Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η Ιβα είναι καυλιαρη μου, το μεγαλο απωθημενο σου..

Αν και το 2009 νομιζω ειχε ηδη παει στο Baby Gold, μετα Κινκυ και μετα..

Που πηγε μετα ? Ας απαντησει ο ντετέκτιβ Παρτ-Ουζουνης.. :2funny: (ετσι ειχε αποκαλεσει πριν από πολλα χρονια ο Καπιτανος τον Βασαρο..Ακομα και τωρα που το θυμαμαι γελαω.. :2funny:)

Αυτά.

τωρα που την ειδα στην φωτο την ιβα ψιλοξενερωσα η εχει χαλασει η η μερα με την νυχτα εχει μεγαλη διαφορα.....

εσυ τι λες??

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τωρα που την ειδα στην φωτο την ιβα ψιλοξενερωσα η εχει χαλασει η η μερα με την νυχτα εχει μεγαλη διαφορα.....

εσυ τι λες??

Γκομενα που την μερα κυκλοφορει σαν ξεκολο με μινι μπλουτζίν φουστα,  κοκκινη μπλουζα και μπεζ ψηλοτακουνα παπούτσια είναι για γιαουρτια.

Αλλα αμα αρεσει σε 'σενα, εμενα τι λογος μου πεφτει ?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Γκομενα που την μερα κυκλοφορει σαν ξεκολο με μινι μπλουτζίν φουστα,  κοκκινη μπλουζα και μπεζ ψηλοτακουνα παπούτσια είναι για γιαουρτια.

Αλλα αμα αρεσει σε 'σενα, εμενα τι λογος μου πεφτει ?

αφου σου λεω ξενερωσα.και ειδικα απο φατσα εχει χαλασει παρα πολυ.κατσε να βαλω μια φωτο.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πρέπει να εμφανίζεται και η τάδε εκεί. Έχει πάει κανείς για λεπτομέρειες έτσι από περιέργεια;

Πολύ καλο εργαλειο κε προεδρε.. Στην πρωτη φωτο, που εχει το στομα ανοικτο, είναι σαν να σε προσκαλει για αμεσο "λάδωμα της μπετούγιας"..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
σας αρεσει?

Συνημμένα

• 40115_155209881177787_1628584_n.jpg
    40115_155209881177787_1628584_n.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 34

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μας δουλευεις ψιλο γαζι majestic.

Το κοριτσι το πηγαινες τσαρκα και μετα εβγαινες και ρωταγες τι απεγινε..
Τι εψαχνες ? Να την κανεις λεζαντα ?

Αυτά.

ρε εισαι τρελος?? δεν την εχω παει εγω τσαρκα.απο το προφιλ της ειναι οι φωτος.εμενα δεν μαρεσει καθολου.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Επειδή μένω κοντά
(και με τα πόδια μπορώ να πάω)
μαζέψτε όλοι τις απορίες σας, να πάω μια νύχτα να τις υποβάλλω συγκεντρωμένες.

Να σε ρωτήσω :

-αν έχει τοπλες χορους ή τα βγάζουν όλα ?

-αν υπάρχει λεσβιακό σοου?

-15e είναι η είσοδος το Σάββατο ?

:)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Επειδή μένω κοντά
(και με τα πόδια μπορώ να πάω)
μαζέψτε όλοι τις απορίες σας, να πάω μια νύχτα να τις υποβάλλω συγκεντρωμένες.

Πέρασα εγώ χθες μια βόλτα..Λοιπόν, ποτό δικό μας στα 10, για τις σωληνο-κόρες 12 το απλό (κ το πρώτο που θα κεράσεις με έναν απλό χορό δώρο). Ο απλός χορός στα 10 EUR. Οι περισσότερες πάνε για full-nude στην πίστα. Συνεχίζονται κ οι κληρώσεις για 10 απλούς χορούς κ 1 μπουκάλι.

Κατά τα άλλα, το μαγαζί μισο-γεμάτο, αλλά με το μικρότερο σε αριθμό ρόστερ που έχω δει όλα τα χρόνια που πάω. Απόπειρα καταγραφής των κορασίδων:

Μισέλ
Μαρίνα
Ντανιέλα
Βαλέρια
Φωτεινή
Νάντια
Αντζυ
Αντριάνα
Σούζυ(επανεμφάνιση)
Μπετίνα (νέα άφιξη, ψηλή με κωλάρα)
Νατάσσα (νέα άψιξη)
κ ίσως κανά δυο ακόμα

Στο ρόστερ είναι κ η κοπέλα από το playboy από τις φωτο παραπάνω η οποία χορέυει κ στον σωλήνα, αλλά όσο ήμουν εκεί ήταν αγκαζέ οπότε δεν ξέρω αν κάνει κ χορούς εκτός πίστας...

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1

Γιατί ρε μάγκες, τι έχει η κοπέλα ? αυτές οι γυφτορουμανες που έχουν γεμίσει τα μαγαζιά καλύτερες ειναι ? μακάρι να υπήρχαν πολλές σαν και αυτήν. Οχι πως ειναι το θεόμουνο, αλλά ειναι δέκα κλάσεις ανώτερη απο αυτές τις απαράδεκτες που έχει το Lido και το Μούσσες τωρα !!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Τις προάλλες που έβλεπα στα δελτία για τη ρουκέτα που ρίξανε μου πέρασε από το μυαλό τι θα γινόταν αν πετύχαιναν το ίδρυμα! Αλλόφρονες ξεβράκωτες κορασίδες και πανικόβλητοι συναγωνιστές με τα ζωνάρια λυμένα εν τω μέσω του φραπέ (και όχι μόνο) να τρέχουν να γλιτώσουν!

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0
περασμα απο ρασπουτιν χθες τσικνοπεμπτη πολυ αργα (4 και μισι το πρωι) μετα απο καλο πιωμα.απλα τραγικα κ σαπια.κοσμος ελαχιστος γυναικες ανυπαρκτες.οι ιδιες εδω και καμια δεκαετια.βαλερια, φωτεινη, μισελ, ολγα.ηταν επισις μπεατρις,καρινα,μπετινα,λια.αντε και δυο τρεις ακομα που ξεχναω.

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
165
Πόντοι
1
Η Μάρα η τσέχα είναι ακόμη ;;;;

Μάρα υπάρχει. Πολύ αμφιβάλλω αν είναι Τσέχα ( Ρουμάνα νομίζω ). Milf-ίδιο με πλατινέ ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους; Δεν κάνει χορούς on stage και δούλευε Lolita - Princess;

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Μάρα υπάρχει. Πολύ αμφιβάλλω αν είναι Τσέχα ( Ρουμάνα νομίζω ). Milf-ίδιο με πλατινέ ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους; Δεν κάνει χορούς on stage και δούλευε Lolita - Princess;

Οχι οτι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι Ουγγαρέζα. Πριν ηταν στο Princess σίγουρα. Την τελευταία φορά που είχα πάει, πριν καμιά βδομάδα, δεν την είχε πάρει το μάτι μου. (οπως πάντα μπορεί να μην ήταν εκείνη την μέρα ή απλά να μην την είδα εγώ)

Επισκέπτης

Αν αποκαλείς τις 32-37 milf, ναι , είναι μίλφ.
Ξανθό μαλλί ναι , ίσιο.
Δεν ξέρω που δούλευε παλιά και αν κάνει χορούς on stage.
Μάλλον λέμε την ίδια.

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
165
Πόντοι
1
Οχι οτι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι Ουγγαρέζα. Πριν ηταν στο Princess σίγουρα. Την τελευταία φορά που είχα πάει, πριν καμιά βδομάδα, δεν την είχε πάρει το μάτι μου. (οπως πάντα μπορεί να μην ήταν εκείνη την μέρα ή απλά να μην την είδα εγώ)

Και μένα θυμάμαι μου είχε πει Ουγγαρία αλλά είναι εκ Ρουμανίας 99% . Δεν ξέρω αν είναι κοντά στα σύνορα με Ουγγαρία (Και πάλι νομίζω ότι είναι απο πρωτεύουσα - Βουκουρέστι)

Αν αποκαλείς τις 32-37 milf, ναι , είναι μίλφ.
Ξανθό μαλλί ναι , ίσιο.
Δεν ξέρω που δούλευε παλιά και αν κάνει χορούς on stage.
Μάλλον λέμε την ίδια.

Σκέφτεσαι καταδρομική στο ίδρυμα ή κασκαντεριλίκι έξω; Και ναι.. 99% λέμε την ίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom