Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τα περισσότερα που γράφονται στο σάιτ είναι Καραμητριές. Το ότι έχεις δίκιο σχετικά με τις τσέπες μας και πόσο βαθιές είναι αυτό είναι θέμα του καθενός. Εγώ  προσπαθώ να περνάω καλά ως καλύτερα και καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά ως εκει που φτάνουν τα χέρια μου όπως έλεγαν κι οι πιο παλιοί.

maitre

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και αυτή GFE γουστάρει, αλλά...
[/quote]
Αυτό το "αλλά" προσπαθώ να διευκρινίσω όσο μπορώ πριν χαθώ σε κανένα λαβύρινθο και χωρίς το μύτο αντε να βγεις μετά !!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.812
Πόντοι
22.785
Το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειναι και οτι,,,,,,,,
δυο φορες πηγα ......ξενερωμα.
Που εισαι ρε star με τα θεομουνα. :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εγινε ποτο με το διδυμο λινα και Ολγα και χορος ;)επισης με το διδυμο....
2 ποτα=50    και 50+50 για τον διπλο χορο....Ειμαστε οπαδοι του τριολε τι να κανουμε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

το κορυφαιο διδυμο ηταν το αννα-αναστασια για οσους ξερουν...

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δωδεκα μισι με πεντεμισι χτες Ρασπουτιν!!Πως σας φανηκε??ΤΑ περισσοτερα τουμπανα ηταν εκει!!Μπελλα Ρομπερτα Ολγα Καιτη με αυτες ασχολιθηκα....Κλασικη αξια του μαγαζιου!Αν κ πιστευω πρεπει να επανερθει το νταρκ ρουμ!Ποτα πολυ καλα κ γκαρσονια καλα αν και ειμαι θαμωνας!Συνολο Λογαριασμου 450 γιουρια!Εδωσε κ σεμια χοδρουλα εναν χουρο που δεν πιγα επειδη την λιπιθικα....Αυτα παιδες.....Να επιστρεψει το νταρκ ρουμ κ θα σκαμε περισσοτερα....Φιλια!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δωδεκα μισι με πεντεμισι χτες Ρασπουτιν!!Πως σας φανηκε??ΤΑ περισσοτερα τουμπανα ηταν εκει!!Μπελλα Ρομπερτα Ολγα Καιτη με αυτες ασχολιθηκα....Κλασικη αξια του μαγαζιου!Αν κ πιστευω πρεπει να επανερθει το νταρκ ρουμ!Ποτα πολυ καλα κ γκαρσονια καλα αν και ειμαι θαμωνας!Συνολο Λογαριασμου 450 γιουρια!Εδωσε κ σεμια χοδρουλα εναν χουρο που δεν πιγα επειδη την λιπιθικα....Αυτα παιδες.....Να επιστρεψει το νταρκ ρουμ κ θα σκαμε περισσοτερα....Φιλια!!
για μας τους αδαείς, τι είναι το νταρκ ρουμ;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ταινία με την πιο όμορφη λεσβία του αμερικανικού κινηματογράφου.

α, thanks ρε. και γιατί κόψανε ρε οι μαλάκες την προβολή της στο ρασπούτιν; έχει δίκιο ο φίλος: να επανέλθει πάραυτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α, thanks ρε. και γιατί κόψανε ρε οι μαλάκες την προβολή της στο ρασπούτιν; έχει δίκιο ο φίλος: να επανέλθει πάραυτα
πολύ αγωνία..... σαν τα γαμήσια των ελληνοαλβανών ένα πράμα....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πολύ αγωνία..... σαν τα γαμήσια των ελληνοαλβανών ένα πράμα....

καλά, η άγνοιά μου χτυπάει συν άπειρο, μου φαίνεται. ούτε για τα ελληνοαλβανικά γαμήσια ξέρω. ελληνοαλβανική συμπαραγωγή είναι αυτό;

υ.γ.: το γαμήσαμε κι αυτό το θρεντ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά, η άγνοιά μου χτυπάει συν άπειρο, μου φαίνεται. ούτε για τα ελληνοαλβανικά γαμήσια ξέρω. ελληνοαλβανική συμπαραγωγή είναι αυτό;

υ.γ.: το γαμήσαμε κι αυτό το θρεντ
πέρνα στο θρέντ των ελεηνίδων......

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παίδες να προσέχετε πολύ στο Rasputin , ρευτεί πολύ κλέψιμο από τους σερβιτόρους , αυτό το παλιοτόμαρο ο Αλέξης , ο τούρκος είναι ακόμα εκεί , ι είναι στο Princes ? πάντως ο Αντώνης ο υπεύθυνος είναι πολύ καλο παιδί..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
παίδες να προσέχετε πολύ στο Rasputin , ρευτεί πολύ κλέψιμο από τους σερβιτόρους , αυτό το παλιοτόμαρο ο Αλέξης , ο τούρκος είναι ακόμα εκεί , ι είναι στο Princes ? πάντως ο Αντώνης ο υπεύθυνος είναι πολύ καλο παιδί..
μην βοθρολογεισ τα γκαρσονακια ιναι γνωστα για την ντιμιοτητα τουσ....

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μην βοθρολογεισ τα γκαρσονακια ιναι γνωστα για την ντιμιοτητα τουσ....

Να τους δωσουμε και βραβειο!!!!!
Αχ και να επιανα καποιους τι ξυλο θα τους εριχνα.
Πραγματικη αλητεια.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως την τελευταια φορα που πηγα ηταν πολυ πιο καλα τα πραματα... :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χτεσινοβραδυνη εφοδος στο μαγαζι.....
ειδα αρκετα νεα προσωπα αλλα δεν συγκρατησα ονοματα.....
καλες σε γενικες γραμμες......
δεν εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.....ειχε αρκετο κοσμο αλλα εγινε μια μανουρα που ξενερωσε τους περισσοτερους που αρχισαν να αποχωρουν....
επεσε πολυ ξυλο μαλλον χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο.....
απο κοριτσια κλασσικα η Λινα,η Φωτεινη με τον υπερκωλο αλλα και με τα κιλακια της!!!!!,η κατια,βιολετα,μια που δεν ξερω αν ειναι καινουρια η δεν την ειχα προσεξει εγω....η Ριτα ,πολυ τουμπανο απο τα αξιολογα κομματια στο χωρο....αν και στους απλους χορους δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ,κουνιεται δυνατα και οχι αισθησιακα σαν να ειναι τσακωμενη μαζι σου και να θελει να σε δειρει.....
παντως απο εμφανιση και μονο αξιζει να ασχοληθει καποιος λιγο παραπανω.....
σημαντικες απουσιες Ολγα,Ντανιελλα,Μπελλα.....
εγω κλασσικα με Λινα σε πριβε ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom