και αν συνεχισω και πω οτι η Nayomi εχει κολαρα και καλα εκανε ο Σινερμαν και την ξεσκισε την εχυνε στην μαπα της και γαμηθηκε και στα ισπανικα της θα με πουνε νταβατζη διαφημιστη κοκ....Ναι ρε μαλακες ειμαι νταβατζης και διαφημιστης και βγαζω χρημα απο αυτο υπαρχει προβλημα???Και σας δουλευω 5 χρονια με το τι δουλεια να κανουμε για να κονομησουμε γιαυτο εχω ανοιξει 100 θρεντς με επιχειρησεις του κωλου για ντονατς και πιπες γιατι σας δουλευω.......αφου νταβας ειμαι ρε μαλακες εχω 2 με 3 γκομενακια απο στριπτηζαδικα που πουλαω ΛΑΜΠΑΔΕΣ και 2 με 3 μουνακια απο κολ γκερλς παλι ΛΑΜΠΑΔΕΣ και βγαζω πολυ καλα λεφτα κ τελιωνει το θεμα εκει.Τι να κανω νασ τειλω βιογραφικα να με παιρνει η καθε καριολα icap και η teleperformance να με κανει τηλεφωνητη.ρε δεν γαμιουνται να ασπρισουν.Στην μανα μου για να μην τσινισει επειδη με σπουδασε στα λονδινα της ειπα οτι ειμαι συμβουλος επιχειρησεων και τελιωσε το θεμα.Αν εχετε αρχιδια καντε το και εσεις.Για να ξεκινησετε καποια στιγμη την ζωαρα που ειναι καγιεν , πουρα , εστιατορια , μουναρες , Αραχωβες και Μυκονους με τον Πετρακη που ενω τον ειχατε θεο τωρα μου τον κραζετε......
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχααχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!