Νέα

Ράδιο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό είδος μουσικής προτιμάτε;

• Ποπ

Ψήφοι: 74 6,0%
  • Ροκ

Ψήφοι: 327 26,5%
  • House

Ψήφοι: 66 5,3%
  • Soul

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Μέταλ

Ψήφοι: 166 13,5%
  • Trance

Ψήφοι: 48 3,9%
  • Μπλουζ

Ψήφοι: 18 1,5%
  • R'n'B

Ψήφοι: 25 2,0%
  • Τζαζ

Ψήφοι: 33 2,7%
  • Ρέγκε

Ψήφοι: 13 1,1%
  • Chill-Out

Ψήφοι: 42 3,4%
  • Κλασσική

Ψήφοι: 42 3,4%
  • Ελληνική

Ψήφοι: 203 16,5%
  • Δεν ακούω μουσική

Ψήφοι: 34 2,8%
  • Άλλο είδος

Ψήφοι: 47 3,8%
  • Industrial

Ψήφοι: 22 1,8%
  • Hip hop / Rap

Ψήφοι: 61 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.234

super80

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
1
Like
807
Πόντοι
81
Πάμε και λίγο σε εγχώρια, ελληνική Uplifting Melodic Trance

1737141512302.gif

:D:
:rockon:

super80

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
1
Like
807
Πόντοι
81
ζηλευω τρελά να ξέρεις!!! :headbang:
Θα απαντήσω λίγο με ένα έμμεσο τρόπο....δεν ειναι δικά μου λόγια....αλλά αρκετά σοφά τα λόγια που θα γράψω...
"I found that nothing in life is worthwhile unless you take risks. Nelson Mandela said: There is no passion to be found playing small and settling for a life that's less than the one you are capable of living!" Και τώρα τα δικά μου λόγια...κάνε πράγματα που θα σε κάνουν να νιώθεις ότι η ζωή σου αποκτά νόημα...αν κατάλαβα θα ήθελες να παίξεις μουσική κι εσύ μπροστά σε ένα κοινό(? αν κάνω λάθος διόρθωσε με :D:) όπως ο Armin Van Buuren.... σίγουρα σε αυτό το επίπεδο δε ξέρω αν μπορείς να φτάσεις...αλλά αν είσαι άνθρωπος που ξέρεις από μουσική και τη γουστάρεις μπορείς να κάνεις έστω απλά πράγματα...που θα σε φτιάχνουν, όπως το να παίξεις μουσική κάπου σε ένα μικρότερο χώρο κλπ κλπ κλπ, go for it. Έχω δύο φίλους οι οποίοι παρά το γεγόνος ότι δεν είναι βασική τους δουλεία...2-3 φορές το μήνα παίζουν μουσική σε κάποια μαγαζιά και βγάζουν και το έξτρα και κάνουν και διαφήμιση στον εαυτό τους και κάνουν και κανένα ταξιδάκι να παίξουν και έξω σε πολύ μικρότερο βεληνεκές βέβαια...anyway αν δε πάρεις το ρίσκο να το (ξανα) κάνεις...απλά θα τα βάλεις με τον εαυτό σου...αυτό...βέβαια ότι γράφω είναι τελείως υποκειμενικό...δε χριεάζεται να το ασπάζονται και οι άλλοι...

P.S. Σόρρυ που γράφω πολλά και σόρρυ αν δεν εννόησα τη κατάσταση! :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
17.596
Πόντοι
11.645
Θα απαντήσω λίγο με ένα έμμεσο τρόπο....δεν ειναι δικά μου λόγια....αλλά αρκετά σοφά τα λόγια που θα γράψω...
"I found that nothing in life is worthwhile unless you take risks. Nelson Mandela said: There is no passion to be found playing small and settling for a life that's less than the one you are capable of living!" Και τώρα τα δικά μου λόγια...κάνε πράγματα που θα σε κάνουν να νιώθεις ότι η ζωή σου αποκτά νόημα...αν κατάλαβα θα ήθελες να παίξεις μουσική κι εσύ μπροστά σε ένα κοινό(? αν κάνω λάθος διόρθωσε με :D:) όπως ο Armin Van Buuren.... σίγουρα σε αυτό το επίπεδο δε ξέρω αν μπορείς να φτάσεις...αλλά αν είσαι άνθρωπος που ξέρεις από μουσική και τη γουστάρεις μπορείς να κάνεις έστω απλά πράγματα...που θα σε φτιάχνουν, όπως το να παίξεις μουσική κάπου σε ένα μικρότερο χώρο κλπ κλπ κλπ, go for it. Έχω δύο φίλους οι οποίοι παρά το γεγόνος ότι δεν είναι βασική τους δουλεία...2-3 φορές το μήνα παίζουν μουσική σε κάποια μαγαζιά και βγάζουν και το έξτρα και κάνουν και διαφήμιση στον εαυτό τους και κάνουν και κανένα ταξιδάκι να παίξουν και έξω σε πολύ μικρότερο βεληνεκές βέβαια...anyway αν δε πάρεις το ρίσκο να το (ξανα) κάνεις...απλά θα τα βάλεις με τον εαυτό σου...αυτό...βέβαια ότι γράφω είναι τελείως υποκειμενικό...δε χριεάζεται να το ασπάζονται και οι άλλοι...

