P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
O Aλεξ ειναι ο καημος σου αλλά με αυτον θα μεινεις...
σε λυπηθηκα μωρε κ ειπα να σ πεταξω ενα ξεροκομματο.
O Aλεξ ειναι ο καημος σου αλλά με αυτον θα μεινεις...
α τωρα που το θυμηθηκα
χρονια πολλα στις γυναικες του σαιτ
τους ευχομαι παντα υγρα αιδοια και να βρισκουν μονο σκληρες ψωλες
![]()
Τον εαυτο σου να λυπασαισε λυπηθηκα μωρε κ ειπα να σ πεταξω ενα ξεροκομματο.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΧΧΧΑΑΧΑΑΑΑΧΑΧΧααααααααααααΤο δεσποινίς σαν όρος έχει καταργηθεί,δεν υφίσταται πλέον.Ολες κυρίες λέγεστε μην χεσω!!!!
Πάντως ρε 5γιο νομίζω ότι όταν βαριέσαι να δαχτυλιαστείς,μιας και το ξυνεις η το τρυβεις ολημερίς και ολονυχτίς κάθεσαι και ανοίγεις θρετ στο bou για να σε κράξουν και να κράξεις.Ετσι την βρίσκεις μάλλον...
Δεν γαμεί!!!!
Ο καθένας με τις ανωμαλίες του!!!![]()
Καλησπέρα Φίλε !!
Μη παιδεύεσαι με τις γυναίκες !! Η Ευα είχε τον παράδεισο και δεν της εφτανε !!!![]()
Το πιο σκληρο ναρκωτικο,
η πρεζα που σκοτωνει
ειν η γυναικα φιλε μου
που το μυαλο θολωνει.
Αν δοκιμασεις κολλησες,
τιποτα δεν σε σωνει
και της καψουρας γινεσαι
σιγα-σιγα πρεζονι.
Και οπως η πρεζα στην αρχη
στα ουρανια σ ανεβαζει,
μα οσο περναει ο καιρος
με κολαση θα μοιαζει.
Τον εαυτο σου να λυπασαι
ηλικιακα εννοω..ειμαι δεσποινις
Δεν είναι όμορφη η δεσποινίς?
ειμαι αντικειμενικα κουκλα!
ειμαι αντικειμενικα κουκλα!
κανω πολύ ωραίο γλυφομούνι. Θες να σου προσφέρω οργασμο;
Το δεσποινίς σαν όρος έχει καταργηθεί,δεν υφίσταται πλέον.Ολες κυρίες λέγεστε μην χεσω!!!!
Πάντως ρε 5γιο νομίζω ότι όταν βαριέσαι να δαχτυλιαστείς,μιας και το ξυνεις η το τρυβεις ολημερίς και ολονυχτίς κάθεσαι και ανοίγεις θρετ στο bou για να σε κράξουν και να κράξεις.Ετσι την βρίσκεις μάλλον...
Δεν γαμεί!!!!
Ο καθένας με τις ανωμαλίες του!!!![]()
Αστο φιλε οσοι μ το παν αυτο δε καταφεραν τπτ..
Διαβασε σε αλλο νημα μου τη τεχνικη του γλειφομουνι κ αν ακομα επιμενειςς let me know. Loll
πενταγιώ άμα έρεις Αθήνα στείλε να σου γαμήσω πρώτα μουνι μετα κώλο και τέλος στο στόμα να διαπεράσω κρανίο να γαμήσω το μυαλουδάκι σου![]()
Σηκω φυγε απο δω ρε νουμερο, που σε παρακαλανε κιολας να σου γλειψουν το σαπιομουνο σου, και το παιζεις και δυσκολη.Αστο φιλε οσοι μ το παν αυτο δε καταφεραν τπτ..
Διαβασε σε αλλο νημα μου τη τεχνικη του γλειφομουνι κ αν ακομα επιμενειςς let me know. Loll