΤΑΝ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Τό ότι η Μπέλλα έχει βγάλει τρελλά λεφτά,αυτό είναι γεγονός...
Τώρα αν είναι 1 εκατομύριο ή πολύ λιγότερα,αυτό είναι άλλο θέμα...
Δυστυχώς ο Κορονάκις έχει δίκιο...
Τώρα αν είναι 1 εκατομύριο ή πολύ λιγότερα,αυτό είναι άλλο θέμα...
Δυστυχώς ο Κορονάκις έχει δίκιο...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Δλδ ρε μαγκες συγνωμη κιολας αν η μπελλα εχει 1 μυριο αυτος που εχει το μαγαζι ποσα εχει?γιατι θα τρελαθω δλδ.....
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Γύρω στα 20 στην καβάτζα...Δλδ ρε μαγκες συγνωμη κιολας αν η μπελλα εχει 1 μυριο αυτος που εχει το μαγαζι ποσα εχει?γιατι θα τρελαθω δλδ.....
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
σωπα ρε μαγκα που εχει τοσα......Δεν υπαρχουν τετοιοι τυποι στην Αθηνα...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Μπορεί να μην τα έχει, γιατί τα έφαγε.σωπα ρε μαγκα που εχει τοσα
Το μαγαζί περίπου τόσα έχει βγάλει, 15-16 χρόνια που υπάρχει.
Κάνε τις διαιρέσεις και θα το διαπιστώσεις.
Τώρα πια (1-2 χρόνια) δε βγάζει τόσα.
Αλλά πέρασαν χρονιές που δεν έπεφτε καρφίτσα μέσα. Και τις καθημερινές.
Το μουνί είναι η καλύτερη μπίζνα, φίλε, εσύ που το ψάχνεις.
Πάντα ήταν, και θα είναι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 660
- Απαντήσεις
- 83