Νέα

Ραπτόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2arcoudi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω για αυτό το βίντεο.. δεν το έχω δει κι ούτε άκουσα κάτι για αυτό...δηλαδή, υπάρχει βίντεο με τον χατζηνακο μαστουρη? Εε... εντάξει ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι? Σαλόνικα χαμός γίνεται από ουσίες .. πολλοί ευυποληπολυπτοι πολίτες κάνουν χρήση ..τι κυκλοφορούσε στο βιδεο?
Ο μύρτσος λες τον έχει τον ραπ? Ντέρμπι το βλέπω αν παιχτεί ματς.. για Χ το κόβω...

Απ'ότι κατάλαβα,έχει τον Χατζηνάκο με τον Ασλαμά τύφλα

Πάντως καλύτερα μαστούρης παρά κερατάς :tooth:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ναι τυπε. Ψαξε το στο χθεσινό stream με τον κόκκινο. Εκεί που μιλάνε με τον Φουρναρη.Το βίντεο δεν το δείχνω γιατί δεν θέλω μπλεξίματα. Υπάρχει στο youtube.
Καλά κάνεις κ δεν το δείχνεις.. αν βρω χρόνο θα το δω ..μεγάλα βίντεο κανουνολοι αυτοί..κάποιος θα βρεθεί που θα απομονώσει τα επίμαχα σημεία και θα το ανεβάσει υτυβε..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Ναι τυπε. Ψαξε το στο χθεσινό stream με τον κόκκινο. Εκεί που μιλάνε με τον Φουρναρη.Το βίντεο δεν το δείχνω γιατί δεν θέλω μπλεξίματα. Υπάρχει στο youtube.

Αρχίζω να πιστεύω ότι το στήσανε όλο αυτό ο καράφλας με τον κοντό.Για μερικα views παραπάνω ξεπουλάνε τα πάντα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αρχίζω να πιστεύω ότι το στήσανε όλο αυτό ο καράφλας με τον κοντό.Για μερικα views παραπάνω ξεπουλάνε τα πάντα
Χαλαρά τυπε. Ένας άλλος λόγος για να τα βρουν είναι να μην σκάσουν ένα τσουβάλι λεφτά σε δικηγόρους και μαλακιες.Σου λέει ας δώσουμε τέλος και ότι έγινε έγινε. Λεφτά για πέταμα ιδίως τέτοιες περιόδους....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Απ'ότι κατάλαβα,έχει τον Χατζηνάκο με τον Ασλαμά τύφλα

Πάντως καλύτερα μαστούρης παρά κερατάς :tooth:
τα κερατώματα μέσα στο πρόγραμμα είναι.. ούτε ο πρώτος ο τελευταίος είναι.. ( αν όντως συνέβη κάτι τέτοιο).. στην εποχή μας είναι αναπόφευκτο να συμβεί τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Χαλαρά τυπε. Ένας άλλος λόγος για να τα βρουν είναι να μην σκάσουν ένα τσουβάλι λεφτά σε δικηγόρους και μαλακιες.Σου λέει ας δώσουμε τέλος και ότι έγινε έγινε. Λεφτά για πέταμα ιδίως τέτοιες περιόδους....

Σαν πολύ εύκολα δεν τα βρήκανε;Σε κάνουν βούκινο σ'όλη την Ελλάδα και σκέφτεσαι τα λεφτά;Πάντως κι ο Ραπτόπουλος δεν διέψευσε αυτά για τη γυναίκα του,λέει μπορεί να'ναι αλήθεια μπορεί και όχι,σαν να παραδέχεται δηλαδή ότι είναι ρούντολφ :grin:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Σαν πολύ εύκολα δεν τα βρήκανε;Σε κάνουν βούκινο σ'όλη την Ελλάδα και σκέφτεσαι τα λεφτά;Πάντως κι ο Ραπτόπουλος δεν διέψευσε αυτά για τη γυναίκα του,λέει μπορεί να'ναι αλήθεια μπορεί και όχι,σαν να παραδέχεται δηλαδή ότι είναι ρούντολφ :grin:
Εγω λέω ότι και αυτός εριξε κάνα κερατακι απλά δεν το παραδέχεται. Για πως τον κόβεις? Να μην ξενογαμαει?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Εγω λέω ότι και αυτός εριξε κάνα κερατακι απλά δεν το παραδέχεται. Για πως τον κόβεις? Να μην ξενογαμαει?

Και πότε προλαβαίνει,αφού όλη μέρα είναι ραδιόφωνα,τηλεοράσεις,ιντερνετ,μποξ,τρεξίματα.Άσε που δεν τον κόβω και για τέτοιον

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Και πότε προλαβαίνει,αφού όλη μέρα είναι ραδιόφωνα,τηλεοράσεις,ιντερνετ,μποξ,τρεξίματα.Άσε που δεν τον κόβω και για τέτοιον
Τι να πω. Περίεργο να μην τον χώνει πουθενά τόσα χρόνια. Για τόσο καθυστερημένο δεν τον έχω. Αλλά το ότι είναι όλη μέρα απασχολημένος αυτό είναι αλήθεια. Πέρυσι καλοκαίρι τον πετυχενα όλη την ώρα Χαλκιδική σε Beach bar και στα κλαμπακια το βράδυ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
σαν να παραδέχεται δηλαδή ότι είναι ρούντολφ :grin:
αμεσως εσυ ρουντολφ,ειναι ομαδικος παίκτης ,μοιραζει παιχνιδι,δε ειναι μονοφαγας να θελει τη γυναικα του μονο για παρτη του,ξεκολλατε και μην εισθε οπισθοδρομικοι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Τι να πω. Περίεργο να μην τον χώνει πουθενά τόσα χρόνια. Για τόσο καθυστερημένο δεν τον έχω. Αλλά το ότι είναι όλη μέρα απασχολημένος αυτό είναι αλήθεια. Πέρυσι καλοκαίρι τον πετυχενα όλη την ώρα Χαλκιδική σε Beach bar και στα κλαμπακια το βράδυ.

Δε μου βγάζει αίσθηση ότι είναι γκομενιάρης.Ο τύπος όλη μέρα τρέχει για τη δουλειά του και τον ελεύθερο χρόνο τον περνάει με την κόρη και το σκυλί του.Αν είχε γκόμενα,δε θα πέρναγε και κάποιο χρόνο μαζί της;Άσε που ο Μύρτσος αν το ήξερε κι αυτό,θα το'λεγε :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Φάτσα ραπτόπουλου,σαν κερατάς που γυρνάει πίσω στη γυναίκα του
:2funny:
:2funny:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Εντάξει μωρέ.. Σαλόνικα.. χωριό..μια οικογένεια είμαστε.. περασμένα - ξεχασμένα!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μακάρι να είναι κι οι οπαδοί των θεσσαλονικιοτικων ομάδων ( κι όχι μόνο) έτσι, ανάμεσα τους.. να προαχθει το φιλικό πνεύμα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom