P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
O Aλεξ ειναι ο καημος σου αλλά με αυτον θα μεινεις...
σε λυπηθηκα μωρε κ ειπα να σ πεταξω ενα ξεροκομματο.
O Aλεξ ειναι ο καημος σου αλλά με αυτον θα μεινεις...
α τωρα που το θυμηθηκα
χρονια πολλα στις γυναικες του σαιτ
τους ευχομαι παντα υγρα αιδοια και να βρισκουν μονο σκληρες ψωλες
Τον εαυτο σου να λυπασαισε λυπηθηκα μωρε κ ειπα να σ πεταξω ενα ξεροκομματο.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΧΧΧΑΑΧΑΑΑΑΧΑΧΧααααααααααααΤο δεσποινίς σαν όρος έχει καταργηθεί,δεν υφίσταται πλέον.Ολες κυρίες λέγεστε μην χεσω!!!!
Πάντως ρε 5γιο νομίζω ότι όταν βαριέσαι να δαχτυλιαστείς,μιας και το ξυνεις η το τρυβεις ολημερίς και ολονυχτίς κάθεσαι και ανοίγεις θρετ στο bou για να σε κράξουν και να κράξεις.Ετσι την βρίσκεις μάλλον...
Δεν γαμεί!!!!
Ο καθένας με τις ανωμαλίες του!!!
Καλησπέρα Φίλε !!
Μη παιδεύεσαι με τις γυναίκες !! Η Ευα είχε τον παράδεισο και δεν της εφτανε !!!
Το πιο σκληρο ναρκωτικο,
η πρεζα που σκοτωνει
ειν η γυναικα φιλε μου
που το μυαλο θολωνει.
Αν δοκιμασεις κολλησες,
τιποτα δεν σε σωνει
και της καψουρας γινεσαι
σιγα-σιγα πρεζονι.
Και οπως η πρεζα στην αρχη
στα ουρανια σ ανεβαζει,
μα οσο περναει ο καιρος
με κολαση θα μοιαζει.
Τον εαυτο σου να λυπασαι
ηλικιακα εννοω..ειμαι δεσποινις
Δεν είναι όμορφη η δεσποινίς?
ειμαι αντικειμενικα κουκλα!
ειμαι αντικειμενικα κουκλα!
κανω πολύ ωραίο γλυφομούνι. Θες να σου προσφέρω οργασμο;
Το δεσποινίς σαν όρος έχει καταργηθεί,δεν υφίσταται πλέον.Ολες κυρίες λέγεστε μην χεσω!!!!
Πάντως ρε 5γιο νομίζω ότι όταν βαριέσαι να δαχτυλιαστείς,μιας και το ξυνεις η το τρυβεις ολημερίς και ολονυχτίς κάθεσαι και ανοίγεις θρετ στο bou για να σε κράξουν και να κράξεις.Ετσι την βρίσκεις μάλλον...
Δεν γαμεί!!!!
Ο καθένας με τις ανωμαλίες του!!!
Αστο φιλε οσοι μ το παν αυτο δε καταφεραν τπτ..
Διαβασε σε αλλο νημα μου τη τεχνικη του γλειφομουνι κ αν ακομα επιμενειςς let me know. Loll
πενταγιώ άμα έρεις Αθήνα στείλε να σου γαμήσω πρώτα μουνι μετα κώλο και τέλος στο στόμα να διαπεράσω κρανίο να γαμήσω το μυαλουδάκι σου
Σηκω φυγε απο δω ρε νουμερο, που σε παρακαλανε κιολας να σου γλειψουν το σαπιομουνο σου, και το παιζεις και δυσκολη.Αστο φιλε οσοι μ το παν αυτο δε καταφεραν τπτ..
Διαβασε σε αλλο νημα μου τη τεχνικη του γλειφομουνι κ αν ακομα επιμενειςς let me know. Loll