Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Χθεσινή βόλτα στα βόρεια. [size=16pt]Η μουσική στο τέρμα, τα νεύρα μας τσατάλια [/size]  >:(

Κοπέλες αρκετές. Δοκιμάστηκε για πρώτη φορά η Έλενα και άφησε άριστες εντυπώσεις!

Κόσμος αρκετός. Sex Show μόνο ένα: Κρύσταλ-Κένζο (αν δεν κάνω λάθος στο όνομα).

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
οταν λεσ ελενα εννοεισ μια κοντη με ωραιο σωμα κ προσωπο κ κοντα καστανοξανθα μαλλια?αν λεμε την ιδια ειναι οντωσ παρα πολυ καλη..δοκιμασε την εγχρωμη του μαγαζιου ονοματι τζεμιλιανα,την παντοτινη αξια που ακουει στο ονομα μπελλα αν δεν την εχουν επι ωρεσ απασχολημενη..επισησ ειναι μια ψηλη,αδυνατη,δεν θυμαμαι ονομα που μιλαει καπωσ περιεργα κ φοραει εντονα κραγιον η οποια συνηθωσ κερναει φραπε αλλα σου παιζει πουστια κ μετα ζηταει κ δευτερο χορο να πληρωσεισ οποτε προσεχε,κ αλλη μια ξανθια,κοντη με μεγαλεσ αλλα ψιλοπεσμενεσ βυζαρεσ η οποια κ αυτη προσφερει φραπε λεγοντασ σου πωσ δεν θα φυγουμε απο το πριβε αν δεν τελειωσεισ..ετσι μου ειχε πει εμενα τουλαχιστον...καλη αναζητηση κ καλη διασκεδαση..ελπιζω να σε βοηθησα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
KRITIKOS1985 μη γράφεις με μόνιμα κεφαλαία.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
οταν λεσ ελενα εννοεισ μια κοντη με ωραιο σωμα κ προσωπο κ κοντα καστανοξανθα μαλλια?αν λεμε την ιδια ειναι οντωσ παρα πολυ καλη.

Αυτή πρέπει να 'ναι. Ταιριάζει τέλεια στην περιγραφή σου. Δυνατό κομμάτι!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οντως.Πολύ όμορφη κ πολύ καλή στην περιποίηση...Δοκίμασε κ τις άλλες που σου προτείνω κ πες μου τη γνώμη σου...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ρε μαγκες με την Μπελλα τι παιζει ξερει κανεις?τι ρολο βαραει η γκομενα?Γιατι δεν νοικοκιρευεται να ηρεμησει.....?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
γιατι αμα παντευτει δεν θα τα παιρνει απο τον γκομενο...ενω εχει ορεξη να κολοτριβεται στον καθε μπιχλιαρη για ενα πενηνταρικο.Ασε μας ρε μαγκα μου....

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατι αμα παντευτει δεν θα τα παιρνει απο τον γκομενο...ενω εχει ορεξη να κολοτριβεται στον καθε μπιχλιαρη για ενα πενηνταρικο.Ασε μας ρε μαγκα μου....

Δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, γιατί προφανώς δεν την ξέρεις:

Είναι ΑΛΛΟ να εξαρτάσαι από κάποιον άνθρωπο που στα χώνει, και ΑΛΛΟ να τα βγάζεις μόνος σου χωρίς να έχεις κανέναν ανάγκη.

Εσένα (και τα άλλα θύματα) που σας τα παίρνει, ούτε σε έχει ανάγκη, ούτε σκέφτεται πως θα σου φερθεί (πέρα από τα τυπικά της δουλειάς της), ούτε εξαρτάται, ούτε σε έχει έννοια. Στ' αρχίδια της με λίγα λόγια.
Τα διακιώματά σας σταματάνε στα δικαιώματα του πελάτη στο μαγαζί, και τα λεφτά που μαζεύει είναι δικά της, τα κάνει ότι γουστάρει και δε δίνει αναφορά σε κανέναν.
Αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου "μπιχλιάρη" σκέψου τι σε θεωρεί αυτή... Αλλά τέτοια είναι η δουλειά της, όπως και τέτοια είναι η δουλειά της πουτάνας στη Φυλής που παίρνει 40 την ημέρα, και του γιατρού που κάνει κωλονοσκόπηση σε κάθε βρώμικο κώλο.

