Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποια γκομενα σερβιρει φραπε ????

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μιλάς απο προσωπική εμπειρία γιατι εμένα δεν μου έτυχε να κάνουν 3-4 που ρώτησα...
έχεις κάποιο όνομα δοκιμασμένο???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μιλάς απο προσωπική εμπειρία γιατι εμένα δεν μου έτυχε να κάνουν 3-4 που ρώτησα...
έχεις κάποιο όνομα δοκιμασμένο???

οχι,καμμια δεν εχω δοκιμασει ειναι η αληθεια εκει μεσα,αλλα ρωτωντας πας στην πολη..καλα το πας!

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
έχεις κάποιο δυνατό όνομα σε κάποιο άλλο μαγαζί να μου προτείνεις για φραπέ???

lore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ισχυουν οι φημες οτι θα ξανανοιξει το dark room του ρας? ξερει κανεις κατι?

ultweawar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γεια σας
εχω ακουσει καλα λογια για το παραπανω πολιτιστικο κεντρο αλλα δεν ετυχε να το επισκεφτω ποτε.
Τι περιλαμβανει το πριβε και τι το εξτρα-πριβε
thanks

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το θρεντ συγχωνευτηκε.

φιλε ultweawar, καλο θα ειναι να κανουμε μια αναζητηση πριν ανοιξουμε νεο θεμα..

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απολαυστε τον πιο απιστευτο κραχτη του site για οσους δεν το διαβασαν.....
ΕΛΕΟΣ!!!!!Τωρα βεβαια που θυμηθηκα και εγω οταν πηγα μου πηραν πιπα ολες μαζι γαμησα και μαλιστα μου εδωσαν και 1000 ευρω!

"Χτες βράδυ, μετά από συνάντηση σε γνωστό μεζεδάδικο, με κάτι φίλους και αφού καταναλώθηκαν τα αυτονόητα, πρότειναν να πάμε σε Striptease Club και δη στο Rasputin. Αν και είχα πολύ καιρό να επισκευτώ τέτοιου είδους μαγαζί, δέχτηκα. Ψιλοαπομακρυνσμένο, κοντά στο Ολυμπιακό χωριό, μα το βρίσκει κάποιος άνετα, αν ξέρει να βγει στην Αθηνών Λαμίας...Parking άνετο και ο πορτιέρης έξω από όσο κατάλαβα φροντίζει και για την ασφάλεια των οχημάτων των πελατών. Φτάσαμε λοιπόν με τις μηχανές μας και μπαίνοντας αντικρύζω ένα συμπαθητικό χώρο, όχι πολύ μεγάλο, αλλά κατά τη γνώμη μου ιδανικό. Στα συν το γεγονός ότι όπου και να κάτσεις, βλέπεις τέλεια την πίστα. Οι εργαζόμενοι σερβιτόροι ήταν εξαιρετικοί στην συμπεριφορά τους, φιλικοί και με σεβασμό στον πελάτη. Δεν το έχω συναντήσει συχνά αυτό σε τέτοιου είδους μαγαζιά. Στο ψητό τώρα.... Μου έφυγαν τα μάτια...Οι κοπέλες πρέπει να ήταν καμιά 20αρια και παραπάνω από τις μισές ήταν καλλονές απέιρου κάλλους... Τι να πω? Υπάρχουν κοπέλες για όλα τα γούστα. Πιο κοντές, πιο ψηλές, ξανθιές, μελαχρινές, καστανές, αδύνατες, γραμμωμένες, με καμπύλες, με μεγάλα στήθη, με μικρά στήθη, με σιλικόνη, χωρίς σιλικόνη, μέχρι και μια απίστευτη μαυρούλα που ήταν όλα τα λεφτά. Ανατολικό μπλοκ φυσικά, μα τρίβω ακόμα τα μάτια μου. Ο χορός στην πίστα κυμαινόταν από απλά καλός μέχρι άριστος. Τις περισσότερες φορές, full nude. Κάποιες κάνανε στην μπάρα ακροβατικά που λες ότι δεν γίνονται...Πχ η μαυρούλα εντελώς τσιτσίδι να ανεβαίνει μέχρι το ταβάνι και να γλυστράει πάνω στο μουνάκι της με τα πόδια τέντα και με το ένα χέρι.....Οι τιμές περιλάμβαναν και δώρο πάσχα, 13 ο χορός 11 το ποτό, 25 το ποτό της κοπέλας, 50 το prive.Τα ποτά λογικά ήταν καθαρά, αλλά επειδή προσωπικά σε τέτοια μέρη πίνω μόνο μπύρα (προσέχουμε για να έχουμε) δεν μπορώ να πω με ασφάλεια. Πάντως οι φίλοι μου δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.
Επίσης οι κοπέλες δεν γίνονταν φορτικές, απαιτώντας χορό κάθε λίγο και λιγάκι. Στα συν το live bdsm show που περιελάμβανε κεριά, μαστίγια και δονητές... Από όσο μου είπαν, κάθε βράδυ έχει και διαφορετικό stage show...
Ο απλός χορός κυμαινόταν, ανάλογα με την κοπέλα από απλό αισθησιακό πεντάλεπτο χορό μέχρι ότι ήθελε η ίδια. Παρατήρησα ότι κάποιες λίγότερο καλές εμφανησιακά κάνανε κάτι χορούς απίστευτους... Δοκίμασα 3-4 και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Στο prive τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Καταρχήν όλες οι κοπέλες ξεπερνούν εαυτόν. Μένουν ολόγυμνες, φραπές εγγυημένος, πιάνεις και γεύεσαι ότι θες και διάρκεια γύρω στα 25-30 λεπτά. Να φανταστείτε οι κοπέλες φεύγαν από την προσπάθεια στάζοντας ιδρώτα και όχι μόνο. Και κακά τα ψέμματα, όλοι οι πελάτες μετά από το prive κατευθύνονταν στην τουαλέτα (ντρεπώσουν να πατήσεις, πεντακάθαρες και ευωδιαστές)... Προσωπικά δεν τέλειωσα, μόνο και μόνο επειδή τα απόγευμα ήμουν με μια φίλη και είχα ρίξει ήδη τις σφαίρες μου. αλλά το τζινάκι μου ήταν μούσκεμα από τα κολπικά υγρά της κοπέλας που πήρα prive: Η ίδια μουέπαιρνε τα χέρια και μου τα έβαζε στο μουνάκι και στο κωλαράκι της, τι δάχτυλα τι γλωσσόφιλα τι γλυψίματα..... Και να σε κοιτάει στα μάτια με ένα βλέμμα ταυτόχρονα αισθησιακό και πρόστυχο με μια δόση αθωώτητας....
Κατάλαβα πως όταν και εσύ αντιμετωπίζεις τους άλλους με σεβασμό και δεν πας να πιάσεις με τη μία τον κώλο κάθε κοπέλας που περνάει ή σου μιλάει, θα σε αντιμετωπίσουν εξίσου με σεβασμό.
Συνολικά πέρασα μια υπέροχη βραδιά και σίγουρα θα ξαναπάω..."

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε ονια είσαι πολύ πίσω...
Εγώ γύριζα από επαρχία, σταμάτησα απ όξω, είπα στον πορτιέρη φέρε μου τα δυό καλύτερα μουνιά, μου τα έφερε, τον κέρασα και ένα ποτάκι στο όρθιο και έφυγα με τις γκόμενες. :jerking: :jerking:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και εγώ είπα να το γράψω, γιατί υο παράκανε. Το μαγαζί συμπαθητικό είναι

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μονο το παρακανε???
Αλλα δεν ξερω ειμαι πολυ πισω... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Εγω σταματησα εδω

"Parking άνετο και ο πορτιέρης έξω από όσο κατάλαβα φροντίζει και για την ασφάλεια των οχημάτων των πελατών."

Το κακο ειναι οτι εβαλα αρνητικη κριτικη και την μετρησε σαν θετική!!!!!!!!!!!

edit ισως οχι μαλλον αργει να ενημερωσει τις κριτικες.
Καλα ποιοι 4 θεωρησν οτι τους βοηθησε η κριτικη???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Εγω σταματησα εδω
"Parking άνετο και ο πορτιέρης έξω από όσο κατάλαβα φροντίζει και για την ασφάλεια των οχημάτων των πελατών."
  Το κακο ειναι οτι εβαλα αρνητικη κριτικη και την μετρησε σαν θετική!!!!!!!!!!!
edit ισως οχι μαλλον αργει να ενημερωσει τις κριτικες.
Καλα ποιοι 4 θεωρησν οτι τους βοηθησε η κριτικη???
Είναι υπάλληλος της εταιρείας αλλαντικών παραδίπλα και μπέρδεψε το πάρκινγκ του Ρασπούτιν με την εταιρεία που δουλεύει.... :jerking: :jerking: :jerking:
Εγώ πάντως την πρώτη και τελευταία φορά που πήγα στο εν λόγω μαγαζί όταν παρκάρισα βγήκα από το ... παράθυρο του συνοδηγού....  :2funny: :2funny: :2funny:

Οι τέσσερις που τους βοήθησε η κριτική είναι αυτοί που αποφάσισαν να μην πάνε καθόλου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για να συνοψίσουμε έχουμε και λέμε....
Ρασπούτιν και Ερώτικα τα καλύτερα πάρκινγκ.
Ανατολή τις καλύτερες γκόμενες.
Πρίνσες τον καλύτερο εξαερισμό.
Λίντο τα καλύτερα γκαρσόνια.
Γκραντ Ριτόρνο το καλύτερο πριβέ-φραπέ.
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Και για να συνοψίσουμε έχουμε και λέμε....
Ρασπούτιν και Ερώτικα τα καλύτερα πάρκινγκ.
Ανατολή τις καλύτερες γκόμενες.
Πρίνσες τον καλύτερο εξαερισμό.
Λίντο τα καλύτερα γκαρσόνια.
Γκραντ Ριτόρνο το καλύτερο πριβέ-φραπέ.
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ο vasos συμφωνει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom