Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Ποιος είπε ότι "πιστεύει"?Αυτός είναι σε ορθόδοξη.
Κι ο Ιερώνυμος "πιστεύει" κι όμως ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΧΟΤΣΠΟΤ.
Ποιος είπε ότι "πιστεύει"?Αυτός είναι σε ορθόδοξη.
Δεν έχω ιδέα τύπε ποιός πιστεύει. Ούτε και σκοτίζομαι ιδιαίτερα, να σου πω την αλήθεια.Ποιος είπε ότι "πιστεύει"?
Κι ο Ιερώνυμος "πιστεύει" κι όμως ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΧΟΤΣΠΟΤ.
Νομίζουν οτι " τρώμε παπά" ομως πλανονται πλάνην οικτρά.Δεν έχω ιδέα τύπε ποιός πιστεύει. Ούτε και σκοτίζομαι ιδιαίτερα, να σου πω την αλήθεια.
Χαχαχσ ναι. Καλτιλα 80sο μυρτσος είναι ο παλιός τερματοφύλακας που είχε παίξει και στον ολυμπιακο?
και υπήρχε ενα σύνθημα εκείνη την εποχή "μυρτσο γερά το βράδυ στον καρρα".
Πήρε αναβολή τυπε για μέσα Δεκεμβρίου.Έγινε η δική? Έμαθε κάποιος τι παίχτηκε?
Πια δική ρε τυπε. Τα βρήκανε τα λαμογια. Όλα για τα views και τα φράγκα. Ο Χατζηνάκος είπε ότι θα βρούνε μια λύση μεταξύ τους. Στημένο το είχανε...Έγινε η δική? Έμαθε κάποιος τι παίχτηκε?
Ok thnxΠήρε αναβολή τυπε για μέσα Δεκεμβρίου.
Λες ? Πολύ πιθανό.. άκουσα δηλώσεις ραπ να λέει: " ντρέπομαι που είμαι Θεσσαλονικείς , στην εποχή του Αλέφαντου κλπ..." και κάτι τέτοια...πολύ ρετρό και αντί Θεσσαλονίκη φάση...τέλος πάντων...Πια δική ρε τυπε. Τα βρήκανε τα λαμογια. Όλα για τα views και τα φράγκα. Ο Χατζηνάκος είπε ότι θα βρούνε μια λύση μεταξύ τους. Στημένο το είχανε...
Με φώναξε κανείς;τυπε δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ετσι οπως τα γραφεις δημιουργουνται νομιζω λαθος εντυπωσεις,καποιοι θα βγαλουν και λαθος συμπερασματα ενω ο ραπ ειναι παλιο αρσενικο και επιαξε μπουνιες για παρτη της οχι σαν τον αλλο στη λαρισα που του ηρθε η αλλη με τα χυσαμολια στο φουστάνι και λέει δε παρεμβαινω μη και τη φερω σε δυσκολη θέση,να τα λέμα κι αυτά
Μην τρώτε παπά ρε. Ο Ραπτόπουλος για τα φραγκα και τα views πουλάει τα πάντα. Στο χθεσινό stream ο Χατζηνάκος ζητούσε από τον ραπ να μάθει ποιοι τύποι είναι πίσω από το βίντεο που τον έδειχναν να είναι μαστουρης. Και έλεγε ο ραπ δεν τους ξέρω δεν είναι δικοί μου. Μέσω του βλακα του Φουρναρη. Τα έχουν κανονίσει μεταξύ τους. Η κόντρα η αληθινή είναι μεταξύ ραπ και μιρτσου. Αλλά εκεί ο ραπ δεν πάει γιατί ξέρει ότι θα τις μαζέψει.Λες ? Πολύ πιθανό.. άκουσα δηλώσεις ραπ να λέει: " ντρέπομαι που είμαι Θεσσαλονικείς , στην εποχή του Αλέφαντου κλπ..." και κάτι τέτοια...πολύ ρετρό και αντί Θεσσαλονίκη φάση...τέλος πάντων...
Μην τρώτε παπά ρε. Ο Ραπτόπουλος για τα φραγκα και τα views πουλάει τα πάντα. Στο χθεσινό stream ο Χατζηνάκος ζητούσε από τον ραπ να μάθει ποιοι τύποι είναι πίσω από το βίντεο που τον έδειχναν να είναι μαστουρης. Και έλεγε ο ραπ δεν τους ξέρω δεν είναι δικοί μου. Μέσω του βλακα του Φουρναρη. Τα έχουν κανονίσει μεταξύ τους. Η κόντρα η αληθινή είναι μεταξύ ραπ και μιρτσου. Αλλά εκεί ο ραπ δεν πάει γιατί ξέρει ότι θα τις μαζέψει.
Δεν ξέρω για αυτό το βίντεο.. δεν το έχω δει κι ούτε άκουσα κάτι για αυτό...δηλαδή, υπάρχει βίντεο με τον χατζηνακο μαστουρη? Εε... εντάξει ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι? Σαλόνικα χαμός γίνεται από ουσίες .. πολλοί ευυποληπολυπτοι πολίτες κάνουν χρήση ..τι κυκλοφορούσε στο βιδεο?Μην τρώτε παπά ρε. Ο Ραπτόπουλος για τα φραγκα και τα views πουλάει τα πάντα. Στο χθεσινό stream ο Χατζηνάκος ζητούσε από τον ραπ να μάθει ποιοι τύποι είναι πίσω από το βίντεο που τον έδειχναν να είναι μαστουρης. Και έλεγε ο ραπ δεν τους ξέρω δεν είναι δικοί μου. Μέσω του βλακα του Φουρναρη. Τα έχουν κανονίσει μεταξύ τους. Η κόντρα η αληθινή είναι μεταξύ ραπ και μιρτσου. Αλλά εκεί ο ραπ δεν πάει γιατί ξέρει ότι θα τις μαζέψει.
Όλοι τον κοροϊδεύουν. Είναι μεγάλη ντροπή για έναν άνδρα στα 50 του να τον χαρακτηριζουν κέρατα.Το θέμα είναι ότι ο Ραπτόπουλος έγινε βούκινο σ'όλη την Ελλάδα,παίζει να γίνει και σύνθημα σαν τον Άντζα 'καράφλα κερατά,φερε τη γυναίκα σου για πισωκολλητά'
Ναι τυπε. Ψαξε το στο χθεσινό stream με τον κόκκινο. Εκεί που μιλάνε με τον Φουρναρη.Το βίντεο δεν το δείχνω γιατί δεν θέλω μπλεξίματα. Υπάρχει στο youtube.Δεν ξέρω για αυτό το βίντεο.. δεν το έχω δει κι ούτε άκουσα κάτι για αυτό...δηλαδή, υπάρχει βίντεο με τον χατζηνακο μαστουρη? Εε... εντάξει ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι? Σαλόνικα χαμός γίνεται από ουσίες .. πολλοί ευυποληπολυπτοι πολίτες κάνουν χρήση ..τι κυκλοφορούσε στο βιδεο?
Ο μύρτσος λες τον έχει τον ραπ? Ντέρμπι το βλέπω αν παιχτεί ματς.. για Χ το κόβω...