P.S. Σόρρυ που γράφω πολλά και σόρρυ αν δεν εννόησα τη κατάσταση! :grin:
Καλά κατάλαβες…

Απλά 2 πράγματα που δεν ξέρεις…
Το πρώτο ότι είμαι πολύ μεγάλος και πολύ καιρό ανενεργός για κάτι τέτοιο!

Το κυριότερο όμως είναι ότι πριν 25 χρόνια, στα πλαίσια reunion τουριστικών κολοσσών στο Southport (λίγο έξω απ’το Λίβερπουλ) θα εκπροσωπούσα το νησί μου, με ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο ωριαίο σετ! Θα έπαιζα μουσική μπροστά σε 6.000 κοσμο…ή κάπως έτσι τέλος πάντων γιατί ήταν πολλά stages!
Δεν είδα ποτέ τον χώρο, διότι ο Άγγλος μπινές-φωτιστής-βοηθός μου, στον οποίο παρεμπιπτόντως εγώ έμαθα να μιξάρει, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού μας!
Είχε βέβαια όλες τις επαφές και τα τηλ, εγώ μόνος μου δεν ήξερα πού να πάω(πρώτη φορά στην Αγγλία άλλωστε) και εμφανίστηκε αυτός ως ο resident dj του κλαμπ μας…

Θα σου πω μόνο ότι για την βαλίτσα με τα βινύλια που κουβάλησα μου στοίχισε 100k (δραχμές) …

Ζηλεύω λοιπόν και σιχτιρίζω…

ΥΓ: όπως καταλαβαίνεις με έφαγαν τα στριπτιζάδικα στο Λονδίνο εκείνο το ΣΚ!! Άλλη μπάλα, αδιανόητη για τα ελληνικά δεδομένα… χαχαχα :2funny::2funny::2funny:

:rockon::rockon::rockon:

super80

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
1
Like
807
Πόντοι
81
Καλά κατάλαβες…

Απλά 2 πράγματα που δεν ξέρεις…
Το πρώτο ότι είμαι πολύ μεγάλος και πολύ καιρό ανενεργός για κάτι τέτοιο!

Το κυριότερο όμως είναι ότι πριν 25 χρόνια, στα πλαίσια reunion τουριστικών κολοσσών στο Southport (λίγο έξω απ’το Λίβερπουλ) θα εκπροσωπούσα το νησί μου, με ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο ωριαίο σετ! Θα έπαιζα μουσική μπροστά σε 6.000 κοσμο…ή κάπως έτσι τέλος πάντων γιατί ήταν πολλά stages!
Δεν είδα ποτέ τον χώρο, διότι ο Άγγλος μπινές-φωτιστής-βοηθός μου, στον οποίο παρεμπιπτόντως εγώ έμαθα να μιξάρει, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού μας!
Είχε βέβαια όλες τις επαφές και τα τηλ, εγώ μόνος μου δεν ήξερα πού να πάω(πρώτη φορά στην Αγγλία άλλωστε) και εμφανίστηκε αυτός ως ο resident dj του κλαμπ μας…

Θα σου πω μόνο ότι για την βαλίτσα με βυνίλια που κουβάλησα μου στοίχισε 100k (δραχμές) …

Ζηλεύω λοιπόν και σιχτιρίζω…

ΥΓ: όπως καταλαβαίνεις με έφαγαν τα στριπτιζάδικα στο Λονδίνο εκείνο το ΣΚ!! Άλλη μπάλα, αδιανόητη για τα ελληνικά δεδομένα… χαχαχα :2funny::2funny::2funny:

:rockon::rockon::rockon:

Τώρα που ξέρω....και εγώ σιχτιρίζω τον Άγγλο να ξέρεις...αυτός ήταν μεγάλο μουν#π@ν%

P.S. Οκ γλυκά τα στριπτιτζάδικα...αλλά πιστεύω η μεγαλύτερη ηδονή στη ζωή είναι να κάνεις στο τέλος της ημέρας αυτό για το οποίος προετοίμασες και ``έχτισες" τον εαυτό σου! Anyway, that's life, και να θυμόμαστε ότι αυτές οι στιγμές μας σφυρηλατούν στη ζωή και μας κάνουν αυτό που είμαστε στο παρόν, προσπαθώντας και ελπίζοντας για ένα καλύτερο μέλλον!

There's no easy way out my friend! Givin' in can't be wrong! :D:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
17.596
Πόντοι
11.645
Εντωμεταξύ έχουν φύγει τα μνπνα με τα trance & electro οπότε ας παίξουμε καμιά μουσικαρα να γουστάρουμε!!

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
17.596
Πόντοι
11.645
P.S. Οκ γλυκά τα στριπτιτζάδικα...αλλά πιστεύω η μεγαλύτερη ηδονή στη ζωή είναι να κάνεις στο τέλος της ημέρας αυτό για το οποίος προετοίμασες και ``έχτισες" τον εαυτό σου! Anyway, that's life, και να θυμόμαστε ότι αυτές οι στιγμές μας σφυρηλατούν στη ζωή….
Ολόσωστος!! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom