Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Επίσκεψη στο ίδρυμα μια από τις μέρες του προηγούμενου Π/Σ. Κόσμος αρκετός, ευτυχώς όμως όχι τόσο πολύς ώστε να χρειάζεται να πάρεις αριθμό προτεραιότητας για να πετύχεις την σωληνοκόρη που θέλεις. Το μαγαζί έχει ανανεώσει το ρόστερ κ οι καινούριες κορασίδες είναι πλεον πιο πολλές από τις παλιές. Απόπειρα καταγραφής:

Μαρίνα
Ντανιέλα
Νάντια
Όλγα
Γιάννα
Νατάλι (ψηλή ξανθιά Ουκρανέζα, τίποτα τρελό)
Καρίνα (μελαχρινό καβλάκι με ωραίο κώλο κ βυζιά)
Παολίνα (μελαχρινό πιπινοειδές Ρωσσίδι - μια χαρά)
Πέγγυ
Τζένυ
Μπετίνα
Τζέσικα (Αγγλίκό άλογο)

και αρκετές ακόμα καινούριες σωληνοκόρες, που είτε δεν συγκράτησα ονόματα είτε δεν πέρασαν από την παρέα μας, οι περισσότερες από τις οποίες είναι πιπινάκια στην ηλικία. Γενικά η ανανέωση, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ανέβασε το επίπεδο του ρόστερ.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το αγγλικο αλογο......καβαλαει καλα φιλε μου ;)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
το αγγλικο αλογο......καβαλαει καλα φιλε μου ;)

Δεν δοκιμάστηκε η συγκεκριμένη γιατί η νοοτροπία στα ιδρύματα στην Αγγλία είναι look but don't touch κ δεν διακινδύνευσα μηπως της έχουν μείνει τίποτα κουσούρια από τυχόν θητεία εκεί.  :grin:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
Δεν δοκιμάστηκε η συγκεκριμένη γιατί η νοοτροπία στα ιδρύματα στην Αγγλία είναι look but don't touch κ δεν διακινδύνευσα μηπως της έχουν μείνει τίποτα κουσούρια από τυχόν θητεία εκεί.  :grin:
Η Αγγλιδα του FBI η Αμπυ ολα τα λεφτα ομως! Μου εκανε χωρο απλο 15 λεπτα! και πολυ δεκτικη οχι μη πιανεις εκει και τετοια.

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Σαν τη Ντανιελα στο συγκεκριμενο μαγαζι... δεν υπαρχει! Αμα την πετυχεις στις ορεξεις της, θα ξεχασεις το ονομα σου... Ειδικα στο prive... Την πετυχα και ανυπομονω να την ξαναπετυχω!!!

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Ρε παίδες για ρίχτε τα φώτα σας για μια πληροφορία. Πριν από κάποια χρόνια, στο εν λόγω ίδρυμα, δούλευε ένα καλό ΜΙΛΦ, ονόματι Αναστασία, μετρίου αναστήματος, καλό σώμα για μιλφ, κοκκινομάλλα, με σχετικά μικρό φυσικό στήθος. Είχε επίσης δουλέψει σε Μούσσες/Αλκατράζ εν έτει 2005-2006) και ήταν τρίο μαζί με μια άλλη μελαχροινή, ψηλή και μαυρισμένη συνήθως ονόματι Όλγα (γκόμενα άλογο) και με μια άλλη επίσης μελαχροινή μετρίου αναστήματος.. Μιλφοπαρέα δλδ. Μήπως δουλέυουν εκεί ακόμη ή κάπου αλλού? Έχω αφήσει το άθλημα γύρω στα 7 χρόνια, είπα να αρχίσω καμιά βόλτα πάλι στα εν λόγω εκπαιδευτικα/τεχνικά ιδρύματα και καλό θα ήταν να βρω μερικα γνώριμα πρόσωπα...

Τα σέβη μου  :)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Πέρασμα από το ίδρυμα την Παρασκευή το βράδυ. Το ρόστερ έχει ανέβει σε σχέση με το παρελθόν. Προσπάθεια καταγραφής:

Καρίνα (το μελαχρινό καβλάκι με τρελά βυζιά κ κώλο)
Αντριάννα (καινούρια κορασίδα, όχι η μελαχρινή ψηλή Ρουμάνα που ήταν στο μαγαζί πριν λίγο καιρό)
Ντανιέλα
Τατιάνα
Όλγα
Τζένυ
Μπετίνα
Βικτόρια (καινούριο Ουκρανεζάκι, για μένα η πιο όμορφη σωληνοκόρη που έχει περάσει το κατώφλι του ιδρύματος εδώ κ πολύ καιρό)
Ρίτα (ψηλή ξανθιά εξ'Ουκρανίας κ αυτή)

καθώς κ 5-6 ακόμα που μου διαφεύγουν ονόματα κλπ. Επειδή ειπώθηκε πιο πάνω, αναφέρω ότι η μαρίνα πράγματι δεν ήταν στο μαγαζί. Αυτά τα ολίγα.

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αντριανα μπας και ειναι αυτη που δουλευε και Πρινσες, μετα Μουσσες, μια ψηλη ξανθια, τουμπανο???

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
έχει καλό καινούργιο ρόστερ το μαγαζί

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• ACB29C04-B114-47C4-8140-ADA64D17BD97.jpg
    ACB29C04-B114-47C4-8140-ADA64D17BD97.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 56

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
έχει πάει κανένας πρόσφατα να αναφέρει τι παίζει με τους πριβε χορούς..???

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
έχει πάει κανένας πρόσφατα να αναφέρει τι παίζει με τους πριβε χορούς..???

Είχα πάει πριν κανά μήνα...Πριβέ με 35 και με 75 αν θυμάμαι καλά...Τώρα το τι γίνεται... :dunno: :dunno: :dunno:
Πολλά τα λεφτά για το δεύτερο δεν το επιχείρησα...Για τα 35 κάνεις πριβέ μπροστά στους καναπέδες δε νομίζω να προοσφέρουν κάτι το ξεχωριστό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom