You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rasputin Live Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 224K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Καλό αυτό!!
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Αυτο που θυμαμαι απο την τελευταια μου επισκεψη ειναι οτι με το πρωτο ποτο που κερνας εχεις ενα χορο δωρο
ξανάρχισαν να το κάνουν αυτό..? θυμάμαι το έκαναν πριν πολύ καιρό...
Επισκέπτης
Η Τσέχα Μάρα είναι εκεί ;;;;;
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
πας στο μαγαζι λες στου λιγουρηδες τους σερβιτορους να σου δωσουν ενα καναπε και με το που κατσεις φωναζεις την Μπελλα ρεζερβα για ολο το βραδυ.....το ενα ποτακι μετα το αλλο ανοιγεις και καμια σαμπανια ριχνεις και κανενα γλωσσοφιλο σου παιζει κ λιγο το καυλι σου δινεις και ενα 100 στορικο για πριβε να σου παρει και μια πιπα πληρωνεις και φευγεις.Σπιτι σου και υπνο.Δεν ασχολεισαι με καμι αλλη.τοσα χρονια αυτο το μαγαζι ετσι δουλευει.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
thecrazybaby123!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παιχτρια του ρασπουτιν επι εποχες 2009 για να δω τι γατακια εισαστε ακουω ονομα??
ωραια γριφακια μας βαζεις.αλλα πολυ αργα.μολισ γυρισα απο το σταρ κ ειμαι ακομα ζαλισμενος απο τις γυναικαρες.πολυ μπροστα το μαγαζι.την θυμαμαι αλλα δεν μου ρχεται ονομα.αδερφε μου μηπως ειναι η υβα?
thecrazybaby123!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ωραια γριφακια μας βαζεις.αλλα πολυ αργα.μολισ γυρισα απο το σταρ κ ειμαι ακομα ζαλισμενος απο τις γυναικαρες.πολυ μπροστα το μαγαζι.την θυμαμαι αλλα δεν μου ρχεται ονομα.αδερφε μου μηπως ειναι η υβα?
οχι δεν πρεπει να ειναι αυτη.εχω κολλησει δεν μου ρχεται τωρα.περιμενω σε πμ να μου πεις ποια ειναι.αααα και φυσικα ξεχασα να σου πω η καρολινα κανονικα στο μαγαζι(για το σταρ μιλαω).αλλα παλι πολυ απομακρη δεν πηγε ουτε σε ενα τραπεζι.καθοταν ακριβως απεναντι μου στον καναπε κολλημενη.
πας στο μαγαζι λες στου λιγουρηδες τους σερβιτορους να σου δωσουν ενα καναπε και με το που κατσεις φωναζεις την Μπελλα ρεζερβα για ολο το βραδυ.....το ενα ποτακι μετα το αλλο ανοιγεις και καμια σαμπανια ριχνεις και κανενα γλωσσοφιλο σου παιζει κ λιγο το καυλι σου δινεις και ενα 100 στορικο για πριβε να σου παρει και μια πιπα πληρωνεις και φευγεις.Σπιτι σου και υπνο.Δεν ασχολεισαι με καμι αλλη.τοσα χρονια αυτο το μαγαζι ετσι δουλευει.
Τύπε μου, χωρίς παρεξήγηση, μιας και έχεις τόσο χρήμα δεν πας σε έναν ψυχολόγο να σου λύσει τα θεματάκια; Γιατί κάτι κόμπλεξ και κανα δυο υπαρξιακούλια τα διαθέτεις.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τα ειπε λιγο ωμα αλλα δεν ειναι και μακρυα απο την αληθεια....Τύπε μου, χωρίς παρεξήγηση, μιας και έχεις τόσο χρήμα δεν πας σε έναν ψυχολόγο να σου λύσει τα θεματάκια; Γιατί κάτι κόμπλεξ και κανα δυο υπαρξιακούλια τα διαθέτεις.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 17.085
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Πρέπει να εμφανίζεται και η τάδε εκεί. Έχει πάει κανείς για λεπτομέρειες έτσι από περιέργεια;
Το είχα ακούσει κ εγώ γι'αυτό ρώτησα αν έχει πάει κανένας ΠΡΟΣΦΑΤΑ αλλά που...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να εμφανίζεται και η τάδε εκεί. Έχει πάει κανείς για λεπτομέρειες έτσι από περιέργεια;
Το είχα ακούσει κ εγώ γι'αυτό ρώτησα αν έχει πάει κανένας ΠΡΟΣΦΑΤΑ αλλά που...
Επειδή μένω κοντά
(και με τα πόδια μπορώ να πάω)
μαζέψτε όλοι τις απορίες σας, να πάω μια νύχτα να τις υποβάλλω συγκεντρωμένες.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Η τάδε δεν έχει όνομα;;
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
τα ειπε λιγο ωμα αλλα δεν ειναι και μακρυα απο την αληθεια....
ασε φιλε δεν τα ειπα ωμα για ψυχολογο ειμαι.....δεν ακους τι λενε.....
Παιχτρια του ρασπουτιν επι εποχες 2009 για να δω τι γατακια εισαστε ακουω ονομα??
Η Ιβα είναι καυλιαρη μου, το μεγαλο απωθημενο σου..
Αν και το 2009 νομιζω ειχε ηδη παει στο Baby Gold, μετα Κινκυ και μετα..
Που πηγε μετα ? Ας απαντησει ο ντετέκτιβ Παρτ-Ουζουνης.. (ετσι ειχε αποκαλεσει πριν από πολλα χρονια ο Καπιτανος τον Βασαρο..Ακομα και τωρα που το θυμαμαι γελαω.. )
Αυτά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 660
- Απαντήσεις
- 83