Αν όμως τα λεφτά της τα δίνει ΕΝΑΣ γκόμενος, τότε αυτόν πρέπει να τον προσέχει... να τον λαμβάνει υπ' όψη της. Να "είναι μαζί" του. Να μην του πηγαίνει κόντρα, κλπ κλπ.  Συν του ότι ο ΕΝΑΣ γκόμενος όποτε γουστάρει κόβει τα λεφτά, οπότε φτου και πάλι απ' την αρχή η δικιά σου.

Μήπως ΚΑΤΙ κατάλαβες από αυτά που σου έγραψα μέχρι εδώ?

Υπάρχει και κάτι ακόμα:
Τα λεφτά που βγάζεις μόνος σου (επειδή τα αξίζεις και μπορείς να τα βγάλεις) έχουν ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ από τα λεφτά που στα δίνουν, τα κληρονόμησες, τα βρήκες στο δρόμο, τα έκλεψες, τα κέρδισες στο λαχείο, κλπ. Αισθάνεσαι ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ όταν κρατάς στα χέρια σου τα πρώτα, από ότι όταν ξοδεύεις τα δεύτερα.

Αλλά για να το καταλάβεις αυτό, πρέπει να έχεις πιάσει λεφτά και απ τους δυο τρόπους. Αν έχεις μόνο απ' τον ένα, δεν καταλαβαίνεις διαφορά.

Τα λεφτά που βγάζει η γκόμενα στο μαγαζί, είναι του πρώτου τρόπου.
Αυτά που θα της έδινε ο γκόμενος, είναι του δεύτερου.
Προφανώς, τη διαφορά την ξέρει.

Εσύ από ποιό τρόπο ΔΕΝ έχεις πιάσει λεφτά?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ρε μαγκα μου επιτιθεσαι τωρα τι κανεις?εγω ρωτησα για την μπελα αν την γαμαει κανεις και τι παιζει γενικα με την γκομενα?Το τι λεφτα παιρνω εγω και απ ποιον δεν σε αφορα οπως δεν ρωτησα και τι κανεις εσυ.Απλα εξω στην ζωη εχω δει οτι οι περισσοτερες γκομενες θελουνε να δηλωνουνε οικιακα και να τα παιρνουνε απο το γκομενο και ισχυει αυτο μην μου πεις οχι.Για να σε ακουσω τωρα....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και μεταξυ μας κιολας με ενα τριχιλιαρο το μηνα και πολλα σου λεω δεν κανεις και καμια περιουσια φιλε μου απλα ζεις ανετα.Ο πρωτος τροπος .

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βρε ματζέστικ μου αν είναι να δοκιμάσεις κάντο με μιά άλλη πιό νέα και φρέσκια και όχι με τη μπέλλα που είναι εδώ 14 χρόνια!μήν μιλφοκολλάς!δε λέω η μπέλλα είναι μουνάρα με όλη τη σημασία της λέξης,αλλά και......γιού νόου.Εγω από εκεί μέσα θα διάλεγα με κλειστά μάτια την εύα,το απίθανο ξανθό ρωσάκι που βγάζει τρελλή καύλα!δοκιμάστε τη και στο πριβέ.Η μόνη που χτυπάει το πόδι της με 50!τίμια συναλλαγή!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.....ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαλλον σημερα θα παω...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βλεπω να εχεις ριξει μεγαλη παλαμη σημερα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η μπελα η καυλιαρα τι κανει??

Stories