Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν νομιζω να κανει βιζιτες , αυτα ειναι μονο οι σαμπανιες απο εκει και περα ειναι στις δυνατοτητες του καθενος αν θα τα καταφερει . 8 διαμερισματα εχει η κοπελα
Τα χαράτσια έχει να τα πληρώσει η καημένη;;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
προς το παλικαρι που μου ποσταρε τα διαμερισματα στη Ρωσσια.Συγνωμη Αγια Πετρουπολη ειναι μονο η ρωσια?Ιδια κοστολογειται ενα διαμερισμα στην ηρωδου αττικου με την καρδιτσα?Οταν λεμε ρωσσια δεν εννοουμε αγια πετρουπολη μονο.Και που ξερεις εσυ που εχει παρει τα διαμερισματα ρε μαγκα μου μηπως ησουνα κ ο μεσιτης της?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
προς το παλικαρι που μου ποσταρε τα διαμερισματα στη Ρωσσια.Συγνωμη Αγια Πετρουπολη ειναι μονο η ρωσια?Ιδια κοστολογειται ενα διαμερισμα στην ηρωδου αττικου με την καρδιτσα?Οταν λεμε ρωσσια δεν εννοουμε αγια πετρουπολη μονο.Και που ξερεις εσυ που εχει παρει τα διαμερισματα ρε μαγκα μου μηπως ησουνα κ ο μεσιτης της?
πεστα ρε τυπε,εσυ εισαι ψαγμενος  ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ειναι δηλαδη σαν να λεμε μαλακα τον Sinnermman που σκαει απο κεφαλονια Αθηνα για να γαμησει την Nayomi στον πριαμο και να ξαναφυγει στα καπακια πισω παλι για Φισκαρδο!!!! Ειναι Μαλακας?? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ εχει λεφτα και κανει την καυλα του.την καυλα σου την πληρωνεις.Ε φιλε σινερμαν καποιοι θα σε λεγανε μαλακα λοιπον γιατι στην ελλαδιτσα του μνημονιου αντι να κατσουνε να κοιταξουνε τον ευατουλη τους κ την παρτη τους κοιτανε εσενα........φιλικα ο φιλος σου!!!!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ειναι δηλαδη σαν να λεμε μαλακα τον Sinnermman που σκαει απο κεφαλονια Αθηνα για να γαμησει την Nayomi στον πριαμο και να ξαναφυγει στα καπακια πισω παλι για Φισκαρδο!!!! Ειναι Μαλακας?? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ εχει λεφτα και κανει την καυλα του.την καυλα σου την πληρωνεις.Ε φιλε σινερμαν καποιοι θα σε λεγανε μαλακα λοιπον γιατι στην ελλαδιτσα του μνημονιου αντι να κατσουνε να κοιταξουνε τον ευατουλη τους κ την παρτη τους κοιτανε εσενα........φιλικα ο φιλος σου!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε πιοιος τους γαμαει ζηλευουνε..οπως ακριβως τα ειπες ειναι.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: fiscardo rules :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
φιλε το καλοκαιρι σε περιμενω κεφαλονια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και αν συνεχισω και πω οτι η Nayomi εχει κολαρα και καλα εκανε ο Σινερμαν  και την ξεσκισε την εχυνε στην μαπα της και γαμηθηκε και στα ισπανικα της θα με πουνε νταβατζη διαφημιστη κοκ....Ναι ρε μαλακες ειμαι νταβατζης και διαφημιστης και βγαζω χρημα απο αυτο υπαρχει προβλημα???Και σας δουλευω 5 χρονια με το τι δουλεια να κανουμε για να κονομησουμε γιαυτο εχω ανοιξει 100 θρεντς με επιχειρησεις του κωλου για ντονατς και πιπες γιατι σας δουλευω.......αφου νταβας ειμαι ρε μαλακες εχω 2 με 3 γκομενακια απο στριπτηζαδικα που πουλαω ΛΑΜΠΑΔΕΣ και 2 με 3 μουνακια απο κολ γκερλς παλι ΛΑΜΠΑΔΕΣ και βγαζω πολυ καλα λεφτα κ τελιωνει το θεμα εκει.Τι να κανω νασ τειλω βιογραφικα να με παιρνει η καθε καριολα icap και η teleperformance να με κανει τηλεφωνητη.ρε δεν γαμιουνται να ασπρισουν.Στην μανα μου για να μην τσινισει επειδη με σπουδασε στα λονδινα της ειπα οτι ειμαι συμβουλος επιχειρησεων και τελιωσε το θεμα.Αν εχετε αρχιδια καντε το και εσεις.Για να ξεκινησετε καποια στιγμη την ζωαρα που ειναι καγιεν , πουρα , εστιατορια , μουναρες , Αραχωβες και Μυκονους με τον Πετρακη που ενω τον ειχατε θεο τωρα μου τον κραζετε......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχααχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Αυτοί ψάχνουν άλλες συγκινήσεις, φίλε.
Είναι σαν να ρωτάς γιατί να πας σε γκουρμέ εστιατόριο, όταν μπορείς να χορτάσεις και με ένα διπλόπιτο;
Τα είπες ΟΛΑ σε δύο φράσεις!  :thumbsup:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και αν συνεχισω και πω οτι η Nayomi εχει κολαρα και καλα εκανε ο Σινερμαν  και την ξεσκισε την εχυνε στην μαπα της και γαμηθηκε και στα ισπανικα της θα με πουνε νταβατζη διαφημιστη κοκ....Ναι ρε μαλακες ειμαι νταβατζης και διαφημιστης και βγαζω χρημα απο αυτο υπαρχει προβλημα???Και σας δουλευω 5 χρονια με το τι δουλεια να κανουμε για να κονομησουμε γιαυτο εχω ανοιξει 100 θρεντς με επιχειρησεις του κωλου για ντονατς και πιπες γιατι σας δουλευω.......αφου νταβας ειμαι ρε μαλακες εχω 2 με 3 γκομενακια απο στριπτηζαδικα που πουλαω ΛΑΜΠΑΔΕΣ και 2 με 3 μουνακια απο κολ γκερλς παλι ΛΑΜΠΑΔΕΣ και βγαζω πολυ καλα λεφτα κ τελιωνει το θεμα εκει.Τι να κανω νασ τειλω βιογραφικα να με παιρνει η καθε καριολα icap και η teleperformance να με κανει τηλεφωνητη.ρε δεν γαμιουνται να ασπρισουν.Στην μανα μου για να μην τσινισει επειδη με σπουδασε στα λονδινα της ειπα οτι ειμαι συμβουλος επιχειρησεων και τελιωσε το θεμα.Αν εχετε αρχιδια καντε το και εσεις.Για να ξεκινησετε καποια στιγμη την ζωαρα που ειναι καγιεν , πουρα , εστιατορια , μουναρες , Αραχωβες και Μυκονους με τον Πετρακη που ενω τον ειχατε θεο τωρα μου τον κραζετε......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχααχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

