Τα περισσότερα που γράφονται στο σάιτ είναι Καραμητριές. Το ότι έχεις δίκιο σχετικά με τις τσέπες μας και πόσο βαθιές είναι αυτό είναι θέμα του καθενός. Εγώ προσπαθώ να περνάω καλά ως καλύτερα και καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά ως εκει που φτάνουν τα χέρια μου όπως έλεγαν κι οι πιο παλιοί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rasputin Live Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 225K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Εγινε ποτο με το διδυμο λινα και Ολγα και χορος ;)επισης με το διδυμο....
2 ποτα=50 και 50+50 για τον διπλο χορο....Ειμαστε οπαδοι του τριολε τι να κανουμε....
το κορυφαιο διδυμο ηταν το αννα-αναστασια για οσους ξερουν...
κορυφαιο!!!!!!!αλλα δυστυχως η Αννα αποφασισε να αποχωρησει απο τα γηπεδα....το κορυφαιο διδυμο ηταν το αννα-αναστασια για οσους ξερουν...
Αξεχαστοι...ΧΟΡΟΙ ;) ;)
Δωδεκα μισι με πεντεμισι χτες Ρασπουτιν!!Πως σας φανηκε??ΤΑ περισσοτερα τουμπανα ηταν εκει!!Μπελλα Ρομπερτα Ολγα Καιτη με αυτες ασχολιθηκα....Κλασικη αξια του μαγαζιου!Αν κ πιστευω πρεπει να επανερθει το νταρκ ρουμ!Ποτα πολυ καλα κ γκαρσονια καλα αν και ειμαι θαμωνας!Συνολο Λογαριασμου 450 γιουρια!Εδωσε κ σεμια χοδρουλα εναν χουρο που δεν πιγα επειδη την λιπιθικα....Αυτα παιδες.....Να επιστρεψει το νταρκ ρουμ κ θα σκαμε περισσοτερα....Φιλια!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
για μας τους αδαείς, τι είναι το νταρκ ρουμ;Δωδεκα μισι με πεντεμισι χτες Ρασπουτιν!!Πως σας φανηκε??ΤΑ περισσοτερα τουμπανα ηταν εκει!!Μπελλα Ρομπερτα Ολγα Καιτη με αυτες ασχολιθηκα....Κλασικη αξια του μαγαζιου!Αν κ πιστευω πρεπει να επανερθει το νταρκ ρουμ!Ποτα πολυ καλα κ γκαρσονια καλα αν και ειμαι θαμωνας!Συνολο Λογαριασμου 450 γιουρια!Εδωσε κ σεμια χοδρουλα εναν χουρο που δεν πιγα επειδη την λιπιθικα....Αυτα παιδες.....Να επιστρεψει το νταρκ ρουμ κ θα σκαμε περισσοτερα....Φιλια!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ταινία με την πιο όμορφη λεσβία του αμερικανικού κινηματογράφου.για μας τους αδαείς, τι είναι το νταρκ ρουμ;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ταινία με την πιο όμορφη λεσβία του αμερικανικού κινηματογράφου.
α, thanks ρε. και γιατί κόψανε ρε οι μαλάκες την προβολή της στο ρασπούτιν; έχει δίκιο ο φίλος: να επανέλθει πάραυτα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πολύ αγωνία..... σαν τα γαμήσια των ελληνοαλβανών ένα πράμα....α, thanks ρε. και γιατί κόψανε ρε οι μαλάκες την προβολή της στο ρασπούτιν; έχει δίκιο ο φίλος: να επανέλθει πάραυτα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
πολύ αγωνία..... σαν τα γαμήσια των ελληνοαλβανών ένα πράμα....
καλά, η άγνοιά μου χτυπάει συν άπειρο, μου φαίνεται. ούτε για τα ελληνοαλβανικά γαμήσια ξέρω. ελληνοαλβανική συμπαραγωγή είναι αυτό;
υ.γ.: το γαμήσαμε κι αυτό το θρεντ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πέρνα στο θρέντ των ελεηνίδων......καλά, η άγνοιά μου χτυπάει συν άπειρο, μου φαίνεται. ούτε για τα ελληνοαλβανικά γαμήσια ξέρω. ελληνοαλβανική συμπαραγωγή είναι αυτό;
υ.γ.: το γαμήσαμε κι αυτό το θρεντ
Συνολο Λογαριασμου 450 γιουρια!..Να επιστρεψει το νταρκ ρουμ κ θα σκαμε περισσοτερα....Φιλια!!
450 € και ανεραστος ? Δεν λεει με τιποτα...
Φιλια και απο εμενα.
Αμα περασε καλα και εχει και το μαρουλι ,γιασαν του μαγκα που θα ελεγε και ο ξεδοντιαρης....!!!!!!!!450 € και ανεραστος ? Δεν λεει με τιποτα...
Φιλια και απο εμενα.
Επισκέπτης
Όλα παίζουν στην περίπτωσή μας...με τους δράκους πάντως να έχουν κάνει την εμφάνισή τους...Αμα περασε καλα και εχει και το μαρουλι...
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
παίδες να προσέχετε πολύ στο Rasputin , ρευτεί πολύ κλέψιμο από τους σερβιτόρους , αυτό το παλιοτόμαρο ο Αλέξης , ο τούρκος είναι ακόμα εκεί , ι είναι στο Princes ? πάντως ο Αντώνης ο υπεύθυνος είναι πολύ καλο παιδί..
μην βοθρολογεισ τα γκαρσονακια ιναι γνωστα για την ντιμιοτητα τουσ....παίδες να προσέχετε πολύ στο Rasputin , ρευτεί πολύ κλέψιμο από τους σερβιτόρους , αυτό το παλιοτόμαρο ο Αλέξης , ο τούρκος είναι ακόμα εκεί , ι είναι στο Princes ? πάντως ο Αντώνης ο υπεύθυνος είναι πολύ καλο παιδί..
χτεσινοβραδυνη εφοδος στο μαγαζι.....
ειδα αρκετα νεα προσωπα αλλα δεν συγκρατησα ονοματα.....
καλες σε γενικες γραμμες......
δεν εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.....ειχε αρκετο κοσμο αλλα εγινε μια μανουρα που ξενερωσε τους περισσοτερους που αρχισαν να αποχωρουν....
επεσε πολυ ξυλο μαλλον χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο.....
απο κοριτσια κλασσικα η Λινα,η Φωτεινη με τον υπερκωλο αλλα και με τα κιλακια της!!!!!,η κατια,βιολετα,μια που δεν ξερω αν ειναι καινουρια η δεν την ειχα προσεξει εγω....η Ριτα ,πολυ τουμπανο απο τα αξιολογα κομματια στο χωρο....αν και στους απλους χορους δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ,κουνιεται δυνατα και οχι αισθησιακα σαν να ειναι τσακωμενη μαζι σου και να θελει να σε δειρει.....
παντως απο εμφανιση και μονο αξιζει να ασχοληθει καποιος λιγο παραπανω.....
σημαντικες απουσιες Ολγα,Ντανιελλα,Μπελλα.....
εγω κλασσικα με Λινα σε πριβε ....
ειδα αρκετα νεα προσωπα αλλα δεν συγκρατησα ονοματα.....
καλες σε γενικες γραμμες......
δεν εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.....ειχε αρκετο κοσμο αλλα εγινε μια μανουρα που ξενερωσε τους περισσοτερους που αρχισαν να αποχωρουν....
επεσε πολυ ξυλο μαλλον χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο.....
απο κοριτσια κλασσικα η Λινα,η Φωτεινη με τον υπερκωλο αλλα και με τα κιλακια της!!!!!,η κατια,βιολετα,μια που δεν ξερω αν ειναι καινουρια η δεν την ειχα προσεξει εγω....η Ριτα ,πολυ τουμπανο απο τα αξιολογα κομματια στο χωρο....αν και στους απλους χορους δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ,κουνιεται δυνατα και οχι αισθησιακα σαν να ειναι τσακωμενη μαζι σου και να θελει να σε δειρει.....
παντως απο εμφανιση και μονο αξιζει να ασχοληθει καποιος λιγο παραπανω.....
σημαντικες απουσιες Ολγα,Ντανιελλα,Μπελλα.....
εγω κλασσικα με Λινα σε πριβε ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 665
- Απαντήσεις
- 83