ο απλός χορός γίνεται εκεί στο τραπέζι ή έχει κάποιον ξεχωριστό χώρο όπως πχ το Αλκατράζ?
Όλα έχουν ξεχωριστό χώρο για τους απλούς χορούς. Χορός στο τραπέζι είναι σπάνιος.
ο απλός χορός γίνεται εκεί στο τραπέζι ή έχει κάποιον ξεχωριστό χώρο όπως πχ το Αλκατράζ?
Λοιπόν και από εμένα η τοπ λιστ εκει μέσα:
Ο "Χυσότερος" χορός: Έλενα - Ρουμάνα
Τσεκαρισμένες στον πριβέ ή σε απλούς;
Η γνωστη καβλα απο ΚΙΝΚΥ?Λοιπόν και από εμένα η τοπ λιστ εκει μέσα:
Η πιό εντυπωσιακή: Ρεββέκα - Ρουμάνα (δυστυχώς δεν παίζει πιά)
Ο καλύτερος χορός: Λουτσία - Ρουμάνα
Ο "Χυσότερος" χορός: Έλενα - Ρουμάνα
Το Πακέτο (παίζει μέχρι και γλωσόφιλα!): Μπέλα Ρωσίδα
οταν λες σερβιρει?γιατί η μπέλλα είναι συνέχεια πιασμένη? σερβίρει μόνο φραπέ ή παίζει και τίποτα άλλο?
τελευταια φορα στο αμαζον με ινα..Όλα έχουν ξεχωριστό χώρο για τους απλούς χορούς. Χορός στο τραπέζι είναι σπάνιος.
Προχθες ηταν παντως η ολγαρα.Ξεροθμε που βρισκετε η μιλφαρα η ολγα?
Προχθες ηταν παντως η ολγαρα.
Ερωτηση, ξερει κανεις λεπτομέρειες τι παιζει με τα πριβε του 50€ και τι παραπανω παιζει απο αυτο;
Καποια μου λεγε διαφορα ομως δεν μου εδωσε λεπτομέρειες τι και πως.
Μου ειπε για χορο, πριβε με 50 κ κατι σπεσιαλ μπλα μπλα με 100.. Αλλα μου τα μασαγε στο τι αφορα αυτο. Οποιος εχει καμια πληροφορια θα του ημουν υποχρεος.
Ναι ωραία, όμως τα όλα τι περιλαμβάνουν;Με 100 τα κανουν όλα σε όλα τα μαγαζιά είναι ταρίφα πλέον!
απλα πραματ αν κε δε εχο παι ποτε σε στιπ κε δ εκσεροΝαι ωραία, όμως τα όλα τι περιλαμβάνουν;
Δλδ τι μπορεί να σου κάνει σε εννέα χορό; Η πλέον δεν μιλάμε για χορό;
Και το 50 τι περιλαμβάνει; Γενικά πάντως το ρας παραμένει καλό μετά από καιρο που είχα να πω, και τότε δεν υπήρχε διαχωρισμός σε ποτο - σφήνακι στις κοπέλες, απλός χορός ή πριβε κλπ
απλα πραματ αν κε δε εχο παι ποτε σε στιπ κε δ εκσερο
με 50 5 χορουσ κε με 100 δεκα χορουσ
εκανα λαθοσ στι διερεσι?
Ναι ωραία, όμως τα όλα τι περιλαμβάνουν;
Δλδ τι μπορεί να σου κάνει σε εννέα χορό; Η πλέον δεν μιλάμε για χορό;
Προχθες ηταν παντως η ολγαρα.
Ερωτηση, ξερει κανεις λεπτομέρειες τι παιζει με τα πριβε του 50€ και τι παραπανω παιζει απο αυτο;
Καποια μου λεγε διαφορα ομως δεν μου εδωσε λεπτομέρειες τι και πως.
Μου ειπε για χορο, πριβε με 50 κ κατι σπεσιαλ μπλα μπλα με 100.. Αλλα μου τα μασαγε στο τι αφορα αυτο. Οποιος εχει καμια πληροφορια θα του ημουν υποχρεος.
πιοσ ινε ο σεφ ο μποτρινι?με το 50αρι έχεις στάνταρ μακαρόνι στον ατμό,με 100αρι έχεις....καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος...με 150 ποιός ξέρει...
πιοσ ινε ο σεφ ο μποτρινι?