το μόνο σίγουρο είναι πως είσαι Ελληνας γιατί ως γνωστόν για κάθε έλληνα που σέβεται τον εαυτό του ισχύςι το Με λένε Ριζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Οσο για το φίλο σου απο την Κεφαλλονιά να ναι καλά το παλλικάρι να τρώει τα λεφτά του στις πουτάνες. Απο κει και πέρα σαφώς και κάποιοι ζηλεύουν (όπως εγώ ας πούμε που δεν εχω δει ποτέ μουνί ΑΑΑ στο κρεβάτι μου) αλλά εκτός απο τη ζήλεια υπάρχει και ένα δεδομένο που δεν αλλάζει είτε ζηλεύει όλη η Κεφαλλονιά είτε όχι.

Πώς κάποιο μουνί του τρώει φράγκα και μετά πάει και ταίζει κάποιον άλλο πούτσο με τα δικά του λεφτά.

Αρα όντως υπάρχει και η ζήλεια αλλά ως γνωστόν στη ζωή ΠΑΝΤΑ υπάρχει ένας μαλάκας που πληρώνει το μουνί που γλεντάει κάποιος άλλος.

Αυτά και να στε πάντα έτσι ευτυχής και χαρούμενος.

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:tits2: :boobies: :tits: :pipa3: :pipa3: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :crazy: :crazy: :crazy:

Συνημμένα

• 1391669_191163727736230_330775137_n.jpg
    1391669_191163727736230_330775137_n.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 1458561_559905284096713_2094983424_n.jpg
    1458561_559905284096713_2094983424_n.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 28

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το μόνο σίγουρο είναι πως είσαι Ελληνας γιατί ως γνωστόν για κάθε έλληνα που σέβεται τον εαυτό του ισχύςι το Με λένε Ριζο κι όπως θέλω τα γυρίζω

Οσο για το φίλο σου απο την Κεφαλλονιά να ναι καλά το παλλικάρι να τρώει τα λεφτά του στις πουτάνες. Απο κει και πέρα σαφώς και κάποιοι ζηλεύουν (όπως εγώ ας πούμε που δεν εχω δει ποτέ μουνί ΑΑΑ στο κρεβάτι μου) αλλά εκτός απο τη ζήλεια υπάρχει και ένα δεδομένο που δεν αλλάζει είτε ζηλεύει όλη η Κεφαλλονιά είτε όχι.

Πώς κάποιο μουνί του τρώει φράγκα και μετά πάει και ταίζει κάποιον άλλο πούτσο με τα δικά του λεφτά.

Αρα όντως υπάρχει και η ζήλεια αλλά ως γνωστόν στη ζωή ΠΑΝΤΑ υπάρχει ένας μαλάκας που πληρώνει το μουνί που γλεντάει κάποιος άλλος.

Αυτά και να στε πάντα έτσι ευτυχής και χαρούμενος.
ρε τυπε κιτρινη καρτα ...και συ με τα λεφτα που δινεις στον σουβλατζη για να φας σουβλακι αυτος παει και γαμαει πουτανες...τα δικα σου λεφτα για να φας καποιος τα χρησιμοποιει για να γαμησει ;) 
ετσι ειναι η ζωη...το χαρτι κανει κυκλους...χαρα σ'αυτους που το'χουν τι να λεμε...
στη φωτο οι τρεις πανω γνωστες η κατω αριστερα η μελαχρινη ειναι η μονικα η μουναρα η ουγγαρεζα προσφατη μεταγραφη απο σινς...
αυτα ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χιλιοειπωμενα θεματα...δεν γινεται και δεν μπορουμε και δεν πρεπει να κρινουμε την καβλα του αλλου...το βιτσακι του ...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αλλος εχει αυτη την καβλα αλλος την αλλη...αλλος ξυπναει χαραματα και τρεχει στα βουνα για να κυνηγησει...επειδη εγω δεν γουσταρω αυτος ειναι μαλακας;;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Δυστυχως δεν ειναι γιατί Μοσχα είναι ακόμα πιο ακριβα , και στην επαρχια παλι σχεδον ιδιες ειναι η τιμες

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χιλιοειπωμενα θεματα...δεν γινεται και δεν μπορουμε και δεν πρεπει να κρινουμε την καβλα του αλλου...το βιτσακι του ...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αλλος εχει αυτη την καβλα αλλος την αλλη...αλλος ξυπναει χαραματα και τρεχει στα βουνα για να κυνηγησει...[size=14pt]επειδη εγω δεν γουσταρω αυτος ειναι μαλακας;;[/size]

με βάση τα δικά σου δεδομένα ναι.

Κλείνοντας έχω να κάνω μια παρατήρηση.

Εχοντας περπατησει στο εξωτερικό αρκετά μπορώ να πω απο Λιθουανία μεχρι Γερμανία, στην Ελλάδα το μουνί είναι το πιο ακριβοπληρωμένο προιόν στη χώρα στα όρια του καρτέλ.

Γυναίκες που στα ΦΚΚ Στουτγάρδης δε θα έπαιρναν ούτε τα μπουρνούζια για καθάρισμα εδώ το παίζουν και ντίβες ζητώντας 100 και 150 ευρώ σε χώρα χρεωκοπημένη

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Ρε μάγκες υπήρχε παλιότερα στο Ρασπούτιν μία Ουκράνα με όνομα Ειρήνη - ψηλή, λίγο νταρντάνα - που είχε προλάβει και τις ηρωικές εποχές του STAR (1999)... Έχει κανείς γνώση;

Μαν έχω να την δω πολύ καιρό (πάνω από 2 χρόνια), μάλλον έχει σταματήσει...Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας βοηθήσει τον φίλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom