Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά το μαγαζί πέφτει ολοένα και περισσότερο, το έμψυχο δυναμικό μπαγιατεύει και το πριβέ είναι πιο ακαθόριστο από οπουδήποτε αλλού. Χθες που πήγα κατέληξα ότι με 3 απλούς χορούς σου χορεύει πολύ παραπάνω η γκόμενα από το πριβέ, κουφό έ;

Ψηφίζω Ρωσσία και δαγκωτό Αρρίνα (ντεκάφ αλλά καλό Gfe)

Η Ολγάρα σταθερά τρελοκομείο....

zoltan 44

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
:jerking:

Πήγα και εγω εχθές και με ψαρεψε μια ουκρανέζα Ιννα την έλεγαν .
Ξέρει κανένας τι παιζετε με αυτήν , μούναρος η κοπέλα.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το εν λόγω ίδρυμα έχει ακόμα τον παλιό πριβέ χώρο?

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
το εν λόγω ίδρυμα έχει ακόμα τον παλιό πριβέ χώρο?

όχι, τα πριβέ γίνονται στους καναπέδες όπως και οι απλοί  :- :- :- :-  Πραγματικά δεν συντρέχει κανένας λόγος να πάρεις πριβέ σε αυτό το κατάστημα  ;) ;) ;) ;)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κατάλαβα, πάνε οι παλιές καλές εποχές...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα αλανια...Μετα απο καιρο αποφασισα να ανηφορισω προς Κηφισια μερια για επισκεψη στο εν λογω μαγαζι!!!!Αφου προηγηθηκε καταθεση σε Τριγγετα 3 (πολυ καλα θα γινει σχετικη αναφορα...)ξεκινησα με κακη ειναι η αληθεια προδιαθεση λογω των απογοητευτικων επισκεψεων που προηγηθηκαν την περασμενη βδομαδα σε ΜΟΥΣΣΕΣ και BABY GOLD....Ομως παραδοξως η εικονα του μαγαζιου δεν ειχε καμμια σχεση με αυτη των προαναφερθεντων....Πολλες και ωραιες γυναικες,κοσμος πολυς(για καθημερινη)το μαγαζι σχεδον γεματο!!!!!!Θυμιζε παλιες καλες εποχες των στριπ....
Απο παρουσιες ηταν πανω απο 20 θα  προσπαθησω να θυμηθω μερικες:
1)Λινα ex Αναστασια σε μουσσες και Αφρο...η γνωστη μιλφ...
2)Το alter ego της Λινας η επισης γνωστη μιλφ Ολγα.....
3)Μπελλα!!!!!κλασσικη παρουσια και...σταθερη αξια ;) ;) ;)
4)Φωτεινη Ουκρανεζα με υπερκωλαρααααα  :-* μπουταρες :-* κλπ κλπ.... εχει φορτωσει βεβαια καμποσα :think: κιλακια αλλα.....
5)Καρινα μελαχρινη, μετρια ουτε ρωτησα απο που ειναι ,αδιαφορη παρουσια (για μενα..)
6)Μιλενα ξανθια, ομορφουλα γλυκια και συμπαθητικη.Καλη...
7)Παολα ρωσιδα ξανθια καλη....
8)Μονικα ψηλη μελαχρινη καλο κορμι με πολυ καλο χορο στη πιστα...
9)ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ!!!!!!!!ΘΕΑΓια μενα κορυφαια,αλλα δυστυχως την ειχε αιχμαλωτη εναςτυπος με σαμπανιες και δεν πηρε ουτε ...ανασα!!!!!Ευτυχως που σηκωθηκε για χορο στη πιστα και μπορεσα πραγματικα να την απολαυσω....Η γυναικα ειναι απαιχτη...προσωπο,μαλλι σουπερ...βυζι κορυφαιο σιλικονατο βεβαια αλλα ο πλαστικος που την ανελαβε ηταν...καλλιτεχνης ποδια χυτα ,αν ειχε και λιιιιγο καλυτερο :booty:(λιιιγο)θα επαιρνε ευκολα ενα τεραστιο 10!!!!!!!!!
10)Λαουρα μετρια για τα δεδομενα του μαγαζιου καστανη ....
11)Αντριαννα ξανθια με αλογοουρα καλη αλλα οχι κατι ιδιαιτερο....
Υπηρχαν και καμμια δεκαρια κομματια ακομα καλα εως πολυ καλα με ορεξη και διαθεση για δουλεια εκτος  απο ενα μελαχρινο μπαζο που στο διωρο περιπου που κρατησε η επισκεψη μου καθοταν σε ενα τραπεζι ακινητη και αμιλητη σα να την ειχαν καρφωμενη με...ουπα!!!!!
Ολα τα λεφτα η Ντανιελλα ...θα ξαναγινει σιγουρα επισκεψη αποκλειστικα για test drive μαζι της!!!!!!!!
Εγινε ποτο με το διδυμο λινα και Ολγα και χορος ;)επισης με το διδυμο....
2 ποτα=50    και 50+50 για τον διπλο χορο....Ειμαστε οπαδοι του τριολε τι να κανουμε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εφυγα απο το μαγαζι κατα τις 4 .30 και ηταν ακομα σχεδον γεματο...12 καναπεδες(τους μετρησα)και καμμια 15ρια τραπεζακια....
Καμμια σχεση με τις κηδειες της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!
Για να δουμε....θα αρχισει να κουνιεται τιποτα????? 

Nostresss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες η αναστασια η μελαχρινη ειναι ακομα στο rasputin ???

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και άλλα κιλά κιλά πήρε η Φωτεινή; Κρίμα. Ντανιέλα θεά;; :2funny: θεά του prive ίσως

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και άλλα κιλά κιλά πήρε η Φωτεινή; Κρίμα. Ντανιέλα θεά;; :2funny: θεά του prive ίσως
Πρεπει να κανεις πλακα για την ντανιελλα...Εμφανισιακα ειπα οτι ειναι θεα!!!!Απο χορο δεν ξερω....Για τα ελληνικα δεδομενα παντα μιλαμε...οχι για...LAS VEGAS ;) ;) ;) ;) ;)
Αν και πιστευω οτι ειναι απο τις λιγες που δουλευουν ευκολα εκει....Οι περισσοτερες δεν κανουν  ουτε για καθαριστριες στο L.V.!!!!!!!

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες η αναστασια η μελαχρινη ειναι ακομα στο rasputin ???
Απ' όσο ξέρω το έχει εγκαταλείψει το άθλημα η συγκεκριμένη τουλάχιστον προς το παρόν

Εγω έχω μια άλλη ερώτηση να κάνω σχετικά με τη Βικτώρια που δουλεύει στο εν λόγω ίδρυμα. Είχα πάει πριν 2 εβδομάδες και πέρασα καλά΄. Έχω γράψει και σχετική κριτική. Επείδή ψιλοκόλλησα μαζί της μήπως κάποιος ευγενής συναθλητής έχει να μου δώσει τίποτε tips ή άλλες πληροφορίες για την συγκεκριμένη? Στο pm καλύτερα. Οτιδήποτε, ίσως φανει χρήσιμο. Ευχαριστώ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μια νύχτα, πριν από δύο χρόνια, μετά από αλλά δύο strip :cheesy: πηγαίνω καταπονημένος στο Rasputin 6 η ώρα το πρωί. Αράζω και έρχεται η...επώνυμη και αράζει και αυτή. Για περαιτέρω δραστηριότητες δεν είχα όρεξη, οπότε παίρνει ποτό και αρχίζει, Κανείς δε με παίρνει για ποτό, όλοι με παίρνουν για χορό, κάνω τη τάδε δουλειά και εδώ δουλεύω ΣΚ κλπ κλπ Μόνο εσύ με κέρασες ποτό :cheesy: - που να ξερες :). Και δώσε GFE. Εάν είσαι το προφίλ ΒΠ 30-35 μακριά. Που πας ρε Καραμήτρο. Τι να σε κάνει εσένα 2 μέτρα γκόμενα; Εκτός αν είσαι έτοιμος για άλλα
Θα κανεις και μια μεταφραση στα ελληνικα????δεν καταλαβα (σχεδον)τιποτα... :think: :think: :think: :think: :think:
Δεν πιστευω να εχεις πιει τετοια ωρα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για τη Βικτώρια μιλάω.

Μια νύχτα, πριν από δύο χρόνια, μετά από αλλά δύο strip :cheesy: πηγαίνω καταπονημένος στο Rasputin 6 η ώρα το πρωί. Αράζω και έρχεται η εν λόγω και αράζει και αυτή.
Για περαιτέρω δραστηριότητες δεν είχα όρεξη, οπότε παίρνει ποτό και αρχίζει
- Κανείς δε με παίρνει για ποτό, όλοι με παίρνουν για χορό, κάνω τη τάδε δουλειά και εδώ δουλεύω ΣΚ κλπ κλπ. Μόνο εσύ με κέρασες ποτό :cheesy: - που να ξερες :).
Και δώσε GFE. Εάν είσαι το προφίλ(maitre) ΒΠ 30-35 μακριά. Που πας ρε Καραμήτρο. Τι να σε κάνει εσένα 2 μέτρα γκόμενα; Εκτός αν είσαι έτοιμος για άλλα

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για τη Βικτώρια μιλάω.

Μια νύχτα, πριν από δύο χρόνια, μετά από αλλά δύο strip :cheesy: πηγαίνω καταπονημένος στο Rasputin 6 η ώρα το πρωί. Αράζω και έρχεται η εν λόγω και αράζει και αυτή.
Για περαιτέρω δραστηριότητες δεν είχα όρεξη, οπότε παίρνει ποτό και αρχίζει
- Κανείς δε με παίρνει για ποτό, όλοι με παίρνουν για χορό, κάνω τη τάδε δουλειά και εδώ δουλεύω ΣΚ κλπ κλπ. Μόνο εσύ με κέρασες ποτό :cheesy: - που να ξερες :).
Και δώσε GFE. Εάν είσαι το προφίλ(maitre) ΒΠ 30-35 μακριά. Που πας ρε Καραμήτρο. Τι να σε κάνει εσένα 2 μέτρα γκόμενα; Εκτός αν είσαι έτοιμος για άλλα
Δεν ξέρω αν εχεις δίκιο ή πολύ δικιο αλλά αν έχεις σχετική πείρα ξέρεις πως μια μέρα όλοι γινόμαστε 'Καραμήτρος' για κάποια απο αυτές τις μικρές και όμορφες ρουσλάνες. Δεν κανω άλλες δραστηριότητες και περιορίζομαι στο gfe(γούστα είναι αυτά)γι αυτό ίσως να είμαι μερικές φορές εύκολη λεία. Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν εχεις δίκιο ή πολύ δικιο αλλά αν έχεις σχετική πείρα ξέρεις πως μια μέρα όλοι γινόμαστε 'Καραμήτρος' για κάποια απο αυτές τις μικρές και όμορφες ρουσλάνες. Δεν κανω άλλες δραστηριότητες και περιορίζομαι στο gfe(γούστα είναι αυτά)γι αυτό ίσως να είμαι μερικές φορές εύκολη λεία. Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.

Kαλα τωρα..αμα αρχισουμε να γραφουμε τα "Καραμητρια" παθηματα μας θα γεμισουμε ολο το σαιτ..Οποτε, αμα αντεχεις το κοστος, κοιτα να περνας καλα αδελφε..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα το γεμίσουμε.

Και αυτή GFE γουστάρει, αλλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom