Νέα

Ραπτόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2arcoudi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ποιος είπε ότι "πιστεύει"?
Κι ο Ιερώνυμος "πιστεύει" κι όμως ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΧΟΤΣΠΟΤ.
Δεν έχω ιδέα τύπε ποιός πιστεύει. Ούτε και σκοτίζομαι ιδιαίτερα, να σου πω την αλήθεια.

tzonyboyboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
925
Πόντοι
81
ο μυρτσος είναι ο παλιός τερματοφύλακας που είχε παίξει και στον ολυμπιακο?
και υπήρχε ενα σύνθημα εκείνη την εποχή "μυρτσο γερά το βράδυ στον καρρα".

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
ο μυρτσος είναι ο παλιός τερματοφύλακας που είχε παίξει και στον ολυμπιακο?
και υπήρχε ενα σύνθημα εκείνη την εποχή "μυρτσο γερά το βράδυ στον καρρα".
Χαχαχσ ναι. Καλτιλα 80s

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Έγινε η δική? Έμαθε κάποιος τι παίχτηκε?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Έγινε η δική? Έμαθε κάποιος τι παίχτηκε?
Πια δική ρε τυπε. Τα βρήκανε τα λαμογια. Όλα για τα views και τα φράγκα. Ο Χατζηνάκος είπε ότι θα βρούνε μια λύση μεταξύ τους. Στημένο το είχανε...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πια δική ρε τυπε. Τα βρήκανε τα λαμογια. Όλα για τα views και τα φράγκα. Ο Χατζηνάκος είπε ότι θα βρούνε μια λύση μεταξύ τους. Στημένο το είχανε...
Λες ? Πολύ πιθανό.. άκουσα δηλώσεις ραπ να λέει: " ντρέπομαι που είμαι Θεσσαλονικείς , στην εποχή του Αλέφαντου κλπ..." και κάτι τέτοια...πολύ ρετρό και αντί Θεσσαλονίκη φάση...τέλος πάντων...

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το ολο θεμα με αυτους ειναι οτι δεν εχουν ελεγχο των συνασθηματων τους και εχει περασει για μαγκια το γαβγισμα.

Δεν ειναι μουνοπανο ο Ραπ. Απλα δεν εχει emotional regulation.
Οπως και εδω μεσα κατι μπαρμπες και λοιπα ραμολιμεντα.
Γαβγιζουν για να καλυψουν τα κενα στη ζωη τους. Μαγκιες δημοτικου. Αλλα μεχρι εκει.

Αλληλοβριζονται και μετα πολις πεσουν οι παλμοι γινονται φιλαρακια και πολιτισμενοι.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
τυπε δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ετσι οπως τα γραφεις δημιουργουνται νομιζω λαθος εντυπωσεις,καποιοι θα βγαλουν και λαθος συμπερασματα ενω ο ραπ ειναι παλιο αρσενικο και επιαξε μπουνιες για παρτη της οχι σαν τον αλλο στη λαρισα που του ηρθε η αλλη με τα χυσαμολια στο φουστάνι και λέει δε παρεμβαινω μη και τη φερω σε δυσκολη θέση,να τα λέμα κι αυτά
Με φώναξε κανείς;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
αν τον βιοπραγουσα θα ηθελε νοσηλια σε νοσοκομειο :wanker:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Λες ? Πολύ πιθανό.. άκουσα δηλώσεις ραπ να λέει: " ντρέπομαι που είμαι Θεσσαλονικείς , στην εποχή του Αλέφαντου κλπ..." και κάτι τέτοια...πολύ ρετρό και αντί Θεσσαλονίκη φάση...τέλος πάντων...
Μην τρώτε παπά ρε. Ο Ραπτόπουλος για τα φραγκα και τα views πουλάει τα πάντα. Στο χθεσινό stream ο Χατζηνάκος ζητούσε από τον ραπ να μάθει ποιοι τύποι είναι πίσω από το βίντεο που τον έδειχναν να είναι μαστουρης. Και έλεγε ο ραπ δεν τους ξέρω δεν είναι δικοί μου. Μέσω του βλακα του Φουρναρη. Τα έχουν κανονίσει μεταξύ τους. Η κόντρα η αληθινή είναι μεταξύ ραπ και μιρτσου. Αλλά εκεί ο ραπ δεν πάει γιατί ξέρει ότι θα τις μαζέψει.

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
269
Πόντοι
601
O Ραπτόπουλος έχει στραβά αλλά όταν ο άλλος μπαίνει σε χωράφια οικογένειας όπως ο Μύρτσος που έλεγε για τη γυναίκα του Ραπτοπουλου χωρίς να τον νοιάζει πώς έχει ανήλικη κορη και αν θα δεχθεί μπούλινγκ στο σχολείο της ή στο βολευ του ΠΑΟΚ που πηγαίνει εκεί,ο Ράπ έχει όλο το δίκιο με το μέρος του και σιγοντάρει κι ο Χατζηνάκος αλλά κι οι άλλοι της παλιάς μαρμίτας(ζάχος,τρέγιας) και ο Καμόρας,τον Μύρτσο να πεί κι άλλα για τη γυναίκα του ραπ χωρίς να τον νοιάζει κι αυτόν η Ευγενία,η κόρη του Ραπ.Πάντως κι ο Κωστής απ'αυτά που ανεβάζει στο fb και το instagram λές κι όλη η ζωή του είναι οι εκπομπές με τον κουλιανό,τον κόκκινο,τον Καρατζαφέρη και τον Αβραμίδη στο αρτ και μετά που βγαίνει στα live στο youtube με Μπάκα(παραδόξως καλο παιδάκι και με γνώση του αντικειμένου) και τον κόκκινο(αρχικά ήταν και άτομα απ'το μετρόπολις π.χ Σαρόπουλος αλλά κάτι παίχτηκε με τον Ραπτόπουλο και το τμήμα μάρκετινγκ που έκαναν τη συμφωνία και δεν πάνε ούτε ο Σαρόπουλος,ούτε η Μπασάκου,ούτε ο άλλος,ο βάζελος που είχε).

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.801
Πόντοι
3.656
Μην τρώτε παπά ρε. Ο Ραπτόπουλος για τα φραγκα και τα views πουλάει τα πάντα. Στο χθεσινό stream ο Χατζηνάκος ζητούσε από τον ραπ να μάθει ποιοι τύποι είναι πίσω από το βίντεο που τον έδειχναν να είναι μαστουρης. Και έλεγε ο ραπ δεν τους ξέρω δεν είναι δικοί μου. Μέσω του βλακα του Φουρναρη. Τα έχουν κανονίσει μεταξύ τους. Η κόντρα η αληθινή είναι μεταξύ ραπ και μιρτσου. Αλλά εκεί ο ραπ δεν πάει γιατί ξέρει ότι θα τις μαζέψει.

Το θέμα είναι ότι ο Ραπτόπουλος έγινε βούκινο σ'όλη την Ελλάδα,παίζει να γίνει και σύνθημα σαν τον Άντζα 'καράφλα κερατά,φερε τη γυναίκα σου για πισωκολλητά' :2funny:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν ξέρω για αυτό το βίντεο.. δεν το έχω δει κι ούτε άκουσα κάτι για αυτό...δηλαδή, υπάρχει βίντεο με τον χατζηνακο μαστουρη? Εε... εντάξει ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι? Σαλόνικα χαμός γίνεται από ουσίες .. πολλοί ευυποληπολυπτοι πολίτες κάνουν χρήση ..τι κυκλοφορούσε στο βιδεο?
Ο μύρτσος λες τον έχει τον ραπ? Ντέρμπι το βλέπω αν παιχτεί ματς.. για Χ το κόβω...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Το θέμα είναι ότι ο Ραπτόπουλος έγινε βούκινο σ'όλη την Ελλάδα,παίζει να γίνει και σύνθημα σαν τον Άντζα 'καράφλα κερατά,φερε τη γυναίκα σου για πισωκολλητά' :2funny:
Όλοι τον κοροϊδεύουν. Είναι μεγάλη ντροπή για έναν άνδρα στα 50 του να τον χαρακτηριζουν κέρατα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν ξέρω για αυτό το βίντεο.. δεν το έχω δει κι ούτε άκουσα κάτι για αυτό...δηλαδή, υπάρχει βίντεο με τον χατζηνακο μαστουρη? Εε... εντάξει ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι? Σαλόνικα χαμός γίνεται από ουσίες .. πολλοί ευυποληπολυπτοι πολίτες κάνουν χρήση ..τι κυκλοφορούσε στο βιδεο?
Ο μύρτσος λες τον έχει τον ραπ? Ντέρμπι το βλέπω αν παιχτεί ματς.. για Χ το κόβω...
Ναι τυπε. Ψαξε το στο χθεσινό stream με τον κόκκινο. Εκεί που μιλάνε με τον Φουρναρη.Το βίντεο δεν το δείχνω γιατί δεν θέλω μπλεξίματα. Υπάρχει στο youtube.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom